Σελ. 18 από 284 ΠρώτηΠρώτη ... 8131617181920232838 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 256-270 από 4251
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19236/509 Kbps
    ISP
    Forthnet
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    7.1(dB) / 15.0(dB)
    εγώ είμαι στο κέντο φαλήρου. στις 13/9 ενεργοποιήθηκε το πολυπόθητο. αργα τη νύχτα κατεβάζω και με 1,5mbyte, τι μέρα είναι απογοήτευση.

πέραν αυτό έχω και εγώ το πρόβλημα ότι με ακούν αρκετά χαμηλά, όπως προαναφέρθηκε.

και τρίτο, δεν μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτιση. όποιον αριθμό βρώ στο site τους και καλέσω, βγαίνει η ίδια σκύλα που μου λέει να πατήσω τον αριθμό αλλά δεν γίνεται τπτ, και αφού επαναλάβει 2 φορές το ηχογραφημένο μου το κλεινει στα μούτρα.

ξέρετε που οφείλεται αυτό? μπορώ να κάνω κάτι να πίασω επιτέλους γραμμή?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    H300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teveten Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πάμε...Εγώ ουτε ακούω καλά, ουτε μ'ακουνε καλά. Το μόνο που ακουω είναι η γυναίκα μου που κράζει γιατί κόψαμε τον ΟΤΕ! ...κι εχω και τη 4thnet να μου λέει φταίει το πριζάκι στον τοίχο. (η λέξη βγαίνει απο το ρήμα "πρήζω")
    Εγώ πάντως που είχα το ίδο πρόβλημα αλλά με το να με ακούν, τους πήραν τηλέφωνο και σε μια μέρα είχε λυθεί το θέμα. Τώρα όλα κανονικά. όπως στον ΟΤΕ.
    Subscribe on YouTube @grigsgr
    www.youtube.com/c/grigsgr

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    H300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimokritos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ είμαι στο κέντο φαλήρου. στις 13/9 ενεργοποιήθηκε το πολυπόθητο. αργα τη νύχτα κατεβάζω και με 1,5mbyte, τι μέρα είναι απογοήτευση.

πέραν αυτό έχω και εγώ το πρόβλημα ότι με ακούν αρκετά χαμηλά, όπως προαναφέρθηκε.

και τρίτο, δεν μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτιση. όποιον αριθμό βρώ στο site τους και καλέσω, βγαίνει η ίδια σκύλα που μου λέει να πατήσω τον αριθμό αλλά δεν γίνεται τπτ, και αφού επαναλάβει 2 φορές το ηχογραφημένο μου το κλεινει στα μούτρα.

ξέρετε που οφείλεται αυτό? μπορώ να κάνω κάτι να πίασω επιτέλους γραμμή?
    Καλορίζικος λοιπόν.
    Για το πρόβλημα του ήχου απο το τηλέφωνο, πάρε τους τηλέφωνο και πές τους το. Σε μια μέρα θα σου έχουν ανεβάσει τον ήχο στα κανονικά επίπεδα. Εγώ είμαι στα ιδια με τον ΟΤΕ πλέον σε επίπεδο ήχου. Για την αναγνώριση που λέτε εν υποστηρίζει η συσκευή μου οπότε δεν μπορώ να μιλήσω.
    Όσο για την τονική επιλογή (αν κατάλαβα καλά). Δεν μπορειίς να επιλέξεις με τα νούμερα που σου λέει. Πές του το. Εμένα λειτουργεί χωρίς το splitter με μια μικρή καθυστέρηση βέβαια ενός δευτερολέπτου αλλά με το διαχωριστή δεν λειτουργεί καθόλου. Αν είσαι τυχερός.
    Όσο για την εξυπηρέτηση. Κανονικά μετά τη δεύτερη φορά που τα λέει πρέπει να σε συνδέει με το κέντρο αν υπάρχουν γραμμές για αναμονή ελεύθερες.
    Subscribe on YouTube @grigsgr
    www.youtube.com/c/grigsgr

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    20480/2048
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Thumbs down
    Λοιπόν ξέρετε τη λέω ότι αυτό το θέμα το έχουμε ξεφτιλίσει δηλαδή το Γ-----με και ψόφησε.
    Αυτός που το ξεκίνησε νομίζω το έκανε για άλλους λόγους και τώρα φτάσαμε να συγκρίνουμε για πόσο κατεβάζουμε ο καθένας και τη έκανε πως το έκανε και τέτοια.
    Διαβάζω το θέμα από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και οι καλύτερες μέρες τελικά ήταν οι μέρες τις αναμονής.Ναι ρε παιδιά λογικό είναι ότι όσο ποιο πολλοί συνδέονται ι μέσα στο ιδιόκτητο οι ταχύτητες θα πέσουν όταν αφήνουμε όλοι τα torrents με τις πολλά connection.Και τελικά αφού όλοι αυτό κάνουμε( και πρώτος εγώ) τι παραπονιόμαστε αλλιώς πάρτε γραμμές με εγγυημένο BW να τελειώνετε αλλά βάλτε το χέρι βαθιά στην τσέπη .
    Δηλαδη μιλάμε για πράματα που ξέρουμε αλλα δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Μάγκες όλοι διαλέξαμε πλευρά και ριχτίκαμε στον πόλεμο τ΄ώρα αμέσως μερικοί κωλώνουν και λένε "μήπως δεν έκανα καλά που εφυγα από τον ΠΟΤΕ"
    Ρε πάρτε το χαμπάρι η επανάσταση ξεκίνησε και δεν θα πάμε πίσω με γκρινιάρηδες και αμόρφωτους γιαυτό οποίος δεν πιάνει ταχύτητα ας πάρει τηλέφωνο την μαμά του και να βάλει τα κλάματα...Τόσα χρόνια είχατε ένα μοδεμακι ΠΣΤΝ και οι σελίδες άνοιγαν μεθαύριο και κανείς δεν μιλούσε. Τώρα ξύπνησαν τα γατάκια και γεμίζουν τα page στο φόρουμ με κλάματα και προσευχές γιατί δεν πιάνουν 24 ...
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΒΡΕ πίσω στις σπηλιές σας ποντικια.

Εγώ κάνω υπομονή περιμένω τα δώρα θα μου φέρει το μέλλον και η τεχνολογία και συνεχίζω την δικιά μου άποψη για όλα αυτά στο blog μου Αύριο!!!!

P.S. Έστω και ένας να κατάλαβε πραγματικά τι εννοώ για μένα είναι κατάκτηση!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim788e : 21-09-07 στις 07:20.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    20480/2048
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Thumbs down
    ουφ τα είπα και ξεθύμανα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim788e : 21-09-07 στις 07:32.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από amanas240187 Εμφάνιση μηνυμάτων
    20/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία
    ενεργοποίησης:04/10/2007
    17/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
    17/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
    14/06/2007 καταθεση αιτησης στο πλαισιο

να ρωτησω κατι ? στελνουν μηνυμα στο κινητο οταν φτασει ο εξοπλισμος στην μεταφορικη?
    Όχι.
    Καλό είναι 2-3 μέρες πριν από την ημερομηνία ενεργοποίησης να πάρεις τηλ. στην frorthnet και να ρωτήσεις τον αριθμό φορτωτικής.
    Μετά παίρνεις τηλ. στην ACS ή από το site μέσα βλέπεις πότε φτάνει και σε ποιο υποκατάστημα.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Το avatar του μέλους Sting3r
    Sting3r Guest
    Καλημέρες! Έχω συνδεθεί απο χτες αλλά στην ΤΥ αρνούντε να μου αναβαθμήσουν την συνδρομή γιατί μου λένε οτι δεν εχει τελιώσει η φορητότητα ακόμα και πρέπει να ενημερωθούνε απο ΟΤΕ πρώτα.. σιχτιρ

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Router
    Oxygen
    SNR / Attn
    13,4(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα μου φαίνετε τελικά.
    Μας δίνουν τους κωδικούς ή αναβαθμίζουν τη σύνδεσή μας πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η κατασκευή της γραμμής μας και παραπονιόμαστε ότι δεν δουλεύει σωστά το τηλέφωνο,ότι δεν έχουμε σωστές ταχύτητες κτλ κτλ.
    Δεν μας δίνουν τους κωδικούς ή δεν αναβαθμίζουν το account μας γιατί πάλι δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η κατασκευή της γραμμής και πάλι παραπονιόμαστε και τους κατηγορούμε γιατί δεν το κάνουν.

Υπάρχουν πολλά πράγματ που οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζουμε για τις διαδικασίες ενεργοποίησης μιας Full (ή και shared) LLU γραμμής,οπότε καλό είναι να κάνουμε λίγο υπομονή και να τους αφήσουμε να κάνουν σωστά τις διαδικασίες τους

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teobot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Upstream Rate: 275 kbps
    Upstream Margin: 5 db
    Upstream Line Attenuation: 4.5 db
    Upstream Transmit Power: 17 db

Βλέπετε κάτι παράξενο;
    To upstream σου είναι πολύ άσχημο.
    Παλιότερα, είχες γραμμή από τον ΟΤΕ; Στα πόσα;

Δοκίμασε χωρίς καμία συσκευή συνδεδεμένη, φίλτρο ή splitter. Μόνο το modem πάνω στη μπρίζα. Αν παραμένει, είσαι σίγουρος ότι τα καλώδια στο σπίτι σου είναι ok? Έχεις πρόσβαση στον κατανεμητή της οικοδομής να δοκιμάσεις με το modem εκεί (εφόσον "πιάνουν" τα χέρια σου δλδ...)
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Sting3r Guest
    Έχεις δίκιο μεν, αλλά έχω πρόβλημα εδώ και καιρό με τους κυρίους.. χτες που συχρόνησα 20+ πρώτη φορά, και ενώ είμαι μέσω ΑΡΥΣ εδώ και 5 μήνες, για πρώτη φορά έπεξε η γραμμή στο 1μβιτ. Μέχρι προχτες έμπενε στα 768 και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε να μου βρέι το πρόβλημα...

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    23600/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 6.5(dB)
    Παίδες πρόβλημα!Ενώ έχω συγχρονίσει από τις 5/9 και έπρεπε να έχουν σταλεί κωδικοί στις 7/9 απ' ότι μου είπε το τμήμα τεχνικής υποστήριξης δεν έχει αναβαθμιστεί η σύνδεσή μου και παραμένει στα 2 Mbit που είχα πριν

Το όλο πρόβλημα εντοπίζεται απ' ότι μου είπαν στο αίτημα της forthnet για ενεργοποίηση llu προς τον ΟΤΕ το οποίο είναι σε κατάσταση started και έχει κολλήσει εκεί.Αν κάποιος έχει εμπειρία από τέτοια κατάσταση ας μας πει πού μπορεί να οφείλεται και τι μπορώ να κάνω για να σπρώξω την κατάσταση (ξέρω 3-4 ανθρώπους από προηγούμενη θητεία στο 134).Αλήθεια σε ποιό τμήμα του ΟΤΕ απευθύνονται αυτά τα αιτήματα των άλλων ISP;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα λογικά χρονικά περιθώρια αναμονής και όπως καταλαβαίνω αν δεν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναβαθμιστούν οι κωδικοί. 16 days and counting ...

Sting3r Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sxbcl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα μου φαίνετε τελικά.
    Μας δίνουν τους κωδικούς ή αναβαθμίζουν τη σύνδεσή μας πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η κατασκευή της γραμμής μας και παραπονιόμαστε ότι δεν δουλεύει σωστά το τηλέφωνο,ότι δεν έχουμε σωστές ταχύτητες κτλ κτλ.
    Δεν μας δίνουν τους κωδικούς ή δεν αναβαθμίζουν το account μας γιατί πάλι δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η κατασκευή της γραμμής και πάλι παραπονιόμαστε και τους κατηγορούμε γιατί δεν το κάνουν.

Υπάρχουν πολλά πράγματ που οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζουμε για τις διαδικασίες ενεργοποίησης μιας Full (ή και shared) LLU γραμμής,οπότε καλό είναι να κάνουμε λίγο υπομονή και να τους αφήσουμε να κάνουν σωστά τις διαδικασίες τους
    Δηλαδή είναι εντελώς τυχαίο που κάθε φορά που με φτάνουν στο αμην και τους πιέζω στο τηλ (με την απαρέτητη ευγένεια πάντα) μετά απο κάνα 2ωρο βλέπω την αλαγή που περίμενα??? 3ις φορές έγινε αυτό σε 1 μήνα... δεν νομίζω να είναι τυχαίο

ΥΓ. μου αναβάθμησαν και τους κωδικούς.. at last.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Router
    Oxygen
    SNR / Attn
    13,4(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sting3r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή είναι εντελώς τυχαίο που κάθε φορά που με φτάνουν στο αμην και τους πιέζω στο τηλ (με την απαρέτητη ευγένεια πάντα) μετά απο κάνα 2ωρο βλέπω την αλαγή που περίμενα??? 3ις φορές έγινε αυτό σε 1 μήνα... δεν νομίζω να είναι τυχαίο

Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν τηρείται η σειρά προτεραιότητας.
    Παίρνει ο sxbcl τηλέφωνο,τους αρχίζει στα καντήλια,και τον βάζουν μπροστά από άλλους που περιμένουν έστω και μια μέρα παραπάνω από αυτόν για να ηρεμήσουν από αυτόν......

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    23600/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 6.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sting3r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο καιρό μετά τον πρώτο συγχρονισμό;

Sting3r Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sxbcl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν τηρείται η σειρά προτεραιότητας.
    Παίρνει ο sxbcl τηλέφωνο,τους αρχίζει στα καντήλια,και τον βάζουν μπροστά από άλλους που περιμένουν έστω και μια μέρα παραπάνω από αυτόν για να ηρεμήσουν από αυτόν......
    Πληροφοριακά είμαι απο 4/5 μέσω ΑΡΥΣ και είμαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που ενεργοποιήθηκε στο κέντρο μου. Όλοι όσοι έχουν ενεργοποιηθεί ΠΡΙΝ απο μένα (5-6 άτομα και μιλάω μόνο για την κοινότητα του φόρουμ) έχουνε κάνει αίτηση 2-3 μήνες ΜΕΤΑ απο εμένα...

τι έλεγες ?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sting3r : 21-09-07 στις 14:14.

Σελ. 18 από 284 ΠρώτηΠρώτη ... 8131617181920232838 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Forthnet 2play Θεσσαλονίκη
    Από Soumaxeridis στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-07, 22:54
  2. forthnet 2play στο Κορδελιο/θεσσαλονικη
    Από ouakoda στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 17:08

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές