Σελ. 1 από 10 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 145
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14593 Kbps / 971 Kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΤΕΑ
    Router
    ZTE H108NS
    SNR / Attn
    7.8(dB) / (dB)
    Path Level
    Fastpath
    Λοιπόν παίδες το μόνο που μας χωρίζει απο 24/7 internet με μια DSL είναι η ΔΕΗ! Εχω ένα UPS APC 620 το οποίο έχει απο πίσω 3 υποδοχές για ρεύμα στη μία συνδέω την οθόνη στην άλη το PC στην τρίτη πώς μπορώ να συνδέσω τον αντάπτορα του modem εφόσων δεν έχεικανονική υποδοχή για μπρίζα; καμιά ιδέα;

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αγόρασε ενα πολύπριζο (με επέκταση καλωδίου) και ένα καλώδιο ρευματος από UPS σε PC.

Κοψτα και τα δύο και ένωσε τα μεταξύ τους. έτσι θα έχεις ενα πολύπριζο το οποίο μπορεί να συνδεθει στο UPS σου
    <? while (!$success) { $try++; } ?>

Περιοχή
    GR
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΚΑΛΗΣ
    υπαρχουν και πολυπριζα που αντι για κλασικη πριζα εχουν το βισμα του πισι.... υπαρχουν ακομα και τα ιδια τα βισματα σκετα για να τα τοποθετισεις μονος σου σε οποιοδηποτε πολυπριζο... τσεκαρε το ups σου αν και οι 3 εξοδοι του τροφοδοτουνται απο την μπαταρια.. συνηθος οι 2 ειναι απο την μπαταρια και η 3η ειναι απλα προστατευμενη απο τις αυξομειωσεις της τασης..

Φιλικα
    PeriZ

Περιοχή
    Καρδίτσα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99998/9999
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    24(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    εγω χθες εφτιαξα ενα τετοιο, δεν υπαρχει ετοιμος ανταπτορας.
    Πηρα ενα καλοδιο ιδιο με αυτο που συνδεεις το UPS με το PSU (PC) και εκοψα το θυλικο, αυτο που συνδεεται στο PSU και τοποθετησα μπριζακι ιδιο με αυτο που ζηταει ο μετασχηματιστης το 650R!
    Θα φυγω το πασχα και θελω να το αφησω online, ελπιζω να μην γινει διακοπη πανω απο πενταλεπτο! Καθως βεβαια και σε μη κολλημα του zyxel!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14593 Kbps / 971 Kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΤΕΑ
    Router
    ZTE H108NS
    SNR / Attn
    7.8(dB) / (dB)
    Path Level
    Fastpath
    Οι 3 έξοδοι τροφοδοτούνται απο τη μπαταρία και υπάρχει και άλη μία που προστατεύει απο αυξομειώσεις τάσης. Πώς το ζητάω αυτό το πολύμπριζο PeriZ;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΚΑΛΗΣ
    Ελα ντε? πολυπριζο για ups υποθετω... εγω το βρηκα σε ενα μαγαζι στην Κ. Κηφισια... νομιζω το λενε astra computers η καπος ετσι... αν θες περισσοτερες πληροφοριες (ακριβες ονομα, διευθηνση κλπ) πες μου να το κοιταξω...

ΠεριΖ

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35.000 / 35.000
    ISP
    Nova UNLIMITED 4G
    Router
    Archer MR600 v3
    το εχω κανει εδω και πολυ καιρο και με εχει βολεψει απιστευτα... ειναι πολυ καλη πατεντα...

ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY
    - αν εχετε στειλτε μου μυνημα

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Α ρε Ελλάδα με τις πατέντες σου!
    <? while (!$success) { $try++; } ?>

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Διαβάστε το βιβλίο οδηγιών χρήσης του UPS αν επιτρέπει/ενδείκνυται η τοποθέτηση πολύμπριζου σε έξοδο του UPS. Σε ένα παλιό δικό μου (Mustek 800αρι) έλεγε ότι δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση πολύμπριζου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το επισήμαναν, μπορεί να είναι και μια απλή κοτσάνα. Ίσως για να είναι σίγουροι ότι δε θα πάει κανείς να βάλει την ηλεκτρική σκούπα στο πολύμπριζο (και κατ'επέκταση στο UPS, και ...)
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Καρδίτσα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99998/9999
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    24(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εγω εχω το Mustek 600VA Plus,
    Εχω πανω το pc (Antec True 380W), την TFT (Hercules 920 Pro) και το 650R,
    Απο οτι βλεπω απο το monitor προγραμμα που δινει (Commander Pro) το load ειναι 26%, καλα ειμαι? Τα σηκωνει ανετα ε? Ενα πενταλεπτο χωρις ρευμα θα το αντεξει ετσι?

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάρε 1 καλόδιο όπως είναι αυτό της τροφοδοσίας του pc σου αγώρασε και μία θυλική μπρίζα σούκο, κόψε αντίστοιχα τα καλώδια και εκεί σύνδεσαι το πολύμπριζο σου.
    Έτσι θα έχεις μία σύνδεση που θα ξεκινάει από το UPS και θα έχει στο άκρο της την σούκο.

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SlotKiller
    Απο οτι βλεπω απο το monitor προγραμμα που δινει (Commander Pro) το load ειναι 26%, καλα ειμαι? Τα σηκωνει ανετα ε? Ενα πενταλεπτο χωρις ρευμα θα το αντεξει ετσι?
    Γιατί δεν κάνεις μόνος σου μια δοκιμή; Βάλε το μηχανάκι σου στο BIOS και βγάλε το ρεύμα από το UPS. Χρονομέτρα πόσο θα κρατήσει και κάνε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο (κολο)πρόγραμμα Commander Pro που ήρθε μαζί με το Mustek. Βάλε απαισιόδοξες ρυθμίσεις βέβαια, καθώς η κατανάλωση του μηχανήματος όταν είναι στο BIOS είναι ελάχιστη, ενώ αν είναι σηκωμένο το λειτουργικό η κατανάλωση ανεβαίνει πολύ. Πχ αν σου κρατήσει το UPS 15 λεπτά, εσύ βάλε Exptected Battery Life 5-6 λεπτά. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κάποιοι εδώ στο forum είχαν αναφερθεί στο Commander Pro για τα Mustek, οπότε κάνε μια αναζήτηση για να δεις τι παίζει.
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    μακριά από δω
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
    Router
    Netfaster WLAN3
    SNR / Attn
    11(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euri
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SlotKiller
    Γιατί δεν κάνεις μόνος σου μια δοκιμή; Βάλε το μηχανάκι σου στο BIOS και βγάλε το ρεύμα από το UPS. Χρονομέτρα πόσο θα κρατήσει και κάνε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο (κολο)πρόγραμμα Commander Pro που ήρθε μαζί με το Mustek. Βάλε απαισιόδοξες ρυθμίσεις βέβαια, καθώς η κατανάλωση του μηχανήματος όταν είναι στο BIOS είναι ελάχιστη, ενώ αν είναι σηκωμένο το λειτουργικό η κατανάλωση ανεβαίνει πολύ. Πχ αν σου κρατήσει το UPS 15 λεπτά, εσύ βάλε Exptected Battery Life 5-6 λεπτά. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κάποιοι εδώ στο forum είχαν αναφερθεί στο Commander Pro για τα Mustek, οπότε κάνε μια αναζήτηση για να δεις τι παίζει.
    μπορείς και να ρυθμίσεις στα power properties των XP να κάνει μόνο του shutdown στο 20% της μπαταρίας πχ.
    Αν θέλεις να δεις διάρκεια της μπαταρίας του UPS κόψε του το ρεύμα και με τα XP ανοιχτά. Ετσι θα δοκιμάσεις και το αυτόματο shutdown.
    Αφού είσαι στο 26% όπως σου λέει 5 λεπτά τουλάχιστον πρέπει να τα έχεις. Αν δεν είναι πολύ παλιές οι μπαταρίες...

