Από την Τρίτη είμαι χωρίς τηλέφωνο και φυσικά χωρίς dsl, δηλώνω βλάβη, μου λένε θα το δούμε, παίρνω την επόμενη να δω τι γίνεται και μου λένε απεργία δεν μπορεί να γίνει τίποτα, τους λέω κι εγώ απεργώ αλλά πάντα υπάρχει προσωπικό ασφάλειας αλλιώς θα είχε πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, δεν γίνεται τίποτα μου λένε, άντε καλά λέω θα περιμένω να λήξει, αναρωτιέμαι αν η απεργία είχε 4ήμερη διάρκεια θα έμενα για 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο; πάιρνω την επόμενη της απεργίας και μου λένε ότι δεν θα γίνει αποκατάσταση λόγω της απεργίας που είχε προηγηθεί, μα λέω ρε παιδιά η απεργία έχει τελειώσει και ότι αν δεν μπορούν να αποκαταστήσουν την dsl τουλάχιστον να φτιάξουν το τηλέφωνο, δεν γίνεται μου λένε, αύριο θα αποκατασταθεί η βλάβη άντε καλά λέω, σήμερα Σάββατο τους ξαναπαίρνω και μου λένε ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη την Κυριακή, σας γράφω μεταξύ 10 αποσυνδέσεων το λεπτό μιας και είδα κατά τις 18:00 να προσπαθεί να πάρει ip, το τηλέφωνο φυσικά είναι νεκρό, αναρωτιέμαι το στο καλό γίνεται, με αυτόν τον τρόπο μόνο αντιπάθεια θα εισπράξουν από τον κόσμο για τον αγώνα που κάνουν, που πρέπει να απευθυνθώ για να μου αφαιρεθούν οι μέρες που ήμουν και είμαι χωρίς τηλέφωνο;
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Από την Τρίτη χωρίς τηλ.
-
16-12-06, 19:50 Από την Τρίτη χωρίς τηλ. #1Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ
-
16-12-06, 19:56 Απάντηση: Από την Τρίτη χωρίς τηλ. #2
και φαντασου οτι ερχονται και γιορτες ..ισωσ τελικα να ειναι καλυτερα να ιδιωτικοποηθει λογω ανταγωνισμου..παντωσ σιγουρα τα πραγματα αλλαξαν πολυ μεσα σε 2χρονια ετσι??θυμαστε τη πρωτη συνδεση στα 256κβ που ειχε βγει??σιγα σιγα αλλα ευτυχωσ παμε μπροστα παιδια...και ο θεος βοηθος
-
20-12-06, 01:10 Απάντηση: Από την Τρίτη χωρίς τηλ. #3
στο τέλος (που θα περάσουν μέρες και δεν θα έχουν έρθει τεχνικοί) θα σου δώσει το 121 που έπαιρνες για βλάβη ένα τηλέφωνο και ένα όνομα προισταμένου για παράπονα και ραντεβού αλλά θα δεις που το τηλέφωνο αυτό δε θα απαντά Π Ο Τ Ε !!!
αυτό έπαθα εγώ πριν 2 εβδομάδες περιοχή ζωγράφου...
ΕΧΩ ΟΤΕ...
ΠΟΥΛΑ Α Α Α Α Α Α Α!
-
20-12-06, 01:43 Απάντηση: Από την Τρίτη χωρίς τηλ. #4
Εμένα έχει βλάβη το τηλ. Μου είπαν σήμερα οτι το διόρθωσαν αλλά μετά από 3-4 ώρες πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ η dsl μου σέρνει από την ώρα που και καλά το διόρθωσαν. Θα τους ξαναπάρω αλλά δεν βλέπω μέλλον...
-
20-12-06, 14:32 Απάντηση: Από την Τρίτη χωρίς τηλ. #5
αυτο ακριβως επαθα και γω και μολις σημερα εχω τηλεφωνο.γιατι πηγα στο υπευθυνο τμημα εβρισα για να βρω το δικιο μου (γιατι εμενα μου εκαναν αποκατασταση της βλαβης στις 18/12 αλλα ο ανευθυνος υπαλληλος μου συνεδεσε λαθος αριθμο δηλ.εγω ειχα τηλ.210Edit: [ xxx ] και μετα ειχα 210Edit: [ xxx ]) . πληρης ιδιωτικοποιηση του οτε και απολυσεις των τεμπεληδων και αργομισθων υπαλληλων μηπως και στρωσουν λιγο τα πραγματα σε αυτο το γελοιο οργανισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 20-12-06 στις 23:52. Αιτία: αφαίρεση τηλεφώνων
Παρόμοια Θέματα
-
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών την Τρίτη 1 και την Κυριακή 6 Απριλίου
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 01:19 -
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών την Τρίτη 08/1/2008 από την Forthnet
Από No-Name στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-08, 23:11 -
Απο 20-12 χωρις τηλ!
Από megapixel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-07, 20:18 -
Χωρίς τηλ & internet από 13/11/07
Από Shpongled στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-07, 14:08 -
τηλ voip ή όχι απο την ON
Από leuteris7 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-07, 11:54
Bookmarks