Σελ. 23 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 331-345 από 393
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    ~12500/ ~900
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    (dB) / 33,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Spoiler:
    Έχεις την απεριόριστη συμπαράστασή μου.
    Ίσως παρηγορηθείς αν επαληθεύσω και'γω αυτό που υποθέτω ήδη γνωρίζεις: πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να νταντεύουν το εναλλακτικό λειτουργικό, το εναλλακτικό office suite, το εναλλακτικό mail server και γενικά τα εναλλακτικά προϊόντα της Microsoft και ταυτόχρονα να παρέχουν υποστήριξη στους τελικούς χειριστές του τεράστιου αυτού όγκου εναλλακτικού λογισμικού. Μάλιστα συνήθως γίνεται χωρίς ποτέ αυτό να περιγράφεται στον τίτλο εργασίας τους, με ωράρια που ξεπερνούν τους όρους «υπερωρία» και «ελαστικό», με χαμηλούς μισθούς, υψηλές απαιτήσεις και χωρίς την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται όποιος έρχεται σε καθημερινή επαφή στην εργασία του με τα εναλλακτικά προϊόντα λογισμικού.

Όσο αφορά το server σου τώρα, αν είναι ένας τυπικός, όχι και πολύ πρόσφατος, rack server με μια onboard 2MB κάρτα γραφικών μπορείς να δοκιμάσεις με μια -αν βρεις- PCI κάρτα γραφικών μια και υποθέτω δεν θα έχει θύρα AGP.

Βλέπεις οι PCI κάρτες γραφικών ήταν κάποτε το στάνταρντ. Αυτό άλλαξε με την έλευση της θύρας AGP. Ωστόσο ακόμη και πολλά χρόνια αργότερα οι κάρτες γραφικών PCI συνέχισαν να παράγονται με τη δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος με παλαιό υπολογιστή να χρειαστεί αναβάθμιση.
    Μάντολες αν με ρωτήσεις.

Αν ο υπολογιστής σου δεν είχε θύρα AGP ενώ κόντευε να εμφανιστεί η PCI express δεν θα σε έσωζε μια κάρτα γραφικών. Η πασιέντζα έπαιζε με αυτή που είχες, οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν άλλο μηχάνημα και όχι άλλη κάρτα.
    Ο πραγματικός λόγος λοιπόν ήταν για να υποστηριχθούν παλαιοί servers που κάποιοι θέλησαν να τους φορτώσουν το εναλλακτικό λειτουργικό.

Βλέπεις το εναλλακτικό λειτουργικό είναι κάπως περίεργο, για αυτό άλλωστε το ονομάζουμε και «εναλλακτικό». Μπορεί ας πούμε η έκδοση server να αποφασίσει ότι θέλει «DirectX» (εναλλακτικός X server) με «Direct3D». Αυτό είναι κάτι σαν το OpenGL με τη διαφορά ότι δεν κάνει για επαγγελματικές εφαρμογές αλλά μόνο για παιχνίδια. Δεν μπορείς να τρέξεις 3D προγράμματα (πχ CAD) με αυτό, μόνο παιχνίδια. Αυτό ενισχύει και τη θεωρία ότι το εναλλακτικό λειτουργικό απευθύνεται σε χομπίστες και όσους έχουν χρόνο για... παιχνίδια.

Όπως καταλαβαίνεις ο εναλλακτικός X server και το εναλλακτικό OpenGL όπως και όλα τα εναλλακτικά δεν τρέχουν όπως θα έπρεπε και δεν ακολουθούν κάποια στάνταρντς. Για παράδειγμα το εναλλακτικό λειτουργικό δεν προσφέρει καθαρή κονσόλα αλλά μόνο τον εναλλακτικό X server με το οποίο ο εναλλακτικός πυρήνας του είναι στενά δεμένος. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι πιθανό ο εναλλακτικός X server να αποφάσισε ότι δεν του αρέσει η κάρτα γραφικών του server σου και να μη δουλεύει. Είναι σαν να λέμε ότι έγινε root στη θέση του root ή πιο σωστά administrator στη θέση του administrator.

Από μένα καλή τύχη και προπάντων πολύ υπομονή.
    Χειροποίητος desktop είναι (με τα χεράκια μου τα έκανα όλα και με τα readme και τα help ανα χείρας αλλά τότε είχα επιμονή και υπομονή), 4ετίας με win2003 server (amd64, έχει agp, αλλά δεν θυμάμαι αν έχει onboard -θα το κοιτάξω υποχρεωτικά συντομως). Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, θα τη χρειαστώ

ΥΓ. Όταν εξοπλιστώ ξανά με υπομονή και επιμονή και με μερικές γνώσεις παραπάνω θα τον αντικαταστήσω με linux server αλλά δεν είναι της ώρας ακόμα
    Μπάτσοι παντού, πυροσβέστες πουθενά!

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimig33 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΥΓ. Όταν εξοπλιστώ ξανά με υπομονή και επιμονή και με μερικές γνώσεις παραπάνω θα τον αντικαταστήσω με linux server αλλά δεν είναι της ώρας ακόμα
    αναβαθμίσω λέμεεε
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    αναβαθμίσω λέμεεε
    φέρω στον ορθό δρόμο είναι καλύτερο...αφού στην ουσία αφήνεις τις εναλλακτικές λύσεις και πορεύεσαι στο δρόμο της Αρετής, ως άλλος Ηρακλής.
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euri Εμφάνιση μηνυμάτων
    φέρω στον ορθό δρόμο είναι καλύτερο...αφού στην ουσία αφήνεις τις εναλλακτικές λύσεις και πορεύεσαι στο δρόμο της Αρετής, ως άλλος Ηρακλής.
    Επειδή κι εγώ δεν πιστεύω σε λειτουργικά με μαγικές ιδιότητες και ορμόμενος από τα προβλήματα του Yiapap, είπα κι εγώ να αγοράσω μια κόπια του εναλλακτικού λειτουργικού, Η σκέψη ήταν να το τρέξω στο VMWare Player όπου τρέχω άλλωστε και τα περισσότερα λειτουργικά που έχω για να δοκιμάσω πως δουλεύουν εφαρμογές σε άλλες πλατφόρμες. Το εξίσου καλό είναι ότι θα έχω την δυνατότητα και να παίζω αυτή τη νέα μουσική με προστασία κατά των κακών πειρατών που σκοτώνουν την μουσική.

Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο το κοντινότερο κατάστημα και παραγγέλνω retail έκδοση Vista Home Premium (279€). Ημιεπαγγελματική χρήση θα έκανα, είπα να μην πάω στις ακριβές εκδόσεις. Σαν νομοταγής πολίτης λοιπόν, διαβάζω το EULA:

4. USE WITH VIRTUALIZATION TECHNOLOGIES. You may not use the software installed on the licensed device within a virtual (or otherwise emulated) hardware system.
    Μάλλον πήρα λάθος έκδοση εγώ. Παίρνω λοιπόν το κατάστημα που ευτυχώς πείστηκε, με τα χίλια ζόρια, και αφού δεν το εγκατέστησα κάπου, να δεχτεί πίσω το λογισμικό. Τους είπα το πρόβλημά μου και μου πρότειναν το Vista Ultimate (482€) για την περίπτωσή μου. Τι να κάνουμε λέω, ακριβό το εναλλακτικό λειτουργικό αλλά δεν γίνεται να μείνω εκτός αγέλης ζαρκαδιών. Είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορείς να τους αψιφήσεις. Αφήνω λοιπόν τους ενδοιασμούς που το προϊόν κοστίζει σχεδόν όσο ο νέος μου υπολογιστής και πληρώνω το επιπλέον κόστος για την δεύτερη έκδοση.

Διαβάζω πάλι το Eula, ευτυχώς αυτή τη φορά επιτρέπεται να το έχω σε VM, αλλά:

6. USE WITH VIRTUALIZATION TECHNOLOGIES. You may use the software installed on the licensed device within a virtual (or otherwise emulated) hardware system on the licensed device. If you do so, you may not play or access content or use applications protected by any Microsoft digital, information or enterprise rights management technology or other Microsoft rights management services or use BitLocker. We advise against playing or accessing content or using applications protected by other digital, information or enterprise rights management technology or other rights management services or using full volume disk drive encryption.
    Αν το εγκαταστήσω σε VM, δεν θα μπορώ να ακούω νόμιμα την μουσική που αγόρασα. Σαν νομοταγής πολίτης, αρνούμαι να σκοτώσω την μουσική, οπότε ας πάει στα κομμάτια λέω, αφού έδωσα τόσα λεφτά κρίμα είναι να πάει στα σκουπίδια. Έτσι κι αλλιώς το να έχεις αυθεντικά windows είναι επένδυση. θα παίζω και κανά σύγχρονο παιχνίδι, ίσως είναι και καιρός να αναβαθμίσω το ρημάδι να τρέξω Crysis. Ακόμα κι αν μου χαλάσει ο υπολογιστής, θα το χρησιμοποιώ στον καινούργιο υπολογιστή. Πάνω που άρχιζα το partitioning στην αγαπημένη μου διανομή, διαβάζω λίγο το EULA:

1a. Software Other than Windows Anytime Upgrade. The first user of the software may reassign the license to another device one time. If you reassign the license, that other device becomes the "licensed device."

b. Windows Anytime Upgrade Software. The first user of the software may reassign the license to another device one time, but only if the license terms of the software you upgraded from allows reassignment.
    Καλά και πού ξέρει η MS σε τι υπολογιστή το τρέχω? Λίγο που ρώτησα στο Internet, λέει η microsoft "δένει" το σειριακό σου αριθμό με την μητρική σου. Αν αλλάξεις μητρική, θεωρείται λέει ότι αλλάζεις σύστημα. Και βρέθηκα προ του διλλήματος: Αν το εγκαταστήσω τώρα, έχω αγοράσει λογισμικό αξίας 482 ευρώ το οποίο πρέπει να πετάξω αν και όταν αλλάξω υπολογιστή ή αναβαθμίσω μητρική. Μα αν ήμουν Hardcore Gamer, το πιο πιθανό ήταν να αλλάζω μητρική κάθε 1 βαριά 2 χρόνια, για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις απαιτήσεις των παιχνιδιών. Θα πρέπει κάθε τόσο να δίνω το (ομολογουμένως λιγότερο για oem) ποσό για να είμαι νόμιμος? Χώρια τα όσα θα έδινα για το Office αν ήμουν σοβαρός στο να τρέξω νόμιμα το εναλλακτικό λειτουργικό. Δεν πάει στο @#$$* σκέφτηκα. Και το έβαλα για δημοπρασία. Όλο και κάποιο κορόιδο που πιστεύει στην αξία του εναλλακτικού λειτουργικού θα υπάρχει. Τόση διαφήμιση πέφτει....

Edit: το τελευταίο ευτυχώς το αλλάξανε λέει. Να' ναι καλά, αλλά η κόπια πουλήθηκε... Το θέμα ακόμα ισχύει όμως αν έχεις OEM έκδοση του OS που είναι και η συνηθέστερη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 10-06-08 στις 14:23.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου έλεγα εγώ την εμπειρία μου για τα vista, αλλά δεν έχω το βράδυ ελεύθερο.
    Θα την συνοψίσω στο εξής:
    η επόμενη έκδοση του norton antivirus θα πρέπει να τα έχει ως ... trojan.

Παίδες, πρώτη φορά στη ζωή μου είδα λειτουργικό που με το που βλέπει internet να ... τσακίζεται να στείλει τόσα πολλά μηνύματα με στοιχεία του υπολογιστή μου σε τόσες πολλές εταιρείες. Έκανα ένα traffic analysis και μου έφυγε το κλαπέτο.
    Αν έχεις πρόχειρα τα log και δε σε πειράζει, κάνε μια δημοσίευση.
    -Our brains are too small to judge his genius. We should get down on our knees and let his wisdom rain down on us!

-Ewww, his wisdom is brown and stinky, and it's clumping in my hair!

http://aswl.blogspot.com/ (Abstract Security & Workflow Layer)
    http://converge-ep.blogspot.com/ (Converge Enterprise Platform)

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον πήρα λάθος έκδοση εγώ. Παίρνω λοιπόν το κατάστημα που ευτυχώς πείστηκε, με τα χίλια ζόρια, και αφού δεν το εγκατέστησα κάπου, να δεχτεί πίσω το λογισμικό. Τους είπα το πρόβλημά μου και μου πρότειναν το Vista Ultimate (482€) για την περίπτωσή μου. Τι να κάνουμε λέω, ακριβό το εναλλακτικό λειτουργικό αλλά δεν γίνεται να μείνω εκτός αγέλης ζαρκαδιών. Είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορείς να τους αψιφήσεις. Αφήνω λοιπόν τους ενδοιασμούς που το προϊόν κοστίζει σχεδόν όσο ο νέος μου υπολογιστής και πληρώνω το επιπλέον κόστος για την δεύτερη έκδοση.
    Θα μπορούσες να πάρεις Windows Vista Business Retail με περίπου 330€. Αν ήταν καινούργιος υπολογιστής θα την έβγαζες με ~100€ με έκδοση OEM (DSP).

Αν το εγκαταστήσω σε VM, δεν θα μπορώ να ακούω νόμιμα την μουσική που αγόρασα. Σαν νομοταγής πολίτης, αρνούμαι να σκοτώσω την μουσική,
    Έχεις πολλά τραγούδια προστατευμένα με Microsoft DRM; Αν ναι τότε επέλεξες λάθος τεχνολογία (VM) ή λάθος λειτουργικό για να τα ακούς

Καλά και πού ξέρει η MS σε τι υπολογιστή το τρέχω? Λίγο που ρώτησα στο Internet, λέει η microsoft "δένει" το σειριακό σου αριθμό με την μητρική σου. Αν αλλάξεις μητρική, θεωρείται λέει ότι αλλάζεις σύστημα. Και βρέθηκα προ του διλλήματος: Αν το εγκαταστήσω τώρα, έχω αγοράσει λογισμικό αξίας 482 ευρώ το οποίο πρέπει να πετάξω αν και όταν αλλάξω υπολογιστή ή αναβαθμίσω μητρική. Μα αν ήμουν Hardcore Gamer, το πιο πιθανό ήταν να αλλάζω μητρική κάθε 1 βαριά 2 χρόνια, για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις απαιτήσεις των παιχνιδιών. Θα πρέπει κάθε τόσο να δίνω το (ομολογουμένως λιγότερο για oem) ποσό για να είμαι νόμιμος?
    Φυσικά και δεν ισχύει αυτό και δεν ισχύει ούτε για τις OEM (DSP) εκδόσεις. Μπορείς να αλλάξεις ότι θέλεις όσες φορές θέλεις. Αν κλειδώσει το activation, απλά παίρνεις (δωρεάν ) τηλέφωνο τη Microsoft Hellas και σου δίνουν κωδικό ενεργοποίησης.

Ελπίζω να βοήθησα στην άσωτη πορεία σου.
    Να 'χα τώρα το κουράγιο να κάνω update το Cacti
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    μπλα μπλα μπλα

Edit: το τελευταίο ευτυχώς το αλλάξανε λέει. Να' ναι καλά, αλλά η κόπια πουλήθηκε... Το θέμα ακόμα ισχύει όμως αν έχεις OEM έκδοση του OS που είναι και η συνηθέστερη.
    Διάβασε τις σωστές άδειες για αυτό που αγόρασες

(βέβαια κάτι μου λέει πως δεν το αγόρασες αλλά το εκάνες gpl copy απο κάπου )

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Μόνο ο yiapap έχει humor εδώ μέσα;
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ludist Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο ο yiapap έχει humor εδώ μέσα;
    Μόνο αυτός ξέρει τι θα πει emerge world ..............

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Άλλο ένα πλεονέκτημα του Gentii Apprentice
    (το humour φυσικά, γιατί για το emerge world άστα βράστα )

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διάβασε τις σωστές άδειες για αυτό που αγόρασες

(βέβαια κάτι μου λέει πως δεν το αγόρασες αλλά το εκάνες gpl copy απο κάπου )
    Το κείμενο των αδειών είναι από την ίδια την microsoft. Πάρε την έκδοση για το business. Δεν αγοράζω λειτουργικά, έχω πρόσβαση σε δωρεάν εκδόσεις. Μας αγαπάει η microsoft, εμείς δεν την πάμε μία.

Θα μπορούσες να πάρεις Windows Vista Business Retail με περίπου 330€. Αν ήταν καινούργιος υπολογιστής θα την έβγαζες με ~100€ με έκδοση OEM (DSP).

Έχεις πολλά τραγούδια προστατευμένα με Microsoft DRM; Αν ναι τότε επέλεξες λάθος τεχνολογία (VM) ή λάθος λειτουργικό για να τα ακούς
    Θυμίσου χρήστες του εναλλακτικού που έρχονται στο linux και παραπονιούνται για τις τόσες πολλές διανομές!
    Έχεις δίκιο, η Business Retail είναι η πιο φθηνή έκδοση για να έχω Vista σε VM νόμιμα και όχι η Ultimate. Oem δεν κάνει να βάλεις σε VM. Είναι δεμένη με το μηχάνημά σου. Τεχνικό πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλά παραβιάζεις την EULA.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό και δεν ισχύει ούτε για τις OEM (DSP) εκδόσεις. Μπορείς να αλλάξεις ότι θέλεις όσες φορές θέλεις. Αν κλειδώσει το activation, απλά παίρνεις (δωρεάν ) τηλέφωνο τη Microsoft Hellas και σου δίνουν κωδικό ενεργοποίησης.
    Φυσικά και αυτό είναι πατέντα (που δουλεύει, δεν το αμφισβητώ) αλλά όχι νόμιμη πρακτική σύμφωνα με το EULA, αν αλλάξεις μηχάνημα (η μητρική που θεωρείτε ότι αλλάζεις μηχάνημα). Η OEM έκδοση είναι αρκετά πιο φθηνή για κάποιο λόγο, άσχετα αν το "τραβάμε" στα όριο τις παρανομίας εμείς οι τελικοί χρήστες.

Ελπίζω να βοήθησα στην άσωτη πορεία σου.
    Να 'χα τώρα το κουράγιο να κάνω update το Cacti
    Gentoo σε server μόνο ένας Genti βάζει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 11-06-08 στις 10:58.

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    1. Mπορείς να βάλεις OEM σε VM. Διάβασε προσεκτικά την EULA και πες μου που αναφέρει physical και όχι virtual PC. Πάντα αναφέρει νέο μηχάνημα. Οπότε είναι θέμα ερμηνείας.

2. Η αλλαγή μητρικής δεν θεωρείται αλλαγή μηχανήματος εκτός αν με αυτή αλλάξεις τη CPU, τη RAM, τη VGA και τον δίσκο ). Επαναλαμβάνω ότι έχω κάνει activation μέσω τηλεφώνου με τη Microsoft Hellas μετά από αλλαγή μητρικής. Επίσης έχει τύχει να μην χρειαστεί καν να πάρω τηλέφωνο. Το activation έπαιξε μια χαρά (μάλλον ήταν στις 3 επιτρεπόμενες major αλλαγές).

3. Είναι home server. Ένα πράγμα σαν τα VM σπίτι σου

<edit>
    Τελικά πήγες και τα αγόρασες τα Windows ή έχεις πρόσβαση σε άδειες. Μας μπερδεύεις!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 11-06-08 στις 11:22.

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    1. Mπορείς να βάλεις OEM σε VM. Διάβασε προσεκτικά την EULA και πες μου που αναφέρει physical και όχι virtual PC. Πάντα αναφέρει νέο μηχάνημα. Οπότε είναι θέμα ερμηνείας.
    Αφού έχει σημείο που λέει ακριβώς αν έχες δικαίωμα για εγκατάσταση σε Virtual ή Emulated μηχάνημα ή όχι. Αν έχεις πρόχειρα κείμενο από OEM EULA, δες το αν το επιτρέπει ή όχι. Αλλά ακόμα κι αν το επιτρέπει, πρέπει η ενεργοποίηση να γίνει στο VM αρχικά και όχι στο ίδιο το μηχάνημα. Τρέχα γύρευε...

2. Η αλλαγή μητρική δεν θεωρείται αλλαγή μηχανήματος εκτός αν με αυτή αλλάξεις τη CPU, τη RAM, τη VGA και τον δίσκο ). Επαναλαμβάνω ότι έχω κάνει activation μέσω τηλεφώνου με τη Microsoft Hellas μετά από αλλαγή μητρικής. Επίσης έχει τύχει να μην χρειαστεί καν να πάρω τηλέφωνο. Το activation έπαιξε μια χαρά (μάλλον ήταν στις 3 επιτρεπόμενες major αλλαγές).
    Ναι βρε, κι εγώ το έχω κάνει. Ισχύει πέρα για πέρα αυτό που λες. Εμένα μου έχει τύχει να μου "λήξει" το serial και μετά από επανεγκατάσταση να μπαίνει κανονικά χωρίς να χρειαστεί καν τηλέφωνο. Αλλά δεν λέει τίποτα αυτό για το αν είναι νόμιμο ή όχι αυτό που κάνω. (Άσχετα αν θα έπρεπε στο βαθμό που κάτι τέτοιο μπορεί να ελεγχθεί).

3. Είναι home server. Ένα πράγμα σαν τα VM σπίτι σου

Τελικά πήγες και τα αγόρασες τα Windows ή έχεις πρόσβαση σε άδειες. Μας μπερδεύεις!
    Το αγόρασα φυσικά!

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Άλλο ένα πλεονέκτημα του Gentii Apprentice
    (το humour φυσικά, γιατί για το emerge world άστα βράστα )
    Gentii Kopanos είσαι....όχι Apprentice
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ναι φυσικά η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει στο VM! Έτσι κι αλλιώς ισχύει αυτό.

Είναι νόμιμο. Τουλάχιστον αυτή είναι η απάντηση της MS σε ερώτησή μου (τότε).

<edit>
    @Euri
    Καλά... Δεν θα βρεθείς σε κανά Gentooμηχάνημα; Pre Menstrual Syndrome θα σου 'ρθει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 11-06-08 στις 12:03.

Σελ. 23 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. How To: Εγκατάσταση Linux SMP Folding client στα Windows, με VMware & Debian
    Από EvilHawk στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-08, 22:04
  2. Βίος και πολιτεία ενός dsl χρήστη
    Από koukouroukou στο φόρουμ The fun section...
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-06, 23:38
  3. οι περιπέτειες ενός χρήστη LIVE !
    Από dimi_p στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-05, 13:11
  4. Βοήθεια με χρηστη στα Windows...
    Από dpetka2001 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-04, 16:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα