Γενικότερα δεν μου αρέσει ο κυνισμός γιατί όπως και πολλά extremes έτσι και αυτό είναι από την φύση του λανθασμένο. Υπάρχουν άτομα που θα συμπεριφερθούν όπως είπες... Θα τους φάει η μαρμάγκα όμως όταν ανακαλύψουν ότι ξόδεψαν και την τελευταία δεκάρα από το μύριο στο τελευταίο ηλίθιο καταναλωτικό πράγμα που αγόρασαν, ή τους έμειναν τόσα λίγα που δεν τους φτάνουν ούτε να συντηρήσουν αυτά που αγόρασαν.Αρχικό μήνυμα από Tormendor
Άλλοι πάλι που παιδέυτηκαν στην ζωή τους ίσως να έχουν επίγνωση της νεοαποχτηθήσας αγοραστικής δύναμής τους και χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να ξεκινήσουν κάτι που πάντα ήθελαν να κάνουν και δεν μπορούσαν και αυτό το κάτι να μεγαλώσει και να αξίζει 10 φορές όσο εκείνο το μύριο που κέρδισαν τότε και ου το κάθε εξής. Αν το κάναν πολλοί αυτό θα έδινε δουλειά στους ανέργους και θα έκανε καλύτερο το κοινωνικό μας σύνολο.
Το οποίο κοινωνικό σύνολο είναι όπως υπόθηκε και από κάποιον άλλον προηγουμένως, είναι μία έννοια άγνωστη για αυτούς που όσο μπανάλ και να ακούγεται, τα βρήκαν έτοιμα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Ή μήπως θαρείς παραδείγματος χάρην η Αθηνά Ωνάση έχει το ίδιο μυαλό, πονηριά, απατεωνιά που είχε ο παππούς της; Ούτε κατά διάνοια, ο παππούς της έκανε πολλά λεφτά αλλά άφησε πίσω του και κάποια πράγματα, ανέβασε πάρα πολύ την εφοπλιστική δύναμη της χώρας μας, άφησε μία ολυμπιακή (άσχετα πως την καταντήσαν αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα) και έφερε ψωμί σε πολλές οικογένειες.
Τέσπα αν απογοητευόμαστε όλοι και σκεφτόμαστε τόσο κυνικά όσο το κείμενό σου ίσως να είναι τελικά προτιμότερο αν κερδίσει κανείς μας αυτό το μύριο να πάει να το δώσει όλο και να αγοράσει μία βίλλα σε ένα νησή του Αιγαίου και να κάτσει εκεί να ψαρεύει μακρυά από τα βάσανα του κόσμου. Λυπάμαι όμως.
Εμφάνιση 61-75 από 176
-
19-02-06, 04:12 #61
-
19-02-06, 04:37 #62
Αν μου ερχοντουσαν ξαφνικα (τα κερδιζα) χωρις να τα εχω δημιουργησει θα αισθανομουν πολυ δυστυχισμενος. Δεν ειμαι μαθημενος σε τετοιου ειδους ζωη, δεν θα μπορουσα ουτε να τα διαχειριστω σωστα (δεν θα τα ετρωγα αλλα δεν θα ηξερα που να τα επενδυσω καταλληλα με γνωμωνα το καλο το δικο μου και των αλλων κατα δευτερευοντα ρολο). Δεν θα μου αρεσε η αλλαγη στην ζωη μου, θα ενιωθα ψευτικος και καθε στιγμη θα την απολαμβανει το χρημα που εχω και οχι εγω.
Βεβαια ενα κατα πολυ μικροτερο ποσο θα το βολευα μια χαρα.
-
19-02-06, 07:17 #63
Θα έψαχνα σπόνσορες για να σπονσοράρουν το event.
Με τα χρήματα από τους σπόνσορες θα νοίκιαζα για μία μέρα ένα από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ φορτηγά (liebherr/komatsu) που χρησιμοποιούνται για ορυχεία (http://www.liebherr.com/me/en/47597.asp)
Θα υποχρέωνα πολλές τράπεζες μαζί να μου "χαλάσουν" το 1 εκ. ευρώ σε κέρματα του ενός cent.
Με αυτά θα γέμιζα το φορτηγό και θα το πήγαινα σε μία αλάνατην οποία θα νοίκιαζα με τα λεφτά από τους σπόνσορες.
Μετά, θα έκανα μια γερή διαφήμηση (λεφτά από σπόνσορες είπαμε!) για ένα event για παιδιά που ήθελαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΣΤΟ #@*($#@*( ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΚΕΡΜΑΤΑ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚΝΤΑΚ.
Όλα τα ιδρύματα για τα παιδιά, είσοδος δωρεάν.
Γονείς με κάποιο αντίτιμο.
Στο τέλος της ημέρας, οι τράπεζες κάνουν μια αποκερμάτιση (defrag) στο fragαρισμένο εκατομμύριο το οποίο μένει στα ιδρύματα για τα παιδιά. Τα έσοδα από την εκδήλωση πάνε κατά 1/4 για την ενίσχυση του φιλανρθωπικού ιδρύματος Intrakid (ναι, θυγατρική της Intracom -α ρε Θείε, από παντού τα παίρνεις!!) που απασχολεί παιδιά πλούσιων γονέων και τους μαθαίνει εποικοδομητικά χόμπυ όπως το γκολφ, κατά άλλο 1/4 στην μετοχοποιημένη ΠΑΕ ολυμπιακός γιατί οι κακομοίρηδες εκεί πέρα παίζουν με τις κάλτσες τους γιατί δεν έχουνε λεφτά ούτε για παπούτσια (ΩΞΩ ΣΟΛΙΝΤ!!!), τα άλλα 2/4 στο 1ο Λύκειο Ν. Σμύρνης για να πάρει με πλειοδοτικό(όχι μειωδοτικό -πού ακούστηκε αυτό εδώ πέρα!!!) διαγωνισμό τελευταίας τεχνολογίας 486(με 4ΜΒ ram για να μην παρεξηγηθούμε) για την αίθουσα πληροφορικής για τα οποία θα πετύχει σύμβαση με τη Microsoft να τους εγκαταστήσουν windows/office 2003 (ε, vista δεν κάθονται, είναι 64bitα!) και εγώ σπίτι μου στις 6 και 20 το πρωί να ψάχνω για καινούρια μυνήματα στο adslgr.com
Καληνύχτα σας!
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
19-02-06, 13:38 #64
-
19-02-06, 14:14 #65
Αρχικό μήνυμα από Patentman
Τελικα ειμαι Αλτρουιστης, παντα μου αρεσει να κανω τους αλλους ευτιχισμενους
-
19-02-06, 17:36 #66
Εδω μπαινει η αλαζονια των ανθρωπων, μετα δεν θα εδινα και πολλα, οπως και πολλοι που ισχυριζονται το αντιθετο αυτο στην πραγματικοτητα θα εκαναν.
-
20-02-06, 20:14 #67
Πρώτον: θα αγόραζα ένα σπίτι
Δεύτερον: θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο
Τρίτον: θα εξοφλούσα ό,τι οφειλές έχω
Τέταρτον: ίσως να τα επενδούσα σε μια επιχείρηση
Αλλα μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό
-
20-02-06, 20:30 #68
Αρχικό μήνυμα από paris
"Να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο" - Γκάντι
-
20-02-06, 21:08 #69
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
ΕΛΕΟC...σχολεία δεν υπάρχουν ;;;; !!!!!
Ανυπόγραφος
-
20-02-06, 21:16 #70
Υπάρχουν αδφαλώς. Δεν βλέπω όμως τι σχέση έχει αυτό.
Ίσως πρέπει να πάω σε 1 από αυτά να ξεστραβωθώ!
"Να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο" - Γκάντι
-
21-02-06, 16:32 #71
Αρχικό μήνυμα από ZackNV
-
26-02-06, 12:14 #72
paris αγορασε το site κανε με τουλαχιστον moderator!!! θα τους διωξουμε ολους και θα κανουμε οτι θελουμε!!!!!LOL
και ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! θα επιτρεπονται τα greeklish!!!!!!!!!!LOL
Πλακα κανω παιδια, δεν εχω κανενα παραπονο απο το forum!
-
26-02-06, 12:25 #73
Λοιπον.... τι θα εκανα με 1000000 ευρω ε?
μμμμμ....
θα νοικιαζα μια πριγκιπηκη σουιτα στο Burj Al Arab στο Dubai...www.burjalarab.com (για να εχετε μια ιδεα)
θα αγοραζα ρουχα, παπουτσια, κοσμηματα, γουνες!!!!ΟΛΑ
ενα ακριβο αμαξι S class limo ισως, με σοφερ!(και ενα jeep!να υπαρχει)
θα πηγαινα σε ολες τις tops πρωτευουσες του κοσμου....και θα εκανα μια υπερ-cosmopolitan ζωη!
ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!
p.s.: θα δωσω φυσικα την ευκαιρια στον Loyd Banks~G-unit~ να με γνωρισει να με ερωτευθει και να με παντρευτει!!!!
-
26-02-06, 12:42 #74
Μαλλον δεν χαιρεσε την ζωη σου οπως ειναι. Βλεπω πως ξερεις ηδη τι θα τα εκανες αρα κατα καποιο τροπο σου λειπουν.
Να τα βρασω τα λεφτα αν νομιζω οτι θα μου φερουν ευτυχια.
Πτωχος δεν θελω να ειμαι, οχι πλουσιος.
-
26-02-06, 12:46 #75
Εγω θα αγόραζα μια καλή ψύχτρα για να τα κάνω overclock απο 100 Κιλο Ευρώ (Keu) με πολλαπλασιαστή 10 σε 133 +1/3 Κιλο Ευρώ.
And thou, Melkor, shalt see that no theme may be played that hath not its uttermost source in me, nor can any alter the music in my despite. For he that attempteth this shall prove but mine instrument in the devising of things more wonderful, which he himself hath not imagined. - Eru Ilúvatar
Παρόμοια Θέματα
-
Συγχρονίζω στα 11.000-12.000, κατεβάζω με 512-5.000
Από djntinos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 12:24 -
ΔΕΗ : Ανακοινώθηκε η πώληση της Tellas στην WIND έναντι 175.000.000 Ευρώ
Από rho στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 144Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 13:15 -
14.000.000 πόντους και 100.000 work units η ομάδα του ADSLgr στο Folding@Home !!
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-06, 22:45
Bookmarks