Η ασπρη ταινια τι γραφει;
Εμφάνιση 241-255 από 2130
Θέμα: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?
-
09-07-10, 15:06 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #241
-
09-07-10, 15:10 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #242
Δεν βλέπω την ειδική σωλήνα για οπτική
-
09-07-10, 15:39 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #243
Συμφωνώ με τον agrelaphon και τον Ntalton.
Tο βάθρο στην πρώτη απο τις φωτογραφίες του Kolofotia, είναι για να κάτσει πίνακας, κι' όχι ΚΑΦΑΟ.
Άλλωστε, άκρη δεξιά φαίνεται ο ιστός που θα κρατήσει την παροχή.
Ποιά σωλήνα ;;
Στην Β.Όλγας που περάσανε προχτές, χύμα ρίχνανε την οπτική μέσα στο χαντάκι.
Οπτική ήτανε, το τσεκάρησα απο κοντά.
-
09-07-10, 15:47 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #244Η ασπρη ταινια τι γραφει;
Δεν βλέπω την ειδική σωλήνα για οπτική
Της Δεης μου φαινεται να ειναι αυτο...
Μηπως βλεπεις να καταληγει εκει κανα φρεατιο απο τον δρομο? Ξερεις, ολα αυτα τα φρεατια με τις οπτικες......Οι καινούριες τρύπες έκλεισαν με καπάκια και 1 έχει κόκκινο καλωδιοσωλήνα εκτεθημένο.....μπορεί να έιναι κ για δημοτικό φωτισμό αλλά υπάρχει ήδη φωτισμός στην περιοχή.
κ επίσης τι το θέλου αυτό το πλατύ υπερυψωμένο;να βάλουν μεγάλους μετασχηματιστές;
είναι ένα ορθογώνιου σχήματος 1.70χ50χ40cm περίπου.
Θα το παρακολουθω.
-
09-07-10, 16:03 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #245
Χύμα οπτική σε χαντάκι πρώτη φορά ακούω.Εξω από το σπίτι μου που πέρασαν οπτικές εβαλαν πορτοκαλί σωλήνα λεία πλαστική που μέσα είχε 4 θαλάμους, και τα καπάκια από τα φρεάτια της οπτικής ειναι αρκετά μεγάλα και έχουν σήμανση,
Εχει καιρό βέβαια αλλα της ίδιες σωλήνες είδα Β.Όλγας θεσ/νικη.
-
22-07-10, 22:54 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #246
Καλές οι οπτικές αλλά στην ταμπακιέρα...Πού είμαστε?Κανα νέο?
-
23-07-10, 09:06 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #247
-
23-07-10, 13:48 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #248
-
23-07-10, 22:32 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #249
-
23-07-10, 23:43 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #250
Το VDSL θα είναι κάτι σαν το ADSL με το ADSL2+?
Δηλαδή εγώ που έχω 32db attenuation με κλείδωμα στα 16Mbps θα έχω σε VDSL ας πούμε 19Mbps?
Γιατί έχουμε οπτική μέχρι το καφάο, αλλά το σπίτι μου μεχρι στο καφάο είναι 2Km..
Δηλαδή το VDSL Θα είναι ένα επιπλέον Modulation Mode που απλά θα έχει μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων?
-
24-07-10, 11:21 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #251
-
25-07-10, 20:10 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #252
Δεν κατάλαβες αυτό που είπα μάλλον, φυσικά ξέρω τι είναι το καφάο..
Απλά το VDSL τι διαφορά θα έχει?? Πως λειτουργεί? είναι κάτι σαν το ADSL2+ αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα?
Ναι είμαι στην εξοχή αλλά πως δεν θα δώ διαφορά..? Γιατί αν είναι κάτι σαν νέο Modulation όλοι θα δούμε μικρή διαφορά... η δεν κατάλαβα κάτι καλά?
Π.χ. άν κάποιος έχει 24άρα και συγχρονίσει σε ADSL1 Θα συγχρονίσει γύρω στα 10Mbps ενώ αν συγχρονίσει σε ADSL2 παραπάνω και σε ADSL2+ ακόμα πιο πάνω. Αν μπεί το VDSL θα είναι σαν Modulation? Δηλαδή θα μπάινουμε σε καλύτερη ταχύτητα? Αυτό ρωτάω.. Ας πούμε θα είναι κάτι σαν ADSL3 ας πούμε? Παράδειγμα φυσικα το ADSL3.
-
25-07-10, 20:20 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #253
Το VDSL2 μπορεί να δώσει 100Mbps σε μικρή όμως απόσταση. Λίγες εκατοντάδες μέτρα. Στο 1-1,5 χιλιόμετρο συμπεριφέρεται όπως το adsl2+. Έτσι για να λειτουργήσει απαιτείται αλλαγή της δομής του δικτύου πρόσβασης.
Τώρα υπάρχουν dslam στα κέντρα του ΟΤΕ και χρησιμοποιούν την υπάρχουσα χάλκινη υποδομή μέχρι τα σπίτια μας. Με το VDSL ακυρώνεται το μεγάλο μήκος του χαλκού από το κέντρο μέχρι το ΚΑΦΑΟ. Μπαίνει το dslam κοντά στο ΚΑΦΑΟ και χρησιμοποιεί το χάλκινο κομμάτι από εκεί μέχρι εμάς που συνήθως είναι λίγες εκατοντάδες μέτρα.
-
25-07-10, 22:24 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #254Δεν κατάλαβες αυτό που είπα μάλλον, φυσικά ξέρω τι είναι το καφάο..
Απλά το VDSL τι διαφορά θα έχει?? Πως λειτουργεί? είναι κάτι σαν το ADSL2+ αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα?
Ναι είμαι στην εξοχή αλλά πως δεν θα δώ διαφορά..? Γιατί αν είναι κάτι σαν νέο Modulation όλοι θα δούμε μικρή διαφορά... η δεν κατάλαβα κάτι καλά?
Π.χ. άν κάποιος έχει 24άρα και συγχρονίσει σε ADSL1 Θα συγχρονίσει γύρω στα 10Mbps ενώ αν συγχρονίσει σε ADSL2 παραπάνω και σε ADSL2+ ακόμα πιο πάνω. Αν μπεί το VDSL θα είναι σαν Modulation? Δηλαδή θα μπάινουμε σε καλύτερη ταχύτητα? Αυτό ρωτάω.. Ας πούμε θα είναι κάτι σαν ADSL3 ας πούμε? Παράδειγμα φυσικα το ADSL3.
θα είναι κάτι ξεχωριστό εντελώς!Άλλος εξοπλισμός κτλ!Απλά θα βοηθηθούν και όσοι έχουν adsl2 γιατί κ αυτοί θα συνδαίονται στο καφάο!
adsl -> θα παίρνουν μέχρι 24μβ με μειωμένο πάρα πολύ το attenuation
vdsl -> θα παίρνουν μέχρι 50μβ σε μικρές αποστάσεις όμως
άλλο adsl/adsl2/adsl2+ και άλλο vdsl πρακτικά!αλλάζει η τοπολογία
-
29-07-10, 12:25 Απάντηση: vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα? #255
Παρόμοια Θέματα
-
Η εγκατάσταση οπτικών ινών καθυστερεί, ο ΟΤΕ επενδύει στο VDSL
Από xolloth στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-09, 13:23 -
Κινητα παλια και νεοτερα.+Φορτιστες usb, Θηκες
Από mfds στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 19:26
Bookmarks