Θα σας πω μια ιστορια, που ελπιζω να με διαφωτισετε τι να κανω, ειδικα αν υπαρχει καποιος απο τον παροχο αυτον εδω
Όλα ξεκινουν τον Ιουλιο του 2008. Αποφασισα να μεταφέρθω στο 2play της hol. H συνδεση εγινε κανινικα ολα δουλευαν ρολοι ομως δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω καποιες καρτες τηλεφωνιας,που ηταν πολυ οικονομικες, προς μια χωρα. Ετσι αποφασισα να ξαναπαω στην Forthnet και η διακοπη στην hol εγινε στις 27-28 Αυγουστου.
Το προβλημα ειναι οτι δεν με ειχαν διαγραψει απο την φορθνετ και ετσι εζησα εναν γολγοθα.
Δεν μπορουσα να συνδεθω στο Ιντερνετ ενω μου ειπαν οτι εχω συνδεθει απο τις 28 Αυγουστου 2008. Ενω δεν ειχα Ιντερνετ οι λογαγαριασμοι ερχοντουσαν ακομα και οταν ημουν στην HOL. Έτσι αφου δεν ειχα Ιντερνετ δεν πληρωνα τους λογαριασμους και ετσι μια μερα μου λενε οτι ισως διορθωθει το προβλημα εαν πληρωσω τα 120Ε που ελεγε ο λογαριασμος. Ετσι τα πληρωσα και τι εγινε; Τιποτα και ετσι ζητησα πιστωση η κατι τετοιο
δεν ξερω ακριβως η μητερα μου πηγαινε στα κεντρικα εγω ημοθν για τα τεχνικα θεματα.
Μετα απο 2 μηνες αποφασισαμε να παμε στον οτε Πηγαμε συνδεθηκαμε σε 2 μερες αφοθ δν ημουν σε αλλο παροχο. Και ξαφνικα προχθες ελάβα κι αλλον λογαριασμο.
Γινεται να παρω τα χρηματά μου πισω καΙ να με διαγραψουν απο πελατη τους ;
Εμφάνιση 1-15 από 21
-
23-04-09, 13:06 Η Forthnet μαζευει λεφτα. #1
-
24-04-09, 09:03 Απάντηση: Η Forthnet μαζεβει λεφτα. #2
Από τη στιγμή που έπαρνες λογαριασμό από hol και δεν χρησιμοποιούσες τη γραμμή forthnet, πας στα κεντρικά , τους δείχνεις τους λογαριασμούς της hol και του ΟΤΕ και απαιτείς να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου. Κάνε και καταγγελία σε ΕΕΤΤ.
Γενικά , επειδή γίνονται πολλά, πρέπει να κάνουμε αίτηση διακοπής στον προηγούμενο πάροχο , όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στον νέο.
-
24-04-09, 09:17 Απάντηση: Η Forthnet μαζεβει λεφτα. #3
Οταν ειχα παει να πλρωσω στη vodafone στους αμπελοκηπους για το κινητο ειχε ερθει ο υπευθυνος καταστηματος φορθνετ στους αμπελοκηπους και τους ζητουσε διακοπη γιατι συνεχιζαν να του στελνουν λογαριασμους απο τη vodafone ενω ειχε συνδεθει στη φορθνετ.
-
24-04-09, 14:15 Απάντηση: Η Forthnet μαζεβει λεφτα. #4
-
25-04-09, 09:58 Απάντηση: Η Forthnet μαζεβει λεφτα. #5
-
30-04-09, 14:27 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #6
Ελαβα σημερα ενα γραμμα απο ενα δικηγορικο γραφειο εκ μερους της Φορθνετ επειδη δεν πληρωσα τους λογαριασμους οταν δεν ειχα Internet. τι να κάνω?
-
30-04-09, 14:58 Re: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #7
-
30-04-09, 15:04 Απάντηση: Re: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #8
εχο φυγει απο HOL οπως ειπα πιο πανω:
Μετα απο 2 μηνες αποφασισαμε να παμε στον οτε Πηγαμε συνδεθηκαμε σε 2 μερες αφοθ δν ημουν σε αλλο παροχο. Και ξαφνικα προχθες ελάβα κι αλλον λογαριασμο.
υπηρχε ενα προβλημα ετσι εκανα διακοπη και πηγα οτε. διακοπη η HOL εστειλε 2 φορες στην κυρια Φορθνετ.
με το εξωδικο τι κανω?
-
30-04-09, 16:15 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #9
Πέτα το.
-
30-04-09, 16:52 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #10
ΜΑζευε οτι αποδείξεις έχεις κανε και εκτύπωση το στατους απο τις εταιριες και πηγαινε στην ΕΕΤΤ και στο υποργειο αναπτυξης στη ΓΓΚα και στο ΙΝΚΑ.Κρατησε φωτοτυπιες και κοινοποιησε τις στο δικηγορικο γραφειο και οπου αλλου
-
01-05-09, 22:38 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #11
Πάιδες έλαβε η μάνα μου στην Αθήνα ένα γράμμα από την κ 4νετ και αναφέρει ότι χρωστάω 218Ευρώ από πέρισυ τον Ιούλιο. Διότι λένε ότι διακοπή έκανα τον Οκτώβριο και όχι τον Ιούλιο!!!!!
Αποδείξεις δεν έχω από πέρυσι και σίγουρα δεν τις έχω στο Amsterdam μαζί μου.
Το μόνο αποδεικτικό είναι η ημερομηνία διακοπής βρόχου στο WCRM του ΟΤΕ.
Τι πιθανότητες έχω να μην πληρώσω τις αηδίες που λένε?
-
01-05-09, 22:42 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #12
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αν έχεις αποδείξη διακοπής από τον Οτε, τι να πληρώσεις ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
01-05-09, 22:44 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #13
Δεν την έχω στα χέρια μου είναι στο WCRM η αληθινή ημερομηνία διακοπής του βρόχου.
Η 4νετ ισχυρίστηκε ότι ο βρόχος Διακόπηκε 4 μήνες μετά από την πραγματική διακοπή και αυτοί ζητάνε χρήματα.
Στην ΕΕΤΤ φυσικά δεν μπορώ να απευθυνθώ διότι έχει να κάνει με οικονομική διαφορά με το πάροχο και ξέρω ότι δεν θα ασχοληθεί!!!!
Please Help.
-
01-05-09, 22:46 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #14
Όταν αναγκάζεσαι να συμβουλευτείς δικηγόρο (γιατί αυτό πρέπει να κάνεις) καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.
-
01-05-09, 22:47 Απάντηση: Η Forthnet μαζευει λεφτα. #15
Παρόμοια Θέματα
-
Προγραμματισμός με λεφτά
Από ring0 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 62Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-08, 17:46 -
Μαζεύει υπογραφές;
Από xristakos στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-08, 00:16 -
Αξιζει τα λεφτα της??
Από alonewolf στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-06, 21:23 -
Τα λεφτά μου πίσω!
Από Valerov στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 55Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-05, 15:59 -
Τα λεφτά μας ...
Από David στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-03, 17:43
Bookmarks