σου εκανε δηλαδη περιπου 40 μερες?Απο το ρουτερ που δινουν επρεπε να καταλαβω με τι εταιρεια εχω να κανω.Ας ελπισουμε οτι αξιζει την αναμονη[στην φορθνετ περιμενα μονο 10 εργασιμες]
Εμφάνιση 16-28 από 28
-
26-08-10, 16:43 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #16
-
28-08-10, 09:44 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #17
Μην αγχωνεσαι , εμενα η φορητοτητα εκανε σχεδον 2 μηνες !!! Με κλασσικες δικαιολογιες του τυπου "αποριφθηκε η αιτηση απο τον ΟΤΕ αλλα δεν ξερουμε γιατι" κτλ κτλ και ξαφνικα εγινε η ενεργοποιηση 10 ημερες νωριτερα απο την εκτιμωμενη ημερομηνια που αναφεροταν στο site.
-
01-09-10, 15:04 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #18
Εγώ έκανα αίτηση στις 4 Αυγούστου και ακόμα περιμένω για ενεργοποίηση. Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποιο νεότερο και να ξαναπάρω σε 15-20 εργάσιμες. Είναι δυνατόν μετά από ένα μήνα σχεδόν να μην είναι σε θέση να μου πουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η αίτησή μου; Ελπίζω να μην ισχύσει το ρητό 'η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται', γιατί δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά μου φαίνεται.
-
01-09-10, 18:07 Re: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #19
Έκανα αίτηση στις 31 Ιουλίου (Σάββατο) και η αίτηση πέρασε στο σύστημα 2 Αυγούστου (Δεύτερα), μέχρι τις 24 Αυγούστου το progress στο MyOn Page δεν έγγραφε κάτι. Στις 16-17 Αυγούστου είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα ενεργοποιηθώ και η απάντηση που πήρα ήταν 20 Αυγούστου. Πέρασε η ημερομηνία χωρίς να γίνει κάτι και στις 24 Αυγούστου όπως ανέφερα πιο πάνω είδα στο progress ότι ενεργοποιούμαι στις 9 Σεπτεμβρίου. Τελικά ενεργοποιήθηκα χθες 31 Αυγούστου εντελώς ξαφνικά χωρίς να πάρω 2η φορά τηλέφωνο
-
01-09-10, 22:48 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #20
Θα τους παρω και εγω ενα τηλ γιατι παραγινε το κακο.12 εργασιμες εχουν περασει και ακομα τιποτα.Τους εστειλα και μυνημα και μου ειπαν οτι θα λαβετε αμεσα μυνημα και εχουν περασει 3 μερες και ακομα τιποτα.
-
02-09-10, 03:49 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #21
Φίλε μου μη ξεχνάς πώς ακόμη κι όταν περνάς από εναλλακτικό σε εναλλακτικό πάροχο θα πρέπει να μεσολαβήσει κι ο ΟΤΕ.. Προφανώς για να συγχρόνιζες και να μην έπαιρνες ΙΡ σημαίνει ότι η Τellas σου είχε κόψει το providing αλλά μάλλον ο ΟΤΕ δεν φρόντισε να σε "ξεκουμπώσει" από τις εγκαταστάσεις τις Tellas και να σε "κουμπώσει στις εγκαταστάσεις της ΟΝ..
-
02-09-10, 13:26 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #22
(παρενθεση) για να μην εχω κανει update σημαινει οτι το σταθερο αγνοειται. εισερχομενες ακόμα δεν έχω λάβει.
αν διαβασες απο την αρχη με ξεκουμπωσε η τελλας, με κουμπωσε η ον στο ιντερνετ και το επομενο πρωι ειχα και εξερχομενες, tv και ιντερνετ,
στο Myon βεβαια ισχυριζεται οτι θα γινει ενεργοποίηση 9/9 και προφανως τοτε θα δωθούν και εισερχομενες αρα θα ζητησω και η χρέωση να ξεκινήσει απο την ημέρα που θα έχω και εισερχόμενες
παντως εχουν πλάκα
-
08-09-10, 15:16 Βασανα #23
Αιτηση για να φυγω απο Tellas και να παω On
Στο My On βλεπω :
Υποβολή αιτήματος στο ΠΣ ΟΤΕ : Η αίτηση κατατέθηκε στο ΠΣ ΟΤΕ στις 08/09/2010
Ημερομηνία υλοποίησης σύνδεσης : Πιθανή ημερομηνία κατασκευής 27/09/2010
Ολοκλήρωση διαδικασίας μεταφοράς : Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία ενεργοποίησης από τον ΟΤΕ
ΑΛΛΑ
Μου εχει κοπει το τηλεφωνο και το ιντερνετ.
πριν λιγο παιρνει ΙΡ αλλα δεν εχει νετ ( IP = 10.189.0.XX ).
gateway IP address 10.189.0.1
Domain Name Server : 91.132.4.190
Μπορω να μπω μονο στο www.on.gr σερνοντας σαν σαλιγκαρι .....
Αυτο τι σημαινει ρε παιδια ? θα μεινω χωρις τηλεφωνια και νετ μεχρι την 27/9 που λεει ?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villasg : 08-09-10 στις 15:44.
Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
09-09-10, 04:11 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #24
Mάλλον σε έχουν κόψει απο την Τellas πριν ενεργοποιηθείς απο την On, επειδή άργησε να καταθέσει το αίτημα στον ΟΤΕ. Είχε γίνει και σε άλλον αυτό... Κανονικά η ενεργοποίηση θα γίνει στις 20/9 αλλά μάλλον θα χρειαστεί να σε ενεργοποιήσουν νωρίτερα. Αυτή η ΙP που παίρνεις είναι τοπική. Πάρτους απλά τηλέφωνο και ρώτα τι παίζει, λογικά αύριο μεθαύριο θα πρέπει να σε έχουν ενεργοποιήσει.
-
09-09-10, 10:42 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #25
Update :
Τηλεφωνια ΟΚ ( απο ON )
Internet ακομα τα ιδια .
Στο My On :
Ολοκλήρωση διαδικασίας μεταφοράς : Ημερομηνία ενεργοποίησης 08/09/2010Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
10-09-10, 18:39 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #26
Μετά από ενάμιση περίπου μήνα, είχαν την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσουν σήμερα ότι τελικά δε γίνεται να πάω στην ΟΝ, γιατί έκανε λάθος ο ΟΤΕ (!!!) και τους έδινε διαθεσιμότητα δικτύου ΤΟΥΣ στην περιοχή μου, ενώ στην πραγματικότητα, λέει, η ΟΝ δεν έχει έρθει ακόμα προς τα δώθε. Τί να πει κανείς!
-
10-09-10, 21:57 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #27
update all ok now
Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
20-09-10, 11:11 Απάντηση: Πιθανη ημερομηνία φορητότητας #28
* Η παράδοση του εξοπλισμού ολοκληρώθηκε στις 25/08/2010
Παράδοση εξοπλισμού
* Όλα τα απαραίτητα έγγραφα κατατέθηκαν στις 19/08/2010
Κατάθεση δικαιολογητικών στην ON TELECOMS
* Η αίτηση κατατέθηκε στο ΠΣ ΟΤΕ στις 20/09/2010
Υποβολή αιτήματος στο ΠΣ ΟΤΕ