Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 117 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 97107112115116117118119122127137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.741-1.755 από 12847

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papi_tam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελεος.... τελικα ο μονος τρόπος να είναι ασφαλη τα χρήματά σου (είτε λίγα είτε πολλά) είναι να τα θάψεις 10 μετρα κατω στο χώμα, και να έχεις και 3-4 πιτμπουλ να τα φυλάνε! χε χε! ή εκείνο το πύθωνα που έβλεπα στις ειδήσεις, στην ιταλια που είχαν οι μαφιόζοι!
    Καλό είναι να υπάρχει εγρήγορση για να μαθαίνουμε, αλλά όχι αποστροφή. Εκτός από την πολλή προσοχή στο διαδίκτυο, με ενημερωμένο OS και όλα τα προγράμματα (π.χ. το firefox και το flash της Adobe) και τίποτε "σπασμένο", ένας εύκολος τρόπος να μειώσεις σημαντικά τον κίνδυνο είναι η διαφορετικότητα. Δηλαδή Mac OSX, Linux κλπ. Κι αυτή όμως θέλει προσοχή, διότι μόλις γίνει συρροή προς τα εκεί, παύει να είναι ασφαλής. Π.χ. το iOS δε σε σώζει.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    η χρεωστικη της eurobank (euroline debit) είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για αγορές στι ιντερνετ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    SNR / Attn
    9db(dB) / 26db(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanos1999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    η χρεωστικη της eurobank (euroline debit) είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για αγορές στι ιντερνετ?
    Οχι δυστυχώς.
    Για ιντερνετ μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρεωστική κάρτα της:
    -Alpha Bank,
    -Κύπρου
    -Marfin
    -Πειραιώς

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanos1999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papi_tam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δυστυχώς.
    Για ιντερνετ μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρεωστική κάρτα της:
    -Alpha Bank,
    -Κύπρου
    -Marfin
    -Πειραιώς
    Πια η διαφορά της "χρεωστικής" με τις "προ-πληρωμένης";
    Στην ίδια κάρτα δεν αναφέρονται και οι 2 όροι;

Εγώ έχω pre paid κάρτα από την eurobank με την ένδειξη VISA όμως και όχι Euroline Debit (τέτοια ένδειξη έχει η κάρτα ανάληψης από την Eurobank που έχω) και την έχω συνδέσει και με paypal και την έχω χρησιμοποιήσει σε ανεξάρτητη αγορά από εξωτερικό (amazon.co.uk) χωρίς κανένα πρόβλημα.
    i5-12600K + Arctic Freezer 34 Duo || MSI Pro Z690-A DDR4 || G.Skill Ripjaws V 2x16GB 3600MHz || Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC || Samsung 970 Evo Plus 500GB || Dell S2721DGFA IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD || Logitech G502 Proteus

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MaFiOzOs_GR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πια η διαφορά της "χρεωστικής" με τις "προ-πληρωμένης";
    Στην ίδια κάρτα δεν αναφέρονται και οι 2 όροι;
    H χρεωστική συνδέεται με ένα λογαριασμό της ίδιας τράπεζας. Αν έχεις πχ. €100 στο λογαριασμό σου, μπορείς να κάνεις αγορές με τη κάρτα αύτη μέχρι €100.
    Η προπληρωμένη δε σχετίζεται με λογαριασμό (από ότι γνωρίζω) και , συνήθως, είναι πιο ασύμφορη..
    Για παράδειγμα, για να βάλεις ένα πόσο πχ. €15, στη πρώτη περίπτωση τα βάζεις στην ουσία στο λογαριασμό και δε σου κρατάει προμήθεια. Για να βάλεις €15 στη προπληρωμένη, θα σου κρατήσει ένα μικρό ποσό.
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Εγώ έχω pre paid κάρτα από την eurobank με την ένδειξη VISA όμως και όχι Euroline Debit (τέτοια ένδειξη έχει η κάρτα ανάληψης από την Eurobank που έχω) και την έχω συνδέσει και με paypal και την έχω χρησιμοποιήσει σε ανεξάρτητη αγορά από εξωτερικό (amazon.co.uk) χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Αν θυμάμαι καλά, η υβριδική κάρτα που επισήμανα με bold, είναι cashcard και πιστωτική. Η δεύτερη υπόστασή της ενεργοποιείται με την πρώτη αγορά που θα κάνεις. Κάποιες φορές μάλιστα χρεώνεται και ετήσια συνδρομή (ίσως μετά το πρώτο έτος). Καλύτερα να το ψάξεις.

