Εμφάνιση 226-240 από 1833
-
01-04-07, 17:28 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #226
-
01-04-07, 18:10 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #227
Έλεγα άαμ το ξεκλειδώναμε...
-
01-04-07, 19:06 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #228
Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ με ON
Ποιος μας λεει οτι στο μέλλον δεν θα μας πετάξουν απ' εξω?
-
01-04-07, 20:18 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #229
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! Τι; Θα αλλάξουν ρυθμίσεις; Eίνα υποχρεωμένοι να δώσουν DNS Servers κτλ. Θα αλλάξουν Username και Password (Όχι ασφαλώς του router) της σύνδεσης; Ειναι και πάλι υποχρεωμένοι να δώσουν ID και PASS όπως κάνουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ISP. Ασε που δεν έχει πάρει κανείς ακόμα τα 4 email addresses που αναφέρουν στο πακέτο....ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
-
02-04-07, 02:27 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #230
Λοιπον να ριξω μια προταση βομβα, την οποια αν εχει ανταποκριση θα την κανω και σε ξεχωριστο τοπικ??????
Τι λετε να φτιαξουμε αλλη μια επιστολη στην οποια θα προσταζουμε (ναι καλα το εγραψα) την ΟΝ να μην απαιτει συνδρομη που καλειται να πληρωνει ο καθενας καθε μηνα, εως οτου παρεχει ολοκληρομενες τις υπηρεσιες για τις οποιες εχουμε συμβληθει χωρις κανενα ψεγαδι ειτε τεχνικο ειτε "επικοινωνιακο". Δεν ειμαστε ουτε πειραματοζωα ,ουτε ηλιθιοι.
Και πρωπαντως με τον παρα μας απαυτονουμε και την κυρα μας λεει ο σοφος λαος.
Σιγα και μην τους πληρωνουμε για ημιτελεις ή εντελως ανυπαρκτες υπηρεσιες.
Εγω προσωπικα παιδια ενα τετοιο γραμμα θα τους εστελνα αν με ειχανε συνδεσει, αλλα κι εγω εχω παει διακοπες στο Καιρο οπως πολλοι αλλοι εδω. Επισης αυτο ισως να ειναι και θετικο για εμενα γιατι σκεφτομαι σημερα να στηλω αιτηση ακυρωσης.
Σορρυ αν ξεφυγα απο το θεμα λιγο,αλλα ηταν μια σκεψη αιτια των οσω διαβασα ανωθεν.
-
02-04-07, 02:31 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #231
Δεν διαβασα ολα τα μηνυματα και δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει
Εγω παιζω με το Allied Data CopperJet 1612 το οποιο υποστηριζει απο την μανα του ΑΝΝΕΧ-b
αλλα με firmware upgrade το οποιο υπαρχει μεσα στο CD του το γυριζει σε ΑΝΝΕΧ-a
Ηταν το πιο φτηνο που ειχε το Πλαισιο και για αυτο το αγορασα.Προτιμηστε το , αξιζει τα λεφτα του
Μιας και ειχα switchaki το αγορασα παρολο που ειχε μια Ethernet.Κομπλε.....
-
02-04-07, 09:34 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #232
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Herretic : 02-04-07 στις 09:35.
-
02-04-07, 11:18 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #233
Το Router όταν το αγόρασα στην συσκευασία του έλεγε ότι παίζει και με AnnexA και με Β.
Το έβαλα πάνω το σύνδεσα , έβαλα τους κωδικούς αλλά δεν επαιξε.Αρχισα λίγο να το ψάχνω και είδα οτι ηταν default το AnnexB και δεν μπορούσα να το αλλάξω.Εκεινη την ώρα σκέφτηκα να βάλω το CD.Εκει μεσα βρήκα το firmware το οποίο μπορείς να το ξαναλάξεις όποια στιγμή θέλεις
Για να το βάζει η εταιρεία στο cd του παει να πει οτι σου επιτρέπει να του βγάλεις τα ματια...
-
02-04-07, 14:27 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #234
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Ποιο cd Μανόλης ?? Σε μένα δεν είχε κανένα cd από όσο θυμάμαι
-
02-04-07, 20:40 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #235
εν κατακλείδι ποιο μοντεμάκι να πάρω?
linksys h zyxel από ότι διαβάζω αυτά τα δύο εχουν δοκιμαστή εώς τωρα
-
02-04-07, 20:44 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #236ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
02-04-07, 23:27 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #237
και τα δυο ειναι πολυ καλα!εξαρταται το μοντελο που θες και ποσα διαθετεις!το linksys 200WAG πολυ καλο και τα zyxel με firewall επισης.Εγγυηση μεν με λιγα κολληματα δε σε σχεση με τα linksys.
dont even think it about linksys !!θα το παρεις στο χερι και θα μεινεις με το ....... pirelli στο χερι !!!!
-
03-04-07, 00:38 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #238
Έχω δανείσει ένα Jetspeed 520 σε έαν φίλο, ο οποίος αυτές τις μέρες έλεγε ότι θα αγόραζε άλλο οπότε δεν του χρειάζεται. Λέτε να θα πηγαίνει καλύτερα από το Pirelli; Για Internet μόνο το θέλω το iptv δεν με ενδιαφέρει.
-
03-04-07, 01:32 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #239
[/QUOTE]dont even think it about linksys !!θα το παρεις στο χερι και θα μεινεις με το ....... pirelli στο χερι !!!![/QUOTE]
Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είμαι τυχερός, αλλά σε εμένα το lynksys δούλεψε άψογα.
-
03-04-07, 02:00 Απάντηση: Λίστα άλλων ADSL2+ router που παίζουν με ON #240
dont even think it about linksys !!θα το παρεις στο χερι και θα μεινεις με το ....... pirelli στο χερι !!!![/QUOTE]
Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είμαι τυχερός, αλλά σε εμένα το lynksys δούλεψε άψογα.[/QUOTE]
Όχι φίλε μου σε εμένα αναφερόταν που ρώτησα για την αλλαγή του annexB firmware σε Α
Bookmarks