Σελ. 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 131
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι χειροποιητα made in central tokyo japan!!

Περιοχή
    Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Path Level
    Interleaved
    Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα βίντεο. Και έχει παίξει πολλά. Μόνο με το τηλεκοντρόλ που θέλει να έχει δείκτη λειζερ.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Ένα mkv βίντεο με DTS ήχο πως μπορούμε να το μετατρέψουμε έτσι ώστε να έχει ήχο;

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Χμμμ.. Δοκίμασα τελικά με το AviDemux, αλλά σε mp3 και όχι σε AC3.. Εξάλλου δεν έχω home cinema, οπότε από τα ηχεία της τηλεόρασης δεν νομίζω πως θα έχει και καμιά διαφορά..

Περιοχή
    Chalkida
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    27000/2700
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΚΙΔΑ
    Ευπειθώς αναφέρω: το παρέλαβα πριν 1 ώρα, δείχνει ΟΚ για τις δικές μου μηδαμινές απαιτήσεις. Ζεστάθηκε λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καίει. Το τηλεχειριστήριο όντως θέλει σημάδεμα (όχι όμως και ακρίβεια λέιζερ), οι αλλαγές καναλιών είναι πολύ πιο γρήγορες από ότι σε μια Σαμσουνγκ 40" hd-ready (για τα ψηφιακά κανάλια).
    Ένα παράπονο η χαμηλή ένταση του ήχου, αλλά προς το παρόν το συνέδεσα μόνο με ένα σκαρτ, δεν έβγαλα ξεχωριστά καλώδια για ήχο (άσε που πρέπει να διαβάσω για να δω τι ειναι καλύτερο).
    Επαιξα για 20 λεπτά τα ψηφιακά της ΕΡΤ και για 1 λεπτό μια ταινία σε avi από εξωτερικό δίσκο. Το αφήνω αναμμένο να δω αν θα κάνει κιχ, τώρα έχουμε και δουλειές. Στρες τεστ αργότερα.
    Two rules for success:
    1. Never tell all you know.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Κατάφερε κανείς να λειτουργήσει το time-shift; Έχει ένα πλήκτρο που λέει από πάνω time-shift, αλλά πατώντας το απλά, δεν κάνει τίποτα..

Επίσης, να πω κάτι που παρατήρησα.. Στο setup του ήχου, έχει κάτω να επιλέξεις ανάμεσα σε PCM και RAW. Ποια είναι ακριβώς η διαφορά; Δοκίμασα χτες να το αλλάξω σε RAW και κάτι x264 που έβαλα (όχι DTS, απλά επεισόδια από LOST) δεν έπαιζε τον ήχο. Με PCM τα παίζει κανονικά..

Και τέλος, εγώ που έχω HD Ready τηλεόραση και όχι FULL HD (αν έχει δηλαδή σχέση), στην resolution του αποκωδικοποιητή έχει διαφορά αν βάλω 720 ή 1080i.. Αν ναι, τι προτείνεται; Λέω μήπως "στρεσάρεται" τσάμπα, χωρίς αποτέλεσμα..

Περιοχή
    Αργυρούπολη, Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τέλος, εγώ που έχω HD Ready τηλεόραση και όχι FULL HD (αν έχει δηλαδή σχέση), στην resolution του αποκωδικοποιητή έχει διαφορά αν βάλω 720 ή 1080i.. Αν ναι, τι προτείνεται; Λέω μήπως "στρεσάρεται" τσάμπα, χωρίς αποτέλεσμα..
    Άστο στο 720p.
    Σε 1080i, θα έχεις χειρότερη (πιθανότατα) εικόνα λόγω της διαδικασίας interlace/de-interlace.
    Στρεσάρισμα δεν τρώει γιατί δεν γίνεται upscaling.
    1. i5-750 @ 3.33 GHz Gigabyte GA-P55M-UD2 16GB DDR3 1666MHz MSI Radeon HD 7870 Gigabyte Radeon HD 5750 NZXT Hush Dell U2412m Sony Bravia KDL-40S2530
    2. Pentium G645 2.9GHz MSI B75MA-P45 8GB DDR3 1333MHz Gigabyte Nvidia GTX 950 Thermaltake ArmorJr. VC3000
    3. Xiaomi Redmi Note 4X crDroid Android 11 2022-02-20 GCam MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_ENG by BSG

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eξαντλήθηκε...
    Ας πρόσεχα! Σκέφτηκα οτι έχω περιθώριο 1-2 μέρες μέχρι να δω αν θα είχαν άλλοι χρήστες προβλήματα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατάφερε κανείς να λειτουργήσει το time-shift; Έχει ένα πλήκτρο που λέει από πάνω time-shift, αλλά πατώντας το απλά, δεν κάνει τίποτα..
    Στο φυλλάδιο που έχει για manual λέει ότι δε λειτουργεί αυτό το πλήκτρο (οπώς και μερικά ακόμη). Προφανώς σε κάποιο firmware άλλου κλώνου να υποστηρίζεται.

Στο setup του ήχου, έχει κάτω να επιλέξεις ανάμεσα σε PCM και RAW. Ποια είναι ακριβώς η διαφορά; Δοκίμασα χτες να το αλλάξω σε RAW και κάτι x264 που έβαλα (όχι DTS, απλά επεισόδια από LOST) δεν έπαιζε τον ήχο. Με PCM τα παίζει κανονικά..
    Mε PCM θα κάνει decode και downmix το audio stream αν μπορεί και θα το στείλει στo SCART, HDMI και coaxial. Με RAW θα στείλει το stream μόνο στην coaxial και θα πρέπει να έχεις συνδεμένο ενισχυτή (ή την τηλεόραση...) που να καταλαβαίνει να αποκωδικοποιήσει και να τα παίξει. Τουλάχιστον μέχρι DD 3/2.1 το δοκίμασα και έπαιξε. Ευελπιστώ πως θα δουλεύουν και όλα τα φορμά που μπορούν να βγουν πάνω από coaxial ψηφικακή έξοδο (λόγω bitrate)...
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 3lbereth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eξαντλήθηκε...
    Ας πρόσεχα! Σκέφτηκα οτι έχω περιθώριο 1-2 μέρες μέχρι να δω αν θα είχαν άλλοι χρήστες προβλήματα.
    Ωχ σήμερα δεν πρόλαβα να πάω να πάρω το δικό μου(2ο) ελπίζω να μην το πουλήσουν
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus 2
    Διαβάζοντας τα σχόλια, πήγα και πήρα και γω 2. Όμορφο και μικρό είναι. Τα ψηφιακά κανάλια αυτά που υπάρχουν προς το παρόν στην Αθήνα, τα γυρνάει πιο γρήγορα απο μία LG 32inch με mpeg-2 ψηφιακό δέκτη. Έβαλα πάνω ένα σκληρό που έχω και του έβαλα 2 ταινίες για δοκιμή. Τζάμι παίζει και όχι τίποτα άλλο πριν λίγες μέρες ήθελα να στήσω έναν υπολογιστή για αυτό το λόγο. Ελληνικότατο μενού. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και με 35,9 ευρώ. Μακάρι το e-shop να ξαναφέρει γιατί έχω φίλους που την πάτησαν και εξαντλήθηκε.

Υ.Γ.
    Πλάκα - πλάκα έχει να πέσει κλάμα στα video club και στους σινεμάδες με κάτι τέτοιες συσκευές. Λυπάμαι γιατί απασχολούν κόσμο αλλά εκεί που έχουν φθάσει και τις τιμές. Θα ήθελα να ξέρω τι θα λέει τώρα ένας φουσκωτός που ήταν πόρτα σε γνωστή αλυσίδα σινεμά, πρόσφατα και δεν με άφησε να πάρω μέσα τα πατατάκια μου επειδή τα έφερα από απέξω....

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    επειδή που την έσπασε λίγο το τηλεκοντρόλ που θέλει ακρίβεια επαγγελματία παίκτη darts, δοκίμασα το εξής και δουλεύει άψογα...

Ξεβιδώνουμε τις 4 βιδούλες, βγάζουμε τα καπάκια και βλέπουμε στο μπροστινό πάνελ 2 τρυπες, μια για το led λειτουργίας και μια για το IR.

Βάζουμε σε μία μπατονέτα λίγο aceton και με περιστροφικές κινήσεις ξεβάφουμε μέσα στην τρύπα του IR led την φιμέ επίστρωση που έχει μέχρι να γίνει σχεδόν διάφανο.

πριν το κλείσουμε, ρυθμίζουμε και το IR δέκτη να είναι όσο το δυνατόν πιο κεντρο και μπροστά στην τρύπα του panel, το κλείνουμε και είμαστε κομπλε.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Ευτυχώς με πρόλαβες... εγώ σκεφτόμουνα να το τρυπήσω και να βγάλω το sensor προς τα έξω...
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έλαβα σήμερα το πρωι mail οτι το ΟΡ ήταν και πάλι διαθέσιμο. Μπαίνω στη σελίδα... εξαντημένο!
    Τους πήρα στο τηλέφωνο και μου είπαν οτι ήρθαν λίγα κομμάτια τα οποία εξαντλήθηκαν αμέσως.
    Μάλλον ξανάβγαλαν για πώληση τις επιστροφές του maller και του speed79 .

Σελ. 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αποκωδικοποιητης hol tv ψηφιακο φορματ mpeg4
    Από Dimis32 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-14, 08:41
  2. Ανταλλαγη:DVB-T HD USB ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG-2 & MPEG-4 με με hsdpa modem
    Από mfds στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-10, 17:58
  3. NEOTION MPEG4 DVB-T CAM MODULE
    Από Alex_Under στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-10, 12:45
  4. περί codec avc1 (H.264/MPEG-4 AVC)
    Από mts_53 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-09, 16:12
  5. Μετατροπή αρχείου Avi σε MPEG4 ή H.264
    Από littlebeast στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-08, 14:46

Bookmarks