"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Ενδιαφέρον...

Πάντως είναι όπως τα λες, δηλαδή η προπληρωμένη μου είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου στην eurobank και μπορώ να την φορτίσω μέσω e-banking, με χρεώνει όμως με ένα ποσό αναλόγως το ποσό που θέλω να τις μεταφέρω.

Το ποσό είναι 1€ για μεταφορά κάτω των 100€ και το υπολογίζω στο συνολικό κόστος των προϊόντων που παραγγέλνω, αλλά και πάλι με συμφέρει σε σχέση με το κόστος των ίδιων προϊόντων εάν τα αγόραζα από Ελλάδα!

........Auto merged post: MaFiOzOs_GR πρόσθεσε 4 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θυμάμαι καλά, η υβριδική κάρτα που επισήμανα με bold, είναι cashcard και πιστωτική. Η δεύτερη υπόστασή της ενεργοποιείται με την πρώτη αγορά που θα κάνεις. Κάποιες φορές μάλιστα χρεώνεται και ετήσια συνδρομή (ίσως μετά το πρώτο έτος). Καλύτερα να το ψάξεις.
    Την δεύτερη κάρτα (την αναλήψεων) την έχω μόνο για να τραβάω λεφτά από ΑΤΜ.Δεν την χρησιμοποιώ για αγορές.

Απλά επισήμανα ότι το "Euroline Debit" αναγράφεται πάνω της.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MaFiOzOs_GR : 20-08-10 στις 18:38. Αιτία: auto merged post
    i5-12600K + Arctic Freezer 34 Duo || MSI Pro Z690-A DDR4 || G.Skill Ripjaws V 2x16GB 3600MHz || Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC || Samsung 970 Evo Plus 500GB || Dell S2721DGFA IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD || Logitech G502 Proteus

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Το ποσό είναι 1€ για μεταφορά κάτω των 100€ και το υπολογίζω στο συνολικό κόστος των προϊόντων που παραγγέλνω, αλλά και πάλι με συμφέρει σε σχέση με το κόστος των ίδιων προϊόντων εάν τα αγόραζα από Ελλάδα!
    Αν χρησιμοποιούσες χρεωστική κάρτα άλλης τράπεζας θα γλίτωνες την προμήθεια που πληρώνεις τώρα και ταυτόχρονα θα έκανες αγορές από το εξωτερικό.

Δηλαδή το δίλημμα δεν είναι:
    "αγορά από Ελλάδα ή αγορά με την προμήθεια της προπληρωμένης",
    αλλά:
    "αγορά με την προμήθεια της προπληρωμένης από εξωτερικό ή αγορά επίσης από το εξωτερικό χωρίς την προμήθεια της προπληρωμένης;"

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Αν χρησιμοποιούσες χρεωστική κάρτα άλλης τράπεζας θα γλίτωνες την προμήθεια που πληρώνεις τώρα και ταυτόχρονα θα έκανες αγορές από το εξωτερικό.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει πολύ απλά με βολεύει που μέσω του e-banking του λογαριασμού μου την φορτίζω εύκολα και γρήγορα, αλλά όχι τζάμπα...

Προφανώς για να χρησιμοποιήσω χρεωστική άλλης τράπεζας θα πρέπει να ανοίξω και έναν λογαριασμό σε εκείνη την τράπεζα για να φορτίζω με παρόμοιο τρόπο, αλλά δωρεάν, την καινούργια χρεωστική, σωστά;

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει πολύ απλά με βολεύει που μέσω του e-banking του λογαριασμού μου την φορτίζω εύκολα και γρήγορα, αλλά όχι τζάμπα...

Προφανώς για να χρησιμοποιήσω χρεωστική άλλης τράπεζας θα πρέπει να ανοίξω και έναν λογαριασμό σε εκείνη την τράπεζα για να φορτίζω με παρόμοιο τρόπο, αλλά δωρεάν, την καινούργια χρεωστική, σωστά;
    Αυτά και πολύ περισσότερα κάνεις με μία χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία προμήθεια. Δοκίμασε Alpha Bank Enter Visa ή Πειραιώς Visa Debit.
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=367262

Μόλις πρωτοχρησιμοποιήσεις το 2s4s δεν υπάρχει επιστροφή. Μάλιστα στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να κάνεις τη μεταφορά χρημάτων (το αντίστοιχο της "φόρτισης") μέσω SMS από το κινητό σου.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Αυτά και πολύ περισσότερα κάνεις με μία χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία προμήθεια. Δοκίμασε Alpha Bank Enter Visa ή Πειραιώς Visa Debit.
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=367262

Μόλις πρωτοχρησιμοποιήσεις το 2s4s δεν υπάρχει επιστροφή. Μάλιστα στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να κάνεις τη μεταφορά χρημάτων (το αντίστοιχο της "φόρτισης") μέσω SMS από το κινητό σου.
    Το έχω διαβάσει το άρθρο σου με πολύ ενδιαφέρον, αλλά έκρινα ότι δεν μου χρειαζόταν κάτι τόσο εξεζητημένο λόγω της ελάχιστης χρήσης που έκανα στην χρεωστική μου.Τον τελευταίο μήνα έκανα αρκετές αγορές όμως (άρα και αρκετές προμήθειες...) και άρχισα να την ψάχνω με φθηνότερους τρόπους πληρωμής και μεταφοράς.

Τα επιχειρήματα σου πάντως για μηδενικές προμήθειες φόρτισης + sms charging με ψήσανε άσχημα πάντως!

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Εχω ξεχασει το password της winbank. Τι κανω? Παιρνω τηλεφωνο? Παω απο κει? Μου δινουν νεους αμεσα? Χρεωνομαι τιποτα?

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ξεχασει το password της winbank. Τι κανω? Παιρνω τηλεφωνο? Παω απο κει? Μου δινουν νεους αμεσα? Χρεωνομαι τιποτα?
    Υπάρχουν δύο διαδικασίες:
    1) Ξεκλείδωμα.
    2) Επανέκδοση.

Η πρώτη είναι δωρεάν και ξεκλειδώνει τους κωδικούς 2-3 φορές (οπότε έχεις συνολικά 9 ευκαιρίες να θυμηθείς τον κωδικό), καλώντας ισάριθμες φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Η δεύτερη χρεώνεται 2€ και παραλαμβάνεις νέους κωδικούς Edit: [ δωρεάν πλέον ] από υποκατάστημα της τράπεζας. Νομίζω ότι κι αυτή η αίτηση γίνεται τηλεφωνικώς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 23-08-10 στις 20:07.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Υπάρχουν δύο διαδικασίες:
    1) Ξεκλείδωμα.
    2) Επανέκδοση.

Η πρώτη είναι δωρεάν και ξεκλειδώνει τους κωδικούς 2-3 φορές (οπότε έχεις συνολικά 9 ευκαιρίες να θυμηθείς τον κωδικό), καλώντας ισάριθμες φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Η δεύτερη χρεώνεται 2€ και παραλαμβάνεις νέους κωδικούς από υποκατάστημα της τράπεζας. Νομίζω ότι κι αυτή η αίτηση γίνεται τηλεφωνικώς.
    Πηρα τωρα την πειραιως.
    Μου λεει να παω σε ενα καταστημα να ζητησω επανεκδοση, και τονισα αν χρεωνεται, μου τονισε πως οχι. Δεν εχω κλειδωσει το συστημα 2 φορες δοκιμασα και δεν προχωρησα γιατι δεν προκειται να τον θυμηθώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    SNR / Attn
    9db(dB) / 26db(dB)
    Αυτό μόνο η eurobank το κάνει?
    Γιατι έχω χρησιμοποιησει και χρεωστικές άλλων τραπεζών πολλές φορές αλλά δεν μετατράπηκαν και σε πιστωτικές.
    Τη μετατροπή αυτή η eurobank με ποιό σκεπτικό την κάνει?

Σελ. 117 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 97107112115116117118119122127137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία