Παιδιά το χάσαμε όμως, η ερώτηση δεν ήταν αν θέλω η οχι να βάλω το firmware και που να το βρω αλλά αν είναι συμβατό με ενα NAS δίσκο το webtransmission για να μην έχουμε τα προβλήματα του αργού USB.
Εμφάνιση 31-40 από 40
-
21-05-08, 02:23 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #31
<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
21-05-08, 02:32 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #32
-
21-05-08, 02:57 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #33
-
22-01-09, 22:59 transmission στο fritz!box #34
The King is dead. Long live the King!
σήμερα ανακοινώθηκε από την ομάδα του Webtransmission ότι σταματά η ανάπτυξή του, τουλάχιστο στη μορφή που το γνωρίζουμε. Το Webtransmission (που μας παρουσίασε ο συμφορουμίτης tsampouros πριν από σχεδόν ένα χρόνο), ήταν μια εκδοχή του αγαπητού πια στον κόσμο του linux "transmission bittorrent" με δικό του web-interface αλλά και μικρές βελτιώσεις όπως η δυνατότητα καθορισμού σε κάθε torrent χωριστά priority, nu of peers, κ.α. Σε μια εποχή που δεν υπήρχε άλλος εύκολος τρόπος web-if ελέγχου σε πρόγραμμα torrent για το fritz, το webtransmission φρόντιζε να κάνει το ρούτερ μας υπερωρίες
Η συνεχής εξέλιξη του transmission το τελευταίο διάστημα, η ενσωμάτωση του GUI Clutch και ανάπτυξή του μαζί με το κυρίως πρόγραμμα καθώς και η εμφάνιση του transmisson-remote-gui οδήγησαν στην ευκολότερη πλέον χρησιμοποίησή του ακόμα και εξ αποστάσεως, όπως σε ένα ρούτερ. Από την έκδοση devel-2998 του freetz ενσωματώθηκε το κατάλληλο transmission-cgi ώστε να μην χρειάζονται άλλα πρόσθετα για την λήψη torrent από το fritz!box όταν έχει κατάλληλα "χτισμένο" freetz-FW. Αυτή ήταν και η εξέλιξη που έκανε την ομάδα του webtransmission να αναζητά πλέον άλλη κατεύθυνση ανάπτυξης του προγράμματος (ίσως ως plug-in).
Αν και είναι πλέον θέμα χρόνου έως ότου ο "νέος Βασιλιάς", δηλ. το ενιαίο transmission βρει το δρόμο του ως ανεξάρτητο πρόσθετο σε ένα φλασάκι και ο χειρισμός του θα ελέγχεται ίσως από κάποιο pseudoimage για το ρούτερ μας, σήμερα μπορεί να εγκατασταθεί μόνο μέσω του freetz. Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν ίσως είναι χρήσιμη η αποχαιρετιστήρια(?) έκδοση του Webtransmission 1.50b1_svn114.tgz
-
12-02-09, 22:38 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #35
ρε παιδια υπαρχει καποιος οδηγος για να κανω το fritz μου να κατεβαζει τορρεντς?εχω ψαξει και εχω διαβασει πολλες σελιδες στο φορουμ αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω...
-
22-03-10, 14:48 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #36
τελικά μπορούμε να κατεβάζουμε κατευθείαν σε σκληρό συνδεμένο με το fritz?
-
22-03-10, 19:56 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #37
-
28-03-10, 13:27 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #38
μπορεί να μας πει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε με το freetz για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε torrents?
;έχω κατεβάσει το freetz και το έχω στήσει στο μηχάνημα.
τρέχει κανονικά στο internet χωρίς κανένα πρόβλημα.
έχω βάλει ένα usb flash disk στο freetz και το έχει δει κανονικά.
έχω πάρει κονσόλα ssh και telnet στο freetz.
τώρα πως κατεβάζω torrents και να τα διαχειριστώ?
-
30-03-10, 00:01 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #39
πολυ καλο δεν το ηξερα θα το προσπαθησω
-
22-05-10, 19:53 Απάντηση: Auto download torrent-wlan 7140 #40
καλησπέρα.
'εχω βάλει στο fritz 7140 ένα usb flash disk και κατέβασα το αρχείο για το webtransmission αλλά μου πετάει μήνυμα λάθους ότι δεν μπορεί να το κάνει mount.
το έχει δοκιμάσει κανείς?
Παρόμοια Θέματα
-
7140+torrent+nas
Από Ax0R7aG0z στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 21:45 -
Fritzbox WLAN 7140+Wireless Adapter
Από milanmania στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 21:36 -
WLAN 7140 Annex B
Από dtomgr στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 11:41 -
πρόβλημα synchronization fritzbox wlan 7140
Από TheGrandWazoo στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-07, 09:42
Bookmarks