Γεια χαρά.
Ψάχνω να βρω desktop grommets. Αλλά έχω δύο απορίες.
Πώς στο διάτανο λέγονται στα ελληνικά και που μπορώ να πάω να αγοράσω.
Σε τί είδους μαγαζί δηλαδή βρίσκω τέτοια πράγματα;
Αν ξέρει και κάποιος από ποικιλλίες ή τιμές, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Πχ θα με ενδιέφερε, η τρύπα να μην είναι σταθερή αλλά να ανοιγοκλείνει για να μαζεύει τα καλώδια κλπ.
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: desktop grommets?
-
02-02-06, 18:57 desktop grommets? #1* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
* Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οδυσσέας Ελύτης
οδηγός δικαιωμάτων μισθωτών εκπαιδευτικών
-
02-02-06, 21:39 #2
Αν μάθεις τελικά πες γιατί κι εγώ δέν είχα τύχη στην αναζήτηση μου πριν κανένα μήνα...
-
02-02-06, 21:49 #3
Συγγνωμη εκ των προτερων εαν το ξερετε, εαν δεν το ξερετε αυτα τα πλαστικα εξαρτηματα ειναι συνηθως κομματι του γραφειου που αγοραζει κανεις... Αν καταλαβαινω καλα την ιστοσελιδα που παραθετει ο Οντ, αυτα ειναι ανταλλακτικα για ηδη υπαρχουσες τρυπες σε γραφειο...
Στο Πλαισιο ρωτησατε;Εάν κοιτάξεις την άβυσσο για αρκετή ώρα, τότε και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα...
-
02-02-06, 22:37 #4
tzanerman όχι. Στην παραπάνω σελίδα πωλούνται για 6,50$ το κομμάτι.
* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
* Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οδυσσέας Ελύτης
-
08-03-06, 12:17 #5
Παιδιά τελικά μετά από ψάξιμο σε ΟΛΟ το κέντρο των Αθηνών...
μετά από περπάρτημα δύο ωρών...
βρήκα 2 μαγαζιά που πουλάνε τέτοια πράγματα!
Και τα 2 είναι στην Αθηνάς. Το ένα Αθηνάς 20, Φράγκος. Και το άλλο Αθηνάς 31 (μην κοιτάτε τη διαφορά στα νούμερα, είναι ακριβώς απέναντι), Σακελλαρόπουλος.
Ο πρώτος τα χει 1€ το κομμάτι, ο δεύτερος μου πε... 2,5€
Επείσης βρήκα και ένα μαγαζί μέσω net, το οποίο έχει φτηνότερη τιμή (0,74€ ή 0,76€ δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά είναι στην Ν. Φιλαδέλφια.
Το κακό είναι ότι όλοι έχουν ένα μέγεθος μόνο, διατομής 58mm.
A! Και στα ελληνικά λέγονται.. τάπες καλωδίων για γραφείο!!* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
Οδυσσέας Ελύτης
Παρόμοια Θέματα
-
3d desktop
Από poromenos στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-07, 21:20 -
laptop-desktop
Από Trevor στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-06, 11:23
Bookmarks