Καλημέρα,
εχω κάνει μια άιτηση στην ον για μεταφορα της γραμμής απο την tellas
Ενω η αιτηση εχει γίνει απο τέλη ιούνη τελικα μετα απο διάφορα μπερδέματα και κραξίματα στην ον για δικά τους λάθη σήμερα το πρωι έχει κοπεί το τηλέφωνο και απο μεριας ιντερνετ συγχρονίζει το dsl αλλα δεν παίρνει ip.
με τα στοιχεια της tellas κανει ακριβως το ιδιο πραγμα δηλαδη συγχρονιζει αλλα μου λεει authentication failed στο speedtouch.
το site της On ξυπνησε σημερα και μου εβγαλε την προοδο των εργασιών (μετα και το χτεσινο κραξιμο γιαυτο το θέμα) και μου βγάζει μια ημερομηνία κατασκευής για 9/9/2010
βέβαια λεει και το κουλο οτι χτες προωθήθηκε το θέμα στον οτε (Η αίτηση κατατέθηκε στο ΠΣ ΟΤΕ στις 23/08/2010) το οποίο αν ισχύει ειναι απαράδεκτο.
τι ακριβως να πιστέψω και τι να περιμένω? τα σημάδια δείχνουν οτι η αλλαγή γίνεται σημερα αλλα το site λεει άλλα. αξίζει να ασχοληθώ να πάρω τηλέφωνο η και οι υπά΄λληλοι θα βλέπουν το 9/9/2010?
ps. το σπίτι δεν είναι δικό μου και θα ηθελα απλα να καρφωσω το ρουτερ και να παιξει.
Εμφάνιση 1-15 από 28
-
24-08-10, 13:15 Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #1
-
24-08-10, 14:14 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #2
Ένα κράξιμο το θέλουν....
-
24-08-10, 15:29 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #3
Κανονικά αν το αίτημα προωθήθηκε στις 23/8 όπως λέει κανονικα στις 4/9 θα είσαι μέσα. Τώρα οτι κόπηκε το τηλέφωνο και δεν παίρνεις ip ίσως να οφείλεται και σε βλάβη. Παίρνε τους τηλέφωνο πάντως να βλέπεις τι γίνεται...
-
24-08-10, 20:24 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #4
update
η τελλας εκοψε ιντερνετ και τηλεφωνο και εχω μεινει στον αερα μεχρι 9/9
η on λεει δεν μπορει να κανει τιποτα νωριτερα
-
24-08-10, 21:22 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #5
-
24-08-10, 21:27 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #6
-
24-08-10, 22:42 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #7
το σιγουρο ειναι οτι αυριο επικοινωνω με εεττ και συνηγορο καταναλωτη.
δεν εχω ραμματα για την τελλας μονο αλλα και για την on.
αιτηση απο 30/6 περαστηκε με χτεσινη ημερομηνια. νομιζω 5 μερες λεει το ruo
παντως ειναι ξεφτυλα. εχω να ασχοληθω με φορητοτητες δυο χρονια σχεδον και ανακαλυπτω οτι αντι να πανε μπροστα κανουν βηματα πισω
-
25-08-10, 00:51 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #8
Κάπου έγινε η στραβή τότε και έγινε αυτή η ασυνεννοησία με αποτέλεσμα η tellas να σε κόψει και να μην εχεις ενεργοποιηθεί ακόμα απο την On. Και γω μάλλον απο την Οn πιστεύω έγινε η δουλειά που καθυστέρησε τόσο πολύ να περάσει την αίτηση. Σηκώνει πολύ ιστορία το όλο θέμα γιατι πολλές εταιρίες συνηθίζουν αυτές τις τακτικές με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο τελικός χρήστης στο τέλος.
-
25-08-10, 11:52 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #9
Ακριβώς τα ίδιο συμβαίνει και με μένα φίλε dimitris74, με τη μόνη διαφορά ότι ευτυχώς
δε μου έχει κόψει το ίντερνετ η νετονε. Θεωρώ ότι πρόκειται καθαρά για φταίξιμο της Ον. Είναι δυνατόν να έχουν τις αιτήσεις ένα μήνα στα χέρια τους κ να τις υποβάλλουν στον Οτε μόλις προχθές????
Αυτό δείχνει πόσο σοβαρή είναι η εν λόγω εταιρεία
Α ςελπίσουμξε τουλάχιστον να ενεργοποιηθούμε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.
Όσο για την Τελλας δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται εδώ. Γι αυτό άλλωστε πάνε για κανόνι....
-
25-08-10, 12:21 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #10
update 2
μετα και το χτεσινο κραξιμο σημερα ως δια μαγειας παιζει ιντερνετ, τηλεφωνο, tv και εξερχομενες.
εισερχομενες τιποτα ακομα.
στατιστικα
Down Up
SNR Margin : 7.6 10.5 db
Line Attenuation : 12.0 8.5 db
Data Rate : 13939 990 kbps
αν ανοιξουν και τα profil στο myon το βλεπω για 20+
-
25-08-10, 17:21 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #11
Πάλι καλά... Απο οτι φαίνεται επιτάχυναν την ενεργοποίηση αφού η πατάτα ήταν δικιά τους εξαρχής. Με 12άρι attenuation μπορείς όντως να χτυπήσεις 20+
-
25-08-10, 18:56 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #12
-
26-08-10, 03:44 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #13
E ναι σίγουρα, απλά μιλάμε για ιδανικές συνθήκες. Εγώ με 25άρι έπιανα γύρω στα 12-13 στην Tellas ενώ στην On πιάνω μέχρι και 15. Μια και μοναδικά φορά κλείδωσα στα 16 λόγω διακοπής ρεύματός στην περιοχή
Αλλα γενικά μεγάλο ρόλο παίζει το crosstalk...
-
26-08-10, 13:14 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #14
Πηρα τηλ εχθες αφου μου φεραν τον εξοπλισμο,και τους λεω πως το site δεν εχει ενημερωθει[ουτε καν εχουν ενημερωσει οτι μου εφεραν τον εξοπλισμο.Τους ρωτησα ποτε θα συνδεθω και μου λενε ακομα δεν ξερουμε ,επεξεργαζοματε την αιτηση σας.Να αρχισω βρισιδια?20 εργασιμες μου ειπανε και εχουν περασει 7 και ουτε εχουν ενημερωσει το site.
-
26-08-10, 14:15 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #15
Μάλλον αυτή είναι η συνήθης πρακτική. Εγώ έκανα αίτηση 6/8, πήρα τον εξοπλισμό στις 10/8 και η ενημέρωση του myon και η αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ έγινε στις 25/8 με εκτιμώμενη ημερομηνία κατασκευής της γραμμής 13/9. Γενικά μέσα στον Αύγουστο απ' ότι κατάλαβα λάμβαναν αιτήσεις αλλά είχαν πάει διακοπές και δεν τις επεξεργαζόντουσαν και πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akalion : 26-08-10 στις 14:21.
Παρόμοια Θέματα
-
Microsoft: Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 7 RC η 10η Απριλίου
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-09, 13:26 -
Πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης
Από globalnoise στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 18:55 -
DSLAM Αγίας Παρασκευής και πιθανή ημερομηνία διαθεσιμότητας
Από Geotzourmi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-07, 13:41 -
πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Vista Service Pack 1
Από Thuglife στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 73Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-07, 00:19 -
πιθανη ημερομηνια ?
Από bilia στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-07, 21:59