An το λέει ένα ίσως και να μην ισχύει αλλά πλέον φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα....
Εμφάνιση 271-285 από 325
-
02-02-11, 15:16 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #271
-
09-03-11, 12:25 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #272
Μόλις έκανα 28km για να πάω στο Plaisio της Μεταμόρφωσης.
Αφού ενημερώθηκα για την διαθεσιμότητα κάτι μνημών DDR2 σε πολύ δελεαστική τιμή (4GB ήθελα ο άμοιρος) ξεκίνησα για εκεί. Μόλις έφτασα, ρώτησα τον υπάλληλο για ένα σετ που ήθελα και του είπα ότι τηλεφώνησα πριν 20 λεπτά και με ενημέρωσαν ότι είναι διαθέσιμο.
Η απάντηση: "Κύριε ήρθε ένας 10 λεπτά πριν από εσάς και πήρε και τα 11 σετ που είχαμε"!
Τυχαίο; Μάλλον όχι. 28km για να μου πουν οι απατεώνες ότι τις πήρε ένας πριν από εμένα (ας υποθέσουμε ότι το χάβουμε). Έλα όμως που στο site λέει αυτό:
2τμχ ανά πελάτη
Όταν ενημέρωσα τον υπάλληλο για το εν λόγω, απλά έκανε τον ανήξερο και γελούσε πονηρά...
Σχετικό thread (του '05 παρακαλώ)
Ούτε πινέζα λοιπόν από την φούσκα που ονομάζεται Πλαίσιο.I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
09-03-11, 13:39 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #273
Εγώ αγόρασα τις προάλλες μια Twintech 560ti. Σημειώνω ότι η κάρτα δεν ήταν σε προσφορά, ή κομμάτι βιτρίνας ή από το stock house. Αγοράστηκε καινούργια.
Τη παρέλαβα στο κουτί της, το οποίο είχε την εξωτερική ζελατίνα του άθικτη. Ανοίγοντας το κουτί, βλέπω ότι η ηλεκτροστατική σακουλίτσα μέσα στην οποία βρίσκεται η κάρτα ήταν εντελώς σκισμένη στη μια πλευρά της.
Κατάλαβα ότι πρόκειται για επιστροφή. Την έβαλα στο μηχάνημα και χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη διαπίτωσα ότι η κάρτα κάνει έναν πολύ ενοχλητικό θόρυβο που προέρχεται από τα ηλεκτρονικά της κυκλώματά. Βασικά, ούτε ηχείο να είχα αγοράσει.
Φυσικά τη γύρισα πίσω και τα συλλυπητήριά μου στον επόμενο πελάτη του πλαισίου που θα αγοράσει τη συγκεκριμένη "καινούργια" κάρτα (η οποία μάλλον θα επιστρέφεται μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο κορόιδο να τη κρατήσει).
-
09-03-11, 18:00 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #274
Από εδώ:
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
- επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
- το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
- το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
10-03-11, 04:00 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #275
-
10-03-11, 08:47 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #276
Και αν ξεφουσκώσει, που θα πηγαίνεις να βλέπεις από κοντά αυτά που θέλεις να αγοράσεις ε?
-
10-03-11, 10:40 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #277
Επειδή ήμουν και εγώ χθες εκεί (από τις 10+) ρώτησα τον (λίγο εύσωμο) υπάλληλο και μου λέει ότι μόλις πριν 20 λεπτά ήρθε κάποιος και τις πήρε όλες.
Θυμάμαι βέβαια ποιο μετά κάποιον που ανέφερε τα 2τμχ/πελάτη και παίζει να ήσουν εσύ. Οπότε απλώς μπαρούφες έλεγε για το 10λεπτο αν σε μένα είχε ήδη πει 20λεπτο νωρίτερα.
-
10-03-11, 10:52 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #278
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
αν πω την κακία μου πως τις παίρνουν εσωτερικά και τις πουλάνε μετά σε διάφορες αγγελίες θα είμαι κακός ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
10-03-11, 10:53 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #279
Μπά, μάλλον ρεαλιστής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cranky : 10-03-11 στις 13:34.
-
10-03-11, 13:32 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #280
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
plaisio killer
-
10-03-11, 15:36 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #281
Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις, όσον αφορά το stock δηλαδή, ίσως το πλαίσιο να αγνοεί τι κάνουν, πιθανότατα, οι υπάλληλοι του. Το πιθανότερο είναι αυτό που λέει ο nnn...
Ακριβώς εκείνος, ναι. Παίζει οριακά να ήμασταν την ίδια ώρα στο μαγαζί.
Ψάχνω από εχθές διάφορα sites/fora με αγγελίες και όχι μόνο να δω πότε θα εμφανιστούν, μόνο και μόνο για περιέργεια...I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
10-03-11, 15:40 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #282
Την επόμενη φορά που κάποιος πάρει τηλέφωνο και του πουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια όταν φτάσει έξω από το μαγαζί ας ξαναπάρει τηλέφωνο να ρωτήσει και αν πουν και πάλι ναι ας μπει μέσα με το τηλέφωνο στο χέρι να τα ζητήσει να δει τι θα του πουν.
-
10-03-11, 15:45 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #283
Σε συνέχεια του παραπάνω ποστ που έκανα, πήγα σήμερα Πλαίσιο και μου έδωσαν πιστωτικό χωρίς πολλά-πολλά. Παραγγείλαμε και μια αντίστοιχη κάρτα στα γρήγορα.
Προσωπικά συνεχίζω να μην πολυεμπιστεύομαι τα "καινούργια" προϊόντα του πλαισίου - έχω την άποψη ότι πολλά είναι refurbished ή κραυγαλέες επιστροφές με ανοιχτά κουτιά κλπ. Αλλά, σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες, το after-sales τους είναι κορυφή. Όσες φορές χρειάστηκε, φέρθηκαν άψογα σε όλη τη διαδικασία ελέγχου και αλλαγής του προϊόντος.
-
10-03-11, 15:48 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #284
Τι να το κάνεις στο after-sales όταν το presales έχει τα χάλια του;
........Auto merged post: Mouse Potato πρόσθεσε 1 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά. Πάνε οι εποχές που για PC = πλαίσιο. Πιο παλιά υπήρχαν και οι εποχές όπου για PC = Στουρνάρα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mouse Potato : 10-03-11 στις 15:48. Αιτία: auto merged post
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
10-03-11, 15:52 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #285
Παρόμοια Θέματα
-
Τρέξτε να προλάβετε τις προσφορές που κάνει το πλαίσιο στις κάρτες γραφικών !!!!!
Από johnmaroudas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-10, 17:43 -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ!!!!!!!!!!!!
Από mgkillme στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-09, 09:39 -
απάτη σε ebay
Από kirmis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 16:40 -
Απάτη με τα μεταχειρισμένα στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης!
Από pelasgian στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 90Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-05, 05:32
Bookmarks