|
Δηλαδή στις άλλες δύο, το μηνιαίο πάγιο που αναγράφουν είναι η "τελική τιμή" μαζί με το τέλος κινητής τηλεφωνίας; Π.χ. αν γίνεις συνδρομητής στο πρόγραμμα των 10GB που και στις τρεις εταιρίες έχει πάγιο 40,31€, σε Vodafone/Cosmote "αφού πάρεις το λογαριασμό στα χέρια σου" θα πληρώσεις 40,31€ αλλά στη Wind 40,31€+12% τέλος κινητής;
|
|
Δεν αναφέρομαι στο πάγιο που αναγράφεται στην προσφορά. Προφανώς όλες οι εταιρίες δεν αναφέρουν το τέλος κινητής τηλεφωνίας (κακώς) ώστε να μη φαίνεται πολύ ακριβή η προσφορά.
Το θέμα είναι όμως ότι όταν πας να κάνεις σύνδεση θα πρέπει ο πωλητής να σε ενημερώνει για την τελική τιμή ΜΕ ΦΠΑ, ΜΕ τέλος κινητής. Εμένα όχι μόνο δεν με ενημέρωσε ο πωλητής της WIND αλλά ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει κάποια άλλη χρέωση, αν η τιμή που γράφουν στην προσφορά θα είναι το ποσό που θα πληρώνω κάθε μήνα και μου έκανε την πάπια 
Στη Vodafone ακόμα και σε τηλεφωνική προσφορά που μου κάνουνε μου αναφέρουν από μόνοι τους το τέλος κινητής. Δε λέω ότι οι άλλες εταιρίες είναι Παναγίες, την αντιμετώπιση όμως που είχα στη WIND (να κλέψουν λεφτά από όπου μπορούν, άθλια εξυπηρέτηση, κάκιστες υπηρεσίες, κανένας σεβασμός στον πελάτη) δεν την έχω δει πουθενά αλλού κι έχω κάνει συνδέσεις (εγώ προσωπικά αλλά και για συγγενείς) με OTE, Forthnet, Vodafone, ON, Cyta.
|