Σελ. 3 από 185 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 2770
    Περιοχή
    στη ζούγλα....
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    US ROBOTICS 9108
    Εμένα πάντως ούτε μετά τις 1 διορθώνεται, πάντα time-outs όλη μέρα κάθε μέρα....@@##$%@@ τον ΟΤΕ... online gaming γιοκ....

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από LION_III
    Εμένα πάντως ούτε μετά τις 1 διορθώνεται, πάντα time-outs όλη μέρα κάθε μέρα....@@##$%@@ τον ΟΤΕ... online gaming γιοκ....
    Δεν διαφωνώ. Το πρόβλημα σου όμως είναι ανεξάρτητο και διαφορετικό από το πρόβλημα που περιγράφεται στον τίτλο.

Η λύση βέβαια είναι κοινή... γκρίνια!

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    950/105
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    EG8145V5-ASUS AX6000
    Unhappy
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ UDP PAKETA ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ VOIP BUSTER .ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΣΤΗΝ FORTHNET.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2810236***.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, MANOS

Περιοχή
    στη ζούγλα....
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    US ROBOTICS 9108
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από trojy
    Δεν διαφωνώ. Το πρόβλημα σου όμως είναι ανεξάρτητο και διαφορετικό από το πρόβλημα που περιγράφεται στον τίτλο.

Η λύση βέβαια είναι κοινή... γκρίνια!
    Αν δεν σου κάνει κόπο διάβαζε όλο το thread προτού γράφεις....έχω το πρόβημα που περιγράφεται στο τίτλο.

Μα επιτέλους καταλάβετε οτι δεν είναι ανάγκη να εμφανίζεται μόνο σε όσους έχουν VoIP.
    Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε χρησημοποιεί οπιοιδήποτε πρόγραμμα που κάνει παραπάνω από 1 connection ταυτόχρονα, που δημιουργεί μικρά packets και που δεν καταλαμβάνει όλο το avaliable bandwidth.

Η σύνδεση αρχίζει να χάνει την επαφή με τη πραγματικότητα. Μεγαλώνουν τα ping (πάνω από 2000ms) και μετά από λίγο χάνεται κάθε επαφή με το Internet (http, tcp κτλ). Όταν κλείνεις την εφαρμογή, μετά από λίγο όλα εντάξει.

Φιλικά, αλλά ΑΜΑΝ...

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Για όσους θέλουν να καταλάβουν καλύτερα πως παίζει το TCP/IP και πως επηρεάζεται το latency καθώς και οι υπόλοιπες παράμετροι επικοινωνίες ρίξτε μια ματιά στο link εδώ

Ειδικά δέστε τι συμβαίνει στο latency όταν "μονομαχούν" ένα tcp και ένα udp connection. Τώρα βάλτε με το μυαλό σας ότι έχουμε σε κάθε dslam-bras δεν ξέρω και εγώ πόσες εκατοντάδες συνδέσεις (tcp & udp και άλλες όπως πχ icmp) και θα δείτε ότι συμπεριφορά του latency ανταποκρίνεται στο γράφημα.

Χοντρικά δηλαδή το traffic είναι πολύ μεγαλύτερο απο ότι αντέχει η γραμμή (ή έχει κάνει oversell o OTE) και φυσικά παρουσιάζεται το φαινόμενο....
    Γιαυτό κάποιοι παρατηρουν ότι σε "περίεργες" όπως 4 το πρωί, τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα (λέμε κάπως γιατι πολλά μουλάρια και λοιπά ζωντανά δεν κοιμούνται καθόλου ). Για τον ίδιο λόγο και με χρήση ISDN παίζουν καλύτερα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Προς αποφυγή παρεξήγησης.
    a) Ο τίτλος του thread "ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ UDP πακέτων από ISPs & OTE"
    b) To παρών thread είναι συνέχεια σχετικού thread στα περί τηλεφωνίας. To αναφέρω και στο πρώτο post του παρόντος thread που εγώ ξεκίνησα.
    c) Ευδιάκριτα παρουσιάζεται τόσο η διαγνωστική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (1.ping -t www.sport.gr 2. τρέξιμο voipbuster εφαρμογής), όσο και τα συμπτώματα (μεγάλο ping reply delay, packet loss)
    d) Όπως προείπα "Δεν διαφωνώ", ότι μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, αλλά βρε αδερφέ δεν έχω πειστεί ότι είναι αυτό για το οποίο συζητάμε ή θα έπρεπε να συζητάμε στο συγκεκριμένο κομμάτι του forum οι υπόλοιποι.
    e) Όταν αναφέρω την "γκρίνια" εννοώ στο support του ΟΤΕ και του ISP σου, και όχι στο forum. Εξάλλου, για να συζητάμε εδώ πέρα, θεωρώ ότι έχουμε ομόρροπες διαθέσεις.

Δοκίμασε να κάνεις τις δοκιμές σου, και σου εύχομαι ολόψυχα να μην αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα που ξεκίνησε για μένα πριν από κάνα δύο εβδομάδες.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    NetFaster (IAD)
    Μόλις τώρα ( 16/09/2005 : 19:05 ) έκανα το τεστ. Ίσως τα αποτελέσματα που θα δώσω να ρίξουν λίγο φως στην υπόθεση, μιας και εγώ είμαι σε απιτάριστο και αποκεντρωμένο dslam (siemens 1 - νομίζω ότι είναι στην Παιανία ->εγώ είμαι στο Κορωπί) με hol 384 (από το ram) και πριν είχα φόρθνετ με την ίδια συμπεριφορά. Παίζω με το voipbuster καιρό τώρα (και αντίστοιχα είχα παίξει και χρησιμοποιήσει καιρό το x-lite με την hol) και τα τεστ που έκανα ήταν :

ping -t www.sport.gr

χωρίς voipbuster ανοιχτό :
    Ping statistics for 194.30.227.25:
    Packets: Sent = 39, Received = 39, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 17ms, Maximum = 46ms, Average = 25ms

με voipbuster ανοιχτό (και να μιλάω στον εαυτό μου) :
    Ping statistics for 194.30.227.25:
    Packets: Sent = 51, Received = 51, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 18ms, Maximum = 55ms, Average = 28ms

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Alcatel Speedtouch
    Μια χαρά κρατιέσαι Avatar...Δεν αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και τα pings σου είναι ζηλευτά.

Περιοχή
    στη ζούγλα....
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    US ROBOTICS 9108
    Πρώτα απ'ολα αγαπητέ Trojy, δεν είναι ανάγκη να πειστείς οτι μιλάμε για το ίδιο θέμα.
    Αφού δεν καταλαβαίνεις τι λέω, τότε βρε αδερφέ συνέχισε να λες τα δικά σου περί VoIP.
    Ξέρεις τι λένε... όποιος δεν γνωρίζειι είναι και ευτυχισμένος .

Γυρνώντας στο θέμα μας, το πρόβλημα δεν είναι στον ISP, ούτε στο DSLAM του OTE αλλά (πρέπει να) οφείλεται στη γραμμή.
    Τη Δευτέρα θα έχω περισσότερα νέα από το συνεργείο του ΟΤΕ.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Avatar
    Μόλις τώρα ( 16/09/2005 : 19:05 ) έκανα το τεστ. Ίσως τα αποτελέσματα που θα δώσω να ρίξουν λίγο φως στην υπόθεση, μιας και εγώ είμαι σε απιτάριστο και αποκεντρωμένο dslam (siemens 1 - νομίζω ότι είναι στην Παιανία ->εγώ είμαι στο Κορωπί) με hol 384 (από το ram) και πριν είχα φόρθνετ με την ίδια συμπεριφορά. Παίζω με το voipbuster καιρό τώρα (και αντίστοιχα είχα παίξει και χρησιμοποιήσει καιρό το x-lite με την hol) και τα τεστ που έκανα ήταν :
    ......
    Αφού πριν είχες πρόβλημα με FORTHnet κα τώρα δεν έχεις, και από το μήνυμα του trpojy που βλέπω στο κάτω μέρος ποιοί άλλοι του έχουν πει ότι έχουν πρόβλημα, πιο πολές πιθανότητες είναι το πρόβλημα να είναι στην FORTHnet
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 17-09-05 στις 10:33.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BoGe
    πιο πολές πιθανότητες είναι το πρόβλημα να είναι στην FORTHnet
    Μπα... π.χ. εγώ έχω ISP HOL με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είναι θέμα ΟΤΕ
    OK boomer

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise
    Μπα... π.χ. εγώ έχω ISP HOL με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είναι θέμα ΟΤΕ
    Τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα με την προσφορά που έχει κάνει, και ίσως να τα φταίει η ίδια η HOL.

Πως εξηγείς τότε ότι μόλις δοκίμασε στην ίδια γραμμή άλλον παροχέα, δεν είχε κανένα πρόβλημα;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 17-09-05 στις 11:25.

Περιοχή
    HELLAS-thessaloniki
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    καλημερα.
    εμενα το τηλεφωνο δεν λειτουργει εδω και αρκετο καιρο.το προβλημα εμφανιζετε στην hol και μου ειπαν οτι θα το διορθωσουν γιατι καποιες ωρες εχω και προβλημα ταχυτητας.

οταν διωρθωθει το προβλημα μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν(περιμενω εδο και μια εβδομαδα).....

φιλικα chris 40

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    NetFaster (IAD)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BoGe
    Αφού πριν είχες πρόβλημα με FORTHnet κα τώρα δεν έχεις, και από το μήνυμα του trpojy που βλέπω στο κάτω μέρος ποιοί άλλοι του έχουν πει ότι έχουν πρόβλημα, πιο πολές πιθανότητες είναι το πρόβλημα να είναι στην FORTHnet

Όχι, εννοούσα ότι και με φόρθνετ καλά πήγαινε. Είχα λίγο πιο ψηλά Pings βέβαια, αλλά σχετικά σπάνια.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα με τα UDP πακέτα (και νομίζω πως γενικότερα τα μικρά πακέτα) το αντιμετωπίζω εδώ και καιρό και εγώ, μόνο που απ'ότι είχα ακούσει ευθυνόταν το packet-based ratelimiting των siemens dslams. Το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο είτε με ACN είτε με FORTHnet που είχα δοκιμάσει.

Μάλιστα ο λόγος που το παρατήρησα ήταν ότι το μοναδικό παιχνίδι που ήθελα κάποτε να παίξω ήταν το MTAVC (GTAVC multiplayer) το οποίο χρησιμοποιεί UDP πακέτα (και μάλιστα μικρού μεγέθους έως και κάτω από 100-bytes). Ενώ είμαι εντελώς idle (ούτε καν MSN/IRC), ανοίγω το παιχνίδι και με 2-3 UDP connections μόλις αρχίσει και ανταλλάσσει πακέτα και φτάσει 1-1.5 kB/sec στο DUMeter (20-25 pps), τα pings ανεβαίνουν ραγδαία από 100-150 ms σε 7000+ ms, νεκρώνει εντελώς η γραμμή, πρέπει να κλείσω το παιχνίδι, να περιμένω 3-4 λεπτά και επανέρχεται.

Τελικά αυτό δεν οφείλεται στο όριο 20-25 pps που έβαζαν στα siemens dslams;

ΥΣ: Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω από το καλοκαίρι του 2004 (ίσως και παλιότερα και να μην το είχα παρατηρήσει)..

ΥΣ2: Βρίσκομαι στο DSLAM Πατησίων (Siemens 448/160) με FORTHnet ISP αλλά πιστευώ πως ο ΟΤΕ ευθύνεται, όχι ο ISP.

ΥΣ3: Κάτι μου λέει οτι θα ξεθάψω το netcat πάλι να κάνω δοκιμές για να βρω τον αριθμό και μέγεθος UDP πακέτων που αντέχει η γραμμή πριν αρχίσουν τα high pings και complete packetloss. Έχει κανείς άλλος να προτείνει άλλο utility πέρα από netcat (που θα το βάλω να στέλνει διαφόρων ειδών πακέτα στην γραμμή μου), στυλ IP Sorcery / rude;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 17-09-05 στις 13:23.

Σελ. 3 από 185 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας