ρε παιδια ασ μου πει καποιος που ειναι στο δσλαμ του καλαμακιου εαν εχει σοβαρο προβλημα οπωςσ και εγω στα πινγκ.Τις τελευταιεσ μερες δεν μπορω καν να παιξω σε ονλινε γκειμς γιατι εχει ολο 999 πινγκ.Καποιος μου ενεφερε να κανω αναβαθμηση σε 512 απο 384 και θα φτιαξουν τα πραγματα και καλα.Υπαρχει καποιος απο δσλαμ καλαμακιου που να εχει 512 γραμμη μονο οχι ισπ και να πηγαινει καλα?Δεν θελω να δωσω τζαμπα αλλα 40 ευρω και να ειναι χαλια παλι.ευχαριστω
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
11-11-04, 01:55 DSLAM KAΛΑΜΑΚΙΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΩΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ? #1
-
11-11-04, 02:32 #2
Φίλε κώνωπα, πριν από μια βδομάδα δίσταζα να πάω από 256/128 σε 384/128 αλλά αναγκάστηκα να το κάνω για διάφορους λόγους.
Δε μου κοβόταν το χέρι καλύτερα!!!
Πλέον, ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες (4-6) που κάποτε έπιανε 30+k, τώρα φτάνει με τα πολλά ζόρια τα 25!
Και καλά τα μουλάρια και τα σχετικά, να πάει στην ευχή πες, αλλά και απλά http/ftp downloads;
ΕΛΕΟΣ!!!
ΑΛΗΤΕΣ πΟΤΕτζήδες!!!You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
11-11-04, 11:23 #3
Kounoupi, welcome to the club. Οτι και να κανεις τα λεφτα σου θα πεταξεις.
Τελευταια φορα που ειδα σοβαρες ταχυτητες ηταν ενα βραδυ πριν 2 Κυριακες.
384/128 εχω, η μαλλον πληρωνω γιατι οχι 256 αλλα ουτε 200 δεν πιανω. Σιγουρα δεν φταιει η Forthnet που εχω γιατι δοκιμασα και Demo με otenet, χειροτερα τα πραγματα. Εγω θα σου ελεγα να κανεις υπομονη. Εγω εχω την γραμμη απο τον Ιουνιο και τα προβληματα εχουν ξεκινησει απο τον Σεπτεμβριο. Ειναι ο τελευταιος μηνας που περιμενω να γινει αναβαθμισει, αν περασει και αυτος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!.Ελπίζω να προλάβω να πάω στον Παράδεισο,
πριν καταλάβει ο Διάολος ότι πέθανα.
-
11-11-04, 15:16 #4
Ρε παιδιά εγώ γιατι συνεχίζω να είμαι οκ στα πάντα; 43-45kb/s από ftp, http, etc, το μουλάρι αρκετά καλά, και όσο για pings είμαι σε open beta testing to World of Warcraft σε αμερικάνικους servers (West coast κιόλας) με 5000 (ίσως και παραπάνω) άτομα και το ping παίζει γύρω στο 200.
Τελικά μήπως είμαι όντως κωλόφαρδος? (DSLAM Καλαμακίου btw εδώ και 3 μήνες).
-
11-11-04, 17:02 #5
Και ενας φιλος μου που εβαλε προσφατα ADSL με otenet εχει πολυ καλες ταχυτητες, μενει 5 στενα πιο πανω απο εμενα. Εβαλα Demo otenet και την ιδια στιγμη κατεβαζαμε το ιδιο αρχειο με 10Kb διαφορα
. Εχουμε ιδιο modem/royter , ιδιες ρυθμισεις κανενα προβλημα με ιους ,spyware κ.τ.λ. Τι να πω τα χω χαμενα.
Ελπίζω να προλάβω να πάω στον Παράδεισο,
-
11-11-04, 17:20 #6
Αρχικό μήνυμα από Executor
-
11-11-04, 18:35 #7
Αρχικό μήνυμα από Madness
-
11-11-04, 19:47 #8
Πλεον τα dslam ειναι 4. Ειχαμε 2 και τωρα εβαλαν αλλα 2 εξου και οι καινουργιες πορτεσ.
-
11-11-04, 20:13 #9
Λοιπόν παιδιά έχω νεότερα:
Αφού είχα πάρει στο 121 και δήλωσα βλάβη, με παίρνει σήμερα ένας τεχνικός τηλ. και μου 'ξηγήθηκε μια χαρά το παλικάρι, μου λέει κι εγώ χρήστης είμαι και ξέρω τι γίνεται, αλλά είναι πολιτική του πΟΤΕ κτλ.
Τεσπα, αφού του εξήγησα το πρόβλημα, μου λέει ας κάνω ένα reset το modem από δω (από εκεί), κάνω κι εγώ reset το router μου και τι να δω! Ω του θαύματος, εκεί που πριν δεινοπαθούσα να πιάσω 25k από ntua, τώρα έπιανα κανονικά 40k στις 4 το απόγευμα!
Ηθικόν δίδαγμα:
Εάν η κατάστασή σας είναι υπερβολικά χάλια (όπως ήμουν εγώ) πάρ'τε στο 121, δηλώστε βλάβη, και όταν σας πάρει ο τεχνικός επιμείνετε να κάνει reset το modem από την πλευρά του ακόμα κι αν σας λέει ότι δε μπορεί να φταίει αυτό.
Απ΄ότι μου είπε το παλικάρι, μερικές φορές "κολάνε" τα modems εκεί!
Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πιταρισμένο το dslam.
Θα περιμένω να δω πως θα πάει και το μουλάρι σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες και θα επανέλθω.You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
12-11-04, 00:33 #10
Δεν θελω να σε ξενερωσω, αλλα και γω μιλησα σημερα με τεχνικο του οτε. Δεν μου εκανε restart to modem γιατι μου το ειχαν κανει μια αλλη φορα (μπορει να ηταν ο ιδιος) και δεν ειδα αποτελεσματα. Σημερα ομως η συνδεση μου πεταει. Μαλλον δεν ηταν το restart αλλα μας εδωσαν απο την Κωλλετη λιγο bandwith, να δω για ποσο θα κρατησει.
-
12-11-04, 02:07 #11
Εάν είναι τόσο καραγκιόζηδες που λένε στα τηλέφωνα ιστορίες για αγρίους στον κόσμο για να τον καθησυχάζουν, θα τα πάρω πραγματικά στο κράνος!
Επιφυλάσσομαι πάντως, να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες...
Πάντως ο τύπος που μίλησα ήταν όντως από την Κωλέττη (ή τουλάχιστον έτσι είπε) και όχι από το Καλαμάκι.You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
12-11-04, 12:01 #12
Αρχικό μήνυμα από Gedo
Σε ρωταω επειδη ολα σχεδον τα DSLAMs ειναι scalable!
Παντως εαν ισχυει οτι και τα 4 ειναι fully upgrated θα επρεπε ο ΟΤΕ να εχει προβλεψει μειωμενη αποδοση!
-
12-11-04, 12:27 #13
Κύριε Διονυσόπουλε,
Προχθές μίλησα με τους αρμόδιους και το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι ο κόμβος ATM που εξυπηρετεί και άλλα 10 DSLAM της περιοχής είναι γεμάτος. Ήδη έχει στηθεί νέος κόμβος ATM ο οποίος όμως δεν είναι ακόμα σε λειτουργία, πιστεύω όμως κατόπιν των συνομιλιών μου με τους υπεύθυνους ότι πολύ σύντομα θα ανακουφίσει όλους τους χρήστες της περιοχής.
Με εκτίμηση,
Παν. Βασιλάκης Τμήμα Υπηρ. xDSL τηλ. 210-6115235
Αυτα μου απαντησε σε e-mail που του εστειλα και του εξηγουσα την τραγικη κατασταση.
Απ'οσο ειδα και σε αλλο topic για το dslam ηλιουπολης το ιδιο απαντησε. Αρα ειμαστα στα 10 κ@λ@dslam που σερνονται ας ελπισουμε οτι θα φτιαχτουν.
Μηπως εννοεις "φετες" με πορτες?
Σε ρωταω επειδη ολα σχεδον τα DSLAMs ειναι scalable!
Παντως εαν ισχυει οτι και τα 4 ειναι fully upgrated θα επρεπε ο ΟΤΕ να εχει προβλεψει μειωμενη αποδοση!Ελπίζω να προλάβω να πάω στον Παράδεισο,
-
12-11-04, 18:15 #14
Άρα πέφτουμε στο ίδιο ΑΤΜ.......Αστα να πάνε εμένα απο ftp.ntua.gr τώρα με 10 κατεβάζει........ΣΦΑΙΡΑ ΣΦΑΙΡΑ........ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΕ
JP
-
12-11-04, 18:26 #15
Τελικά φαίνεται ότι είναι όντως τόσο καραγκιόζηδες, σήμερα πάλι τα ίδια χάλια!
You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
Παρόμοια Θέματα
-
βοηθεια για σεταρισμα γραμμης
Από netstorm στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-08, 10:03 -
βοήθεια με πληροφορίες γραμμής
Από billyjean στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 49Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-07, 23:45 -
DSLAM Πεδίου Άρεως down again ή πρόβλημα γραμμής/modem ?
Από SfH στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-06, 16:06 -
Εκτος απο το DSLAM ΠΟΥ αλλου εστιαζεται ενα πρόβλημα γραμμης?
Από greekfragma στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-05, 09:17 -
Πιταρισμένα DSLAM. Αναβάθμιση γραμμής;;;
Από harryal στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-05, 11:24
Bookmarks