ΥΓ. προχθές πήρα ένα APC 1500VA κουκλί . 35 λεπτά με pc και 19'' CRT

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panos72
    μπορείς και να ρυθμίσεις στα power properties των XP να κάνει μόνο του shutdown στο 20% της μπαταρίας πχ.
    Αν θέλεις να δεις διάρκεια της μπαταρίας του UPS κόψε του το ρεύμα και με τα XP ανοιχτά. Ετσι θα δοκιμάσεις και το αυτόματο shutdown.
    Αφού είσαι στο 26% όπως σου λέει 5 λεπτά τουλάχιστον πρέπει να τα έχεις. Αν δεν είναι πολύ παλιές οι μπαταρίες...

ΥΓ. προχθές πήρα ένα APC 1500VA κουκλί . 35 λεπτά με pc και 19'' CRT
    Δεν είναι βασική προϋπόθεση να βλέπουν όμως τα ΧΡ σωστά το UPS; Στα 2000αρα είχε επιλογή μόνο για APC & Generic UPS. Και στο generic ups δε νομίζω ότι έβλεπε όλα τα UPS. Τουλάχιστον όχι το Mustek 800 Plus που είχα.

Επίσης το UPS θα κλείσει ανάλογα με τη ρύθμιση βάσει του λογισμικού του και όχι επειδή "στέγνωσε" η μπαταρία του, σωστά;

BTW, τα APC είναι όντως κουκλιά...αλλά η τιμή τους είναι πολύ τσουχτερή, ιδίως για τα πολλά VA. Εγώ ζαχάρωνα το 1000αρι (line interactive), αλλά έβγαινε περί τα 400 ευρά...οπότε πήρα το 1000αρι της Mustek. To @#$%^%^$#@ έχει ανεμιστήρα ο οποίος δουλεύει συνέχεια και μου έχει πάρει τα αυτιά!!! Είχα ψάξει ατελείωτες ώρες να κάνω το PC μου σχετικά αθόρυβο (ανεμιστήρια χαμηλών στροφών, ψύκτρες κλπ) και τελικά το UPS χαλάει τα πάντα...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ! :P

(ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα...κάπως!)
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    μακριά από δω
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
    Router
    Netfaster WLAN3
    SNR / Attn
    11(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν είναι βασική προϋπόθεση να βλέπουν όμως τα ΧΡ σωστά το UPS; Στα 2000αρα είχε επιλογή μόνο για APC & Generic UPS. Και στο generic ups δε νομίζω ότι έβλεπε όλα τα UPS. Τουλάχιστον όχι το Mustek 800 Plus που είχα.
    για να πω την αλήθεια κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι η υποστήριξη για UPS στα ΧΡ είναι με driver της APC. Δοκιμάζεις generic και βλέπεις.

Επίσης το UPS θα κλείσει ανάλογα με τη ρύθμιση βάσει του λογισμικού του και όχι επειδή "στέγνωσε" η μπαταρία του, σωστά;
    Ναι κλείνει στο 20% όπως είπα και πριν δοκιμασμένο πριν αδειάσει η μπαταρία του.

BTW, τα APC είναι όντως κουκλιά...αλλά η τιμή τους είναι πολύ τσουχτερή, ιδίως για τα πολλά VA. Εγώ ζαχάρωνα το 1000αρι (line interactive), αλλά έβγαινε περί τα 400 ευρά...οπότε πήρα το 1000αρι της Mustek.
    APC BR1500I 320€ + φπα δες http://www.e-shop.gr/sql/search_per....C&category=UPS
    to 1000VA παίζει κάτι με έλλειψη αυτή την περίοδο οπότε πήγα στο 1500[/quote]

Σελ. 1 από 10 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. router πάνω σε netmod
    Από smagaret στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 22:29
  2. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 11:33
  3. Μηνύματα: 415
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-06, 18:17

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα