ADSLgr.com Independent Broadband Review Site

Login Form
Αποθήκευση

• Forum
  • Παρουσιάσεις
  • Άρθρα
  • Πληροφορίες
  • Downloads
  • Σύνδεσμοι
  • Blogs
  •  
    Ανανέωση της σελίδας

Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής

Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων  Υποβολή Θέματος στο: 
    #16      Αρχή
    Παλιά 29-07-10, 18:14 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους gerstavros
    gerstavros
    Advanced Member
    Τύπος: ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα: ~13.8/0.8 Mbps (10-25 ms)
    ISP: On Telecoms
    DSLAM: On Telecoms - ΝΙΚΑΙΑ
    Router: Level1 FBR-1161 & Pirelli
    SNR / Attn: ~6(dB) / ~18(dB)
    Path Level: Fastpath

Περιοχή: Πειραιάς-Νίκαια
    Downloads: 2
    Το μέλος gerstavros δεν είναι συνδεδεμένο Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στο μέλος: gerstavros
    Η φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας για την σταθερή τηλ εξακολουθεί να μην λειτουηργεί παρόλο που τους το είχα αναφέρει πριν δυο μήνες, και μου είπαν ότι ήταν προσωρινό
    Απάντηση με παράθεση
    #17      Αρχή
    Παλιά 29-07-10, 20:31 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους zouli84
    zouli84
    Junior Member
    Τύπος: ADSL
    Ταχύτητα: 11343/977 (24Mbps)
    ISP: Conn-x OTE
    DSLAM: ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router: Sagem F@st 2404
    SNR / Attn: 10.6(dB) / 24(dB)

Downloads: 4
    Το μέλος zouli84 δεν είναι συνδεδεμένο
    Αρχικό μήνυμα από Nrod ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή στις άλλες δύο, το μηνιαίο πάγιο που αναγράφουν είναι η "τελική τιμή" μαζί με το τέλος κινητής τηλεφωνίας; Π.χ. αν γίνεις συνδρομητής στο πρόγραμμα των 10GB που και στις τρεις εταιρίες έχει πάγιο 40,31€, σε Vodafone/Cosmote "αφού πάρεις το λογαριασμό στα χέρια σου" θα πληρώσεις 40,31€ αλλά στη Wind 40,31€+12% τέλος κινητής;
    Δεν αναφέρομαι στο πάγιο που αναγράφεται στην προσφορά. Προφανώς όλες οι εταιρίες δεν αναφέρουν το τέλος κινητής τηλεφωνίας (κακώς) ώστε να μη φαίνεται πολύ ακριβή η προσφορά.

Το θέμα είναι όμως ότι όταν πας να κάνεις σύνδεση θα πρέπει ο πωλητής να σε ενημερώνει για την τελική τιμή ΜΕ ΦΠΑ, ΜΕ τέλος κινητής. Εμένα όχι μόνο δεν με ενημέρωσε ο πωλητής της WIND αλλά ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει κάποια άλλη χρέωση, αν η τιμή που γράφουν στην προσφορά θα είναι το ποσό που θα πληρώνω κάθε μήνα και μου έκανε την πάπια
    Στη Vodafone ακόμα και σε τηλεφωνική προσφορά που μου κάνουνε μου αναφέρουν από μόνοι τους το τέλος κινητής. Δε λέω ότι οι άλλες εταιρίες είναι Παναγίες, την αντιμετώπιση όμως που είχα στη WIND (να κλέψουν λεφτά από όπου μπορούν, άθλια εξυπηρέτηση, κάκιστες υπηρεσίες, κανένας σεβασμός στον πελάτη) δεν την έχω δει πουθενά αλλού κι έχω κάνει συνδέσεις (εγώ προσωπικά αλλά και για συγγενείς) με OTE, Forthnet, Vodafone, ON, Cyta.
    Απάντηση με παράθεση
    #18      Αρχή
    Παλιά 29-07-10, 20:48 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους graphi
    graphi
    Skilled Member
    Τύπος: Gprs/3G
    Ταχύτητα: 56 kbps
    ISP: Wind
    Router: Nokia N78
    Path Level: Interleaved

Περιοχή: Σπάρτη
    Downloads: 29
    Uploads: 2
    Το μέλος graphi δεν είναι συνδεδεμένο graphi κάνει folding για την ανθρωπότητα!
    Παιδιά, όχι απαραίτητα για αυτή την προσφορά αλλά γενικά, στο πάγιο για Internet προσθέτεται μετά το τέλος κινητής τηλεφωνίας; Αναφέρομαι μόνο σε προγράμματα Internet, χωρίς τηλέφωνο.

Απάντηση με παράθεση
    #19      Αρχή
    Παλιά 29-07-10, 21:52 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους gerstavros
    gerstavros
    Advanced Member
    Τύπος: ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα: ~13.8/0.8 Mbps (10-25 ms)
    ISP: On Telecoms
    DSLAM: On Telecoms - ΝΙΚΑΙΑ
    Router: Level1 FBR-1161 & Pirelli
    SNR / Attn: ~6(dB) / ~18(dB)
    Path Level: Fastpath

Περιοχή: Πειραιάς-Νίκαια
    Downloads: 2
    Το μέλος gerstavros δεν είναι συνδεδεμένο Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στο μέλος: gerstavros
    Τα τέλη κινητής τηλεφωνίας δεν είναι μόνο για τα καρτοκινητά??? το 12%?
    Απάντηση με παράθεση
    #20      Αρχή
    Παλιά 29-07-10, 22:35 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους Nrod
    Nrod
    Frequent Member

Downloads: 1
    Το μέλος Nrod δεν είναι συνδεδεμένο
    Αρχικό μήνυμα από frenty ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι άσχετο, αφού το γράφουν έχουν την ευθύνη τους.
    Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
    Πριν με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, μήπως να διάβαζες καλύτερα τι ακριβώς έγραψα; Η φράση μου "Άσχετα αν στις υποσημειώσεις συνεχίζουν να γράφουν για ΦΠΑ 21%..." δεν έχει την έννοια που της δίνεις ("δεν είναι άσχετο"), εκτός αν έχω ξεχάσει τα ελληνικά μου.

Αρχικό μήνυμα από graphi ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, όχι απαραίτητα για αυτή την προσφορά αλλά γενικά, στο πάγιο για Internet προσθέτεται μετά το τέλος κινητής τηλεφωνίας; Αναφέρομαι μόνο σε προγράμματα Internet, χωρίς τηλέφωνο.
    Όλα τα πάγια συμβολαίου που βλέπεις στις ιστοσελίδες και των τριών εταιριών (ανεξάρτητα αν είναι για data ή φωνής) είναι χωρίς το τέλος κινητής τηλεφωνίας.

Αρχικό μήνυμα από gerstavros ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για τα δύο. Στα καρτοκινητά το προπληρώνεις όταν αγοράσεις κάρτα, στα συμβόλαια υπολογίζεται μετά ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού.
    Απάντηση με παράθεση
    #21      Αρχή
    Παλιά 30-07-10, 11:04 Απάντηση: Καλοκαιρινή προσφορά Wind ADSM για συνδρομητές συμβολαίου φωνής
    Το avatar του μέλους graphi
    graphi
    Skilled Member
    Τύπος: Gprs/3G
    Ταχύτητα: 56 kbps
    ISP: Wind
    Router: Nokia N78
    Path Level: Interleaved

Περιοχή: Σπάρτη
    Downloads: 29
    Uploads: 2
    Το μέλος graphi δεν είναι συνδεδεμένο graphi κάνει folding για την ανθρωπότητα!
    Αρχικό μήνυμα από Nrod ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    [...]
    Όλα τα πάγια συμβολαίου που βλέπεις στις ιστοσελίδες και των τριών εταιριών (ανεξάρτητα αν είναι για data ή φωνής) είναι χωρίς το τέλος κινητής τηλεφωνίας.
    [...]
    Ευχαριστώ... Ήθελα επιβεβαίωση ότι το τέλος μπαίνει και στα data συμβόλαια.

Αρχικό μήνυμα από gerstavros ...Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας,
    2. τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=317474

Απάντηση με παράθεση
    Απάντηση
    Tags
    mobile internet, προσφορά wind
    Εργαλεία Θεμάτων
    Υποβολή Θέματος στο:
    Παρόμοια Θέματα
    Θέμα Δημιουργός Θέματος Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
    Διακοπή συμβολαίου wind ADSM clock 200 Katrin7 Κινητή και Ασύρματη Ευρυζωνικότητα 11 29-01-10 20:04
    Wind: Προσφορά Wind Non stop για νέους συνδρομητές με συμβόλαιο nm96027 Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία 0 26-06-09 00:27
    Ακύρωση συμβολαίου wind adsm λόγω Κλοπής cmavr8 Κινητή και Ασύρματη Ευρυζωνικότητα 6 16-01-09 16:15
    Προσφορά WIND ADSM kostantis Κινητή και Ασύρματη Ευρυζωνικότητα 5 12-08-08 18:36
    Καλοκαιρινή ...λυπητερή για συνδρομητές chrand Isdn - Pstn 11 16-07-06 04:19
    Γρήγορη μετάβαση