Δεν εγινε καμια λαθος διατυπωση.
ΑΠΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ( ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ)
Το email που εστειλα ηταν σαφεστατο...
Ανεφερα ακριβως τι συμβαινει σε online games-voip-torrents και οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη αντιμετωπιζει προβλημα....
Ανεφερα ~αριθμο πακετων.
Δεν προσεξατε ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ FONT...δεν το εβαλα τυχαια...
ΤΗΝ DSL ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΟΡΟ ΤΟΥ FAST INTERNET.
FAST INTERNET ΓΙΑΥΤΟΥΣ=WEB - FTP - KAI OTI ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΚΕΤΑ.
Βεβαια δεν αναφερουν πουθενα στην συμβαση ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FAST INTERNET.
Δεν λενε οτι θα εχουν κοφτες...φυσικα....πως να το πουν αλλωστε?
Online games σου λεει μετα...
Αρα δεν υπαρχει παραβαση της συμβασης λογω του οτι δεν εξηγουν(εδω ειναι το εγκλημα) τι ειναι το λεγομενο FAST INTERNET...
Εμφάνιση 631-645 από 2770
-
31-10-05, 18:16 #631
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PrOzAk : 31-10-05 στις 18:22.
-
31-10-05, 18:27 #632
Το demo από forthnet που πήρα δεν δούλεψε...
Αρα με καλοσορίζω στο club...
Στα 30 pps.... κλατάρουν τα πάντα.
Στο θέμα μας τώρα...
Γνώμη μου είναι πως ο οτέ δεν μπορεί να διαχωρίζει πακέτα και να λέει ότι εγώ σου προσφέρω γρήγορο ιντερνετ αλλά να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα προγράμματα voip. Πακέτα είναι τα μεν πακέτα και τα δε.. Απλά το voip θέλει πολλά πακέτα/δευτερόλεπτο και δεν ικανοποιούνται κυρίως τις ώρες αιχμής. Είναι πιστεύω ευνόητος ο λόγος που κάνει αυτόν τον περιορισμό ο οτέ. Το θέμα όμως είναι ότι αγοράζουμε γρήγορο ιντερνετ που ο ίδιος ο οτέ προσφέρει παράδειγμα για online gaming. Αρα αυτή είναι μια λειτουργία που μπορούμε να απαιτήσουμε να έχουμε και που δεν έχει σχέση με το bandwidth της γραμμής μας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να μας παραμυθιάζουν με bandwidth αφού το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Σκέτα headers να στέλνουμε στα 30 το δευτερόλεπτο κολλάει η γραμμή. Και το τραγικό είναι ότι καλάει μέχρι να αδειάσει το buffer! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Αλλά αυτά έχουν ξαναειπωθεί...
Και εγώ πιστεύω πως μια ομαδική καταγγελία θα πάει στο βρόντο.
Πρέπει όμως ομαδικά να δηλώνουμε με ΠΛΗΡΗ στοιχεία τη βλάβη και αν δεν διορθώνεται άμεσα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ για μια υπηρεσία που διαφημίζει πράματα στα οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, και άμεση επιστροφή των παγίων. (Και αυτό σε συνδιασμό παραγόντων...πιταdslam, όχι ικανό bamdwidth και άλλα)
Δεν είμαι τέλειος στις τεχνικές ορολογίες αλλά είμαι πελάτης ικανός να γνωρίζω αρκετά στοιχεία για το πρόβλημα μου. Δεν με νοίζει πως θα λυθεί αλλά θέλω να λυθεί.
dkounal
ποια ήταν η ακριβής διαδικασία που ακολούθησες γιατί εδώ παλεύουν πολλά άτομα και τους συνδέουν κανονικά....
-
31-10-05, 18:30 #633
Αρχικό μήνυμα από dkounal
Να σε ενημερώσω ότι το πρόβλημα σε χρήστη με τηλέφωνο 2810360*** που είναι στο κέντρο Κνωσσού συνεχίζει να υφίσταται. Δηλαδή, το πρόβλημα λύθηκε μόνο σε σένα. Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα παραπάνω είναι.
1. Βρήκες την διαδικασία κλειδί για την επίλυση του προβλήματος.
2. Για ΠΡΩΤΗ φορά το πρόβλημα λύθηκε ΜΟΝΟ με παρέμβαση του ΟΤΕ. Σε άλλες περιπτώσεις οι χρήστες αναβάθμισαν την γραμμή τους για να έχουν λειτουργική γραμμή.
3. Απέδειξες ότι ο υπάρχον εξοπλισμός είναι επαρκής για να δώσει ένα σχετικά σταθερό αριθμό πακέτων ανά δευτερόλεπτο.
4. dkounal, έκανες ένα post που ίσως είναι το πιο ενθαρρυντικό από τα 600+ που έχω διαβάσει στο thread.
-
31-10-05, 18:32 #634
Αρχικό μήνυμα από PrOzAk
-
31-10-05, 18:33 #635Η Σύμβαση για το ADSL αναφέρει ότι ο ΟΤΕ διαθέτει το ADSL στην ελληνική αγορά
προκειμένου οι διάφοροι ISPs να δώσουν στον τελικό χρήστη την υπηρεσία του fast
Internet. Η περίπτωση να δώσουμε στο μέλλον τη δυνατότητα να περνάνε πάνω από το
ADSL και άλλες υπηρεσίες με εξασφαλισμένη ποιότητα είναι κάτι που εξετάζεται.
Βέβαια και τώρα οι χρήστες μπορούν να περάσουν και άλλες εφαρμογές πέραν του
Internet χωρίς όμως εξασφαλισμένη επιτυχία...Βέβαια και τώρα οι χρήστες μπορούν να περάσουν και άλλες εφαρμογές πέραν του
Internet χωρίς όμως εξασφαλισμένη επιτυχία...
Για οσους δεν καταλαβαινουν...
Αυτο μου ειπε και ο ανθρωπος απο το τηλεφωνο...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PrOzAk : 31-10-05 στις 18:39.
-
31-10-05, 18:46 #636
Αρχικό μήνυμα από PrOzAk
Αυτό δεν διαφημίζει το ConX????
-
31-10-05, 18:51 #637
- Περιοχή
- @ SNR Land
- Downloads
- 19
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- Wind
- Path Level
- Fastpath
Αρχικό μήνυμα από spirosta
Socii stamus Cadimus dividui
-
31-10-05, 19:40 #638
-
31-10-05, 20:12 #639
Αρχικό μήνυμα από psyxakias
Μάλλον με πείραν είδηση και σου λέει.. αρκετά μίλησε... Ας ποιάσει και το τηλέφωνο..
-
31-10-05, 20:40 #640
Αρχικό μήνυμα από Slay
Ζητάς 50pps * 50bytes και παίρνεις ~30pps * 50bytes
Αμέσως μετά αν ζητήσεις 30pps * 1000 bytes παίρνεις 30pps * 1000 bytes.
Η αύξηση του b/w στο dslam -> ΑΤΜ κρύβει το πρόβλημα, δεν το λύνει. Θα εμφανιστεί ξανά μετά λίγο (ή πολύ) καιρό.
Αν στο dslam σου όλοι κατεβάζουν ναι, μπορεί να έχεις την 384 να παίζει σαν 128 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Οι απαντήσεις του ΟΤΕ μέχρι τώρα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Ίσως γιατί τους έχουμε φλομώσει στην γκρίνια γιατί δεν κατεβάζουμε στο max όλο το 24ωρο.
Πρέπει να βρούμε κάποιον να καταλάβει, κατ'αρχάς, ότι μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι ο κ. Δούκογλου είναι ένας τέτοιος, αν έχει την διάθεση να ασχοληθεί. Τώρα με όσα του σύρατε εδώ μερικοί... χμμ... anyway, μια προσπάθεια θα μας πείσει.
-Κ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος frap : 31-10-05 στις 20:46.
-
31-10-05, 20:54 #641
Αρχικό μήνυμα από frap
Αρχικό μήνυμα από frap
Αρχικό μήνυμα από frap
Αρχικό μήνυμα από frap
Αρχικό μήνυμα από frap
-
31-10-05, 21:04 #642
Αν ισχύει αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε
dknoual
Η αίσθηση που μου αφησε είναι ότι γνώριζε την αιτία του προβλήματος αλλά μάλλον οι αποφάσεις παίρνονταν από πιο ψηλά.
