Εμφάνιση 31-45 από 67
-
14-08-09, 12:25 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #31
-
14-08-09, 12:28 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #32
Οχι.
Εχω XP Home SP3.
-
18-08-09, 12:25 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #33
Και γω το ίδιο πιστεύω. Πάτα ctrl+alt+del για να ανοίξει η διαχείριση εργασιών και με το skype ενεργό (να μιλάς με κάποιον δλδ) πήγαινε καρτέλα "διεργασίες". Τσέκαρε κάτω-κάτω το "εμφάνιση διεργασιών και από όλους τους χρήτες" . Μετά κλίκαρε στη στήλη CPU για να ταξινομηθούν τα αποτελέσματα κατά χρήση CPU (σε % είναι).
Μπορείς να ποστάρεις είτε μια εικόνα, είτε να γράψεις εδώ τις εφαρμογές που τρώνε την περισσότερη CPU.
Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν το 70% που αναγράφει το skype στα logs είναι cpu load συνολικό ή αν είναι μόνο του Skype. Πολύ μου φαίνεται πάντως και πάλι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cosmos : 18-08-09 στις 13:29.
-
18-08-09, 13:22 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #34
-
22-08-09, 19:52 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #35
Τωρα ειδα τις νεες απαντησεις σε αυτο το θεμα μου.
Ευχαριστω πολυ!
Αποψε, αργα, θα επανελθω με screenshots και αναλυτικες πληροφοριες!
Ελπιζω να βρω ακρη...
-
23-08-09, 01:14 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #36
Γεια σας και παλι...
Ειμαι εδω για να δωσω καποιες πληροφοριες παραπανω, ΜΠΑΣ και δω ασπρη μερα στο Skype (video). Παμε...
1) Τι εχω:
-Win XP SP3, νομιμα
-AMD Athlon 64 3200+
-1 GB Ram
-XFX GeForce 6600 GT PCI-E, Memory Size:128 MB
-Philips SPC1330NC Webcam
-Skype 3.8.0.188 (και οχι την τελευταια...)
-Την συνδεση Forthnet που φαινεται στο προφιλ μου.
Με τα παραπανω προσπαθω να κανω video συνομιλια, αλλα ΔΕΝ λειτουργει / λειτουργει πολυ χαλια: πιξελαρισμα, παγωματα, διακοπες, κολληματα. Με ηχο μονο, ολα ειναι ΟΚ, το προβλημα ειναι στο video.
Παραθετω επισης τα παρακατω:
Spoiler:
Τα στοιχεια του Skype ληφθηκαν κατα την διαρκεια της βιντεο-κλησης, τα υπολοιπα μετα. Η κληση πραγματοποιηθηκε μετα απο reboot του PC και του router! Τα ΜΟΝΑ προγραμματα που ετρεχαν κατα την διαρκεια της κλησης ηταν το Skype βεβαια, το NOD32 και το Comodo firewall. Ειχα ανοιχτον τον task manager και εβλεπα συνεχεια 45-50-60% CPU usage.
Μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και βλεπω τοσο χαλια βιντεο?
Επισης, τα fps γιατι ειναι τοσο χαμηλα?
Λογω cpu & gpu που εχω?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ARIADNI_28512 : 23-08-09 στις 07:28.
-
23-08-09, 17:32 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #37
Έχεις προβλήματα στην γραμμη.
Χρειάζεται μια δοκιμή.
Το έχεις το modem που σου έδωσε η 4net;
Ποιο modem σου έδωσε;
Ή έχεις άλλο μοντεμ για δοκιμή, εκτός από το d-link;
-
23-08-09, 17:49 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #38
Γεια σου frenty. Ευχαριστω για την απαντηση!
Το router μου, ειναι αυτο που μου εδωσε η Forthnet και φαινεται στο προφιλ μου και στα screensshots που παραθετω. Ειναι το D-LINK 2640B με το τελευταιο (νομιζω) firmware. ΔΕΝ ΕΧΩ αλλο router για δοκιμες και ουτε παιζει να βρω απο φιλους-φιλες διοτι αν σου ελεγα τι κανουν οι φιλοι και οι φιλες της ηλικιας μου, θα γελαγες μεχρι μεθαυριο...
Για την γραμμη, ΠΟΛΥ ευχαριστως να κανω ΟΤΙ δοκιμη μου προταθει!(*)
Αλλωστε, αυτο ρωτησα και εγω (δες τον τιτλο αυτου του θεματος)...
Μηπως ξερεις γιατι εχω 40-50-60% CPU usage καθε φορα που κανω Skype? Ξερω οτι το PC μου ειναι παλιο και θα το αλλαξω σχετικα συντομα (πριν το Δεκεμβρη), αλλα ψαχνω να δω τι γινεται και με την γραμμη μου.
Η web camera μου (Philips SPC1330NC) ειναι αρκετα καλη και περιμενω καλυτερα αποτελεσματα.
(*) δοκιμες που να γινονται με software απο το PC μου. Μην μου πειτε να παω να αγορασω κανενα πολυ-οργανο και να μετραω καλωδια...
Σημειωση: Ωχ... Πηρα λεει ενα infraction λογω των μεγαλων screenshots που ανεβασα. Sorry, δεν ηξερα ρε παιδια! Ποσο πρεπει να ειναι ενα screenshot για να ανεβει και να μην ενοχλει? Ποσο επι ποσο?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ARIADNI_28512 : 23-08-09 στις 18:05.
-
24-08-09, 00:23 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #39
Nομιζω πρεπει να ειναι <500pixel αλλα μπορεις να το ανεβασεις ως συννημενο ακολουθωντας αυτα http://www.adslgr.com/forum/showpost...52&postcount=2
Quality is not an act, it is a habit.
-
24-08-09, 01:05 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #40
Μην με ευχαριστείς, εδώ είμαστε όλοι μια παρέα και προσπαθούμε να βοηθούμε ο ένας τον άλλο.
Άλλες φορές υπάρχει επιτυχία και βρίσκεται η λύση και άλλες φορές όχι.
Χρειάζομαι ένα μοντεμ για δοκιμή, που να είναι συμβατό με dmt tools και το το d-link δεν είναι.
Η δοκιμή χρειάζεται γιατί μπορεί τα προβλήματα της γραμμής σου, να μην έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις στο video-chat.
Επί του παρόντος κάνε τα παρακάτω:
Άλλαξε στο μοντεμ σου την λειτουργία από adsl2+ σε adsl2.
Κάνε μια δοκιμή με video chat και βγάλε screenshots.
Μετά άλλαξε από adsl2 σε adsl και ξαναδοκίμασε με video chat και βγάλε screenshots.
Το 40-50-60% CPU usage οφείλεται στον συνδιασμό της συγκεκριμένης έκδοσης του skype και των δυνατοτήτων του υπολογιστή σου.
........Auto merged post: frenty πρόσθεσε 1 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Είναι μέχρι 500 pixels πλάτος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος frenty : 24-08-09 στις 01:05. Αιτία: auto merged post
-
24-08-09, 01:28 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #41
frenty, μια συντομη ερωτηση (αν ξαναδεις αυτο το θεμα αποψε):
Απο που αλλαζω το ADSL2+ σε ADSL 2?
Τρεχω το wizard του ρουτερ μου, αλλα τα μονα που λεει στο connection type ειναι:
-PPPoE LLC (το προπιλεχθεν, αυτο που εχω τωρα)
-PPPoE VC-Mux
-PPPoA VC-Mux
-PPPoA LLC
Αυτο το εργαλειο το DMT που λες μπορει να μην κανει, αλλα δεν υπαρχει κατι παρομοιο που να κανει και στο δικο μου ρουτερ?
-
24-08-09, 01:42 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #42
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ανάλογο εργαλείο για d link.
Για το μοντεμ σου για ψάξε σε τιποτα ADSL Parameter ή κάτι παρόμοιο.
Ψάξε αν υπάρχουν G992.5 G992.3 G992.1;
........Auto merged post: frenty πρόσθεσε 9 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
@ARIADNI_28512
Βρήκες τίποτα;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος frenty : 24-08-09 στις 01:42. Αιτία: auto merged post
-
24-08-09, 01:51 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #43
Οχι, αλλα βρηκα αυτο.
Το κατεβασα, το εγκατεστησα και δουλευει (απο οτι φαινεται)!
-
24-08-09, 02:01 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #44
Η σελίδα του dmt tools είναι εδώ, αλλά δεν έχει για d-link.
-
24-08-09, 02:02 Απάντηση: Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει (σχετικά με κάποιους ελέγχους)? #45
ναι ξερω. Ειδες το λινκ που εβαλα? Το κατεβασα και τρεχει τωρα που μιλαμε.
Παρόμοια Θέματα
-
εξωτερικος usb σκληρος δεν ολοκληρωνει ελεγχους
Από DrMcDreamy στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-09, 10:26 -
Αυτοπεραίωση: Το κράτος θα μπορεί να κάνει ελέγχους και μετά αυτής
Από BlindG στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-06, 10:54 -
Κατι δεν πάει καλα με κάποιους Isp (acn, tellas, ? )
Από kadronarxis στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-06, 22:04 -
Και για κάποιους που τα ζήτησαν...
Από Ducklord στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-04, 08:41
Bookmarks