Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-21 από 21
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    SNR / Attn
    9db(dB) / 26db(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Piparas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα μαζί μου εκκαθαριστικό αλλά νομίζω χρειάζονταν μόνο τον αριθμό Α.Φ.Μ, ίσως και φωτοτυπία θα σε γελάσω. Φυσικά και την ταυτότητά σου. Εάν δεν έχεις εκκαθαριστικό αλλά έχεις Α.Φ.Μ. πήγαινέ τους από την εφορία σου βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.
    Θα τα πάρω όλα μαζι μου καλου κακου για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο!
    Ευχαριστώ πολύ!!

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    15.997/1.023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Speedtouch 780i WL
    SNR / Attn
    9(dB) / 21,5(dB)
    Καλησπέρα & καλό μήνα
    Ενδιαφέρομαι να ανοίξω καταθετικό λογαριασμό (ταμιευτηρίου κατά προτίμηση) σε κάποια τράπεζα, εκτός Alpha Bank. Για την ακρίβεια στην Alpha καταβάλλεται κάθε 1η του μήνα ο μισθός μου (μέσος όρος 600€-650€) και επειδή δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, θα ήθελα να παίρνω το συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα και να το μεταφέρω σε κάποια άλλη.
    Ψάχνω για λογαριασμό ο οποίος να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
    α) Να έχει όσο το δυνατόν υψηλότερο επιτόκιο (βασικά να έχει αξιοπρεπές επιτόκιο, πχ ο τρέχον λογαριασμός της Alpha έχει 0,15%. Το επιτόκιο με ενδιαφέρει, επειδή κάθε μήνα από το ποσό του μισθού μου θα αφήνω περίπου 200€-250€ για αποταμίευση - βασικά το συγκεκριμένο ποσό πήγαινε κάθε μήνα στο δάνειο του αυτοκινήτου, το οποίο πλέον έχει αποπληρωθεί και είπα να αρχίσω να βάζω κανένα ψιλό στην άκρη, δύσκολοι καιροί έρχονται)
    β) Η Τράπεζα να έχει web banking, ώστε να μπορώ να κάνω τις καθιερωμένες μηνιαίες πληρωμές (πχ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, hol, κτλ), να βλέπω τις κινήσεις του λογαριασμού, κτλ
    γ) Να μην έχει έξοδα διαχείρισης
    δ) Να μην απαιτείται ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα του λογαριασμού άνω των 1000€

Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει την Millenium, συγκεκριμένα τον "Λογαριασμός Ταμιευτηρίου Αποταμίευση για Όλους", ο οποίος έχει επιτόκιο 2,5% με μηνιαίο εκτοκισμό και ποσό κατάθεσης κάθε μήνα 50€-500€. Κάλεσα στο customer care τους, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί όσον αφορά τα εξής:
    1) αν υπάρχουν έξοδα διαχείρισης,
    2) γιατί δεν μπορώ να κάνω κατάθεση άνω των 500€
    3) αν τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
    Επιπλέον θετικό υπάρχει υποκατάστημα 5' από το σπίτι μου. Ποια η άποψη σας για την εν λόγω τράπεζα? Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το web banking της?

Επιπλέον μίλησα με την Πειραιώς και το καλύτερο καταθετικό προϊόν που είχαν να μου προτείνουν για την περίπτωσή μου ήταν το "Αποδοτικό Ταμιευτήριο" με επιτόκιο 0,15%, (νομίζω μου είπαν εξαμηνιαίο εκτοκισμό). Σε ερώτηση μου εάν υπάρχουν έξοδα διαχείρισης δεν γνώριζαν καν τι είναι αυτά και τους έδωσα μερικά παραδείγματα. Ένα μεγάλο plus της Πειραιώς είναι ότι , εκτός του ότι υπάρχει υποκατάστημα δίπλα από το σπίτι μου , έχω ακούσει τα καλύτερα για το web banking (α! επίσης ο συγκεκριμένος καταθετικός λογαριασμός συμμετέχει κάθε μήνα σε αυτές τις κληρώσεις που κάνουν)

Τι μου προτείνετε;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    aspis bank αν και αλλαξε ονομασια τωρα, εχει 3,50% επιτοκιο μεικτο. τα εχω πολλα χρονια τα λεφτα μου εκει. να φανταστεις οτι στην μισθοδοσια δινει 7%.
    αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν ξερω αν θα εβαζα λεφτα σε τραπεζα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Υπάρχει το live banking της Eurobank με 3% (ανω των 3000€) και μηνιαίο εκτοκισμό, και καλύπτει όλα αυτά που αναφέρεις (web banking, τα χρήματα άμεσα διαθέσιμα κλπ)
    live-banking.gr

Καλησπέρα. Ειμαι 16 χρονών και δούλεψα για ένα μεροκάματο , ήρθε το Ικα και με εγραψε και για να γλιτωσει το αφεντικο καποια λεφτα μου ειπε να μου κολλησει ενα ενσιμο και μετα να δηλωσει απολυση !Πρεπει να βγαλω αριθμο Μητρωου Ικα. Εχω αφμ αμκα ταυτοτητα φωτοτυπιες και οτι χρειαζεται ομως ο νομος λεει οτι πρεπει να εχω τραπεζικο λογαριασμο και αριθμο IBAN . Ξερω τα απαραιτητα δικαιολογητικα τραπεζικου λογαριασμου που πρεπει να εχει ο γονεας μου και εγω αλλα θελω να ρωτησω ; μπαινουν καποια λεφτα αυτοματα στον λογαριασμο μου χωρις τη συγκαταθεση μου ;; Γινεται γενικα να μου στειλουν καποια καρτα με λεφτα ή καποιον λογαριασμό χωρίς την συγκαταθεση μου ;; Μπορω να κλεισω αμεσως τον λογαριασμο σαν να μην υπηρχε και να μην με ενοχλησουν στο μελλον ; και επισης με 1 ενσιμο υπαρχει περιπτωση να βγω απο την ασφαλεια του πατερα μου ; ( αν και δεν νομιζω γιατι πρεπει να περασω τα 50 ενσιμα ). Η μανα μου γενικα φρικαρει με τραπεζες και δεν εχει καμια σχεση προσπαθω να την κανω να καταλαβει οτι θελω να φτιαξω τον τραπεζικο λογαριασμο μονο και μονο για τον αριθμο μητρωου .Εαν ομως υπαρχει οποιαδιποτε συνεπεια οπως να βγω απο το βιβλιαριο του πατερα μου η να χρειαστει να πληρωσω κατι παρακαλώ ενημερώστε με για να ξέρω αν ειναι να ενημέρωσω το αφεντικό μου πως δεν μπορω να τον διευκολύνω ! Ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Αλεξανδρα Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπαινουν καποια λεφτα αυτοματα στον λογαριασμο μου χωρις τη συγκαταθεση μου ;
    μακάρι να έβαζαν λεφτά στους λογαριασμούς μας χωρίς την συγκατάθεσή μας

Γινεται γενικα να μου στειλουν καποια καρτα με λεφτα ή καποιον λογαριασμό χωρίς την συγκαταθεση μου ;;
    όπως παραπάνω
    λογαριασμό θα ανοίξεις
    ούτε πιστωτική θα σου στείλουν, γιατί δεν έχεις εισόδημα, ούτε τίποτα άλλο

Μπορω να κλεισω αμεσως τον λογαριασμο σαν να μην υπηρχε και να μην με ενοχλησουν στο μελλον ;
    ένας λογαριασμό είναι πάντα χρήσιμος
    να τον κρατήσεις και για μελλοντική χρήση

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Άνοιγμα λογαριασμού σε τράπεζα!
    Από Jhmmy στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 11:17
  2. Μισθός τραπεζικού υπαλλήλου...
    Από kostas80 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 23:07
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-06, 14:13
  4. Άδειασμα τραπεζικού λογαριασμού
    Από No-Name στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-06, 23:37

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα