Μπορείς να διαβάσεις παραπάνω να δεις αν σε καλύπτει η συσκευή.
Σίγουρα τα 350 που κοστολογείται δεν είναι λίγα πάντως, ειδικά τώρα που αρχίζουν παρουσιάζονται καινούριες συσκευές.
Σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που είπα παραπάνω. Από εξοπλισμό έχει τα πάντα αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο για το κάθε εξάρτημα. Ο επεξεργαστής είναι 600ρης και δεν μπορεί να ακολουθήσει σε όλα (πχ, βαριά παιχνίδια, αναπαραγωγή avi). Υποστήριξη flash δεν θα έχει ούτε η 2.2 λόγω επεξεργαστή (όπως διάβασα, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αφού δεν το δοκίμασα ο ίδιος).
Η οθόνη μετά από λίγο καιρό αρχίζει να σε χαλάει με την έλλειψη multitouch και βασικά με τις εναλλαγές φωτεινότητας - χρωμάτων υπό γωνία, μια που είναι απλή LCD.
Πάντως γενικά είναι τίμιο ειδικά αν κοστολογούνταν κάπως χαμηλότερα. Αν το θέλεις για να τσεκάρεις email, internet στον δρόμο ή στον καναπέ (), για πλοήγηση τότε πιστεύω θα σε καλύψει.
Όσο για την την επίσημη 2.2, κυκλοφόρησε ανεπίσημα αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να την βάλω αφού διάβασα ότι κάποιοι είχαν προβλήματα.
Εμφάνιση 46-60 από 180
Θέμα: ZTE V9 Pad Android
-
16-04-11, 20:35 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #46
-
16-04-11, 22:53 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #47
-
29-04-11, 01:33 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #48
Κανένα νεο για 2.2 εχουμε παιδια;;;
Την περασε καποιος????Ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!
-
29-04-11, 02:40 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #49
Εχω περάσει επιτυχημένα την 2.2
Flash δεν υποστηρίζει και ούτε πρόκειται λόγω του επεξεργαστή.
Γενικά έχω την εντύπωση πως κινείται καλύτερα. Είχα κάποια θέματα με επανεκκινήσεις όταν έβαλα όλες τις εφαρμογές πίσω με το Titanium Backup που ίσως τις προκάλεσαν οι παλιές εγκαταστάσεις. Συνιστώ να βάλετε μία μια πάλι τις εφαρμογές που είχατε.
Ενα θέμα άλλο είναι ότι μίκρυναν τα γράμματα και τα εικονίδια στην οθόνη. Με το LCDDEncity μπορείτε να επανέλθετε στην αρχική κατάσταση αν θέλετε.
Αντιγράφω από εδώ http://android.modaco.com/content/ot...now-available/ τις οδηγίες όπως δούλεψαν σε εμένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ STOCK ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.
Αν πάραυτα θέλετε να συνεχίσετε τότε
Υποθέτω πως έχετε την επίσημη έκδοση 2.1. (Αν έχετε περάσει κάποια ανεπίσημη Rom,όπως του Sebastian η διαδικασία κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει, περισσότερα εδώ )
Για παν ενδεχόμενο μπορείτε να ξερουτάρετε (αν την είχατε rootαρει με το Universal Androot) την συσκευή και μετά ξεκινάμε.
1. Κατεβάζουμε από εδώ τα 2 αρχεία
Here are the links to download
It will work with ZTE v9 sold in Asia including Australia ( Optus etc ).
Other countries I am not sure. But try it a your own risk, please.
Kindly do not post these files to another web sharing site. Download from these links.
download 1st file
http://www.filesonic.com/file/638267114
download 2nd file
http://www.filesonic.com/file/638425224
3. Εγκαθιστούμε το πρόγραμμα Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 που βρίσκεται στο πρώτο αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.
4. Κατεβάζουμε το patched αρχείο http://zalil.ru/30861793 και το αντιγράφουμε στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.
5. Ανοίγουμε στον υπολογιστή το Word αρχείο "ZTE ANDROID 2.2 FLASH STEP.docx" που βρίσκεται στο πρώτο αρχείο για να μας βοηθήσει.
6. Τρέχουμε το αρχείο "Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe" από το βήμα 4.
7. Κάτω αριστερά στο πρόγραμμα πατάμε το κουμπί "SW Directory" και επιλέγουμε τον φάκελο "V9_GENERICV1.0.0B03(offical)" που δημιουργήθηκε στο ξεζιπάρισμα του βήματος 2.
(Εγώ επέλεξα και το κουτάκι super user. Το δείχνει επιλεγμένο στο Word αρχείο, δεν ξέρω αν χρειάζεται ή όχι)
8. Τώρα πάμε στην συσκευή, βγάζουμε το usb από την συσκευή (αν το έχουμε μέσα), την μπαταρία, περιμένουμε 10 δευτ. και ξαναβάζουμε την μπαταρία.
9. Κρατάμε πατημένο το κουμπί - του ήχου (το κουμπί που χαμηλώνει τον ήχο) και μετά πατάμε το κουμπί power για 3 δευτ. ενώ κρατάμε πατημένο και το - του ήχου μέχρι να βγει στην οθόνη το σήμα FTM. Δείτε σελ 5-6 στο Word.
10. Αν βλέπουμε το FTM πάμε στον υπολογιστή και στο με δεξί κλικ My Computer-Manage και μετά στον Device Manager ανοίγουμε την καρτέλα Ports και βλέπουμε τι αριθμό έχει πάρει το π.χ (ZTE Handset Diagnostic (DFU) (COM 6) το COM 6 μας ενδιαφέρει.
11. Στο πρόγραμμα από το βήμα 6 που ήδη είναι ανοιχτό πάμε στο Option ->Port Config και βάλτε στην Line 1 την COM που είδατε στο βήμα 10.
ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ OPEN ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ READY και είμαστε έτοιμοι.
12. Για καλό και για κακό (σε εμένα δεν χρειάστηκε αλλά ποτέ δεν ξέρεις) επιλέξτε πρώτα το Backup NV από το Action Mode και πατήστε Start All.
Μόλις το READY γίνει PASS στον φάκελο του βήματος 4 πρέπει να δημιουργήθηκε ένα αρχείο "Channel1.nvm". Κρατήστε ένα αντίγραφο.
13. Τώρα πάμε για την αναβάθμιση. Επιλέξτε το Download από το Action Mode και πατήστε Start All.
To Ready γυρνάει σε Running και περιμένετε. Σε 3.5 λεπτά περίπου (εδώ τόσο έκανε) θα γράψει PASS.
ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ βγάζουμε το καλώδιο, βγάζουμε την μπαταρία, την ξαναβάζουμε και το ανοίγουμε...
αν δούμε το σήμα της ZTE συνοδεία με κάτι κινέζικα, όλα πήγαν καλά και η 2.2 είναι εδώ.
Καλή επιτυχία σε όλους. Οι ευχαριστίες πάνε στον Sebastian και τα παιδιά που έδωσαν το update. Διαβάστε και το θέμα http://android.modaco.com/content/ot...now-available/ που σας είπα παραπάνω.
Να σημειώσω ότι αν θέλετε να γίνετε root στην 2.2 δεν δουλεύει το Universal Androot αλλά πρέπει να βάλετε από http://android.modaco.com/content/zt...or-2-2-blades/ το μονταρισμενο, ειδικα για ΖΤΕ, z4root.
Ακόμη το Link2SD το θεωρώ ακόμη απαραίτητο για την μεταφορά των προγραμμάτων στην κάρτα αφού, εγώ τουλάχιστον, δεν καλύφθηκα από τις δυνατότητες μεταφοράς της 2.2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosaoua : 29-04-11 στις 02:53.
-
29-04-11, 13:00 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #50
@panosaoua
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον οδηγο!!!Ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!
-
10-05-11, 18:10 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #51
κοκκαλης power..γιατι αν θυμαμια καλα τα zte ειναι του κοκκαλη..
-
11-05-11, 09:26 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #52
τα zte ειναι κινεζικα και καμια σχεση με κοκκαλη
-
14-05-11, 14:07 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #53
μετα απο αρκετη συζητηση με κατι φιλους που ασχολουνται γενικα με κινητα και smartphones μου ειπανε οτι το συγκεκριμενο κολαει συχνα ειναι αληθεια?
δυστηχως τα τελευταια χρονια δεν ασχολουμαι και πολυ με τα κινητα (και εχω και iphone κιολας ουτε σπασμενο.)
@pan24
καπου ειχα ακουσει οτι τα φερνει ο κοκαλης..γιατι ειχε και μοντεμ τετοια μαρκα που οταν ρωτησα ποιος τα φερνει μου το ειχανε πει για αυτο το ειπα..ισως να κανω λαθος..
-
23-05-11, 21:24 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #54
Μήπως έχεις κανείς ακούσει κάτι για την ημερομηνία κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου ( ZTE v9+ ) ;
Με βάση τα χαρακτηριστικά : http://www.gsmarena.com/zte_v9+-3902.php
και αν έρθει σε τιμή ανάλογη με τα κινητά της ZTE ( πχ Blade ) προβλέπω να κάνει θραύση !!
-
11-06-11, 22:18 Οδηγός εγκατάστασης Gingerbread 2.3.4 σε ZTE V9 Pad Android #55
Καλησπέρα, βρήκα σήμερα χρόνο και γράφω τον μικρό οδηγό για αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.4.
Ναι, ούτε εγώ το πίστευα! Εχουμε CyanogenMod firmware και στο tabletακι μας.
Λοιπόν σαν έκδοση είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα. Ταχύτητα, επιδόσεις, όλα πολύ πάνω από την stock έκδοση(ακόμα και την 2.2). Ενδεικτικά σε Quadrant έβγαλα κοντά στα 900 σκορ ενώ στην stock ήμουν πολύ παρακάτω. Τα avi (τα λίγα που δοκίμασα) παίζουν κανονικά με το Moboplayer ενω πριν χρειαζόταν απαραίτητα μετατροπή σε mp4.
Οι ευχαριστίες ανήκουν στοhttp://android.modaco.com/content/zt...v9-2011-06-06/
και συγκεκριμένα στους kallt_kaffe,Sebastian404 και στον Caustic Soda για τον δικό του οδηγό εδώ και εδώ
Γράφω την διαδικασία όπως δούλεψε σε εμένα αλλά καλό είναι να διαβάσετε το παραπάνω θέμα για να σας λυθούν απορίες αλλά και για να μάθετε περισσότερα πράγματα για την διαδικασία.
Προετοιμασία:
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ 2.2.
(Πως γίνεται αυτό; Διαβάστε 6 ποστ παραπάνω! )
Μόλις γίνει αυτό τότε προχωράμε.
---Υποθέτω πως έχετε πρόσβαση root στην 2.2 συσκευή σας με το z4root από εδώ
---Υποθέτω πως έχετε εγκατεστημένο το τελευταίο ClockworkMod Recovery (έκδοση 3.2.0.0)
(Γρήγορος οδηγός για εγκατάσταση ClockworkMod Recovery:
1. Εγκαθιστάς το Recovery manager 0.36b (Αυτή είναι η πιο εύκολη διαδικασία, για περισσότερα εδώ)
2. Κατεβάζεις από το http://android.podtwo.com/recovery.php?device=v9 το αντίστοιχο αρχείο img.
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΚΔΟΣΗ 2.2 ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ: "recovery-clockwork-3.2.0.0-v9-gen2.img" και το γράφουμε σε κάρτα microSD
Αν έχουμε ήδη εγκατεστημένο κάποια προηγούμενη ClockworkMod Recovery τότε εγκαθιστούμε το αντίστοιχο "recovery-clockwork-3.2.0.0-v9-gen2-update_signed.zip"
3. Ανοίγεις το πρόγραμμα Recovery manager και την καρτέλα Recovery κάνεις install Recovery from SD. Επιλέγεις το αρχείο recovery-clockwork-3.2.0.0-v9-gen2.img από το βήμα 2. Μόλις γίνει στην πρώτη καρτέλα About θα θα γράψει την σωστή έκδοση στο Currently Installed Recovery (thn 3.2.0.0))
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΗ 3.2.0.0 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ!
Ωραία! Τώρα ας αρχίσουμε την προετοιμασία για την αναβάθμιση.
----Κατεβάζουμε την τελευταία αναβάθμιση από εδώ http://www.mediafire.com/?51m3o21es3eot0j.
---Κατεβάζουμε το πακέτο με τις εφαρμογές της Google από εδώ.
---Κατεβάζουμε και αυτό το πακέτο (αν θέλουμε, δεν είναι απαραίτητο) για μικρό overclocking της συσκευής.
---Κατεβάζουμε και αυτό το OneClickRecoveryV9 20110531.apk γιατί θα μας χρειαστεί μετά την αναβάθμιση
Τα παραπάνω τα περνάμε στην κάρτα microSD
Ξεκινάμε λοιπόν και επαναλαμβάνω τις προηγούμενες προειδοποιήσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ STOCK ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
1. Ανοίγουμε το Recovery manager και (αφού ξανατσεκάρουμε ότι έχουμε την έκδοση 3.2.0.0) κάνουμε Reboot into Recovery
2. Το ΖΤΕ κάνει επανεκκίνηση σε Recovery mode. (Σε αυτήν την κατάσταση - μαύρη φόντο με πορτοκαλί γράμματα- πάμε πάνω κάτω με τα κουμπία + - του ήχου στα δεξιά της συσκευής και επιλέγουμε με το κουμπί Power)
3. Επιλέγουμε "install zip from sdcard"
4. Επιλέγουμε "choose zip from sdcard"
5. Βρίσκουμε το αρχείο "update cm 7.1.0 RC0 V9 KANG signed 20110606.zip"
6. Επιλέγουμε το "yes" και ξεκινά η διαδικασία αναβάθμισης. Μόλις τελειώσει παραμένουμε στο ίδιο περιβάλλον.
7.Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενου
8.Επιλέγουμε "wipe data/factory reset" και μετά "yes"
9.Επιλέγουμε "advanced"
10. Επιλέγουμε "wipe dalvik cache" και μετά "yes"
11. Επιλέγουμε "fix permissions"
12. Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενού
13. Επιλέγουμε "reboot system now"
Το σύστημα μπουτάρει σε 2.3.4 Μεγεία μας!
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ. Θα βάλουμε και τις εφαρμογές της Google.
Η συσκεύη είναι ήδη rooted οπότε βάζουμε το OneClickRecoveryV9 20110531.apk, το οποίο θα μας βάλει την ClockworkMod Recovery 3.2.0.0
Αφού μπει πατάμε το κουμπί power, επιλέγουμε Recovery, και ξαναβγαίνουμε στην γνωστή μας μαυροπορτοκαλί οθόνη.
1. Επιλέγουμε "install zip from sdcard"
2. Επιλέγουμε "choose zip from sdcard"
(ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ OVERCLOCK ΠΡΩΤΑ Βρίσκουμε το αρχείο "cm7 zte v9 ahb oveclocked kernel.zip" και το εγκαθιστούμε)
3. Βρίσκουμε το αρχείο "gapps gb 20110520 signed.zip"
4. Επιλέγουμε το "yes" και ξεκινά η διαδικασία. Μόλις τελειώσει παραμένουμε στο ίδιο περιβάλλον.
12. Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενού
13. Επιλέγουμε "reboot system now"
Έτοιμοι για 2.3.4. Τις νέες εκδόσεις το CM7 τις περνάμε όπως παραπάνω αλλά χωρίς το wipe για να μην χάσουμε τις εφαρμογές μας. Σε τακτά διαστήματα και μόλις βάλετε τις εφαρμογές σας κάντε και backup από το recovery mode.
Μόνο θεματάκι ότι ίσως καθυστερεί λίγο να ξυπνήσει το Wi-Fi μετά την κατάσταση αδράνειας.
Το Link2SD χρειάζεται ακόμη.
ΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η 2.3.4 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ 2.2 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Στιγμιότυπα θα βάλω αργότερα.
-
04-07-11, 16:32 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #56
Νέα έκδοση http://android.modaco.com/content/zt...v9-2011-07-03/
με προσθήκη Ραδιόφωνο FM και δυνατότητα overclocking.
Το μηχάνημα γίνεται ολοένα και καλύτερο.
Επίσης για αυτούς που είχαν θέμα με το wifi, με το προγραμματάκι Blade Wifi Fix πρέπει να λύνεται.
-
04-07-11, 16:51 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #57
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Όσο πάει γίνεται value for money.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
04-07-11, 17:07 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #58
Δυστυχώς εδώ δεν έφτασε στο επίπεδο τιμών που είχε έξω (στην Αυστραλία έφτασε και τα 99 $! και στην Ευρώπη μου φαίνεται δόθηκε και μέχρι 150 €)
Πάντως δεν έχει καμία σχέση σε επιδόσεις με την αρχική έκδοση. Τώρα πραγματικά μπορεί να ανταποκριθεί και σε avi και στο παιχνίδια τύπου angrybirds που κολλούσαν αλλά και γενικότερα η αίσθηση στο browsing και στην ανταπόκριση της συσκευής είναι πολύ ταχύτερη.
Το μόνο αρνητικό που δεν αλλάζει είναι η resistive και με κακές γωνίες θέασης οθόνη αλλά και το γεγονός πως οι αναβαθμίσεις της συσκευής εκτός από un-official (δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ήρθε ακόμη ούτε η αναβάθμιση σε 2.2) είναι και μη αναστρέψιμες (για λόγους εγγύησης).
-
05-07-11, 01:37 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #59
Καλησπερα συναγωνιστες μου! Σας εχω μερικες ερωτησεις που πιστευω οσοι εχετε εμπειρια επι του θεματος θα με κατατοπισετε ευκολα.
Ειμαι και εγω λοιπον ενας ιδιοκτητης του ταμπλετιου βι-9! (Μου το κανανε δωρο, γιατι σιγα μην το αγοραζα καθοτι θεωρω τα tablets αχρηστα απο αποψη μεταφερσιμοτητας καθως στο ιδιο μεγεθος με ενα αντιτιμο παραπανω απο την τιμη του ipad2 παιρνεις το μικρο macbook και καθαριζεις! Α και εχεις υπολογιστη οχι ταμπλετα!
Στα του θεματος μας ομως, αρκετα σας ζαλισα με ασχετα πραγματα:
1)Official update δεν παιζει απο οσο εψαξα σωστα?
2)Με την αναβαθμιση που προτεινετε βγαινω εκτος εγγυησης, αλλα μετα μπορω να επαναφερω τα αρχικα και να παω στην cosmote αν προκυψει προβλημα και να τους πω το κουμπι του μενου δεν πατιεται καλα θελω αλλαγη?!
3) Για να φτασω στην gingerbread πρεπει πρωτα να βαλω την 2.2 που προτεινει ο φιλος πανοςαουα στο ποστ 48 και μετα την νεα εκδοση με την δυνατοτητα overclocking που εχει αναρτησει ο πανοςαουα παλι στο ποστ 55?
4) Οταν ολοκληρωσω την διαδικασια το μονο που θα χασω ειναι η εγγυηση (κατι βλακειες του στυλ adroid market πχ θα δουλευουν κανονικα ) ενω αν το κανω Overclock δεν παιζει να το ψησω το κεφτεδακι ετσι?
5) ΣΑΣ ευχαριστω πολυ για το χρονο και την υπομονη σας!!!
-
06-07-11, 00:11 Απάντηση: ZTE V9 Pad Android #60
1) Όχι (στην Ελλάδα τουλάχιστον
)
2)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ 2.1 ΑΝ ΜΠΕΙ Η 2.2 ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (Από 2.3 σε 2.2 πάει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
3) Ναι αυτή είναι πάνω κάτω η διαδικασία (απλώς την έκδοση που λέω στο ποστ 55, την βάζεις με την διαδικασία του ποστ 54)
Αν νιώθεις άνετος με τις διαδικασίες αυτές, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα
http://android.modaco.com/content/zt...mal-cm7-setup/
που είναι ένας συνδυασμός της αναβάθμισης σε 2.2 με ταυτόχρονη αναβάθμιση σε 2.3 αλλά και αλλαγή του partition table της συσκευής, ελευθερώνοντας περισσότερο χώρο για προγράμματα. (Ακόμη δεν το δοκίμασα, αλλά το καλοβλέπω να το κάνω)
Με αυτόν τον τρόπο θα χρειαστεί μονάχα να βάλεις μετά την τελευταία έκδοση με το overclock και τα google apps.
ΠΡΟΣΟΧΗ, επειδή από το ποστ 54 έχουν γίνει κάποιες ενημερώσεις να βάζετε τις τελευταίες εκδόσεις που αναφέρονται στο
http://android.modaco.com/content/zt...v9-2011-07-03/
4) Ναι δεν χάνεις τίποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (μην ξεχάσεις να βάλεις και τα google apps στο τέλος,)
Με το Overclock πάει πολύ καλύτερο. Εγώ το έβαλα πχ. στα 710 ΜHz (από 600) και πάει πολύ καλύτερα (άσε που υποστηρίζει παιχνίδια που πριν δεν σε άφηνε να τα τρέξεις, Πχ. Asphalt 5, Raging Thunder II) Δοκιμάζεις και βλέπεις την σταθερότητα της συσκευής.
5)
Παρόμοια Θέματα
-
Liquid Metal Pad
Από mim34d στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-11, 15:50 -
H Cosmote λανσάρει το tablet ZTE V9 Pad με τιμή 349€
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-10, 21:06
Bookmarks