Εμφάνιση 1-12 από 12
    Το avatar του μέλους stsiri
    stsiri Guest
    Πρώτο μήνυμα και συγχαρητήρια για το forum. Ειμαι σε αναμονή για ADSL αλλά με επιαε πρεμούρα και αγόρασα/συνέδεσα ήδη ενα USR 9105 και splitter οπου συνέδεσα και το τηλέφωνο (PSTN γραμμή, Π. Φάληρο). Το ερώτημα μου ειναι αν ειναι φυσιολογικός ο Θόρυβος, σφύριγμα που ακούω στο τηλ. οταν ειναι ανοικτο και το router. Και οχι μόνο αυτό αλλά ακούω και στο βάθος,αμυδρά άλλες συνομιλίες! Οταν κλείσω το router κάθε "θόρυβος" εξαφανίζεται :o Τι λέει η εμπειρία σας? Ευχαριστώ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    χαλασμένο splitter ή δεν το σύνδεσες σωστά ή δεν είναι το σωστο splitter

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Το splitter δεν ειναι για χρηση πανω σε PSTN γραμμη,ειναι μονο για ISDN.Και εγω εχω splitter πανω απο PSTN γραμμη αναγκαστικα γιατι δεν υπαρχει αλλη εξοδος για τηλεφωνο και ακουω και εγω θορυβο.Ολοι οι τεχνικοι που εχω ρωτισει λενε απλα οτι σε PSTN θες μονο το φιλτρακι για το τηλεφωνο και το router να παιρνει καπακια απο τη γραμμη.

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΛΑΜΙΑ

sdikr Guest
    ToMaHaWk,
    υπάρχουν splitter για isdn αλλά και για pstn

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ToMaHaWk
    Το splitter δεν ειναι για χρηση πανω σε PSTN γραμμη,ειναι μονο για ISDN.Και εγω εχω splitter πανω απο PSTN γραμμη αναγκαστικα γιατι δεν υπαρχει αλλη εξοδος για τηλεφωνο και ακουω και εγω θορυβο.Ολοι οι τεχνικοι που εχω ρωτισει λενε απλα οτι σε PSTN θες μονο το φιλτρακι για το τηλεφωνο και το router να παιρνει καπακια απο τη γραμμη.
    Ωραία συμβουλή...

Για εξήγησε κιόλας ΠΩΣ θα πάρει γραμμή το τηλέφωνο αφού στην πρίζα θα είναι κατευθείαν το router ;;;Καλά το τηλέφωνο το συνδέεις στο φιλτράκι....Το φιλτράκι το βάζεις στο λόλο σου;;;

Χμμμμ.....

sdikr Guest
    Για εξήγησε κιόλας ΠΩΣ θα πάρει γραμμή το τηλέφωνο αφού στην πρίζα θα είναι κατευθείαν το router ;;;Καλά το τηλέφωνο το συνδέεις στο φιλτράκι....Το φιλτράκι το βάζεις στο λόλο σου;;;
    τα κλασικά ταφ για το τηλέφωνο τα ξέρεις (απο μια γραμμή σε δύο συσκευές) απο εκεί βάζεις δυο καλώδια, το ένα πάει καθαρό στο modem το άλλο πάει στο φίλτρο και απο εκει στο τηλέφωνο

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stsiri
    Πρώτο μήνυμα και συγχαρητήρια για το forum. Ειμαι σε αναμονή για ADSL αλλά με επιαε πρεμούρα και αγόρασα/συνέδεσα ήδη ενα USR 9105 και splitter οπου συνέδεσα και το τηλέφωνο (PSTN γραμμή, Π. Φάληρο). Το ερώτημα μου ειναι αν ειναι φυσιολογικός ο Θόρυβος, σφύριγμα που ακούω στο τηλ. οταν ειναι ανοικτο και το router. Και οχι μόνο αυτό αλλά ακούω και στο βάθος,αμυδρά άλλες συνομιλίες! Οταν κλείσω το router κάθε "θόρυβος" εξαφανίζεται :o Τι λέει η εμπειρία σας? Ευχαριστώ.
    Απο Ανατολικο Μαρουσι στειλε τα χαιρετισματα στην πεθερουλα μου στην Ατλαντος-ΑΣΧΕΤΟ-

Εχουμε κι εμεις usr9105, με splitter ειδικο για pstn βαλαμε και ethernet 3com καρτα, για μικροτερη eπιβαρρυνση του pc, περιμενουμε με αιτηση απο 12 Νοε για ενεργοποιηση και ειμαστε στη φαση 2, γιατι μπλεξαμε στην ανα-υπο-βαθμιση των siemens2.
    Εχω προτεινει ιδρυση ιδιωτικου club των ατυχησαντων
    αλλα δεν βλεπω ανταποκριση, απ'οτι φαινεται ολοι προτιμανε να κλαινε κατ' οικον και εν τω forum.

Ακουγεται και κατι για αυξησουλες...

Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Το avatar του μέλους stsiri
    stsiri Guest
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρέμβαλα και ενα φίλτρο στην εξοδο του splitter για το τηλ. και ο "θόρυβος" εξαφανίστηκε. Με τα λεγόμενα σας ομως μου δημιουργήθηκε νέα απορία...υπαρχει περίπτωση το splitter ναναι για ISDN (εχω PSTN) οπότε να στραφώ σε απλό ταφ??

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παιδια sorry αν ακουστηκα απολυτος αλλα ρωτησα τεχνικους και στον οτε και στη forthnet και ηταν και αυτοι (ολοι) απολυτοι στο γεγονος οτι δεν χρειαζεται σπλιττερ οταν εχεις adsl πανω απο pstn!Εχω και εγω την ιδια συνδεσμολογια ΚΑΙ εχω παρεμβαλει φιλτρακι αναμεσα στο σπλιττερ και το τηλεφωνο αλλα και παλι ο θορυβος μενει θορυβος.

Το avatar του μέλους Bayern7
    Bayern7 Guest
    Έχω κανά χρόνο dsl over pstn και έχω splitter και κανένα filter στα τηλέφωνα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε στην adsl ούτε στα τηλέφωνα.
    Υπάρχουν σπλιτερ και για isdn και για pstn.

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    τα κλασικά ταφ για το τηλέφωνο τα ξέρεις (απο μια γραμμή σε δύο συσκευές) απο εκεί βάζεις δυο καλώδια, το ένα πάει καθαρό στο modem το άλλο πάει στο φίλτρο και απο εκει στο τηλέφωνο
    Μα γιατί να το κάνω αυτό αφού με splitter κάνω την δουλειά μου με 1 μαραφέτι αντι για 2 (φίλτρο+τάφ).

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-09, 18:30
  2. On Telecoms: Τηλέφωνο "On", aDSL "Off"
    Από Mouse Potato στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-07, 10:05
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-07, 01:30
  4. Θόρυβος στο τηλέφωνο
    Από johnyc στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-07, 16:14
  5. Θόρυβος στο τηλέφωνο.
    Από fon στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-06, 00:47

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία