Αυτό το thread ήρθε πάνω στην ώρα. Πάνω που τα έλεγαν τα παιδιά στην είδηση της Sony.![]()
Εμφάνιση 16-30 από 57
-
04-11-09, 13:58 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #16
-
04-11-09, 14:39 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #17
Εμένα μου φαινεται χαζό οικολογικά. Φαντάζομαι ενα στικ για να παρασκευαστεί έχει πολύ μα πολύ μεγαλύτερο αντίκρυσμα σε πόρους και ενέργεια.
Εγώ δεν καταλαβαινω γιατί απλά δεν μας δίνουν μια επιλογή να τα καταβέζουμε σε οποιοδήποτε φορματ θέλουμε!Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
04-11-09, 14:50 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #18
εμενα απλα μου φαινεται οτι θαναι το τελευταιο βημα "εξελιξης" στο θεμα πωληση μεχρι το επισημο streaming απο καποιο "καναλι" ή το νομιμο κατεβασμα αφου σιγα σιγα οι ταχυτητες παγκοσμιως ανεβαινουν και θα μπορεις να το αγορασεις real-time και να το κατεβαζεις...
προσωπικα δε θα με πειραζε να ξερω πως κατεβαζω καθε ταινια σε hd και πληρωνω 3-4 ευρω και ειμαι νομιμος χωρις να σκαω για το αν χρειαζομαι ration,λογαριασμο στο rapid,αν θε κυνηγησουν ποτε και τον tracker που ειμαι... κλπ κλπ...
αρκει πλεον να το παραδεχτουν και να εκμεταλλευτουν το μικρο κοστος διαθεσης μεσω internet με καθαρα κερδη και πολυ ευκολα και γρηγορα για αυτους...
δικια μου αποψη ειναι οτι ειμαστε πολυ κοντα* για να ξεκινησει να γινεται αυτο απο καποια εταιρεια...
*κοντα για μενα ειναι τα επομενη 3-5 ετη...
-
04-11-09, 14:50 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #19
-
04-11-09, 14:54 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #20
φαντάζομαι τα video club γεμάτα usb sticks και όχι κουτιά απο dvd's !!
-
04-11-09, 15:12 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #21
-
04-11-09, 15:39 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #22
Αχ αχ αχ, η κινηματογραφική βιομηχανία πραγματικά δε λέει να μάθει το μάθημα της. Αντι να έχουμε πόλεμο απο πλατφόρμες online διανομής, ακόμα παίζουμε με φυσικά μέσα. Εμπρός στο δρόμο που χαραξε η RIAA!
-
04-11-09, 15:45 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #23
Πάντως εγω διάβασα πολύ διαφορετικά την είδηση απο όλους εσας.
Ούτε νεο τρόπο πώλησης ταινιών βλέπω ούτε τα dvd να γίνονται στικακια ούτε τίποτε. Ενα μαρκετίστικο κόλπο της κινγκστον είναι ώστε το στικάκι που ούτως η άλλως θα αγόραζες να έχει και κάτι μέσα για να σε γλυκάνει. Δεν είναι φυσικά κακό να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν σε μια αγορά που τα usb sticks έχουν γίνει commodities και ο κόσμος αγοράζει βάση μόνο τιμής.
Άλλωστε ήδη έχουμε δει διαφημίσεις και στην Ελλάδα με στικάκια που έχουν μέσα φορτωμένη μουσική (αν θυμάμαι ετσι δώσαν ένα δίσκο του ρεμου και κάποια τραγούδια απο τους μικρο)
Για αυτό και η πρώτη ταινία που δίνουν (όπως και αυτές που θα δίνουν στο μέλλον) είναι δευτεράντζα που δε θα είχε ελπίδα στα μαγαζία έτσι και αλλιώς.
-
04-11-09, 15:50 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #24
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Τι flashακια και δισκάκια, όλα πάνε online, τι θα τις κάνετε τις οπτικές; Να ανεβάζετε τόρρεντς; Νομίζετε ότι θα σας αφήσουν τότε;
Το itunes κοιτάει να κάνει συνδρομητική υπηρεσία για να βλέπεις τηλεόραση, εκτός των ταινιών που μπορείς να αγοράσεις/νοικιάσεις (που είναι ακριβό ακόμα για να προστατέψει τους λιανέμπορούς)
Στο HB το 4od και BBC iplayer πάνε πολύ καλά, ενώ το Youtube θέλει να βάλει σοβαρό περιεχόμενο όσο πιο γρήγορα μπορεί γιατί έρχεται το Hulu Ευρώπη μεριά. Το format είναι αδιάφορο πλέον....
-
04-11-09, 15:58 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #25
Tι λετε ρε παιδια;
Μονο εγω το βλεπω ακριβο; 30$ για SD ταινια; Δεν ειμαι σιγουρος αν θα πληρωνα τοσα για HD ταινια
Το φλασακι δε μου λεει τιποτα, σιγα το προιον.
-
04-11-09, 16:07 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #26
Δηλαδή θες να πείς ότι θα έχει κάποια διαφορά με τώρα που στην πλειοψηφία τους τα video club έχουν έναν υπάλληλο και κλείνουν το ένα μετά το άλλο..
Εκεί ένα video club σε μαγαζί θα χρειάζεται έναν υπάλληλο πάλι στο ταμείο, θα χρειάζεται κάποιον να συντηρεί τους υπολογιστές κτλ..
Online θα χρειάζεται έναν υπάλληλο πάλι για τα τηλέφωνα, για τις πληρωμές, την τεχνική υποστήριξη κτλ...
Ειλικρινά δεν βλέπω πως είναι καλύτερο το να κλείσουν εντελώς, αφού στο μέλλον εκεί θα πάει το πράγμα με τα σημερινά δεδομένα..Σας αρέσει η rock μουσική? Absolute Rock στην διεύθυνση http://www.absolute-rock.com
-
04-11-09, 16:23 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #27
μπορεί να είναι σαν τα μπουκάλια της μπύρας. Αγοράζεις μια ταινία με ενα flash, και όταν πας το flash πίσω στο κατάστημα, σου κόβουν ένα ποσοστό απο την επόμενη μπυ....εχμ...εννοώ ταινία
-
04-11-09, 18:30 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #28
Γιατί να δώσεις 30 δολλάρια για 4GB ταινία και όχι 30 δολλάρια για 40GB ταινία σε blu ray??? Και μην μου πείτε ότι στο μέλλον θα φτάσει και αυτό τα 40GB, γιατί στο μέλλον θα έχουμε 1ΤΒ δισκάκι και όχι 50GB που έχουμε τώρα.
-
04-11-09, 18:40 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #29
Άμα έχεις το blue ray player, στις περισσότερες περιπτώσεις συμφέρει να επιλέξεις το δισκάκι, όπως λες. Αν όμως δεν το έχεις ή θέλεις μία ταινία για να τη βλέπεις σε υπολογιστή ή άλλα μέσα και σε διάφορα σπίτια, τότε πας για το flashάκι.
USB flash drives υπάρχουν ήδη μέχρι 256GByte. To ζήτημα είναι ότι πέραν των 8Gbyte ξεφεύγουν οι τιμές προς το παρόν. Σε ένα χρόνο όμως θα είναι προσιτά τα 32Gbyte flash drives, ενώ δε θα έχουν βγει ακόμα TB οπτικοί δίσκοι.
Από την άλλη άμα τα standalone players πέσουν στα 30€, θα δούμε μία αύξηση στην ενοικίαση/αγορά bluray. Αλλά μέχρι τότε θα βρίσκεις πάντοτε φτηνά standalone που θα διαβάζουν USB.
Με τα παραπάνω, απλά επισημαίνω το γεγονός, ότι οι οπτικοί δίσκοι, έχουν χάσει πολύ έδαφος και η ψαλίδα ανοίγει. Αναπτύσσονται μεν, αλλά πιο αργά από τα flash drives και τα οπτικά δίκτυα διανομής περιεχομένου. Αν δεν αλλάξουν κάτι στο ρυθμό εξέλιξης και στην τιμολογιακή τους πολιτική, είναι καταδικασμένα να ακολουθήσουν το δρόμο των δισκετών και των zip drive.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
04-11-09, 21:37 Απάντηση: Η Kingston σε συνεργασία με την Paramount προσφέρει ταινίες σε USB και κάρτες SD #30
Αν φτασουν 30 ευρω oi standalone players, γιατι να παρει καποιος flash ?
Ποσο θα κανει ενα flash με hd movie ωστε να συμφερει , οταν το Blu ray movie φτασει να πωλειται 10 ευρω?
Εκτος οτι θα ειναι και χειροτερο ποιοτικα απο την κανονικη ταινια ...
Εχεις αναρωτηθει ποτε , γιατι συνεχιζουν να βγαζουν σε cd , dvd ολο το software και οχι σε flashakia ?
Ποσο μαλλον σε ταινιες ,γιατι ειναι τα ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ και αυτο θα συνεχιζει να υφισταται , οσοι πιστευουν οτι ακριβο flash θα αντικαταστηθει το φτηνο οπτικο μεσο , ειναι βαθια νυχτωμενοι
Παρόμοια Θέματα
-
ΗΠΑ: To IMDB προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε 6000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-08, 15:17 -
Ελληνικό Website προσφέρει συνεργασία με χρηματική αμοιβή
Από luxurious στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 12:11 -
Η Time Warner θα προσφέρει “download to burn” ταινίες
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-06, 11:32 -
Συλλεκτικές κάρτες Internet και τηλεφωνίας από την HOL σε συνεργασία με την ΕΠΟ
Από parisk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-05, 19:09
Bookmarks