Ούτε ο κ.Δουκογλου πρόκειτε να βοηθήση παρα μονο να μας καθυστερήση στο να κάνουμε μια οργανωμένη και σωστή κίνηση.
Ετσι και το γράψουν περιοδικά πληροφορικής, εφημερίδες κλπ. θα γίνει μια τόσο αρνητική διαφήμιση που θα αναγκάση και τους ISP που κουκουλόνουν το πρόβλημα να πάρουν νομικά μέτρα ενναντίον του ΟΤΕ, είτε το θέλουν είτε όχι, για να μην χάσουν πελάτες.
-
31-10-05, 21:10 #643
Αρχικό μήνυμα από psyxakias
http://adslgr.com/forum/showthread.p...207#post376207
Η περιγραφή μου στο φαξ που έστειλα ήταν αρκετα λεπτομερής με επιχειρήματα προλαμβάνοντας πιθανές απαντήσεις, αναφέροντας μεθοδολογία της μέτρησης, εφαρμογές που εμφανίζουν πρόβλημα και κινδύνους που δημιουργούνται.
Και δεν καθησυχάζομαι καθόλου. Επειδή ξέρω ότι σύντομα θα ξανασυμβεί τους ενημερωσα ότι θα ακολουθήσω την ίδια διαδικασία και θα απαιτήσω την επιστροφή του παγίου για κάθε μέρα που συνεχίζω να έχω την ίδια βλάβη. Εαν πιστεύουν ότι δεν είναι βλάβη, συμβιβάζομαι με μια γραπτή απάντηση τους για το θέμα.
Εκείνο όμως που φαντάζομαι είναι οτι αυτή η γραπτή απάντηση που ζητάω εάν δεν το αναγνωρίσουν ως βλάβη, δεν πρέπει να βγει ποτέ από τον ΟΤΕ, γιατι επιβεβαιώνει την παρανομία στην διάθεση της υπηρεσίας και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου σε καταγγελίες σε ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ, περιοδικά, κλπ. Μια τέτοια φασαρία, ειδικά εάν ανακοινωθεί από περιοδικά του χώρου, θα δώσει περισσότερους πελάτες στη Vivodi άρα και οικονομική δυνατότητα για επέκταση των κέντρων της.
-
31-10-05, 21:21 #644
Βέβαια και τώρα οι χρήστες μπορούν να περάσουν και άλλες εφαρμογές πέραν του
Internet χωρίς όμως εξασφαλισμένη επιτυχία...
-
31-10-05, 21:25 #645
Αρχικό μήνυμα από Slay
Προσπάθησε επίσης να φτιάξεις μια εφαρμογή που να στέλνει 15pps αλλά με 1k payload...
Γράψε της παρατηρήσεις σου... πόσο bw κατάφερες να περάσεις με την κάθε εφαρμογή;
Το πρόβλημα, μαλλον ξεκινά όταν υπάρχει congestion και τότε αρχίζει να υφίσταται κόφτης στο packet rate που είναι, όπως φαίνεται και στα γραφήματα του Ψυχάκια, γύρω στα 30pps
Πολλοι χρηστες σε ενα κεντρο,που χρησιμοποιουν εντονα την γραμμη τους, οταν το κεντρο αυτο εχει μικρη γραμμη με τον BBras (δηλαδη ολα) δημιουργει το προβλημα που παρατηρειτε ολοι, το γιατι γινεται δεν εχουμε ακομα καταληξει (αν ειναι εσκεμενο shaping με πακετα η λογικη συμπεριφορα του tcp/ip κατω απο συνθηκες κορεσμου)
Το udp δεν αντιδρά με congestion στο κανάλι, οπότε το πρόβλημα αναδεικνύεται καλύτερα.
Είναι ενδεχομένως μια μορφή traffic shaping.
-Κ.
Παρόμοια Θέματα
-
Κινητοποίηση - Πρόβλημα περιορισμού πακέτων απο OTE
Από j77 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36
Bookmarks