εγώ είμαι στο κέντο φαλήρου. στις 13/9 ενεργοποιήθηκε το πολυπόθητο. αργα τη νύχτα κατεβάζω και με 1,5mbyte, τι μέρα είναι απογοήτευση.
πέραν αυτό έχω και εγώ το πρόβλημα ότι με ακούν αρκετά χαμηλά, όπως προαναφέρθηκε.
και τρίτο, δεν μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτιση. όποιον αριθμό βρώ στο site τους και καλέσω, βγαίνει η ίδια σκύλα που μου λέει να πατήσω τον αριθμό αλλά δεν γίνεται τπτ, και αφού επαναλάβει 2 φορές το ηχογραφημένο μου το κλεινει στα μούτρα.
ξέρετε που οφείλεται αυτό? μπορώ να κάνω κάτι να πίασω επιτέλους γραμμή?
Εμφάνιση 256-270 από 4251
-
21-09-07, 03:49 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #256
-
21-09-07, 05:19 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #257Subscribe on YouTube @grigsgr
www.youtube.com/c/grigsgr
-
21-09-07, 05:26 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #258
Καλορίζικος λοιπόν.
Για το πρόβλημα του ήχου απο το τηλέφωνο, πάρε τους τηλέφωνο και πές τους το. Σε μια μέρα θα σου έχουν ανεβάσει τον ήχο στα κανονικά επίπεδα. Εγώ είμαι στα ιδια με τον ΟΤΕ πλέον σε επίπεδο ήχου. Για την αναγνώριση που λέτε εν υποστηρίζει η συσκευή μου οπότε δεν μπορώ να μιλήσω.
Όσο για την τονική επιλογή (αν κατάλαβα καλά). Δεν μπορειίς να επιλέξεις με τα νούμερα που σου λέει. Πές του το. Εμένα λειτουργεί χωρίς το splitter με μια μικρή καθυστέρηση βέβαια ενός δευτερολέπτου αλλά με το διαχωριστή δεν λειτουργεί καθόλου. Αν είσαι τυχερός.
Όσο για την εξυπηρέτηση. Κανονικά μετά τη δεύτερη φορά που τα λέει πρέπει να σε συνδέει με το κέντρο αν υπάρχουν γραμμές για αναμονή ελεύθερες.Subscribe on YouTube @grigsgr
www.youtube.com/c/grigsgr
-
21-09-07, 07:19 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #259
Λοιπόν ξέρετε τη λέω ότι αυτό το θέμα το έχουμε ξεφτιλίσει δηλαδή το Γ-----με και ψόφησε.
Αυτός που το ξεκίνησε νομίζω το έκανε για άλλους λόγους και τώρα φτάσαμε να συγκρίνουμε για πόσο κατεβάζουμε ο καθένας και τη έκανε πως το έκανε και τέτοια.
Διαβάζω το θέμα από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και οι καλύτερες μέρες τελικά ήταν οι μέρες τις αναμονής.Ναι ρε παιδιά λογικό είναι ότι όσο ποιο πολλοί συνδέονται ι μέσα στο ιδιόκτητο οι ταχύτητες θα πέσουν όταν αφήνουμε όλοι τα torrents με τις πολλά connection.Και τελικά αφού όλοι αυτό κάνουμε( και πρώτος εγώ) τι παραπονιόμαστε αλλιώς πάρτε γραμμές με εγγυημένο BW να τελειώνετε αλλά βάλτε το χέρι βαθιά στην τσέπη .
Δηλαδη μιλάμε για πράματα που ξέρουμε αλλα δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.
Μάγκες όλοι διαλέξαμε πλευρά και ριχτίκαμε στον πόλεμο τ΄ώρα αμέσως μερικοί κωλώνουν και λένε "μήπως δεν έκανα καλά που εφυγα από τον ΠΟΤΕ"
Ρε πάρτε το χαμπάρι η επανάσταση ξεκίνησε και δεν θα πάμε πίσω με γκρινιάρηδες και αμόρφωτους γιαυτό οποίος δεν πιάνει ταχύτητα ας πάρει τηλέφωνο την μαμά του και να βάλει τα κλάματα...Τόσα χρόνια είχατε ένα μοδεμακι ΠΣΤΝ και οι σελίδες άνοιγαν μεθαύριο και κανείς δεν μιλούσε. Τώρα ξύπνησαν τα γατάκια και γεμίζουν τα page στο φόρουμ με κλάματα και προσευχές γιατί δεν πιάνουν 24 ...
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΒΡΕ πίσω στις σπηλιές σας ποντικια.
Εγώ κάνω υπομονή περιμένω τα δώρα θα μου φέρει το μέλλον και η τεχνολογία και συνεχίζω την δικιά μου άποψη για όλα αυτά στο blog μου Αύριο!!!!
P.S. Έστω και ένας να κατάλαβε πραγματικά τι εννοώ για μένα είναι κατάκτηση!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim788e : 21-09-07 στις 07:20.
-
21-09-07, 07:31 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #260
ουφ τα είπα και ξεθύμανα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim788e : 21-09-07 στις 07:32.
-
21-09-07, 08:03 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #261
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
21-09-07, 10:18 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #262
Καλημέρες! Έχω συνδεθεί απο χτες αλλά στην ΤΥ αρνούντε να μου αναβαθμήσουν την συνδρομή γιατί μου λένε οτι δεν εχει τελιώσει η φορητότητα ακόμα και πρέπει να ενημερωθούνε απο ΟΤΕ πρώτα.. σιχτιρ
-
21-09-07, 10:53 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #263
Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα μου φαίνετε τελικά.
Μας δίνουν τους κωδικούς ή αναβαθμίζουν τη σύνδεσή μας πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η κατασκευή της γραμμής μας και παραπονιόμαστε ότι δεν δουλεύει σωστά το τηλέφωνο,ότι δεν έχουμε σωστές ταχύτητες κτλ κτλ.
Δεν μας δίνουν τους κωδικούς ή δεν αναβαθμίζουν το account μας γιατί πάλι δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η κατασκευή της γραμμής και πάλι παραπονιόμαστε και τους κατηγορούμε γιατί δεν το κάνουν.
Υπάρχουν πολλά πράγματ που οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζουμε για τις διαδικασίες ενεργοποίησης μιας Full (ή και shared) LLU γραμμής,οπότε καλό είναι να κάνουμε λίγο υπομονή και να τους αφήσουμε να κάνουν σωστά τις διαδικασίες τους
-
21-09-07, 11:31 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #264
To upstream σου είναι πολύ άσχημο.
Παλιότερα, είχες γραμμή από τον ΟΤΕ; Στα πόσα;
Δοκίμασε χωρίς καμία συσκευή συνδεδεμένη, φίλτρο ή splitter. Μόνο το modem πάνω στη μπρίζα. Αν παραμένει, είσαι σίγουρος ότι τα καλώδια στο σπίτι σου είναι ok? Έχεις πρόσβαση στον κατανεμητή της οικοδομής να δοκιμάσεις με το modem εκεί (εφόσον "πιάνουν" τα χέρια σου δλδ...)"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
21-09-07, 11:33 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #265
Έχεις δίκιο μεν, αλλά έχω πρόβλημα εδώ και καιρό με τους κυρίους.. χτες που συχρόνησα 20+ πρώτη φορά, και ενώ είμαι μέσω ΑΡΥΣ εδώ και 5 μήνες, για πρώτη φορά έπεξε η γραμμή στο 1μβιτ. Μέχρι προχτες έμπενε στα 768 και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε να μου βρέι το πρόβλημα...
-
21-09-07, 12:42 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #266
Παίδες πρόβλημα!Ενώ έχω συγχρονίσει από τις 5/9 και έπρεπε να έχουν σταλεί κωδικοί στις 7/9 απ' ότι μου είπε το τμήμα τεχνικής υποστήριξης δεν έχει αναβαθμιστεί η σύνδεσή μου και παραμένει στα 2 Mbit που είχα πριν
Το όλο πρόβλημα εντοπίζεται απ' ότι μου είπαν στο αίτημα της forthnet για ενεργοποίηση llu προς τον ΟΤΕ το οποίο είναι σε κατάσταση started και έχει κολλήσει εκεί.Αν κάποιος έχει εμπειρία από τέτοια κατάσταση ας μας πει πού μπορεί να οφείλεται και τι μπορώ να κάνω για να σπρώξω την κατάσταση (ξέρω 3-4 ανθρώπους από προηγούμενη θητεία στο 134).Αλήθεια σε ποιό τμήμα του ΟΤΕ απευθύνονται αυτά τα αιτήματα των άλλων ISP;
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα λογικά χρονικά περιθώρια αναμονής και όπως καταλαβαίνω αν δεν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναβαθμιστούν οι κωδικοί. 16 days and counting ...#41693
-
21-09-07, 13:32 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #267
Δηλαδή είναι εντελώς τυχαίο που κάθε φορά που με φτάνουν στο αμην και τους πιέζω στο τηλ (με την απαρέτητη ευγένεια πάντα) μετά απο κάνα 2ωρο βλέπω την αλαγή που περίμενα??? 3ις φορές έγινε αυτό σε 1 μήνα... δεν νομίζω να είναι τυχαίο
ΥΓ. μου αναβάθμησαν και τους κωδικούς.. at last.
-
21-09-07, 13:45 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #268
-
21-09-07, 14:08 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #269
-
21-09-07, 14:10 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #270
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sting3r : 21-09-07 στις 14:14.
Παρόμοια Θέματα
-
Forthnet 2play Θεσσαλονίκη
Από Soumaxeridis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4308Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-07, 22:54 -
forthnet 2play στο Κορδελιο/θεσσαλονικη
Από ouakoda στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 17:08
Bookmarks