Ta Exω Παρει Κρανιο!!!!
Εμφάνιση 31-45 από 127
-
03-04-05, 21:09 #31
-
03-04-05, 23:24 #32
Από περιοχή Μελισσίων (τηλεφωνικό κέντρο Πεντέλης), δηλαδή σχετικά κοντά στην Κηφισιά, παρατήρησα ένα πρόβλημα διάρκειας περίπου 15 λεπτών την Παρασκευή το βράδυ στις 12. Το traceroute έφτανε μέχρι και το bbras-ath-03L0.forthnet.gr από εκεί και μετά... time out.
Ίσως στιγμιαίο πρόβλημα ή αναβαθμίσεις, πάντως δεν κράτησε πολύ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nickg78 : 03-04-05 στις 23:27.
-
04-04-05, 00:05 #33
Αρχικό μήνυμα από nickg78
Διακοπές που αγγίζουν και μερικες φορές ξεπερνούν σε διάρκεια την μίσή ώρα.
-
04-04-05, 04:03 #34
Το ίδιο και εδώ Ν.Κηφισια και ξημερώματα Δευτέρας πάει από το κακό στο χειρότερο, οι αποσυνδέσεις κρατάνε πάνω απο ώρα.
-
04-04-05, 10:58 #35
Αρχικό μήνυμα από nickg78
'Εκανα δήλωση βλάβης στο 121.
"Μας έχουν ενημερώσει από τα κεντρικά, ότι η Κηφισιά και κάποιες άλλες περιοχές έχουν πρόβλημα με τις γραμμές ADSL. Πιστεύουμε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει αποκαταστεθεί το πρόβλημα."
Παρόλα αυτά προτείνω να επιμένετε (ευγενικά πάντα) να καταχωρηθεί η βλάβη σας στο μητρώο. Ώστε να ξέρουν ότι αν κάνουν πάλι πάνω από 2 μέρες να διορθώσουν το πρόβλημα, θα χάσουν χρήματα. Εγώ χρειάστηκε να επιμείνω και να μιλήσω με προϊστάμενο για να περαστεί η βλάβη μου, διότι δεν ήθελαν να την περάσουν: "Αφού σας λέμε ότι το πρόβλημα είναι γενικό και θα έχει διορθωθεί μέχρι το μεσημέρι."
Στο μεταξύ οι διακοπές συνεχίζονται κανονικότατα. Την περισσότερη ώρα είμαι off-line.
Καλή τύχη.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
04-04-05, 11:49 #36
Δε φτάνει που μου έσπασε τα @@ ο ΟΤΕ με τις συνεχείς αποσυνδέσεις ΟΛΟ το Σαββατοκύριακο αλλά ήρθε και να προστεθεί ο θάνατος του PC μου ξαφνικά!!
Κάνω ένα reboot για να ξεκινήσω ενα defrag σε safe mode και το μηχάνημα απλά δε ξεκίνησε ΠΟΤΕ!!
Απο μια γρήγορη διάγνωση μάλλον έχει καεί το Motherboard ή αν είμαι τυχερός το τροφοδοτικό έλιωσε με τόσες μέρες ανοιχτό το PC... έλα όμως που ανάβει το μηχάνημα απλά δε κάνει τίποτα... κι αν βγάλω τις μνήμες δε σφυράει...
ωχχχχχχχχχ κουστουμάκι πάλι motherboard και επεξεργαστή καινούργιο με βλέπω γιατί έχω απο τα πρώτα P4@1.7GHz... και βέβαια FORMAT πάλι... το 3ο μέσα σε 1 μήνα... ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ
-
04-04-05, 18:04 #37
Από τις 14:00 σήμερα που συνδέθηκα δεν είχα άλλη αποσύνδεση. Μάλλον έφτιαξαν το πρόβλημα.
Μερικές φορές είναι γρήγοροι οι υπάλληλοι του ΟΤΕ (Φαντάζομαι πως ο πρώτος χρήστης που δήλωσε βλάβη το έκανε όπως εγώ σήμερα το πρωί και όχι το Σάββατο, επομένως η ανταπόκριση ήταν άμεση.).
Συγχαρητήρια.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
04-04-05, 19:28 #38
Ναι. έφτιαξε.
Ελπίζω να μείνει σαν μια κακή ανλαμνηση.
Έπεσε και το ΣΚ τότε δηλαδή που το χριαζόμαστε...
-
15-06-05, 17:01 #39
Δεν πάει καλά ο ΟΤΕ μου φαίνεται.
Εδώ και 4 εβδομάδες που περάσανε τους νέους BBRAS στο DSLAM Siemens 2 της Νέας Κηφισιάς έχουμε συχνά αποσυνδέσεις. Σχεδόν κάθε μέρα το παρατηρώ, παρόλο που είμαι λίγες ώρες online.
Σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Αποσυνδέομαι κάθε 2 λεπτά και περιμένω άλλο τόσο για να συνδεθώ.
Κατά τα άλλα οι τεχνικοί του ΟΤΕ, δεν εμφανίζονται καν στο ραντεβού που δίνουν και δηλώνουν τη βλάβη σαν διορθωμένη!
Κανένας άλλος με τα ίδια προβλήματα;Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
15-06-05, 17:18 #40
Φυσικά. Και εγώ μια από τα ίδια.
-
15-06-05, 17:24 #41
Είναι και ο gbil στην παρέα της Νέας Κηφισιάς. Θέλετε να πάμε όλοι μαζί αύριο στο κέντρο και να παραπονεθούμε; Είναι στην οδό Πρωτέως κάτω από την Τατοΐου.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
15-06-05, 17:33 #42
Δεν έχω πρόβλημα να πάμε γιατί δίπλα μένω.
Καλά αυτή την στιγμή δεν προλαβαίνω ούτε το μηνυμα να γράψω γιατί πέφτει συνέχεια η γραμμή!
-
15-06-05, 17:50 #43
Πάντως εκεί που λες στην Ν.Κηφισιά είναι το Μουσείο του ΟΤΕ και δεν νομίζω ότι έχει και κάτι άλλο. Είσαι σίγουρος ότι εκεί στεγάζεται και το τεχνικό τμήμα?
-
15-06-05, 17:54 #44
Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά δεν ξέρω άλλο σημείο στη Ν. Κηφισιά που να έχει κέντρο ο ΟΤΕ.
-
15-06-05, 18:17 #45
Όσοι είναι από Ν. Κηφισιά, πάρτε αν θέλετε τηλέφωνο το 121 και ζητήστε τον επόπτη κύριο Ζούκα, πείτε του το πρόβλημα και τονίστε ότι είναι γενικό, ώστε να μη μας παραμυθιάζουν με δηλώσεις του στυλ "φταίει η γραμμή σας" και "δεν έχουν άλλοι πρόβλημα".
Παρόμοια Θέματα
-
Κηφισιά NO ADSL
Από kefalari στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-07, 12:29 -
Διακοπή σύνδεσης aDSL στην Αττική
Από costantinos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-06, 19:11 -
ADSL B.A Προαστια (αττικη)
Από dimitris_gr στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-05, 19:04 -
ADSL over ISDN στην Κηφισιά
Από popov στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-04, 00:40 -
Κηφισιά Αττικής - Αιτήσεις aDSL
Από roiy1 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-03, 09:32
Bookmarks