To βασικότερο είναι ότι το χειρότερο είναι ότι όταν μπαίνουν (πολλοί) στα λεωφορεία, επιβεβαιώνουν τον Δαρβίνο κυριολεκτικά.
Ή θα είναι ΦΙΣΚΑ, όταν λεω ΦΙΣΚΑ, έχετε δει κοκα κόλα κουνημένη που όταν την ανοίξεις, πετάγεται όλη έξω ; Αυτό το φίσκα εννοώ. Βλέπουν που ειναι φίσκα, αλλα ΟΧΙ, θα μπουν μέσα.
Επίσης, όταν θες να κατέβεις, συνήθως το δείχνεις με τους εξής τρόπους: αρχίζεις και σηκώνεις τα χέρια προς τα πανω (όπως είναι στις συναυλίες, μόνο με λιγότερη διασκέδαση, δηλαδή πόσο να διασκεδάσεις όταν έχεις την άλλη με την τσαντάρα να σου τρυπάει το νεφρί στα αριστερα)και προχωράς προς την πόρτα. Συνήθως, όταν βλέπεις τον άλλον να κατευθυνεται στην πόρτα και όταν πάνε να ανοίξουν τις πόρτες, υποχωρείς προς μία οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση και αυτοσυμπιέζεσαι (όπως ο άλλος σηκώνει τα χέρια προς τα πανω, εσύ τα συμπιέζεις προς τα κατω) και τον αφήνεις να περάσει.
ΠΟΣΟΙ πια κάθονται σαν τοτέμ μπροστά στην πόρτα, με βλέμμα χορτασμένης αγελάδας, δεν περιγράφεται με απλά λόγια. Εάν μιλήσεις μάλιστα ("θα κατέβετε ;"), θα τους πάρει τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα να αντιδράσουν (η αγελάδα θα κάνει μμμμμ τουλάχιστον, θα σε κοιτάξει και συνεχίσει να μασάει, τέλος πάντων)
Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό.
Θα έχεις την άπειρη τύχη να βρεις σε ώρα αιχμής ΤΗΝ άδεια θέση. Αυτή Η άδεια θέση λοιπόν όταν κάτσεις, αμέσως γίνεται από απλή και βρώμικη θέση, σε ΘΗΣΑΥΡΟ. Δηλαδή, ο επιβάτης γίνεται χρυσοθήρας κι εσύ είσαι ο πειρατής που ΤΗΝ έχει κλέψει. Ή θα'ρθουν από πάνω σου σαν τον χάρο ή θα'χεις την γριά να κοιτάει με γουρλωμένο μάτι λες και της χρωστάς.
Εμφάνιση 436-450 από 1900
-
06-11-09, 22:30 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #436
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
06-11-09, 22:35 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #437Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
06-11-09, 22:35 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #438
-
06-11-09, 22:46 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #439
- Περιοχή
- Athens, Greece, Greece
- Downloads
- 14
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 1024/256
- ISP
- Conn-x OTE/Otenet
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mosaic : 06-11-09 στις 22:55.
- - «Ανθολογία της Οικονομίας»
Φιλόμουσοι της Τεχνολογικής Κοινότητας, "Άρωμα Γυναίκας" στο SNR.grτο ραδιόφωνο του ADSLgr.com
Πρόληψη/Ενημέρωση «Χρέος μας…η ζωή» . . .
-
07-11-09, 13:25 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #440
ΕΕΕ γι αυτο λατρευω τα ΜΜΜ και ιδιως τον παλιο καλο ΗΣΑΠ!!!
Τετοια σκηνικα δεν τα βλεπεις, οταν πινεις τη φραπεδια σου στο ΙΧ
ή καπνιζεις σαν φουγαρο κορναροντας σαν μανιακος
για να ξεκινησουν οι μπροστινοι στο φαναρι...
Μου τη δινουν τα κλαξον αυτων που αργησαν να ξυπνησουν
και τωρα επειδη βιαζονται τους φταινε ολοι και ολα.
Δεν σκεφτομαστε ποσο μας κοστιζει να εχουμε ο καθεις μας απο ενα τουτου και
να θελουμε να φτασουμε εν ριπη οφθαλμου στον προορισμο μας, οσο για παρκιν καλαααα σαραντα!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-11-09, 14:54 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #441
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
κλασσικη περιπτωση εγω, που ενω το κανω για 1-2 φαναρια μετα χαλαρωνω ανοιγω περισσοτερο την ενταση στο ραδιο και φτανω με ενα τεραστιο χαμογελο στη δουλεια για να αγχωθω ενα λεπτακι αργοτερα οταν ανακαλύψω τη δουλεια που εχω να βγαλω εκεινη τη μερα.
Και τοτε αρχιζει το τρέξιμο.......
-
08-11-09, 02:01 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #442
οτι δεν βρισκω καμενους σαν κι μενα να κανουμε μια ομαδουλα ...
-
08-11-09, 14:58 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #443
Τα αναισθητα ατομα στον κινηματογραφο που το πρωτο μισο της ταινιας μιλανε πολυ, στο διαλλειμα (επειδη λεει εχουν ηδη διαβασει το αντιστοιχο βιβλιο της ταινιας) λενε δυνατα το τελος και στο υπολοιπο μισο της ταινιας παλι μιλανε.
Σαβουαρ βιβρ δεν ειχαν στο χωριο τους να'ουμ;
Quality is not an act, it is a habit.
-
08-11-09, 16:37 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #444
χαχαχα! Βραβείο ξενερώματος..
Και φαντάσου αυτοι να συνοδεύουν και καμία κοπέλα, κελεπούρι επιασε η κοπελα
"και τώρα..μωρο μου θα γινει αυτο....και τωρα μη τρομαξεις, θα γινει αυτο...και μετα αυτο.."
Καλά εγω εχω να παω σινεμα απο αρχας του 2003, αλλά και τότε τα ιδια ειχαμε, αν και τοτε ηταν λιγότερα τα βιβλια που οπτικοποιουνταν ...
Παντως αν πηγαινα τωρα σινεμα, θα πηγαινα μονο σε μεταμεσονύκτια προβολή για να αποφύγω το μπουγιο.
---
-
08-11-09, 16:37 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #445
Τώρα που είπες για σινεμά: Τα κινητά!!!
ΚΛΕΙΣ'ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΝΤΕ!!!
-
08-11-09, 16:52 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #446Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
08-11-09, 17:04 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #447
- Περιοχή
- Athens, Greece, Greece
- Downloads
- 14
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 1024/256
- ISP
- Conn-x OTE/Otenet
…γιατί τα πατατάκια; ή τα κομπολόγια.. αμ εκεί να δείτε γκρρρ
..σας έχει συμβεί ποτέ αυτό;- - «Ανθολογία της Οικονομίας»
Φιλόμουσοι της Τεχνολογικής Κοινότητας, "Άρωμα Γυναίκας" στο SNR.grτο ραδιόφωνο του ADSLgr.com
Πρόληψη/Ενημέρωση «Χρέος μας…η ζωή» . . .
-
08-11-09, 17:08 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #448
A! Συναυλία Nick Cave. Είχα πλάι μου μια που ούρλιαζε υστερικά BLIXAAAAAAAAAA (όπως λέμε ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ) επί πεντάλεπτου πάνω στο Straight To You.
Μου'ρθε να της στρίψω το λαρύγγι...
-
08-11-09, 17:08 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #449
Σινεμα σημαινει 2πιτα γιγας σουβλακια μετα την ταινια(ή αχαλινωτο σ3ξ, αναλογα την παρεα
).Δεν καταλαβαινω γιατι τρωνε στο σινεμα.
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
08-11-09, 17:11 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #450
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά εταιρία κατά την άποψή σας αξίζει περισσότερο (Poll)
Από martinibb στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 10:25 -
Ποιά θα καθυστερήσει περισσότερο την ενεργοποίηση; HOL ή Forthnet;
Από Kiriakos_4 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-08, 16:24 -
να ακυρωσω την αιτηση μου για 24αρι internet η θα μπλεξω περισσοτερο?
Από jimacid στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 09:18 -
Γεια σου ΟΤΕ με την άψογη εξυπηρέτησή σου!!!
Από EgwEimai στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-04, 01:38
Bookmarks