Σελ. 28 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 8182326272829303338 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 406-420 από 603
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/2048
    ISP
    Tellas
    Router
    Linksys WAG120N
    [QUOTE=kantafi;3698779 Πρόσφατα περασα λάθος Bios σε μια καρτα γραφικών επειδη είμαι κεφτες. Ε επειδη δεν εχω flopy να κανω Boot απο dos και να της φλασαρω το σωστό λέω κατσε να την παω στο e-shop. Λέω στον υπάλληλο εφερα την καρτα για rma εχει πρόβλημα δεν bootαρει καν ο υπολογιστης. Οκ μου λέει και μετα απο δυο μερες με παιρνουν και μου λενε η καρτα δεν φτιαχνεται και θα μου δωσουν πιστοτικο στα χρήματα που την είχα αγορασει .[/QUOTE]

Καλά τους έκανες.

Οδηγός overclock

Έρωτας είναι η αυταπάτη ότι μια γυναίκα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Πάντως με όλα αυτά που διάβασα έχω αγχωθεί για την περίπτωση μου. Όπως ανέφερα και σε άλλο θέμα, το περασμένο Σάββατο παρέλαβα μια μητρική, την Asus Μ4Α79 Deluxe, την οποία την εγκατέστησα την περασμένη Δευτέρα. Ξαφνικά χθες έπαψε να λειτουργεί το σύστημα και μετά από προσωπικούς ελέγχους διαπίστωσα ότι φταίει η μητρική και την επέστρεψα σήμερα που ήταν εντός D.O.A. Στο κατάστημα δεν υπήρχε τεχνικός και θα την ελέγξει την Δευτέρα, βγάλαν φωτογραφία το προϊόν και σημείωσαν ότι η συσκευασία ήταν πλήρης με όλα τα παρελκόμενα. Το θέμα είναι θα μου το αντικαταστήσουν με καινούριο, ή θα μου πασάρουν ότι να' ναι; Προσωπικά εγώ εάν δεν το αντικαταστήσουν με καινούριο θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων όπως γράφει στην σελίδα υποστήριξης και εγγυήσεων, ότι έχει δικαίωμα ο καταναλωτής να το κάνει. Να τονίσω ότι είμαι πελάτης από το 2003 και αγοράζω σχεδόν κάθε μήνα διάφορα από το κατάστημα και είναι η πρώτη φορά που μου τυγχάνει ελαττωματικό προϊόν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Το eshop τελικά αποδεικνύετε ότι το κάνουν σε πολλούς αυτό που είχαν κάνει και σε εμένα.. Μου είπαν ότι ήταν σπασμένο ένα πινάκι από ένα καλώδιο.. και όταν έβαλα να το εξετάσουν εδώ τεχνικοί είπαν ότι ήταν εργοστασιακό λάθος Η δεν υπήρχε αυτό το πράγμα που έλεγαν..

Δεν αποκλείετε να το δηλώνουν σαν έλλειμμα και να τα παίρνουν από την μαμά εταιρία, ενώ σε εσένα σε κοροϊδεύουν… βγάζεται φωτογραφίες του προϊόντος με το συριακό και στέλνεται τα στα κεντρικά.. (ΟΧΙ αντιπροσωπείες).

Αυτό είχα κάνει και μου έστειλε ένας διευθυντής τμήματος από Ασία μήνυμα ότι αυτό που έκανε το eshop είναι παράνομο.. τους έστειλα μετά και φωτογραφίες όλους τους κωδικούς του μηχανήματος .. για να μην συμβεί αυτό που γράφω παραπάνω.

Όσους ξέρω εγώ προσωπικά, ΔΕΝ τους αφήνω να αγοράζουν από το eshop, 1εκ ευρώ ζημιά θα φάνε από εμένα όσο είναι ανοιχτοί.. το έχω κάνει τάμα. Χαίρομαι πάντως που μετά από αυτό.. σταμάτησαν να φέρνουν ταγκαν.. για χ λόγο δεν ξέρω..
    Με μπέρδεψε το θέμα πάντως μιας και διάβασα το πρώτο μήνυμα.. ίδιο αποτέλεσμα με το δικό μου.. νόμιζα ήταν φρέσκο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 30-10-10 στις 06:20.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από famous-walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων όπως γράφει στην σελίδα υποστήριξης και εγγυήσεων, ότι έχει δικαίωμα ο καταναλωτής να το κάνει.
    Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ από αυτόν το νόμο;
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
    http://slightlymagic.net

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Το αναγραφεί εδώ (http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa) κυρίως για τα DOA προϊόντα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο το service του eshop. Εχω παρει 5 υπολογιστες απο εκει 3 λαπτοπ, 2 desktop. ολοι οι υπολογιστες δουλευουν τελεια( εκτος απο ενα λαπτοπ..) , πριν ενα μηνα χρειαστηκε να παω ενα λαπτοπ διετιας για αλλαγη οθονης και αλλαγη τροφοδοτικου που τα χε φτυσει, δε περιμενα να φτιαξουν τα παντα.. μου ηρθε καινουργιο πραγματικα..! Σε 10 μερες ! Το λαπτοπ ειχε 1000Ε περιπου αγορα οκτωβριος του 2008 και το πηγα μια μερα πριν κλεισει τα 2 χρονια εγγυησης! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και οφειλω να το πω

Downloads
    25
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    OTEnet
    Router
    PHILIPS Wirelless Router
    SNR / Attn
    6(dB) / 52(dB)
    Σου εδωσαν το ιδιο μοντελο καινουριο???

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Προσωπικά και με το δικό μου πρόβλημα της μητρικής το λύσαν άμεσα. Μου έφεραν καινούρια μητρική, την ίδια φυσικά. Τελικά μεγάλο ρόλο παίζει το κάθε κατάστημα και το τμήμα Service.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    none
    Εχω εναν δισκο 2,5" 160GB eide αγορασμενο απο e-shop, ο δισκος πλεον δεν διαβαζει καθολου. Απο το site της WD αναφερει οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα για 4 μηνες ακομη. Εχω αποδειξη απο τo e-shop που εμφανιζει τον δισκο ΕΝΤΟΣ εγγυηση. Το θεμα ειναι να μην το παω και μου αρχισουν για στραβωμενα πινακια κλπ
    Σκεφτομαι να βγαλω φωτογραφιες πριν τον παω. Καμια αλλη ιδεα; Μηπως να τον στειλω στο εξωτερικο;

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεφτομαι να βγαλω φωτογραφιες πριν τον παω. Καμια αλλη ιδεα;
    Πολύ καλή ιδέα.
    Και φρόντισε να φαίνεται και το s/n του δίσκου στην ίδια φωτο, για να μήν σου πούν μετά οτι η φωτο είναι απο άλλο δίσκο.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Downloads
    3
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    49999 /4996
    ISP
    Forthnet
    Router
    DSL-AC56U
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 22.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω εναν δισκο 2,5" 160GB eide αγορασμενο απο e-shop, ο δισκος πλεον δεν διαβαζει καθολου. Απο το site της WD αναφερει οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα για 4 μηνες ακομη. Εχω αποδειξη απο τo e-shop που εμφανιζει τον δισκο ΕΝΤΟΣ εγγυηση. Το θεμα ειναι να μην το παω και μου αρχισουν για στραβωμενα πινακια κλπ
    Σκεφτομαι να βγαλω φωτογραφιες πριν τον παω. Καμια αλλη ιδεα; Μηπως να τον στειλω στο εξωτερικο;
    Πηγαινεις, βγαζεις φωτο επιτοπου αμα τη παραλαβη, βαζεις και τον υπαλληλο που θα παραλαβει να γραψει οτι ειναι οκ εμφανισιακα και εισαι κομπλε.

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ακόμα καλύτερα, τον υπάλληλο αγκαλιά με τον δίσκο.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    none
    Θα του παρω και δηλωση με εικονα και ηχο οτι ο δισκος ειναι οκ, δεν εχει στραβωμενα πιν, δεν εχει υγρασια και δεν εχει σημαδια πτωσης. Τωρα βεβαια με τα υπερσυγχρονα μηχανατα τους θα καταλαβουν εαν εχει καει απο στατικο ηλεκτρισμο η απο πτωση, τι διαλα τοση εμπειρια...

Περιοχή
    Deutschland
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250000/42460
    ISP
    Telekom.de
    Router
    Fritz7530/ASUS RT-AC86U
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Οι υπάλληλοι στα e-shop έχουν οδηγίες να τραβάνε οι ίδιοι φωτογραφίες πριν τα πακετάρουν και τα στείλουν στο κεντρικό service. Απλά πληροφοριακά.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    καλη χρονια σε ολους,

να και η δικια μου ιστορια με το eshop περιμενω σχολια και γνωμες.

28/12 παραλαμβάνω απο το υποκαταστημα στην Καλλιθεα δυο προϊόντα στο κλασσικο κουτακι του eshop, εκ των οποιων μια μνημη kingston ddrr2 2gb. Την ιδια ημερα που επιστρεφω σπιτι ανοιγω το κουτι και βλεπω οτι το αυτοκόλλητο ασφαλειας ειναι σπασμενο και μεσα το κουτι εχει μια μνημη lumix ddr3 2gb. επιτοπου λοιπον ενημερωνω τηλεφωνικα και μου λενε να την παω πισω στο καταστημα. Ετσι και εγινε αλλα την επομενη.

Μεχρι σημερα 05/01 κανενα τηλεφωνο και καμια ενημερωση απο μερους τους οποτε τους καλω εγω, το αποτελεσμα ειναι να επιστρεψουν την μνημη στο καταστημα και κατοπιν σε εμενα. Συμφωνα με τα λεγομενα τους η μνημη ειναι μεταχειρισμένη (αλλα λειτουργική) και δεν εμπορεύονται αυτην την μαρκα.

Η ουσια ειναι οτι εγω εχω πληρωσει για μια μνημη που δεν θα παρω. Και για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου καθως στην τηλεφωνικη συνομιλία μαζι με το τμημα service το υπονοούμενο ετεθει, αντε και αλλαξα εγω την μνημη λογικο δεν θα ηταν να θελω ίδιου τυπου? το γεγονος οτι σε καμια συναλλαγή μαζι τους δεν εχω επιστρεψει τιποτα ουτε για service δεν παιζει ρολο?

Στο φινάλε δεν ειναι το χρηματικό ποσο που με ενοχλει αλλα το στυλακι και η συμπεριφορα τους, εμμέσως πλην σαφως με αποκαλούν απατεώνα αν μπω μεσα και το κανω καλοκαιρινο θα φταιω?

Σελ. 28 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 8182326272829303338 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
    Από gpro στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα