Σελ. 13 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 381112131415 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 181-195 από 214

Θέμα: Vood IAD 453w

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    26(dB) / 16(dB)
    Smile
    Ευχαριστώ αλλά βέβαια προυπόθεση για να λιτουργήσει είναι να φτιάξει επιτέλουσ ο ΟΤΕ το πρόβλημα με τα modem του (όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός της Vivodi)για να ενεργοποιηθεί η γραμμή

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    Telefonet 1024/256
    ISP
    Vivodi Full LLU
    DSLAM
    Net One - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Vood 452w
    καλημέρα σε όλους , εγώ έχω κοντά δυο μήνες Telefonet με το vood και πρέπει να δηλώσω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα (εξαιρείται το port forwoed που είναι κλειδωμένο κεντρικά) μια φορά του έκανα restart όταν πήγα στα 1024 και από τότε καρφωτά 110 kb/sec ... τι να πω τόσο τυχερός είμαι ???

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Εγώ ήθελα πάντως χθες το wireless και ενώ ήταν το μόνο πράγμα που δούλευε τότε με τα απίστευτα προβλήματα δικτύου, χθες είχε πεισμώσει. Κράσαρε και το interface το έκλεισα (προσευχόμενος ) και το ξανάνοιξα και αποφάσισε να δουλέψει.

Προσωπικά πιστεύω ότι η συσκευή με την πάροδο του χρόνου σαν να μπουκώνει και ένα reastartάκι είναι επιβεβλημένο μια στο τόσο.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Χαλάνδρι, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν
    SNR / Attn
    18.1(dB) / 11.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χθες αποφάσισα να δοκιμάσω το wireless στο Vood452 μου.

Έκανα τις βασικές ρυθμίσεις και μετά πήγα να ενεργοποιήσω και την ασφάλεια WPA αλλά δεν κράταγε τη ρύθμιση. Είδα πως έγραφε ότι πρέπει να γίνει restart το access point και το έκανα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί.

Τότε όμως κόλλησε ολόκληρο το Vood. Το έκλεισα από το power button και όταν το ξανάνοιξα συνδέθηκε ξανά κανονικά στο internet και ενεργοποιήθηκε και το wireless, ΑΛΛΑ χωρίς καθόλου ασφάλεια (WEP, WPA κλπ).

Το κακό ήταν πως δεν μπορούσα πλέον να μπω ΚΑΘΟΛΟΥ στο web interface του Vood. Δεν δεχόταν το username και το password μου.

Ετσι τελικά αναγκάστηκα να του κάνω hardware reset (με το μικρό κουμπάκι στο πίσω μέρος), να ξαναπεράσω όλες τις ρυθμίσεις για το Port Forwarding και να ξεχάσω τη δυνατότητα Wireless του Vood...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgeadams : 15-12-06 στις 13:10.
    Namasté,

george

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από matricola Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημέρα σε όλους , εγώ έχω κοντά δυο μήνες Telefonet με το vood και πρέπει να δηλώσω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα (εξαιρείται το port forwoed που είναι κλειδωμένο κεντρικά) μια φορά του έκανα restart όταν πήγα στα 1024 και από τότε καρφωτά 110 kb/sec ... τι να πω τόσο τυχερός είμαι ???
    ??????????????????
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Γεια σας.Ειμαι σχετικα νεος στα ΑΔΣΛ συστηματα και στα δικτυα και δεν γνωριζω πολλα.Αν ειναι ευκολο επειδη εχω σπασει το κεφαλι μου να μου πει καποιος πως θα κανω δικτυο μεταξυ 2 υπολογιστων με το 452w της βιβοντι.Ο τεχνικος που μου το βαλε ειπε οτι δε γινεται αλλα νομιζω οτι γινεται.Ο ενας ειναι συνδεδεμενοσ ασυρματα και ο αλλος με καλωδιο αλλα συντομα θα τον κανω και αυτον ασυρματη συνδεση.Ευχαριστω..

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    να ρωτήσω έχει βρει κανείς πως βάζεις DNS IP στην συσκευή?

Και μάλιστα αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια έξω από της Vivo που είναι για κλάματα.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12470/940
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Gennet Oxygen (Tellas)
    SNR / Attn
    4(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κάποια στιγμή είχα πει ότι δεν γίνεται να κάνει switch το vood.. το αδίκησα.. αυτή την στιγμή έχω δίκτυο μέσω του vood με 3 pc. 2 συνδέονται ασύρματα και το ένα με ethernet. τα 2 έχουν pro, και το 3ο home. Όλα βλέπονται μεταξύ τους χωρίς κανένα πρόβλημα, pingaroun, έχω πρόσβαση σε κοινόχρηστα και ότι άλλο χρειάζομαι. Για την ιστοριά αναφέρω και max ρυθμούς μετάδοσης μέσα από το ρούτερ από pc se pc:
    • Desktop1(wifi 54mbps - WPA) - Desktop2 (Ethernet 100) :: 3.5Mb/sec
    • Desktop1(wifi 54mbps - WPA) - Laptop (wifi 54mbps - WPA) :: 1.6Mb/sec

άσχετο :: Είδατε πόσο πέφτει η ταχύτητα με WPA?? Δεν το πίστευα όταν το τέσταρα!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    vood 452w
    Χαιρετε αρχικα ελπιζω να ειμαι στο σωστο θεμα γιατι ολο λαθος κανω
    Λοιπον
    Μεχρι εχτες εμπαινα στο ρουτερ κανονικα με τα στοιχεια της συνδεσης .. ολα ωραια μεχρι εδω

Σημερα με τα ιδια στοιχεια μου λεει ειναι λαθος
    (εχω ξεπερασει την μιαμιση ωρα συνολο αναμονη στο13880)
    Καμια ιδεα?
    Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι κεντρικα κλειδωμενο το portforward
    τι ειναι τουτο?

Τελος μακαρι να ειχα βρει το φορουμ σας πριν βαλω vivodi telefonet 1024

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    vood 452w
    Λοιπον προβλημα τελος με πηραν τηλεφωνο το πρωι απο vivodi
    ισως δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα με την υποστηριξη
    reset ηθελε και δεν το εκανα σωστα

ειναι μακρυς ο δρομος κατανοησης του vood. xi xi:
    oops:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    Vood
    Unhappy
    Καλημέρα σε όλους τους φίλους χρήστες ADSL (και μη...)

Είμαι ένας καινούργιος χρήστης ADSL, εδώ και περίπου 1 μήνα είμαι στο TELEFONET 1024. Είχα διάφορα μικροπροβλήματα με ποιότητα γραμμής, διακοπές, αλλά σε γενικές γραμές ευχαριστημένος.

Εχω πρόβλημα όμως με το Vood το οποίο είναι πολύ δύσκολο να ... καταλάβεις τι κάνει ... και πως μπορεί να το κάνει. Κατάφερα να ενεργοποιήσω την ασύρματη μετάδοση και την ασφάλεια μέσω WEP με 128bit key αλλά αυτό που με καίει είναι οτι δ ε ν μπορώ να αλλάξω ip address λόγω του ότι η σύνδεση είναι μέσω καλωδίου ethernet (όπως μου εξήγησε ο τεχνικός της Βιβόδι) και έτσι δεν μπορώ να κατεβάζω ελεύθερα από rapidshare και άλλους.

Σας παρακαλώ μήπως υπάρχει κανείς που έχει ψάξει το συγκεκριμένο router και ξέρει πως να αλλάζει ip address

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον θελήσει να μοιραστεί μαζί μου τις εμπειρίες του και να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Εννοείς να δώσει ένα command και να κάνει renew την ip address ο ρούτερ?
    Γενικά αυτό είναι σπάνιο χαρακτηριστικό σε ρούτερ από όσο ξέρω.ΤΟυλάχιχτον από το WebInterface μέσα + και επιπλέον κανένας δεν σου εγγυάται ότι στο refresh θα πάρεις άλλη IP

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    Vood
    Demelene ευχαριστώ για την απάντηση... αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ (με οποιοδήποτε τρόπο, αν και θα προτιμούσα τον εύκολο τρόπο) να αλλάξω ip address έτσι ώστε να μπορώ να συνδέομαι ελεύθερα στο rapidshare.
    Σε usb μοντεμ που χρεισιμοποιούσα απλά επέλεγα "αποσύνδεση" στο εικονίδιο με τις οθόνες κάτω δεξιά. Τώρα ????......

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Δεν ξέρω. Αλλά σου ξαναλέω ότι το disconnection-reconnection δεν εγγυάται την αλλαγή IP.
    Μπορείς βέβαια πάντα να του κάνεις ένα Reset πάντα.Αλλωστε το δικό μου έχει συνηθίσει.

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    SNR / Attn
    17(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Demelene Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω. Αλλά σου ξαναλέω ότι το disconnection-reconnection δεν εγγυάται την αλλαγή IP.
    Μπορείς βέβαια πάντα να του κάνεις ένα Reset πάντα.Αλλωστε το δικό μου έχει συνηθίσει.
    Βασικά, αν δεν έχεις static-ip, το πιθανότερο είναι να αλλάξει με ένα "reboot"!

Σελ. 13 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 381112131415 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. VOOD Iad 453w και προβλήματα
    Από anideos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-08, 01:17
  2. VOOD Iad 453w Hardware Reset Guide
    Από chat1978 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-07, 23:10
  3. Vood IAD 453w - TUTORIAL
    Από Chrisad στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 00:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία