Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 111
    Περιοχή
    SunCity
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Linksys WAG200G
    Μα αυτό ακριβώς λέω!!!!
    Έλεος έτσι?!
    Δηλ κάποια μουφιά παίζει...........
    Κανένας ρε παιδιά που να έβαλε το πακέτο?
    Ουδείς?
    Cloud Connected

Περιοχή
    Ηλιούπολη/ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Οσο θέλει η HOL
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140,
    Και αυτό τι είναι; Conn-X
    Εγώ νομίζω έγινε λάθος συννενόηση και απο τους δύο....

Το avatar του μέλους [DSL]MANOS
    [DSL]MANOS Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από redbull
    Μανο, αυτο που λες ειναι ακριβώς το παράλογο: για παράδειγμα, πόσο λογικό ειναι ενας συνδρομητής κινητής με ακριβό συμβόλαιο (πχ. 100' δωρεαν ομιλία) να πληρώνει συνολικά περισσότερα απο ενα καρτοκινητό με την ιδια χρήση; Στο παρον θεμα με την otenet, δεν μιλάμε για προσφορά 1-2 μηνών ή δώρο ενα usb-stick αλλα για το ιδιο προιον που ο καινούργιος πελάτης _ΘΑ_ το παίρνει αορίστως με 50% λιγότερα.... Ειναι ζήτημα αρχής δηλαδη!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από redbull

Εγω ελπιζω σε καλύτερη αντιμετώπιση σε ~1 μήνα και για εμας του αορίστου , αλλιως το connx οπως λες να 'ναι καλα, σταθερά emails υπάρχουν και δωρεάν αλλα και με 3ε/μήνα... Αν αυτοι θέλουν πελάτες περιπτέρου κι οχι σταθερούς "καταθέτες", πάω πάσο!

Καταρχήν συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Είχα εξετάσεις και ήμουν off και μετά φαίνετε πως δεν εντόπισα το post σου.

1. Αν κάποιος κάνει πολλά τηλ, παίρνει συμβόλαιο. Αν δεν κάνει και δει ότι του έρχεται πιο οικονομικά με κάρτα, παίρνει κάρτα. Μου φαίνετε πως είναι απλό.
    2. Αν κάποιος θέλει να δεσμευτεί με την OTEnet για 6 μήνες (εσύ λες ότι είσαι μόνιμος πελάτης, αλλά αορίστου), παίρνει το Conn-X για να έχει έκπτωση.

Παράδειγμα
    1. Εγώ δεν κάνω πολλά τηλ με το κινητό. Παίρνω κάρτα.
    2. Εγώ θέλω να έχω μόνιμα DSL και θεωρώ την HOL, με την οποία ήμουν για 1 χρόνο με συμβόλαιο 1 χρόνου, καλή εταιρία. Παίρνω το Broadband Pack.

Σε καμία περίπτωση δεν γκρινιάζω για:
    1. το ακριβό συμβόλαιο που πληρώνω, με το οποίο αντί να κερδίζω, χάνω.
    2. την ακριβή αορίστου σύνδεση που πληρώνω, παρόλο που είμαι μόνιμος πελάτης της OTEnet, αντί να κάτσω να πάρω Conn-X.

Φιλικά,
    Μάνος

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    15227/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    17(dB) / 12(dB)
    παιδιά εγώ πιστεύω πως γίνεται ότι και με τα κινητά τηλέφωνα και τις επιδοτήσεις όπου η κατάσταση βελτιώθηκε μόλις τα τελευταία χρόνια. Εξήγω λοιπόν τι εννοώ: Μέχρι πριν μερικά χρόνια αν δεν ήθελες να αλάξεις νούμερο και καθόσουν στην ίδια εταιρία (συμβόλαιο πάντα) δεν σου δίναν ή σου εδίναν πολύ μικρή επιδότηση για νέο κινητό (συσκευή) σε αντίθεση αν έκοβες την σύνδεση και έκανες καινούρια σου τάζαν λαγούς με πετραχείλια. Ε πιστεύω πως ακολουθείτε ακριβώς η ίδια λογική. όποιος έχει όρεξη να μένει χωρίς νετ και να αλάζει εταιρίες θα επωφελειται χαμηλές τιμές όποιος θέλει να μένει με την γραμμούλα του κτλ θα το πληρώνει αδρά.

Περιοχή
    SunCity
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Linksys WAG200G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TYRONAGA
    Και αυτό τι είναι; Conn-X
    Εγώ νομίζω έγινε λάθος συννενόηση και απο τους δύο....
    Μα σας λέω το παιδί από κει είδε την προσφορά , δε λέω το αντίθετο δε λέω ότι δε διαφημίζουν κάτι τέτοιο...
    Απλά τελικά το πακέτο αυτό το έβαλε κανείς άλλος?
    Γιατί παρεπιπτόντως είναι μέχρι 28 Φεβρουαρίου...
    Τόσο λάθος πια στη συνεννοήση?Believe me....
    Τι να πώ ειλικρινά με έχει μαγέψει η υπέροχη εξυπηρέτηση του ΟΤΕ
    Cloud Connected

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Η απόλυτη ειρωνεία της διαφήμισης του CONN-x.. ξυπνήστε επιτέλους..

Δωρεάν το τέλος ενεργοποιήσεις .. που αυτός επέβαλε ?..
    κάθε φορά που την βλέπω μου έρχεται να πετάξω την τηλεόραση έξω από το παράθυρο..

απεριόριστη πρόσβαση… στα 384

Έτσι θα φτάσουμε την Ευρώπη.. με 384 όταν οι άλλοι τρέχουν για aDSL2+..
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

[DSL]MANOS Guest
    όταν οι άλλοι τρέχουν για aDSL2+..
    Και βάλε.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
    Router
    USR 9105
    Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα υπάρχει αυτη τη στιγη η εξής προσφορά από τον ΟΤΕ.Το προπληρωμένο Connex για 2 μήνες που έχει 6 μηνη υποχρεωτικο και σου δίνει δωρεάν το μοδεμ αν αυτο είναι το Sagem ή 15 Ευρώ έκπτωση σε οποιόδήποτε μοδεμ που δίνει ο ΟΤΕ.Δωρεάν τέλος ενεργοποίησης.Είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις το πακέτο μέχρι τους 6 μήνες μέτα πάς σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και αν θες ακύρώνεις την ΟΤΕνετ και βάζεις άλλον παροχέα.Όσοι μέχρι τώρα είχανε Connex ή απλή γραμμή ADSL μπορούν και αυτοί να μπούνε στο πρόγραμμα για να έχουνε χαμηλότερη χρέωση.Εξαιρούνται οι κάτοχοι της Χριστουγεννιάτικης Προσφοράς.Όποιος έχει αμφιβολίες ας πάρει το 134.Αυτό που πληρώνεις τον μήνα είναι 24,9 συμπεριλαμβανομενου το ΦΠΑ για γραμμή και παροχεά.Αν κάποιος θέλει να έχει ΟΤΕΝΕΤ και δεν θέλει να έχει 12μήνη δέσμευση όπως το OnDSLKit είναι μια σχετικά συμφέρουσα προσφορά .Πάντως αυτή η κίνηση του ΟΤΕ έδωσε ώθηση στους υπόλοιπους να μειώσουνε περεταιρω τις τιμές τους ή να παρατείνουνε τις προσφορές τους
    Υ.Γ. η Διαφήμιση με το Χατζηγιάννη πρέπει να είναι η χειροτερή της ελληνικής τηλεόρασης ειδικα εκεί που παίζει ποδοσφαιράκι είναι πολύ γελίο
    Hack a computer and u r a hacker.Hack a network and u r a company .Hack the World and U R The US Goverment

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Να επαναλάβω αυτά που λέει ο ReDeeMeR κάπως πιο συγκεντρωμένα, καθότι απ' ό,τι έμαθα κι εγώ σημέρα από το 134, το Conn-X είναι η καλύτερη οικονομική προσφορά για όποιον έχει ήδη γραμμή στο όνομά του και δεν θέλει να την κόψει.

Αναφέρομαι μόνο σε όσους έχουν γραμμή ADSL από τον ΟΤΕ στο όνομά τους και δεν επιθυμούν να προβούν σε διαδικασία διακοπής-επανενεργοποίησης.
    Για τους υπόλοιπους η προσφορά είναι πιο ευδιάκριτη.

• 6 μήνες δέσμευσης (όσοι και του 3+3 της FORTHnet), από τους οποίους προπληρώνετε τους 2 πρώτους.
    • 25 ευρώ/μήνα με τον Φ.Π.Α. για 384/128 Kbps γραμμή ADSL και σύνδεση OTEnet.
    • Αν επιθυμεί ο χρήστης μπορεί να επιλέξει, όταν τελειώνουν οι πρώτοι 6 μήνες, να συνεχίσει για άλλους 6 μήνες το πακέτο με τα ίδια χρήματα (25 ευρώ/μήνα τελική τιμή). Διαφορετικά κρατάει τη γραμμή στο όνομά του και αλλάζει ISP.
    • Modem δεν παίρνει κάποιος που έχει ήδη γραμμή στο όνομά του.

Κατά την άποψή μου η προσφορά αυτή είναι μονόδρομος για όποιον θέλει χαμηλή τιμή στο ADSL, ενώ είναι ήδη κάτοχος και δικαιούχος γραμμής ADSL. Ειδικά τώρα που η FORTHnet έχει προβλήματα, η OTEnet (μέσω του Conn-X) είναι και ταχύτερη και φτηνότερη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 07-02-06 στις 15:53.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

[DSL]MANOS Guest
    Έχει και μπόλικο b/w για σύνδεση με το εξωτερικό.

Περιοχή
    athens
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    8353/1023
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    8(dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ipo πολύ σωστή και up to the point περίληψη από πληροφορίες! Απορώ που δεν κάνει αρκετή διαφήμιση το conn-x για συτή τη δυνατότητα! Το ακριβές κόστος είναι 24,90€/μήνα (ακούγεται καλύτερα!!). Σε μένα είπαν οτι παίρνεις usb modem δωρεάν με την πληρωμή του πρώτου διμήνου (49,80€) και αν δώσεις 90,26€ σαν προπληρωμή το 1ο δίμηνο παίρνεις modem-router της Alcatel. H χρέωση γίνεται στον τηλεφωνικό σου λογαριασμό. Ο 3ος μήνας δεν προπληρώνεται αλλά έρχεται απολογιστικά, άρα όταν αποφασίσεις να διακόψεις δεν περιμένεις να σου δώσουν χρήματα πίσω αλλά απλά δε χρεώνεσαι τον 7ο μήνα... Τίμιο το βρίσκω

Το avatar του μέλους ReverseR
    ReverseR Guest
    Δλδ ρε παιδια μισο λεπτό το είχα ξαναρωτήσει αυτό:

ΜΕ το πακέτο
    -δεν χρειάζεται να διακόψεις την γραμμή που έχεις
    -περιλαμβάνει την τιμη της γραμμής σου που είναι ήδη στο όνομα σου

ισχύουν τα παραπάνω?

Περιοχή
    athens
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    8353/1023
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    8(dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ReverseR
    Δλδ ρε παιδια μισο λεπτό το είχα ξαναρωτήσει αυτό:

ΜΕ το πακέτο
    -δεν χρειάζεται να διακόψεις την γραμμή που έχεις
    -περιλαμβάνει την τιμη της γραμμής σου που είναι ήδη στο όνομα σου

ισχύουν τα παραπάνω?
    Ισχύουν! Σε αυτό διαφέρει το conn-x από το OnDSLkit που έβγαλε 4μηνη δέσμευση με 20.53€/μήνα τελική τιμή(!!), αλλά πρέπει να διακόψεις τη σύνδεση και να πάρεις το πακέτο. Αντίθετα, στο conn-x που είναι του ΟΤΕ (και όχι της ΟΤΕnet) δε χρειάζεται διακοπή γραμμής.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος con : 07-02-06 στις 20:09.

Το avatar του μέλους ReverseR
    ReverseR Guest
    Σε ευχαριστώ con!

Πανω που ήγα να κάνω την αίτηση όμως σκέφτηκα οτι πιθανον να μετακομίσω στο επόμενο 3μηνο και η υπηρεσία με δεσμεύει για 6....

Τα τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ δεν τα γλυτώνω τελικα....., μπορεί να πάρω μια 4νετ(η οποιά στο adsl δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις όμως) να ξεμπερδεύω!

Περιοχή
    SunCity
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Linksys WAG200G
    ReDeeMeR και ipo thank you so much both of you for the information!
    Λοιπόν τελικά μετά από αυτά που πέρασε ο φίλος μου τελικά αύριο του φέρνουν το πακετάκι σπίτι!!Yeap
    Και παιδιά θα το βάλω κ εγώ...Ήδη έχω conn-x ..ήρθε η ώρα να πληρώνω λιγότερα
    Cloud Connected

Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Conn-x πια προσφορά λέτε απο...
    Από NeuroN στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-07, 00:02
  2. Μηνύματα: 30
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-06, 15:39
  3. Γιορτινή προσφορά από το CONN-X
    Από con στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-05, 10:51
  4. Μηνύματα: 0