Για δειτε λιγο εδω:
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=10051
Και συγκεκριμενα τα ποστ 3 και 7.
Αληθεια ή φημες?
Εσεις χρησιμοποιειτε τον 1.7.1? Ειναι επικινδυνο?
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
22-08-07, 21:54 utorrent 1.7, επικινδυνο? #1
-
22-08-07, 22:09 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #2
Αυτό που έχω διαβάσει είναι το παρακάτω, δημοσιευμένο σε ένα blog, (δεν θέλω να βάλω το λινκ του)
If you're still using uTorrent v1.7 or v17.1, please stop using it immediately. Either upgrade to the latest version 1.7.2 or use the older version 1.6.1. Although v1.7.2 was released about a week ago but I am sure there are people still using the flawed version of uTorrent.
µTorrent 1.7 is reporting stats out of the blue to the tracker, and is likely to cause you to get caught up by the anti cheat system. If you download torrents from private bittorrent tracker websites, you might risk your account being banned for cheating. It'd all gone to waste if you have an account with a good ratio.
From uTorrent changelog, you can see that version 1.7.2 fixes the problems.
--- 2007-07-21: Version 1.7.2 (build 3458)
- Fix: Disable Local Peer Discovery for private torrents
--- 2007-07-13: Version 1.7.1 (build 3360)
- Fix: Invalid download amounts being reported to trackers for >4GB torrents
-
23-08-07, 01:02 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #3
"Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει μια σειρά συνωμοσιών και φημών για έναν από τους πιο γνωστούς Bittorrent clients, που ονομάζεται uTorrent(μTorrent) και πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν. Δεχόμαστε διαρκώς ερωτήσεις από μέλη εάν θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το uTorrent και ποια έκδοση προτείνουμε, οπότε θεωρήσαμε αναγκαίο να το διερευνήσουμε και να εκδόσουμε αυτή την ανακοίνωση.
Αφορμή για τις φήμες φέρεται πως είναι η εξαγορά του uTorrent από την εταιρεία Bittorrent Inc (η εταιρεία που δημιούργησε το Bittorrent πρωτόκολλο), λόγω ότι κατά το παρελθόν η εταιρεία (ή ακόμα και στελέχη της) έχει συνάψει συνεργασίες με την MPAA (Motion Pictures Association of America) που μεταξύ άλλων έχει ως έναν από τους βασικούς σκοπούς της, την καταπολέμηση της πειρατείας. Όπως καταλαβαίνετε, είναι λογικό το μυαλό σε πολλούς από εμάς να κάνει διάφορους συνειρμούς ότι λόγω των προαναφερθεισών συνεργασιών, θα μπορούσε να προστεθεί κώδικας (τώρα ή στο μέλλον) για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω παρακολούθησης των χρηστών, ασχέτως αν αυτό θα συμβεί ή όχι.
Τα παραπάνω δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πρόσφατο, όμως φαίνεται πως αυξήθηκαν οι φήμες τελευταία λόγω αποκλεισμού(ban) που έγινε στην έκδοση 1.7.0 από κάποιους trackers, πιστεύοντας ότι συσχετίζεται, όμως απ'ότι φαίνεται αιτία του αποκλεισμού ήταν λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος (bug) της συγκεκριμένης έκδοσης που προκαλούσε ανακριβή στατιστικά, επιτρέποντας μόνο παλαιότερες ή ακόμα και νεότερες εκδόσεις (που επιλύθηκε το πρόβλημα) πέραν της 1.7.0.
Εμείς ως site, δεν είμαστε σε θέση να έχουμε ακόμα γνώση εάν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή οποιοδήποτε άλλο, συμπεριλαμβάνει ή θα συμπεριλάβει στο μέλλον κώδικα για παρακολούθηση των χρηστών, απλώς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα ανωτέρω θέματα που μπορεί να διαβάσατε στο διαδίκτυο και να σας προβλημάτισαν καθώς και ότι η τελευταία έκδοση (που κάποιοι προτιμούν) πριν την επίσημη εξαγορά του uTorrent από την Bittorrent είναι η 1.6 build 474 (η αμέσως προηγούμενη έκδοση της 1.6.1) και ο καθένας κρίνει και αποφασίζει ποια έκδοση και ποιον client θα χρησιμοποιεί.
Φυσικά, οποιαδήποτε στιγμή υποπέσει στην αντιληψή μας περαιτέρω θέμα με αποδείξεις ότι κάποιος Bittorrent client θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια(privacy) των χρηστών, θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω."
http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=30338
-
23-08-07, 01:03 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #4
-
23-08-07, 01:25 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #5
Απόλυτα σωστός!!!
Γιατί βρε παιδιά, δε βάζετε τον Αζουρέο, ή οποιονδήποτε GPLed torrent client προτιμάτε, να βρείτε την υγειά σας;
Ακόμα κι όσοι δεν είναι φανατικοί του open sourcing, πρέπει να ομολογήσουν πως θέματα σαν των P2P δικτύων, είναι κάπως ευαίσθητα, ειδικά αν έτυχε ποτέ να παραβιάσουν.......λίγο, το γράμμα του νόμου!
Να εμπιστευθώ τον εαυτό μου, σε εταιρία;;;
Ευχαριστώ. Όχι εγώ!
Speak "Friend" and enter, or...
-
23-08-07, 11:21 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #6
Όσοι θέλουν uTorrent, μένουν στον 1.6.1. Απλά και ωραία. Εγώ είμαι με Azureus και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν 'κατεβάζω' και το σύμπαν και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manicx : 23-08-07 στις 11:22.
-
23-08-07, 13:16 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #7
-
23-08-07, 14:33 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #8
Έχω περάσει ολες τις εκδόσεις και τώρα με την 1.7.2.
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με ό,τι και αν κατέβαζα.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
23-08-07, 14:45 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #9
Το θέμα δεν είναι αν κατεβάζεις καλά. Το θέμα είναι τι πληροφορία στέλνει το πρόγραμμα προς τα έξω.
-
10-09-07, 20:17 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #10
Παιδια μολις τωρα μπαινοντας στο site του utorrent διαπιστωσα οτι κυκλοφορησε η εκδοση 1.7.4! Λετε να ελυσαν τα οποια προβληματα ειχαν προκυψει με τις τελευταιες εκδοσεις;
-
10-09-07, 21:23 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #11
Μπα, αφου εγινε η αρχη, λιγο δυσκολο να χωρισει με την "αγαπημενη" MPAA. Εγω παντως αφου περασα μια βδομαδα παρεα με το βατραχι, δεν το αντεξα αλλο (πιο βαρυ κι απ'το nero 7 ειναι), εκανα πισωγυρισμα στον μtorrent 1.6.1 για να'χω το κεφαλι μου ησυχο
-
21-09-07, 18:12 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #12
Εγώ έχω την 1.7.5
Σε άλλο topic διαβάζω πως to ban έγινε μόνο για κάποιες εκδόσεις και όχι για όλες μετά την 1.6.1 και αυτό γιατί χάλαγε τα στατιστικά του tracker.
Ξέρετε κάτι νεότερο, όσοι τουλάχιστον είστε σε prive? Ισχύει ακόμα το ban για την τελευταία έκδοση?
-
21-09-07, 21:06 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #13
Σε δυο που τυγχανω μελος εγω, οχι. Παρ'ολα αυτα, το ζουμι της υποθεσης δεν ειναι εκει, το θεμα ειναι αν εμπιστευεσαι τετοιου ειδους νταλαβερια σε προγραμμα κλειστου κωδικα. Δες και τα ποστ των no_logo& Elf Wizard παραπανω.
-
21-09-07, 21:54 Απάντηση: utorrent 1.7, επικινδυνο? #14
Εγω μτορρεντ εχω, ομορφα και ωραια.....
Δεν πα να το παρει και η Σονυ η ιδια, το καλυτερο ειναι ....
Παρόμοια Θέματα
-
Προειδοποίηση για επικίνδυνο rootkit
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 23:49 -
Επικίνδυνο πρόβλημα με τροφοδοτικό
Από GateKeeper13 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-07, 16:48 -
expander - είναι επικίνδυνο;
Από harry79 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-07, 13:08 -
Επικίνδυνο κενό ασφαλείας στα PDF
Από chrand στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-06, 03:15 -
είναι επικίνδυνο με static ip;
Από iJohnnyCash στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-06, 05:08
Bookmarks