Τι ακριβώς εννοείτε σαν θρεντς?
Αν εννοείτε αυτό το κάνει by default στα news, αλλά άσχετα από αυτό χωρίζει και σε θρεντς και τα emails σας:
![]()
Εμφάνιση 61-75 από 6142
-
10-01-06, 04:29 #61
-
10-01-06, 13:20 #62
Reverser αυτό ακριβώς εννόω κι εμένα δε μου τα ταξινομεί έτσι :/ (8.51)
Πχ αν του πατήσεις να τα ταξινομεί ανά sender, πώς το γυρίζεις στη μορφή που το έχεις εσύ;
αλλό ένα καλό: κρατώντας πατημένο το δεξί πλήκτρο του mouse και χρησιμοποιώντας τη scroll wheel, κινείστε ανάμεσα στα ανοιγμένα tabs"We're a virus with shoes." -- Bill Hicks
-
10-01-06, 13:55 #63
Από πάντα το έκανε ρε συ δεν φταίει η 851...
Απλά πρέπει ο mail server σου να στέλνει σωστά οτι πρόκειται για απαντήσεις.(υπάρχει ειδικό flag για αυτό, δεν το καταλαβαίνει από το θέμα). Το ξέρω αυτό γιατι μερικές φορές δεν μου τα έκανε όλα και νόμιζα οτι ήταν bug
Στό αλλο που λες όπως και να τα ταξινόμησω μου βγάζει την επιλογή για να ανοίγω και να κλείνω το θρεντ...
-
10-01-06, 14:05 #64
Αρχικό μήνυμα από ReverseR
Ναι το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με το subject αλλά με τα headers... το θέμα είναι πως έχω κι ένα thunderbird σε linux που κατεβάζει τα ίδια μηνύματα (ο opera στα win τα αφήνει στο server) κι ο thunderbird κάνει κανονικά την ομαδοποίηση. Περίεργο :/"We're a virus with shoes." -- Bill Hicks
-
10-01-06, 14:21 #65
Ε δεν αποκλείεται να είναι και bug η Μ2 έχει αρκέτα
-
10-01-06, 15:20 #66
Ρε συ για κοίτα στο view(όχι στην μενου μπαρ) έχεις επιλέξει threaded view?
-
10-01-06, 16:19 #67
Αρχικό μήνυμα από ReverseR
Problem solved!
Kαλά, έψαχνα στο view της toolbar, δεξί κουμπί όπου έβρισκα, advanced options κτλ, αυτό δεν το είδα! Μα έτσι που το κρύψανε σε κοινή θέα πώς να το δω;;;
Πολύ δύσχρηστος browser λέμε, μη σου πω θα τον κάνω κι uninstall"We're a virus with shoes." -- Bill Hicks
-
10-01-06, 16:52 #68
Πάντως εμένα παιδιά δύο-τρεις μέρες που τον δοκίμασα μου έκανε κάποια περίεργα bugs και τον απεγκατέστησα.
1ον σε ένα συγκεκριμένο forum μου έβγαζε τις jpg εικόνες σαν διευθύνσεις (ο ΙΕ και ο firefox δείχναν τις σελίδες κανονικά).
2ον και σοβαρότερο μετά από κάποιες ώρες χρήσης, όταν άνοιγα ένα καινούργιο tab και πήγαινα να πληκτρολογίσω μια διεύθυνση μου έβγαζε σφάλμα στο opera.dll αν θυμάμε καλά το όνομα. Το σφάλμα μετά την πρώτη εμφάνιση συνέχιζε να εμφανίζεται συνέχεια ακόμα και μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή. Έκανα uninstall και ξανά Install και αφού δούλεψε σωστά για καμιά μέρα στην συνέχεια έκανε πάλι τα ίδια.
Κρίμα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ και σαν γενική εικόνα ήταν καλύτερος από τον firefox.
-
10-01-06, 21:45 #69
τι να πω,κατι πρεπει να παιζει με τα win σου..εμενα δε μου εχει ξανακρασαρει μετα την ver8.0..(οπως και ο firefox δεν εχει κρασαρει ποτε,αν εξαιρεσουμε το προβλημα με τους πορους του συστηματος μετα απο ωρα..)
