Ο τίτλος της νέας ταινίας που παίζουν πλέον στην Altec.
Είχαν που είχαν παραγίνει τα προβλήματα με τους SMTP servers τις τελευταίες 2 εβδομάδες, τώρα είναι παντελώς πεσμένοι από χθες το βράδυ ολόκληροι οι servers (καί το POP3 κομμάτι):
Thundebird (σε Linux & Windows) δίνει timeout φυσικά, όπως καί το Mail-Notification στο Linux καί το PopTray στα Windows.
Και φυσικά, ύπνος βαθύς στο ping.
Θαυμάστε:
Τί θα γίνει "κύριοι" α-πάροχοι της Altec;Κώδικας:ping mail.altecnet.gr PING mailslb.acn.gr (213.5.41.10) 56(84) bytes of data. --- mailslb.acn.gr ping statistics --- 4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 3008ms
Και το χειρότερο:
Η έννοια "ενημέρωση του πελάτη" είναι άγνωστη σε αυτούς.
ΥΓ: Πάμε για τριλογία ταινιών Πάνα;
Εμφάνιση 1-15 από 15
Θέμα: Ο mail server του Πάνα
-
12-10-07, 13:26 Ο mail server του Πάνα #1Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
12-10-07, 15:54 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #2
Έχεις μιλήσει καθόλου με την τεχνική υποστήριξη της Altec ? Τι λένε ?
-
20-10-07, 19:40 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #3
Πάλι τα ίδια, άρχισε πάλι ο αυνανισμός:
Κώδικας:ping mail.altecnet.gr PING mailslb.acn.gr (213.5.41.10) 56(84) bytes of data. --- mailslb.acn.gr ping statistics --- 4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 3018ms
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
25-10-07, 15:54 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #4
Πάλι...
edit: ΖωντάνεψεΤελευταία επεξεργασία από το μέλος sfilon : 25-10-07 στις 16:05.
-
21-11-07, 14:57 Προβλήματα με καθυστερημένα / χαμένα e-mails #5
Έχω συνδρομή στη ALTECNET (με ADSL γραμμή ΟΤΕ), και εδώ και εβδομάδες έχω πρόβλημα με τη λήψη των μαιλς. Συχνά τα παίρνω με ώρες καθυστέρηση, κάποια άλλα χάνονται εντελώς. Έχω πάρει επανειλημμένα στο κέντρο εξυπηρέτησης, αλλά εκτός από ελάχιστες φορές, που παραδέχτηκαν ότι έχουν πρόβλημα με το mail server, μου είπαν λίγο πολύ ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα.... Κάτι που όλο και περισσότερο αμφιβάλω, αφού μέσω του δεύτερου μου λογαριασμού στο in.gr στέλνω και λαμβάνω κανονικά.
Έχει και άλλος αυτά τα προβλήματα;
Αφού τα χρησιμοποιώ κυρίως επαγγελματικά, χρειάζομαι έναν αξιόπιστο mail server, και όχι να απαντήσω στους πελάτες μου με καθυστέρηση ωρών.....
Λόγω αυτού του προβλήματος και του υψηλού ποσού που πληρώνω (πάγιο OTE, ADSL ΟΤΕ, συνδρομή Altecnet) σκέφτομαι να πάω αλλού (η συνδρομή μου λήγει αρχές Ιανουαρίου), αλλά αν διαβάζω εδώ για τα προβλήματα μου υπάρχουν στα 2play, το σκέφτομαι....
-
21-11-07, 18:04 Απάντηση: Προβλήματα με καθυστερημένα / χαμένα e-mails #6Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
21-11-07, 19:32 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #7
Χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum και βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ και ότι δεν φταίει το δικό μου υπολογιστή / mail program, όπως ήθελαν να με πείσουν στο "Service" Hotline. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, αλλά αύτο ούτε εγώ δεν πίστεψα...
Και τώρα συνεχώς με παίρνουν και τηλέφωνο να μεταφέρω και την γραμμή ADSL σε αυτούς (που τώρα έχω από ΟΤΕ)....
Τέλος πάντων, αρχές Ιανουαρίου λήγει η συνδρομή μου, και ψνάχνω τώρα για εναλλακτικές λύσεις.... Δεν είναι δυνατό να δουλεύεις επαγγεμλατικα με διάφορα δωρεάν mail adresses....
-
22-11-07, 01:01 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #8
Και χθες το βράδυ παρατήρησα πάλι πρόβλημα και γενικά αυτή η δουλειά γίνεται.
Σε άλλους παρόχους κάνουν καταγγελίες κυρίως για καθυστερήσεις ενεργοποίησης και αυθαίρετες χρεώσεις, ενώ στην Altec θα φτάσουμε να κάνουμε για τον mail server. Τελοσπάντων.
-
26-11-07, 12:17 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #9
Αντιμετωπίζω κι εγώ μεγάλο πρόβλημα σε ένα κατάστημα μας με τον εξερχόμενο mail server της Altec.
Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να στείλουμε 10 emails και να πάνε τα 6 ή τα 7, χωρίς να πάρουμε κάποιο μήνυμα λάθους για τα υπόλοιπα που δεν πήγαν.
Καθυστέρηση σε παραγγελίες, γενικά προβλήματα, δεν υφίσταται σοβαρή εταιρεία να μην παρέχει κάποια ενημέρωση!
Τι προτείνετε σαν λύση ανάγκης; smtp από κάποιο gmail με pop access ίσως?
-
26-11-07, 12:40 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #10
Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ. Κατά καιρούς δεν παίρνω μαιλς που μου στέλνουν πελάτες, οι πελάτες μου δεν παίρνουν τα δικά μου.... Όλα χωρίς ενημέρωση ότι δεν μπορούσαν να σταλθούν.... Το μαθαίνω όταν με παίρνουν τηλέφωνο οι πελάτες μου γιατί δεν απάντησα ή γιατί δεν τους έστειλα τις εργασίες μου....
Έχω δέυτερο λογαριασμό στο in.gr, που δουλεύει και μέσω outlook express. Και αυτή τη στιγμή τα παίρνω πιο γρήγορα από εκεί απ'οτι απο τη altec.
Εκτός από αυτό έχω κάνει τώρα καταχώρηση domain του ονόματός μου σε άλλη εταιρία με e-mail account στο server εκεί (που από κει και πέρα θα έχω και σταθερό, ανεξαρτήτως από τον πάροχο, τον οποίο πια μπορώ να αλλάξω ελευθερο χωρίς να άλλαζει κάθε φορά το e-mail....). Και άρχισα να ενημερώσω τους πελάτες και συνεργάτες μου για την αλλαγή του e-mail.
Και τον Ιανουάριο που λήγει η συνδρομή μου στην Altec φεύγω τελικώς από αυτή τη εταιρία.....
-
26-11-07, 13:37 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #11
Γιατι δεν φτιαχνετε ενα λογαριασμο yahoo/hotmail/gmail και ασχολειστε με αυτους ακομα???
-
26-11-07, 15:44 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #12
Εκτός από το πρόβλημα, ότι σε πολλές εταιρίες αυτά τα freemail καταλήγουν στα σπαμ ή απορήπτονται πριν φτάνουν καν:
Τί με βοηθαέι αυτό, αν ένας πελάτης μου γράφει στο altec account, εγώ δεν το παίρνω και επομένως δεν απαντάω.... εκτίθομαι εγώ σαν αναξιόπιστη.
Αναγκαστικά το κανω τώρα με τον λογαριασμό στο in.gr, αλλά για επαγγελματική επικοινωνία λύση αυτό δεν είναι. Ούτε να ενημερώνεις συνέχεια τους πελάτες και συνεργάτες σου για αλλαγή e-mail (γιατί δεν δουλεύει το server, γιατί άλλαξες πάροχο....).
-
26-11-07, 22:31 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #13
Aκριβώς αυτό είναι το θέμα!
Eγω χρησιμοποιώ emails hosted σε μια εταιρεια μαζί με το server αλλα σαν εξερχόμενο διακομιστή θέλουν να χρησιμοποιώ τον SMTP του ISP μου.
Σκέφτομαι να γυρίσω τα MX records sto Google Apps standard.
-
27-11-07, 07:44 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #14Eγω χρησιμοποιώ emails hosted σε μια εταιρεια μαζί με το server αλλα σαν εξερχόμενο διακομιστή θέλουν να χρησιμοποιώ τον SMTP του ISP μου
Τέλος πάντων, σε λίγες εβδομάδες θα έχω φύγει από αυτή τη απαράδεκτη κατάσταση....
-
07-12-07, 18:20 Απάντηση: Ο mail server του Πάνα #15
Και ξανά δεν ανταποκρίνεται το mail server. ΄Εχω μήνυμα time out. Ούτε η σελίδα του webmail δεν ανοίγει.
Φτάνει πια.....
Περιμένω ακόμα, μήπως ο ΟΤΕ θα κάνει κάποιες χρηστουγεννιάτικες προσφορές.... Αλλά πριν τα Χρηστούγεννα θα φύγω επιτέλους.....
Παρόμοια Θέματα
-
Μεγάλη καθυστέρηση στο mail μέσω του mail.netone.gr
Από zanny στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-08, 14:55 -
Ο mail server της Altec στη Blacklist του Sorbs;
Από lakaski στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-06, 15:57 -
Το Peerguardian μπλοκάρει τον POP3 server (pop.mail.yahoo.com) του Yahoo!
Από panosaoua στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-06, 18:50 -
Πρόβλημα με Speedtouch 530 kai web server/mail server
Από nogavros στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-06, 16:51
Bookmarks