Σελ. 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4789101114 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 121-135 από 214

Θέμα: Vood IAD 453w

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12470/940
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Gennet Oxygen (Tellas)
    SNR / Attn
    4(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σίγουρα θα υπάρχει και άλλο μόντεμ που θα δουλεύει στο δίκτυο της vivodi + με dlsphone. Το θέμα είναι αν έχει ψάξει κανείς να βρει κάτι συμβατό. Και δε νομίζω ότι αν ρωτήσει κάποιος αυτό το πράγμα στην τεχνική υποστήρξει θα πάρει απάντηση.. Αν βρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει και εμάς!

Πως είδες ότι βγήκε καινούργια έκδοση του firmware του Vood; Να υποθέσω ότι δε μπαίνει αυτόματα, γιατί αν ήταν θα έλεγε και εμένα RC2.. Το κατεβάζεις από κάπου;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 18-10-06 στις 12:25. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Αν το διάβασα καλά όταν το κλείσεις και το ξανανοίξεις κατεβαίνει μόνο του.
    Αλλά από ότι λέει είναι χειρότερο και δεν έχεις επιλογή.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritz! Box 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris013 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα θα υπάρχει και άλλο μόντεμ που θα δουλεύει στο δίκτυο της vivodi + με dlsphone. Το θέμα είναι αν έχει ψάξει κανείς να βρει κάτι συμβατό. Και δε νομίζω ότι αν ρωτήσει κάποιος αυτό το πράγμα στην τεχνική υποστήρξει θα πάρει απάντηση.. Αν βρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει και εμάς!

Πως είδες ότι βγήκε καινούργια έκδοση του firmware του Vood; Να υποθέσω ότι δε μπαίνει αυτόματα, γιατί αν ήταν θα έλεγε και εμένα RC2.. Το κατεβάζεις από κάπου;
    Σιγουρα θα υπαρχει καποιο ρουτερακι,απλα το θεμα ειναι πως αν χτυπα κυλο σου παθει κατι και θα θες τεχνικη υποστηριξη θα σε ρωτανε: "Τι ρουτερ εχετε?" Θα λες Liksys π.χ.Kαι θα σου λενε αμα θελουν "Ααα μας συγχωρειτε εμεις δεν υποστηριζουμε τεχνικα το συγκεκριμενο ρουτερ που εχετε αρα δεν μπορουμε να σας συμβουλεψουμε κιολας"...

Συνδεεσαι απλα με το ρουτερ και στην αρχικη σελιδα εκει που λεει "Software Revision" σου βγαζει απο διπλα την εκδοση του ως : "453W_B_S_2_5_0_RC_2".Δεν το κατεβαζεις χειροκινητα απο καπου,αν δεν το εχεις ηδη,τοτε πολυ πιθανον εαν κλεισεις το ρουτερ και το ξανανοιξεις και κατεβασει τις νεες ρυθμισεις να στο εμφανισει.Σιγουρο δεν ειναι,γιατι δεν ξερω εαν αποστελλεται σε ολους το νεο configuration,απλα ειναι πολυ πιθανο ολοι μας σιγα-σιγα να παμε στο RC_2.Μην με ρωτησεις ακριβως το σημαινει αυτο,απλα σου λεω τι ειδα και τι αντιμετωπισα μετα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritz! Box 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Demelene Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το διάβασα καλά όταν το κλείσεις και το ξανανοίξεις κατεβαίνει μόνο του.
    Αλλά από ότι λέει είναι χειρότερο και δεν έχεις επιλογή.
    Παιδια μην θεωρειτε δεδομενα αυτο που συμβαινει με μενα θα συμβαινει με ολους.Μπορει εσυ οταν και οτι κατεβασεις με το νεο configuration να εισαι καλυτερα απο πριν.Εγω προς το παρον ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ και ισως ειμαι μαλιστα και χειροτερα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Ρε φίλε εγώ δεν το τζογάρω να αλλάξω firmware.
    Τώρα περιμένω απάντηση πάντως για την αντικατάσταση και το κράξιμο που έχωσα.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12470/940
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Gennet Oxygen (Tellas)
    SNR / Attn
    4(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crusader21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγουρα θα υπαρχει καποιο ρουτερακι,απλα το θεμα ειναι πως αν χτυπα κυλο σου παθει κατι και θα θες τεχνικη υποστηριξη θα σε ρωτανε: "Τι ρουτερ εχετε?" Θα λες Liksys π.χ.Kαι θα σου λενε αμα θελουν "Ααα μας συγχωρειτε εμεις δεν υποστηριζουμε τεχνικα το συγκεκριμενο ρουτερ που εχετε αρα δεν μπορουμε να σας συμβουλεψουμε κιολας"...
    Πλάκα μου κάνεις... ποία τεχνική υποστήριξη; Γιατί παρέχουν τεχνική υποστήριξη για το Vood; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Aντι για vood μπορείτε να βάλετε speedtouch 585, όπου παρέχεται και υποστηριξη. Αντικατάσταση δεν γίνεται. Όσο για κάποιον που ρώτησε ποιοι παίρνουν vood, παίρνουν νέοι πελάτες κυρίως. Στην επαρχία δεν στέλνεται.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Αποκέντρωση τώρα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Btw, σχετικά με το κράξιμο...ξέρεις φυσικά ότι έκραξες κάποιον ο οποίος εννοείται ότι δεν παίρνει καμία απόφαση κι ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις σαφώς και δεν θα αλλάξουν την πολιτική και τις διαδικασίες της εταιρίας επειδή έκραξες κάποιον στο support eh?

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Αυτο το ξέρω. Και δεν έκραξα τον υπάλληλο (με mail ήταν και μου είπαν να το φαξάρω). Άλλωστε του το είπα. Αλλά έπετε και συνέχεια

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Oταν λες αντικατάσταση εννοείς να πάρεις άλλο VOOD ή να πάρεις άλλο μηχάνημα;
    Τι πρόβλημα υπήρχε; (σορρυ αν έχεις περιγράψει την κατάσταση στις προηγούμενες σελίδες, αν θέλεις πες μου πάλι με 2 λόγια)

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    Telefonet 1024/256
    ISP
    Vivodi Full LLU
    DSLAM
    Net One - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Vood 452w
    Καλημέρα σε όλους

Προσφατα μπήικα στο πιλοτικό telefonet και εχω το Vood 453w οπως επίσης το και το manual απο το τεχνικό τμημα της Vivodi ....για οποιον ενδιαφέρεται...
    Attached Files Attached Files

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    ΤΙ είναι το telefonet?

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    Telefonet 1024/256
    ISP
    Vivodi Full LLU
    DSLAM
    Net One - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Vood 452w
    Το telefonet ειναι μιξη του Dslphone με Dsl κανονική .... και εαν και εφοσον εισαι στο full LLU βγαινεις απο τον OTE με το νυμερό σου (με φορητότητα) και δεν πληρώνεις τα παγια... με το κοστος ~20 € με φπα (με 200 λεπτα ομιλιας δωρεαν) και προσεχως (απο 1/12 που θα τελειωσει το πιλοτικό) 512/128 dsl...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
    Router
    Philips
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από matricola Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το telefonet ειναι μιξη του Dslphone με Dsl κανονική .... και εαν και εφοσον εισαι στο full LLU βγαινεις απο τον OTE με το νυμερό σου (με φορητότητα) και δεν πληρώνεις τα παγια... με το κοστος ~20 € με φπα (με 200 λεπτα ομιλιας δωρεαν) και προσεχως (απο 1/12 που θα τελειωσει το πιλοτικό) 512/128 dsl...

200 ή 500 λεπτά δωρεάν?
    A clever person solves a problem.
    A wise person avoids it.

-- Einstein

Σελ. 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 4789101114 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. VOOD Iad 453w και προβλήματα
    Από anideos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-08, 01:17
  2. VOOD Iad 453w Hardware Reset Guide
    Από chat1978 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-07, 23:10
  3. Vood IAD 453w - TUTORIAL
    Από Chrisad στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 00:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία