Λοιπον...
Θα σας κουρασω λιγο αλλα εισαστε η τελευταια μου ελπιδα...
Πηρα προσφατα (πριν 3 ωρες δλδ)ενα USR 9106 που λιγο πολυ ολοι γνωριζεται.
Δυστυχως ομως οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν.
Δεν εχω επαρκη καλυψη (οχι δεν εχω βιλα)απλως τον εναν πισι τον εχω στο υπογειο τιμωρια και δεν βλεπει το 9106 με τπτ...
Θελω συμβουλες σχετικα με το τι κεραιες μπορω να βαλω (εστω μια), δεν με ενδιαφερει αν μου κανουν τον εγκεφαλο τιγανιτη πατατα...θελω να εχω καλυψη :?
Any help appreciated.
ΥΓ: Επεξηγηση εικονας...
Ο πισις 2 ΠΡΕΠΕΙ να συνδεθει με το 9106 αναμεσα απο δυο πλακες. Απο τη μερια που ειναι η κατοψη υπαρχει μια βεραντα στον 2ο οροφο οποτε το σημα οφειλει να κανει ελευθερη πτωση και να μπει στο παραθυρο του υπογειου που ειναι διπλα στον πισι 2
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
27-12-04, 23:09 Κεραια ζηταω ο κακομοιρης :( #1
-
27-12-04, 23:44 #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δοκίμασες να βάλεις το usr δίπλα στον κακό πισί 2 ?
Αφού έχεις βεράντα και παράθυρο κατέβασε ένα cat5 Utp καλώδιο και σύνδεσε τον κακό πισί 2 ενσύρματα.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
28-12-04, 00:00 #3
Αρχικό μήνυμα από nnn
Απαντηση στο 2ο: Δυστυχως ειναι δυσκολο. Πρεπει να τρυπισω το μπαλκονι και ενα τοιχο. Αλλα μαλλον κατα εκει με βλεπω
Σε ευχαριστω για την απαντηση.
-
28-12-04, 00:00 #4σημα οφειλει να κανει ελευθερη πτωση και να μπει στο παραθυρο του υπογειου που ειναι διπλα στον πισι 2
-
28-12-04, 00:21 #5
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Με το Usr στο υπόγειο είχες κάλυψη στον επάνω όροφο ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
28-12-04, 00:21 #6
Δοκίμασε να βάλεις το usr και το pc2 κοντά στα παράθυρα. Έτσι ίσως πιάσεις από αντανακλάσεις σε απέναντι κτήρια.
-
28-12-04, 00:28 #7
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μάλλον χρειάζεσαι κάτι από τα παρακάτω.
http://www.usr-emea.com/products/p-w...-5482&loc=emea
http://www.usr-emea.com/products/p-w...-5481&loc=emea
http://www.usr-emea.com/products/p-w...-5480&loc=emea
8)We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
-
28-12-04, 01:03 #8
Αντί να γεμίζεις uncertain, unsafe, insecure και inneficient ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΕΝσύρματο LAN είναι η μόνη λύση.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
28-12-04, 01:14 #9
Αρχικό μήνυμα από nnn
Παιδια μπορω με μεγαλη μου χαρα να ανακοινωσω στην κοινοτητα του adslgr οτι το προβλημα μου λυθηκε με ενα πολυ απλο τροπο...
Πηρα την κεραιουλα της μιας καρτας δικτυου και την εβαλα στο 9106 (οντας προφανως καλυτερη απο αυτες του 9106) και επισης επαιξα λιγο με την τοποθετηση του router ωστε να ειναι ακριβως απο πανω απο τον κακο πισι 2).
Επισης να σας ενημερωσω οτι το σημα περναει πολυ πιο ευκολα απο πλακες παρα απο τοιχους που εχουν καλωδια (ειδα δραματικη διαφορα, ξερω, ξερω αυτο το ξερατε ηδη)
ΥΓ: Ο κακος πισις ηδη αισθανεται πιο χαρουμενος και παρακαλαει τον ΟΤΕ να βαλει επιτελους την γραμμη ετσι ωστε να ξαναδει τον εξω κοσμο.
Χιλια ευχαριστω σε ολους.
Ελπιζω μονο να μην γινω οπως το avatar σου WAntilles
-
28-12-04, 01:32 #10Πηρα την κεραιουλα της μιας καρτας δικτυου και την εβαλα στο 9106 (οντας προφανως καλυτερη απο αυτες του 9106)
και κάτι ακόμα, τι μανία είναι αυτή με τα small fonts,
-
28-12-04, 02:20 #11
Αρχικό μήνυμα από Draken
copy σε blank document του word
crtl+A μαρκάρισμα κειμένου & change font size
>>>>" Τα εχω δει αυτα αλλα αντε να πεισεις τον αντιπροσωπο να τα φερει Ελλαδα "
-
28-12-04, 02:24 #12
η λυση που θα προτεινε ο οτες (για να τα παρει) θα ηταν να βαλεις και αλλη adsl γραμμη στον οροφο σου για να πληρωνεις 2 συνδρομες
-
28-12-04, 14:44 #13
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Δεν εχω τελεια ποιοτητα ληψης βεβαια αλλα την δουλεια του την κανει.
Με small fonts βαζω αυτα που δεν ειναι σημαντικα
η λυση που θα προτεινε ο οτες (για να τα παρει) θα ηταν να βαλεις και αλλη adsl γραμμη στον οροφο σου για να πληρωνεις 2 συνδρομες
-
29-12-04, 03:30 #14Στην καρτα δικτυου εβαλα την κεραια απο το USR.
Δεν εχω τελεια ποιοτητα ληψης βεβαια αλλα την δουλεια του την κανει.
μην ξεχνάς οτι το Usr έχει 2 κεραίες, ενας τρόπος ακόμα για να πάρεις λιγο ποιο σταθερό σήμα είναι να το κατεβάσεις στα 11mbps αντί για τα 54
-
29-12-04, 15:55 #15
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Με το σημα ειμαι στην χειροτερη περιπτωση good οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Παρόμοια Θέματα
-
PCI κάρτα wi-fi 802.11g με αποσπώμενη κεραία (και ποιά κεραία?)
Από gtl στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-08, 20:26
Bookmarks