Εμφάνιση 1-11 από 11
    Περιοχή
    XANIA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΥΔΩΝΑΣ
    Router
    tp link archer vr600
    SNR / Attn
    10.4(dB) / 8.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    γεια σας παιδιά.έχω τα ρούτερ 585 και ένα d-link 2640b
    θέλω να τα συνδέσω ασύρματα ώστε να πέρνω ιντερνετ για να συνδέσω ένα δρεαμβοχ σε άλλο δωμάτιο.απόσο βλέπω κανένα δεν έχει λειτουργία access point.το 585 δουλευει και σε bridge mode αλλα δεν νομίζω να κάνει.
    γίνεται αυτό που θέλω?
    η χρειάζομαι οποσδήποτε access point?

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Μπορείς να το κάνεις αυτό. Το έχω κάνει και εγώ. Θα ξεκινήσεις τον wizzard του speedtouch από την αρχή και θα το θέσεις ως bridge. Ύστερα θα ενεργοποιήσεις τα WDS και στα δύο router και θα βάλεις την mac του speedtouch στο dlink και στο speedouch με find θα βρει του άλλου αυτόματα. Restart και είσαι έτοιμος. Καλό είναι να έχεις το ίδιο wifi κανάλι και όνομα δικτύου. Με αύτο τον τρόπο πέρνει ιντερνετ xbox και δέκτης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
    Router
    Linksys Wag200g
    udawn, δηλαδη εχεις δωσει ασυρματη προσβαση στο διαδυκτιο σε μια συσκευη που εχει μονο μια θυρα ethernet ας πουμε ( οπως ειναι το xbox original );

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από udawn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να το κάνεις αυτό. Το έχω κάνει και εγώ. Θα ξεκινήσεις τον wizzard του speedtouch από την αρχή και θα το θέσεις ως bridge. Ύστερα θα ενεργοποιήσεις τα WDS και στα δύο router και θα βάλεις την mac του speedtouch στο dlink και στο speedouch με find θα βρει του άλλου αυτόματα. Restart και είσαι έτοιμος. Καλό είναι να έχεις το ίδιο wifi κανάλι και όνομα δικτύου. Με αύτο τον τρόπο πέρνει ιντερνετ xbox και δέκτης

Πως κανεις bridge to speedtouch

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
    Router
    linksys WAG354
    δώσε info να μας σώσεις!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Για να δουλέψει το ρούτερ σε bridge θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις ρυθμίσεις τους ρούτερ, να στηθεί σωστά το WiFi και μετά να τρέξετε το Setup. Εκεί απλά θα επιλέξετε Bridge και θα ακολουθήσετε τα βήματα του Wizrd. Μετά από 4-5 απλές ερωτήσεις τελειώνει και το ρούτερ είναι πλέον σε Bridge Mode. Δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτό με την εσωτερική ΙΡ αλλά μπορείτε να ελέγχετε το WiFi από το κουμπάκι που έχει μπροστά.

εκανα update στο firmware του 585v6 σε 7.4.3.2.

μετα απο αυτο ειχα την επιλογή " brige"

Παρολα αυτα δεν καταφερα να εχω internet στον υπολογιστη
    βεβαια βλέπει το ασυρματο ,απο το dlink .
    Καμμια ιδέα??

Χωρις να θελω να καταχραστώ την υπομονή σας , θα μπορυσατε να μου υποδιξεται την διαδικασία ?

Η ισως καποιο link να την διαβασω .

Ειμαι τελειως ασχετος και εχω πελαγωσει

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paxjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να θελω να καταχραστώ την υπομονή σας , θα μπορυσατε να μου υποδιξεται την διαδικασία ?

Η ισως καποιο link να την διαβασω .

Ειμαι τελειως ασχετος και εχω πελαγωσει
    Δυστυχώς link δεν έχω να σου δώσω και αν και έχω καιρό που το έχω κάνει θα προσπαθήσω να το περιγράψω! Πριν από αυτό όμως να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Από τη στιγμή που το ρούτερ είναι σε Bridge δε θα κάνει σύνδεση στο ίντερνετ! Το αντίθετο θα πρέπει να κάνεις. Το ΑΡ να μπει σε Bridge.

Αν τώρα θέλεις το 585 σε Bridge τότε κάποιος θα πρέπει να κάνει τη σύνδεση στο ίντερνετ. Στην περίπτωση μου αυτό το έκανε ένα PC με Linux.

Καλημέρα σε ολους.

Λοιπον Kanenas καταρχην ευχαριστώ για την απάντηση

εχω συνδεση forthnet με router D-link DSL-2640B.

επίσης απο προηγουμενα εχω και το speedtouch 585v6. ειδα το ποστ και θα με βόλευε να δώσω nternet στο pc που βρίσκεται σε αλλο χώρο και ειναι πολυ μπελαλίδικο να περασω καλωδιο δικτύου.

το ασυρματο που του dlink λειτουργει κανονικά , και στο speedtouch εχω ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις .( στο ασύρματο )

επίσης το εβαλα bridge( απο το setup wizard εχει 2 επιλογές, router PPP kai bridge),

στην επιλογή VPI/VCI τιι βάζω ???

αλλα απο οτι καταλαβαινω το 585 αν και βρισκει ( στην επιλογη WDS- scan for wireless accesspoint) το ασυρματο του d-link , ΔΕΝ συνδεεται .

Ελπιζω να εγινα κατανοητός

καθε βοηθεια δεκτή .

Ευχαριστώ

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    1) Για να δουλέψει η σύνδεση με WDS θα πρέπει να το υποστηρίζουν και τα 2 ρούτερ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο WEP Encryption και όχι WPA/WPA2.

2) Αφού τη σύνδεση την κάνει το D-Link θα πρέπει να βάλεις σε Bridge το 585. Αφού σετάρεις το WiFi του θα πρέπει να το βάλεις σε Bridge. Tα VPI/VCI νομίζω ότι δεν παίζουν ρόλο σε αυτή την περίπτωση αλλά αν δεν συνδέεται βάλε τα κλασσικά 8/35. Βέβαια αν δεν παίζει πριν μπει σε Bridge λογικά δε θα παίξει και σε Bridge...

3) H πρόταση μου είναι να κάνεις το αντίθετο. Βάλε για ίντερνετ το 585 και σε Bridge το D-Link που από όσο θυμάμαι από τα AP της δούλευαν άψογα σε Bridge.

4) Το WDS μάλλον το ξεχνάς σε Bridge, δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει. Ή θα το κάνεις να δουλέψει χωρίς Bridge ή απενεργοποίησε το εντελώς και παίξε με Bridge.

Παρόμοια Θέματα

1. SpeedTouch 585(i) v6
    Από deathstalker στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 17:30
  2. speedtouch 585
    Από blur_image στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-07, 19:14
  3. SpeedTouch 585 (i) v.6
    Από opener στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-06, 23:03

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks