Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 62
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    14dB(dB) / (dB)
    γκρινια γκρινια γκρινια

η google οπως και καθε google προσπαθει να βγαλει λεφτα,αλλιως δεν θα υπηρχε,απλο.
    και γιατι δηλαδη καποιος να προσφερει υπηρεσιες τσαμπα; εσεις το κανετε αυτο στη δουλεια σας;

δε θα βγαλει βεβαια απο μενα γιατι δεν θα δωσω ποτε αληθινα προσωπικα στοιχεια,ουτε χρειαζεται να δωσω χρησιμοποιωντας τη μηχανη αναζητησης της η το google earth,
    θα βγαλει απο αλλους βεβαιως,απ αυτους που ειναι λιγοτερο προσεκτικοι.

αντι λοιπον να κατηγορειτε και να γκρινιαζετε,καλυτερα προσεχετε που δινετε και τι στοιχεια,η αφελεια
    εχει συνεπειες.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΛΩΡΙΝΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7170
    Η Google είναι 10 χρόνια μπροστά, τι να λέμε τώρα...

Δεν υπάρχει στον πλανήτη άλλη τέτοια εταιρεία πληροφορικής.

"Ας σκάσουν οι οχτροί..."
    On my desktop I have both: a Linux OS and a Windows mouse.

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από v5net Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε θα βγαλει βεβαια απο μενα γιατι δεν θα δωσω ποτε αληθινα προσωπικα στοιχεια,
    Έχεις gmail?

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Καποιο Vodafone
    Καταρχην για την νεα γλωσσα προγραμματισμου.
    Καλως να ερθει αφου ειναι και ανοιχτου κωδικα και μακαρι οπως αναφερθηκε να προχωρησει γρηγορα και να βοηθησει και οχι να μεινει ενα ακομα μισο/κομμενο project.

Οσο για το τσαμπα τωρα υπαρχει το ασπρο, το μαυρο και το γκριζο που ειναι στη μεση.
    Ναι μεν στην ουσια οι υπηρεσιες της Google δεν ειναι εντελως δωρεαν αφου στην ουσια πληρωνουμε εμμεσως τις διαφημισεις στα καθε ειδους site της αλλα απο την αλλη αφου δεν ερχεται μηνιαιως ο λογαριασμος ειναι στην ουσια δωρεαν. Αλλωστε αν πουμε οτι πληρωνουμε την Google τοτε δεν θα πρεπει ας πουμε να βλεπουμε και TV (εκτος κρατικων και νοβα που ειναι αλλο πακετο αυτοι) γιατι παλι μας τα παιρνουν απο τις διαφημισεις ασχετα αν δεν μας φαινεται στην τσεπη.
    Οσο για τα στοιχεια μας παλι η αληθεια ειναι στη μεση. Δεν περιμενει το Google να μαθει τα (πραγματικα) στοιχεια μας με ενα login αλλα τα μαθαινει οπως και τοσος αλλος κοσμος απο τις τραπεζες, εταιριες κινητων, εταιριες τηλεφ./ιντερνετ κλπ.
    CASE:CM Elite 370 PSU:Corsair CX550W M/B:Biostar B550MH V6.1 CPU:AMD Ryzen 5 5600G Cpu Cooler:AMD Wraith Stealth RAM:G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz VGA:SOYO Radeon RX580 8GB 2048SP Monitor:Dell UP2716DA 27" SSD-HDD:1x Kingston A400 240GB SATA III, 1x Kingston NV2 500GB M.2 NVMe, 2χ640GB W.D SATA2 DVD/RW:1χ LG GH22NS50, 1χ NEC-Optiarc AD-7203S ROUTER:Vodafone Speakers:Logitech X-210

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Vivodi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dchatz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παρόλο τον γιγαντισμό της Google εχω να πω τα εξής:

Μου διαθέτει τσάμπα μια πολύ καλή μηχανη αναζητησης. > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα εναν browser αν θελω να τον χρησιμοποιήσω. > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα ενα λειτουργικό συστημα (προσπαθεί τουλάχιστον). ok
    Μου διαθέτει τσάμπα email με pop imap κλπ. NOT OK
    Μου διαθέτει τσάμπα online εφαρμογές. > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα κανονικές εφαρμογές (Picasa κλπ). > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα και μια γλώσσα προγραμματισμού. > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα δορυφορική εικόνα της γης (Earth). > ok
    Μου διαθέτει τσάμπα online video (youtube). > ok

