Aυτό ειναι η ΕΙΔΗΣΗ και απορώ γιατί δεν εχει δωθεί δημοσιότητα ακόμα σε αυτό.
Καιρός ειναι να το κάνουν και οι άλλοι ISP και οχι να κοροιδεύουν τους συνδρομητές τους που έχουν πρόβλημα με τη πολιτική του ΟΤΕ.
Εμφάνιση 1.291-1.305 από 2770
-
04-01-06, 21:07 #1291
-
04-01-06, 21:35 #1292
Παντως οταν τους ειπα για αυτο το thread στο adsl.gr το ΓΝΩΡΙΖΑΝ και το ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
Eυχομαι μονο να ειναι αληθες το περι μηνυσης στον Οτε.
Εγω παντως του ειπα αν χρειαστει υπογραφες απο αγανακτησμενους συνδρομητες
να μας ενημερωσει γραφοντας εδω.
Με τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους λοιπον !!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikePan01 : 04-01-06 στις 21:50.
-
04-01-06, 21:38 #1293
Το πρόβλημα υπάρχει και στα 512 πάντως, αν και όχι τόσο έκδηλο όσο στα 384...
Στην περίπτωσή μου συμβαίνει το εξής:
Ενώ τα πακέτα, όπως τα μετράω με το performance monitor, είναι γύρω στα 50 και πέφτουν (και αντίστοιχα τα ping πάνε στα ουράνια) το πρόβλημα στο voip με ρούτερ που έχει ενσωματωμένο ΑΤΑ (Zyxel 2602 HW-63) δεν είναι τόσο έντονο.
Προ ολίγου κατέβαζα με Αζάρους και ταυτόχρονα έκανα μια υπεραστική κλήση, χωρίς προβλήματα.
Όταν έκανα κλήση, με Αζάρους να κατεβάζει και με ταυτόχρονο ping, μετά από λίγο τα ping πήγαν στα ύψη και σε time out και στο voip παρουσιάστηκε η γνωστή καθυστέρηση...
Αν χρησιμοποιήσω τον τέστερ του dkounal, τότε ο αριθμός των ICMP πακέτων που παίρνω είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που δείχνει το perfomance monitor, αλλά όχι πάντοτε. Το περίεργο, αν είναι περίεργο, είναι πως κάνοντας voip κλήσεις, με τη μέθοδο του dkounal δεν πέρνω πάνω από 12-15 πακέτα έναντι 30-40 του performance monitor. Όλα αυτά, ενώ ο Αζάρους κατεβάζει, όχι όμως στο φουλ (κρατάω δηλαδή το upload μέχρι 4 kB/s και το download μέχρι 12kB/s).
-
04-01-06, 21:48 #1294
Αρχικό μήνυμα από aragorn
Εάν δεν χρησιμοποιήσεις το ping βλέπεις ότι και το performance monitor, τον ίδιο μηχανισμό χρησιμοποιούν και τα δύο.
Εάν χρησιμοποιήσεις το ping ενώ χρησιμοποιείται η γραμμή εκεί έχω δει περιεργα πράγματα, σαν να μην μετράνε τα windows είτε τα ICMP είτε τα μη-ICMP πακέτα. Δυστηχώς δεν ξέρω που οφείλεται καθως όλα γίνονται με κλήσεις στο API των windows.
Συνεπώς: Είτε χρησιμοποιείτε τη γραμμή με voip ή οτιδήποτε άλλο και βλέπετε τι πακέτα λαμβάνετε γενικώς είτε τρέχετε το ping κομμάτι του προγράμματος χωρίς να χρησιμοποιείτε την γραμμή σε οτιδήποτε άλλο.
-
04-01-06, 21:49 #1295
Δεν το λένε μόνο το γράφουν κιόλας
:
Παρακολουθούμε με μέγιστη προσοχή τόσο την μαζική είσοδο χρηστών στο i-Call , όσο και τις παρατηρήσεις που δεχόμαστε από διάφορες πηγές (εισερχόμενες κλήσεις στο Τμ. Εξυπηρέτησης Πελατών, e-mails, απόψεις μελών σε forums κτλ). Μετά από μια πρώτη αξιολόγηση και με την υπόσχεση ότι το εν λόγω ζήτημα θα το εξετάζουμε συνεχώς πολύ προσεκτικά, θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
-
04-01-06, 22:49 #1296
Και όσο για ένα φίλο που ρωτησε γιατι δεν είναι γνωστό το πρόβλημα:
Ελάχιστοι παίζουν multiplayer στο σπίτι τους (όλοι πάνε σε net cafes) και μηδανιμοί τηλεφωνούν με VoIP προγράμματα. Αφου κατεβάζει κανείς δεν ανησυχεί. Mέχρι που θα δει την διαφήμηση στην τηλεόραση και τον πιάνει η απορία: "Α, ωραίο το Icall!"
-
04-01-06, 23:49 #1297
Παιδιά την ίδια επιβεβαίωση έχω και γω απο την ACN. Με πήραν σήμερα τηλ για να με ρωτήσουν λεπτομέριες για το μέιλ που έστειλα. Όταν τους εξήγησα το πρόβλημα μου είπαν οτι είναι γνωστό το πρόβλημα.Μετά εξήγησα οτι θα ήταν πολύ πιο λογικό η εταιρία τους να κινηθεί νομικά εναντίον του ΟΤΕ, αφου ο ΟΤΕ τους απαγορεύει εμμέσως -ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ- την υπηρεσία τους. Και είπαν οτι έχουν ξεκινήσει άμεσες διαδικασίες
Αντε μπας και δουμε καμία ασπρη μέρα σε αυτη τη χώρα, εαν και είμαστε ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡα πολύ πίσω ακόμα.
-
05-01-06, 00:01 #1298
Tellas Hol Forthnet TΊ κάνουν ?
-
05-01-06, 00:03 #1299
Αρχικό μήνυμα από Navigator
-
05-01-06, 00:10 #1300
Εμένα σήμερα μου έσκασε το νέο μου wireless router από forthnet! το Dlink G664T και έδωσα πίσω το linksys WAG354G. Τα disconnects τέρμα πλέον και τα κολλήματα της γραμμής, αλλά σαφώς τα μεγάλα pings και τα χαμηλής ταχύτητας downloads παραμένουν! Τώρα στο θέμα μας. Για όσους έχουνε linux υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει διάφορες μετρήσεις και στατιστικά και λέγεται iptraf. Το δοκιμάζω συχνά και στο Detailed Interface Statistics έχει total rates, incoming rates kai outcoming rates. Και εκτός των kbits/sec έχει και packets/sec. Στα incoming rates ας πούμε δεν πάει ούτε 20 καν πακέτα ανά sec. Και παίζει σε διάφορα νούμερα, είναι φυσιολογικό αυτό? Πάντως να το δοκιμάσετε γιατί είναι τέλειο!
-
05-01-06, 02:26 #1301
Και το tcpstat σε UNIX περιβάλλον κάνει ωραία δουλίτσα
-
05-01-06, 02:33 #1302
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Πρέπει να αφήνουν τους συνδρομητές τους στό έλεος του ΟΤΕ με τα 20pps ?
-
05-01-06, 02:35 #1303
-
05-01-06, 02:47 #1304
Συχωρεμένος
-
05-01-06, 03:04 #1305
Αυτό έχει βγει εδώ και μήνες αλλά δε βλέπω εξέλιξη: http://www.forthnet.gr/templates/sup...spx?c=10003817
Προβλήματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast
Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται σε ορισμένους χρήστες ADSL καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast. Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η FORTHnet σε συνεργασία με τον ΟΤΕ ( και εξωτερικούς του συνεργάτες ) προσπαθούν να εντοπίσουν τα αίτια του προβλήματος ώστε τυχόν δυσλειτουργίες να εξαλειφθούν το συντομότερο δυνατόν.
Παρόμοια Θέματα
-
Κινητοποίηση - Πρόβλημα περιορισμού πακέτων απο OTE
Από j77 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-06, 14:36
Bookmarks