Δυστηχώς είμαι και εγώ ένα από τα θύματα του απαράδεκτου service του e-shop.
Αγόρασα ένα καινούργιο high end pc (εταιρίας ) το και το έστησα. Όλα ήταν καλά, είχαν μπεί windows κτλ μέχρι που έκανα ένα bios update για το motherboard (Asus P5E3 Premium Wifi 300€) και κόλησε πάνω στο update. Ο υπολογιστής άνοιγε για ένα δυο δευτερόλεπτα και μετά έκλεινε (power off) και έκανε ακριβώς αυτό το endless loop. Αφειρώ το motherboard το συσκευάζω όπως το παρέλαβα και το παραδίδω στο e-shop Χαλανδρίου (Δευ 9/6/08).
Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα. Καλώ στο e-shop μετά από δυο ημέρες (Τετάρτη) και με ενημερώνουν ότι η μητρική είναι στο service στο Χαλάνδρι το πρόλβημα είναι οτι ανοίγει και κλήνει και οτι θα μου τηλεφωνήσουν από το service. Ξανακαλώ την επόμενη μέρα και με ενημερώνουν οτι η μητρική έχει παει στα κεντρικά στο Μενίδι και μου λένε ότι θα μου τηλεφωνήσουν από το service. Περνάω από το e-shop Χαλανδρίου την Παρασκευή ρωτάω και με ενημερώνουν ότι έγινε διάγνωση στο service στο Μενίδι και οτι το πρόβλημα είναι οτι ανοίγει και κλείνει, και φυσικά οτι θα μου τηλεφωνήσουν από το service.
Τελικά με καλούν την Δευτέρα 16/6/08 και μου λένε οτι: Η μητρική είναι έχει βγεί εκτός εγγύησης διότι έχει ένα ή δυο στραβά Pin στο socket!! Και οτι δεν μπορούν να την ελέξουν γιατί δεν περνάει τον οπτικό έλεγχο!! Και είναι εκτός εγγύησης.
Παραλαμβάνω σήμερα την μητρική και διαπιστώνω ότι ένα Pin απλά είναι κομένο!!
Τι έχετε να προτείνετε?
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-15 από 603
-
23-06-08, 21:33 e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #1
-
23-06-08, 21:37 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #2
- Εγγραφή
- 22-09-2003
- Μηνύματα
- 82.612
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Κομμένο pin ???
άντε να αποδείξεις πως δεν το έκανες εσύ κλπ.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
23-06-08, 21:43 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #3
Την μητρικη την παρεδωσες με το καπακι του σοκετ ή χωρις;
Στο καταστημα εκαναν οπτικο ελεγχο κατα την παραλαβη;
Τα pin σπανε μονο αν τα χτυπησεις με εκτεθειμενο το σοκετ, ανευ καπακιου.
ΥΓ. αν η μητρικη εχει αγοραστει απο infoquest (αρκετα πιθανο) θα μπορουσες να την πηγαινες κατευθειαν εκει και οχι στο e-shop.gr
Που τουλαχιστον σε μενα μου εδειξαν οτι εχουν σοβαροτητα.
Πλεον με σπασμενο pin παει και η εγγυηση.
-
23-06-08, 21:48 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #4
-
23-06-08, 21:54 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #5
Τρία άτομα από το IT της εταιρίας είδαμε ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα με το socket, ότι το MB λειτουργούσε και ότι έπιστράφηκε με το προστατευτικό κάλημα!
Ο υπάλληλος στο e-shop έκανε οπτικό έλεγχο και απο ότι πρόσεξα κοίταξε αν υπάρχει το προστατευτικό κάλημα.
Πάντως κάτι έπεσε στο συγκεκριμένο Pin. Μόνο αυτό έχει πρόβλημα και όλα τα άλλα είναι άθηκτα!
-
23-06-08, 21:56 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #6
ισχύει η εγγύηση όταν υπάρχε αποτυχημένο bios update;
-
23-06-08, 22:09 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #7
Όλα τα official bios updates καλύπτονται από εγγύηση...
-
23-06-08, 22:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #8
Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη μητρική, υποστηρίζεται απο CrashFree BIOS 3.
-
23-06-08, 22:22 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #9
pin σπασμενο γιοκ εγγυηση οχι μονο ε-σοπ αλλα παντου.και καλα εκανες νεο πι-σι γιατι δεν αφησες να το συναρμολογησουν αυτοι
-
23-06-08, 22:34 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #10
Ε.... Ναι .... μόνο που το σοκετ ήταν άθηκτο όταν το παρέδωσα.. Η ζημιά έγινε στο e-shop και όχι στην εταιρία μου.
Τα pc της εταιρίας έχουν συγκεκριμένω setup. Τμήμα που συναρμολογεί τα pc υπάρχει εδώ και 20 χρόνια στην εταιρία ....