-
12-01-06, 07:08 #70
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
[action=KLG]ζηταει *ταπεινοτατα* συγγνωμη, παραδεχεται οτι εσφαλε, και δηλωνει ενας ευτυχης οπερα user απο εδω και μπρος[/action]
Λοιπον διαβαστε,
Οταν γραφω κωδικα εχω την συνηθεια να χαμηλωνω την ταχυτητα της CPU του λαπτοπ απο τα 1.86GHz στα 798MHz, αυτο γιατι ριχνει την θερμοκρασια στους 35 και απο την στιγμη που δεν χρειαζομαι την υπολογιστικη ισχυη γιατι να πηγαινουν τζαμπα κυκλοι. Επισης οταν γραφω κωδικα και ολοκληρωνω ενα κομματακι που δουλευει το γιορταζω με ενα γρηγορο σερφαρισματακι σε οτι ανοιχτο τοπικ παιζει στο adsl. (οταν δεν δουλευει, μενω αυπνος/νηστικος ωσπου να δουλεψει ή να πεσω απο την καρεκλα...). Ετσι λοιπον και σημερα, ανοιγω τον φφ και παρατηρω οτι αργει, ενταξ λεω στα 798 παει... και τα tabs αργουνε (σωσμενο session)... νταξ μωρε παει στα 798, κανω ενα γρηγορο multi-tabbing -ακαριαιο θα ελεγα- και αργει νταξ μωρε παει στα 798... ασε που θα φταει και το proxy, εεεε και το LAN αν και 10mbs ειναι η ονομαστικη... (λες και 3:30 ειναι ολο το campus online και μοιραζομαι το bandwith...). Ελα ομως που αργει... ΠΟΛΥ!!! και αργουν οι σελιδες και τα tabs ζοριζονται και το CPU φτανει 100% για πολυ και αποκλειεται να εχει σπασει κατι στον firefox γιατι μολις χτες εγινε compile η καινουρια 1.5rXX (εκανα και ενα προληπτικο revdep-rebuild ολα ΟΚ). Εννεα tabs και περιμενα πολυ, στα 3 περιμενω λιγο, με 1.86 ελαχιστα....
Και εκει που σκεφτομαι, δε λεει να τρεχω στα 1.86 για να σερφαρω, οι αλλοι πως μπορουνε? Βρε λες? Τι να κανει αυτη η πριμαντονα αραγε?? παταω το κουμπι και ....
αποκαλυψη, ανοιγει αμεσως... Ωραια λεω... Τσ καλαααα ειχα ξεχασει την προηγουμενη φορα μονο 2 παραθυρα... Ε ας κανω ενα ακαριαιο multitabbing, ανοιγω αμεσως ακαριαια 10 τοπικς (στον φφ ανοιγα συγκεκριμενα και εδινα χρονο να επεξεργαστει τα δεδομενα του) και ολα ανοιγουν, το CPU σε φυσιολογικο επιπεδο με τα spikes του φυσικα και τα site να ανοιγουνε τσακα-τσακα. Αμμαν τι ειναι αυτο??
Εκανα μερικα πειραματα, γυρισα στα 1.86, ειδα οτι ανταποκρινεται καλα ο ff (αρα δουλευει) , αλλα καπως καλυτερα ο οπερα, ασε που οταν ανοιγα session με 10 tabs παλι αργουσε ο φφ ενω σφαιρα ο οπερα, και εκει λεω.... Μα καλα ειμαι εντελως στοκος??? Απο την στιγμη που εβαλα λινουξ οταν ηθελα να σερφαρω, το γυρνουσα στα 1.86, και το εβλεπα να ζεσταινεται στους 49-50, για κατι το οποιο κανονικα δεν χρειαζεται CPU... (χαραμιζω CPU μονο στο compile και στην maple) . Μου ειχε περασει στο υποσεινηδητο οτι ειναι κατι φυσιολογικο να συμβαινει...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
YA BASTA....
καποια απο την παρεα μας, πρεπει να βαλει την ουριτσα της στα σκελια της, καποια πρεπει να φυγει γρηγορα, καποια πρεπει να σταματησει να μας κανει παρεα, γιατι αλλιως θα στολισει την πλατη μιας κυριας ή το κεφαλι καποιου κυριου....
Λοιπον θα εκτιμουσα την βοηθεια σας, αν και δεν την αξιζω
Το θεμα της ροδελας θα το ψαξω μονος μου, 2 θεματακια:
1. Τα smileys δεν ερχονται, ξερεται γιατι? γενικως αυτο το παρατηρω οτι οι φοτο εμφανιζονται αφου γραφτει το ονομα τους στο frame, με τις φοτο ειμαι οκ, αλλα τωρα εδω που ειναι μενου υπαρχει προβλημα (δειτε φωτο1)
2. Τα bookmarks ειναι μεγαλα και ατσαλα...παιρνουν τις διαστασεις του μεγαλυτερου και δεν μαζευονται π.χ εχω το παρακατω bookmark:
Gentoo Forums :: View topic - gnome 2.12, revded-rebuild trouble and emerge -uvD world(
στην οπερα η συντομευση γινεται στο worl... στον φφ 2.12, Αυτο πως διορθωνεται? γιατι ακυρωνει λιγο τα bookmarks...
3. Ενω εχω το μπλε φοντο, ολα τα μενου φαινονται σε αυτο το ασχημο γκριζο των win, γινεται να το αλλαξω???
Αυτααααααα!
[edit]
Πειραματιζομαι λιγακι με skins, και παλι οτι και να διαλεξω ολα τα μενου ειναι γκριζα, γκριζα σαν τα winΤελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 12-01-06 στις 07:51.
-
12-01-06, 07:55 #71
@KLG
Μια λύση για το χρώμα των μενού.
Why are my Opera menus so ugly?
http://bbs.archlinux.org/viewtopic.p...ighlight=opera
-
12-01-06, 08:30 #72
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
thanx, καμια προταση για το ροδελακι?
επισης εκανες κατι για τα bookmarks να μην ειναι τεραστια?
[action=KLG]KLG τεμπελιαζει ψαχνοντας, skins αντι να κανει τον browser πιο λειτουργικο, αληθεια πως αλλαζουμε shortcuts? (κολλημενος με το control-T)[/action]
[edit]
Απο το keyboard settings... για δες πρωτοτυπο...
παω να κοιμηθω, ο ενθουσιασμος και η νυστα με κανουν να γραφω βλακειεςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 12-01-06 στις 08:38.
-
12-01-06, 10:55 #73
Αρχικό μήνυμα από giorgosc61
@KLG για κοίτα αυτό ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα στο προβλημά σου, αλλά με επιφύλαξη καθότι με το συγκεκριμενο μενού, στα windows ρυθμίζεις αλλα πράγματα...
http://my.opera.com/community/forums....dml?id=115243
για τα bookmarks δεν σε πολύ κατάλαβα δώσε και url, το bookmark παίρνει το <title> της σελίδας
A και αυτό που λες για τα image μπορεί να είναι και bug της 8.5, (σαν κατι να είχα ακούσει στα φόρουμ. Κάνε και ένα hardRefresh(Ctrl+R) βέβαια
Γνκ θα πρότεινα καλύτερα τους expert newcomers της Ο να βάλουν για αρχή καμια 7.6 version γιατί τώρα τελευταία παρά έχει γίνει γυναικείαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ReverseR : 12-01-06 στις 11:06.
-
12-01-06, 12:01 #74
KLG
να σου ζήσει ο καινούργιος browser
Τα bookmarks ειναι μεγαλα και ατσαλα...παιρνουν τις διαστασεις του μεγαλυτερου και δεν μαζευονται π.χ εχω το παρακατω bookmark:
Gentoo Forums :: View topic - gnome 2.12, revded-rebuild trouble and emerge -uvD worldΤελευταία επεξεργασία από το μέλος no_logo : 12-01-06 στις 12:12.
-
12-01-06, 14:38 #75
Αρχικό μήνυμα από KLG
1. Τα smileys δεν ερχονται, ξερεται γιατι? γενικως αυτο το παρατηρω οτι οι φοτο εμφανιζονται αφου γραφτει το ονομα τους στο frame, με τις φοτο ειμαι οκ, αλλα τωρα εδω που ειναι μενου υπαρχει προβλημα (δειτε φωτο1)
2. Τα bookmarks ειναι μεγαλα και ατσαλα...παιρνουν τις διαστασεις του μεγαλυτερου και δεν μαζευονται π.χ εχω το παρακατω bookmark:
Gentoo Forums :: View topic - gnome 2.12, revded-rebuild trouble and emerge -uvD world(
στην οπερα η συντομευση γινεται στο worl... στον φφ 2.12, Αυτο πως διορθωνεται? γιατι ακυρωνει λιγο τα bookmarks...
Παρόμοια Θέματα
-
Opera browser και Tips and tricks! Review!
Από 8anos στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-06, 20:49
Bookmarks