Τώρα αν από όλο αυτο το μοντέλο καταφέρνει και βγαζει και λεφτά εγω μόνο μπράβο μπορώ να πω.
    Όποιου δεν του αρεσει η google ας πάει αλλού, υπάρχουν ανταγωνιστές (Internet explorer, bing, maps live κλπ κλπ)

και τωρα η ερμηνεια γιατι NOT OK και καποια οκ με πορτοκαλι χρωμα.

η βασικη υπηρεσια στην οποια στηριχθηκε η εταιρεια αυτη ηταν και ειναι το μαιλ , αφου σχεδον ολα οσα σου προσφερει το κανει μετα απο εναν λογαριασμο μαιλ στο δικο της domain> google.com

αν κατσεις και ξανακοιταξεις το μαιλ σου με καποιον περιηγητη θα δεις οτι ειναι ΑΚΟΜΑ σε ΒΕΤΑ εκδοση.

αυτο φυσικα το κανει αφαιτερου γιατι ακομα πειραματιζεται πανω του αλλα το ποιο σημαντικο οτι εχει ακομα ολη την ελευθερια να "γυρισει" τον διακοπτη και απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ υπηρεσια να γινει με πληρωμη.

κρατα μικρο καλαθι φιλε μου γιατι στα τοσα χρονια που ειμαι στον χωρο εχω δει να ανατελουν και να δυουν ουκ ολιγοι.

πανω στο θεμα μας .... εγω γλωσσα προγραμματισμου με το ονομα γκο(υ)λαγκ δεν την εμπιστευομαι ^L^

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    14dB(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlindG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις gmail?
    οχι,τι να το κανω;

και αν κανω καποιο ετσι για να τοχω αν χρειαστω καποιο "καμμενο" θα δωσω ψευτικα στοιχεια.
    μη μου πεις οτι χρειαζεται εκτος απο ονοματεπωνυμο και καποιο κανονικο email γιατι
    θα σου απαντησω οτι εχω 50 κανονικα.

Περιοχή
    Berlin, Deutschland
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    1&1
    Router
    FRITZ!Box 7362 SL
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lord Basil Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κατσεις και ξανακοιταξεις το μαιλ σου με καποιον περιηγητη θα δεις οτι ειναι ΑΚΟΜΑ σε ΒΕΤΑ εκδοση
    Δεν είναι, αλλά αν θες μπορείς να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο gadget από το lab και να εμφανίζεται ως beta. Αλλά πέραν αυτού το ότι αφήνει τα "προϊόντα" της να κυκλοφορούν με την ταμπέλα του beta δεν έχει να κάνει με την ποιότητά τους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lord Basil Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο φυσικα το κανει αφαιτερου γιατι ακομα πειραματιζεται πανω του αλλα το ποιο σημαντικο οτι εχει ακομα ολη την ελευθερια να "γυρισει" τον διακοπτη και απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ υπηρεσια να γινει με πληρωμη
    Όσο στηρίζεται στο μοντέλο των διαφημίσεων δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά αν αλλάξει μοντέλο σίγουρα θα έχει γυρίσει το Internet ανάποδα (και μάλλον δεν θα σε απασχολεί καν το gmail εκείνη την στιγμή).

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    11(dB) / 25.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναφέρομαι σε Software.
    Έχει ένα κάρο ανακοινώσεις, ελάχιστα διαθέσιμα, άλλα μισοτελειωμένα, άλλα κουτσά.
    Δεν αναφέρομαι στις υπηρεσίες της, Mail,youtube,search,maps.

Kαι δεν κατάλαβα, κριτική δεν επιδέχεται ;
    +1
    Το "ξεχειλώνει" πολύ το πράγμα. Κι αν είναι θέμα στρατηγικής, πάω πάσο. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζει το σύνδρομο της υπερ-ανάπτυξης...

........Auto merged post: ironfist πρόσθεσε 9 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........

οχι,τι να το κανω;

και αν κανω καποιο ετσι για να τοχω αν χρειαστω καποιο "καμμενο" θα δωσω ψευτικα στοιχεια.
    μη μου πεις οτι χρειαζεται εκτος απο ονοματεπωνυμο και καποιο κανονικο email γιατι
    Ξεφεύγει το θέμα, όμως δεν την ενδιαφέρει το πραγματικό σου όνομα. Ποιος σου στέλνει mails την ενδιαφέρει, τι αναζητήσεις κάνεις την ενδιαφέρει και αυτά πουλάει. Η κάθε google... Απλά η Google το κάνει καλύτερα από τον καθένα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ironfist : 12-11-09 στις 02:00. Αιτία: auto merged post
    https://365meres.wordpress.com/

Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Ή μήπως...σκέφτομαι πως υπάρχω ενώ... (???) Όπως και να 'χει, σκέφτομαι !!

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26723/6481 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Tellas - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    ZTE ZXDSL 931Wll
    SNR / Attn
    6(dB) / 17.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι κακό να βγάλουν μια καινούρια γλώσσα open source. Για να κάνουν reverse engineering στα προγράμματα που θα φτιάξει ο καθένας? Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος ( με κάθε καλή πρόθεση το λέω) γιατί μόνο αοριστολογίες βλέπω στα post. Και γενικά το τι καινούριο έχει να δώσει μια καινούρια γλώσσα ελπίζω να το λένε άτομα σχετικά με τον προγραμματισμό γιατι δε νομίζω κάποιος που ασχολείται να πιστεύει ότι μια γλώσσα μπορεί να κάνει τα πάντα εξίσου καλά. Αλλού η μία είναι καλύτερη αλλού χειρότερη. Τώρα αν θέλουν να φτιάξουν γλώσσα, με γεια τους με χαρά τους. Αν καταφέρουν να την κανουν αρκετά καλή και να χτυπήσουν άλλες αντίστοιχες, πάλι με γεια τους με χαρά τους.

Για το όλο θέμα της google σαν εταιρεία και τι σκοπούς έχει και πως βγάζει λεφτά, προσωπικά δεν με αφορά. Καποιος που ασχολείται με τους υπολογιστές λίγο, γνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα και γενικά από τη στιγμή που συνδέεται στο Internet και στον WWW, η ανωνυμία είναι μια σχετική έννοια, που λίγοι έως ελάχιστοι(αν όχι κανένας) μπορούν να την πετύχουν στο 100%.

Πάντα οι μεγάλες εταιρείες δέχονται κριτική και πάντα υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας γύρω από το ονομά τους που μερικές φορές είναι και αληθινές και οι πρακτικές που χρησιμοποιούν είναι όντως κατακριτέες. Το σίγουρο είναι ότι η google δεν έχει γίνει τυχαία μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Ποιότητα λογισμικού θέλετε να το πείτε, ότι έχει καλό τμήμα marketing θέλετε να πείτε, όπως και να έχει κερδίζει τον ανταγωνισμό, όπως αντίστοιχα το facebook κέρδισε τα αντίστοιχα social networks που προυπήρχαν. Και σε αυτό το κομμάτι εγώ μόνο μπράβο μπορώ να πώ.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m4rk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι κακό να βγάλουν μια καινούρια γλώσσα open source. Για να κάνουν reverse engineering στα προγράμματα που θα φτιάξει ο καθένας? Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος ( με κάθε καλή πρόθεση το λέω) γιατί μόνο αοριστολογίες βλέπω στα post. Και γενικά το τι καινούριο έχει να δώσει μια καινούρια γλώσσα ελπίζω να το λένε άτομα σχετικά με τον προγραμματισμό γιατι δε νομίζω κάποιος που ασχολείται να πιστεύει ότι μια γλώσσα μπορεί να κάνει τα πάντα εξίσου καλά. Αλλού η μία είναι καλύτερη αλλού χειρότερη. Τώρα αν θέλουν να φτιάξουν γλώσσα, με γεια τους με χαρά τους. Αν καταφέρουν να την κανουν αρκετά καλή και να χτυπήσουν άλλες αντίστοιχες, πάλι με γεια τους με χαρά τους.

Για το όλο θέμα της google σαν εταιρεία και τι σκοπούς έχει και πως βγάζει λεφτά, προσωπικά δεν με αφορά. Καποιος που ασχολείται με τους υπολογιστές λίγο, γνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα και γενικά από τη στιγμή που συνδέεται στο Internet και στον WWW, η ανωνυμία είναι μια σχετική έννοια, που λίγοι έως ελάχιστοι(αν όχι κανένας) μπορούν να την πετύχουν στο 100%.

Πάντα οι μεγάλες εταιρείες δέχονται κριτική και πάντα υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας γύρω από το ονομά τους που μερικές φορές είναι και αληθινές και οι πρακτικές που χρησιμοποιούν είναι όντως κατακριτέες. Το σίγουρο είναι ότι η google δεν έχει γίνει τυχαία μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Ποιότητα λογισμικού θέλετε να το πείτε, ότι έχει καλό τμήμα marketing θέλετε να πείτε, όπως και να έχει κερδίζει τον ανταγωνισμό, όπως αντίστοιχα το facebook κέρδισε τα αντίστοιχα social networks που προυπήρχαν. Και σε αυτό το κομμάτι εγώ μόνο μπράβο μπορώ να πώ.
    … simple
    … fast
    … safe
    … concurrent
    … fun
    … open source

http://golang.org/
    Ενός λάθους μύρια έπονται...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/51200
    ISP
    Telekom
    Router
    Speedport Smart 4
    Εγώ πιστεύω ότι προσπαθεί να φτιάξει ό,τι έχει φτιάξει η Microsoft και η Oracle/Sun τελευταία. Integration (Λειτουργικό Σύστημα, Βάση Δεδομένων, Γλώσσες προγραμματισμού ή/και Hardware)... Όλα σε ένα... νοικοκυρεμένα!!!

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    οχι,τι να το κανω;

Καταρχάς, οι περισσότεροι δίνουμε ψεύτικα στοιχεία, αλλά ούτως ή άλλως, το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πως η google "κοιτάζει" μέσα στο mail σου για keywords τα οποία τα πουλάει για στοχευμένη διαφήμιση. Το ίδιο κάνει και με τα search strings σου -και μη μου πεις οτι δεν χρησιμοποιείς το www.google.com

Όπως και να το κοιτάξεις, κάτι έχει από εσένα η google... Ακόμα και το earth να χρησιμοποιείς, πάλι μαζεύει στοιχεία και από εκεί....

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    κάμποσα...
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlindG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως και να το κοιτάξεις, κάτι έχει από εσένα η google...
    Και???

Και οι τράπεζες έχουν, και η Αττική Οδός έχει, και το ΙΚΑ έχει, και η Τροχαία έχει, και ο ΟΑΕΔ έχει, και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου έχει, και το βιντεοκλαμπ έχει και ο φαρμακοποιός έχει, και ο γιατρός έχει. Μέχρι και ο γύφτος στα Λιόσια που ψάχνει τα σκουπίδια βρίσκει τους αρχαίους λογαριασμούς ΔΕΗ που πετάω...

Ας κοιτάξουμε την τεχνογνωσία που έχει προσφέρει η Google και ας μην κολλάμε σε χαζομάρες.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Δεν ειχε ανακοινωσει την noop πριν καμποσο καιρο; Γιατι και αλλη γλωσσα; http://code.google.com/p/noop/
    Quality is not an act, it is a habit.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από crypter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχε ανακοινωσει την noop πριν καμποσο καιρο; Γιατι και αλλη γλωσσα; http://code.google.com/p/noop/
    Από ανακοινώσεις είναι πρώτη...
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νέα γλώσσα προγραμματισμού από την Google: Golang
    Από flamelab στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-09, 14:23
  2. Ποια γλώσσα προγραμματισμού?
    Από thanos523 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-09, 18:12
  3. ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C++
    Από areti στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-08, 10:06
  4. Εύκολη Γλώσσα Προγραμματισμού?