.....
Το Crash Free 3 είναι ένα καλό μαρκετινγκ. Λειτουργεί ΜΟΝΟ εαν έχει μείνει άθικτο το BOOT-BLOCK πράγμα τελείως απίθανο για οποιοδήποτε bios update. Η πρακτική του λειτουργία είναι μόνο εαν είναι πολές ρυθμίσεις λάθος ή μόνο ένα κομμάτι του bios είναι corrupt (εκτός του boot block πάντα) ώστε να ξανακάνεις Update και να πετύχει ... Δεν έχω δει/ακούσει ποτέ κανένα να έχει δει την οθώνη του crash free ....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojooh : 23-06-08 στις 22:39.
-
24-06-08, 08:19 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #11
"Κλασσική" αντιμετώπιση από service του E-shop.
Κάνε μία καταγγελία στη σχετική Αρχή, και θα το βρεις το δίκιο σου. Δυστυχώς μόνο έτσι καταλαβαίνουν...
-
24-06-08, 09:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #12
δυστυχως δεν υπάρχει περίπτωση να το αποδείξεις εκτός αν το πας πολύ μακρια το θέμα.. Και για να μη κατηγορούμε πάντα τους άλλους, πως ειναι δυνατον να είδαν όλοι εκει στην εταιρία οτι τα pin ηταν άψογα μετά την αφαίρεση του επεξεργαστη απο το socket? To κοίταξαν όλοι απο κοντά και ήταν σίγουροι οτι όλα είναι στη θέση τους και άψογα; Δεν δικαιολογώ το eshop, γιατί άλλωστε, αλλά μπορεί μαζι με το λαθος του bios update να έκανες και ένα δευτερο οπως εβγαλες τον επεξεργαστη.. είναι πολύ ευκολο να στραβώσεις ή να κοψεις ενα ή και περισσότερα pin και να μη το καταλάβεις καν.
-
24-06-08, 09:17 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #13
Το θέμα δεν είναι αν την έκανε ο αγοραστής τη ζημιά ή όχι αλλά το οτι δεν έχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα την παραμικρή ανάγκη να σε πιστέψουν οτι όντως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή αν το έσπασε το παιδί που κάνει το service στο e-shop τί θα έλεγε? Το έσπασα και το πληρώνω από τον μισθό μου?
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
24-06-08, 09:19 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #14
Αρχικά από πότε το bios update είναι λάθος???
Δεν κοιτάξαμε το σοκετ. Ο επεξεργατής μπήκε και βγήκε και τοποθετήθηκε το προστατευτικό κάλημα. Όλοι είδαν ότι δεν υπήρξε κάποιο χτύπημα ή οτιδήποτε τέτοιο. Κάνουμε αυτή την δουλειά πολές φορές κάθε μήνα και δεν μας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Για να καταλάβω τον τρόπο σκέψης ... Τι καταλαβαίνεις όταν το δοκιμάζουν στο ένα κατάστημα, το δοκιμάζουν κεντρικά και μετά απο μια εβδομάδα σου λένε οτι δεν περνάει τον οπτικό έλεγχο επειδή υπάρχει στραβό πιν και δεν μπορούν κοιτάξουν τι έχει??
Επίσης δεν έχω αναφέρει όλες τις συνομιλίες μου με το service ... κάθε φορά άκουγα άλλα πράγματα, μέχρι και ότι το παρέδωσα ΧΩΡΙΣ το προστατευτικό κάλημα και για αυτό έγινε η ζημιά, παροτι έγινε έλεγχο επί τόπου στη παράδοση!
-
24-06-08, 09:22 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #15
τη τελευταία φορά που πηγα μητρική χαλασμένη στο eshop, εκει που τη παρεδωσα και εδωσα τη περιγραφη της βλάβης υποχρέωσα τον υπάλληλο να δει τη καλή κατάσταση των Pinς για να σιγουρευτώ πως υπάρχει εστω καποιος που θα το εχει δει, τελικά το κάλυμμα το είχε ο φιλός πανω απο τα pinακια ή το πήγε έτσι γυμνό;
Γενικά είναι παλιοκατάσταση και δύσκολα να βγάλεις άκρη, τη τελευταια φορα μου ειχε συμβει στο Πλαισιο με μια καρτα γραφικων που ειχα παρει. αν δεν φώναζα και δεν ελεγα στον υπάλληλο να μου φέρει τον προιστάμενο του θα είχα ακόμη στο σπίτι τη χαλασμένη κάρτα γραφικών την οποία με το που παρέλαβα παραλίγο να μου κάψει όλο μου το κουτί..
Καλό ξεμπέρδεμα φίλε..
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks