Στην πολυκατοικια μου δεν εχουν τηλεφωνα ΟΤΕ ,ΗΟL kai Fotrhnet.
Για ολο τον Αλιμο μου ειπε ο ΟΤΕ και η ΗOL μου ειπε οτι με το θεμα ασχολειται ο ΟΤΕ.
Εμφάνιση 31-45 από 109
-
31-01-11, 17:43 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #31
-
31-01-11, 17:45 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #32
Που κοντά μένεις στον Άλιμο για να μπορέσω να προσδιορίσω προς δωδεκανήσου ή προς Θουκιδύδου?
-
31-01-11, 17:50 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #33
κοντα στη Θεομητορος
-
31-01-11, 18:26 Re: Απάντηση: Re: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #34
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
31-01-11, 19:06 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #35
Και φιλη στο Καλαμακι τα ιδια.
Connx 2mbps
- Τηλεφωνια down
- υψηλο packet loss λογω κυμαινομενου SNR (Up και Down) το οποιο πεφτει και κατω απο 0 (το philips τρελαινεται και βγαζει άλλα αντ αλλων)
- Attenuation Down απο 52 στα φυσιολογικα του εχει φτασει 63
- Συγχρονισμος στο up απο 512 εχει φτασει και 96 με μεσο ορο τα 128.
-
31-01-11, 21:27 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #36
Νέα Σμύρνη - κοντά στην Εστία, από Παρασκευή και μέχρι χθες το τηλέφωνο ήταν "νεκρό" και το διαδίκτυο κυμαίνονταν σε τραγικές ταχύτητες (3Mbps). Από σήμερα κόπηκε και αυτό ολοκληρωτικά. Από τον ΟΤΕ στη γιαγιά μου, της είπαν ότι θα διορθωθεί σήμερα, στον πατέρα μου ότι θα διορθωθεί αύριο. Εδώ διαβάζω, ότι θα διορθωθεί μεθαύριο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να μην έχει διορθωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Υ.Γ. Πάλι καλά που τα παιδιά από την On ήταν θετικότατα ως προς την πίστωση στον επόμενο λογαριασμό των ημερών που δεν κάναμε χρήση των υπηρεσιών τους. Αλήθεια, ο ΟΤΕ το κάνει αυτό;
-
31-01-11, 22:21 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #37
-
01-02-11, 11:21 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #38
Τριτη 1/2/11 10.22 ιδια κατασταση.
Κομμενα τηλεφωνα και ιλιγγειωδεις ταχυτητες adsl=0.2Mbs
Μπραβο μας!
-
01-02-11, 12:57 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #39
Νέα Σμύρνη, On Telecoms, το ίδιο πρόβλημα απο Παρασκευή απόγευμα. Μέχρι χθές το πρωί συγχρόνιζα σε αρκετά χαμηλότερη ταχύτητα αλλα τουλάχιστον είχα μια υποτυπώδη σύνδεση. Απο χθές η γραμμή είναι εντελώς νεκρή. Σήμερα το πρωί ήρθε τεχνικός της On, επιβεβαίωσε το πρόβλημα καλωδίωσης του ΟΤΕ και αναμένω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mntne : 01-02-11 στις 15:52.
-
01-02-11, 14:19 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #40
Και εγώ κοντά στην Εστία μένω. Από την Παρασκευή το μεσημέρι δεν έχουμε τηλέφωνο καθόλου. Από τον ΟΤΕ είπαν πως κάποιος εργολάβος έκοψε τα καλώδια, ενώ έσκαβε μάλλον, και η βλάβη θ'αποκατασταθεί την Πέμπτη. Η πλάκα είναι όμως πως χτες ήρθε κανονικά το τηλέφωνο (και το ADSL) για περίπου 4 ώρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 τ'απόγευμα, κι έπειτα ξανάπεσε. Και σήμερα, αυτή τη στιγμή που γράφω έχω βέβαια ίντερνετ, πιθανολογώ πως γίνεται κάτι αντίστοιχο, καθώς χθες χάρηκα τσάμπα, αφού ήταν προσωρινή μόνο η λειτουργία της γραμμής... Αχ, ΟΤΕ... Ή μήπως πρέπει να κράξουμε όλοι μαζί εκείνον τον εργολάβο;
Εκτός κι αν μας λέει παραμύθια ο ΟΤΕ και είναι αποκλειστικά δική του ανικανότητα...
-
01-02-11, 16:23 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #41
Επανήλθε το τηλέφωνο και το διαδίκτυο στην περιοχή της Εστίας στη Νέα Σμύρνη, με τη μισή όμως ταχύτητα από το κανονικό....
Υ.Γ. Αχ , αυτοί οι εργολάβοι ... δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. --> Εργάτης ενώ σκάβει : "Μάστορα, να συνεχίσω να σκάβω;" Εργολάβος (ενώ διαβάζει εφημερίδα) : "Ναι, ναι..." , Εργάτης ενώ σκάβει : "Μάστορα, ένα χοντρό καλώδιο βρέθηκε ξαφνικά. Να το κόψω;" Εργολάβος (ενώ διαβάζει εφημερίδα) : "Ναι, ναι..."
-
01-02-11, 16:25 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #42
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
το βλαβοληπτικό λέει για άρση της βλάβης αύριο από ότι έμαθα από γνωστή που μένει στην περιοχή
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
01-02-11, 17:14 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #43
Αυτός που έσκαψε δεν πρέπει να άφησε τίποτα όρθιο πάντως.
-
01-02-11, 17:44 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #44
Ποια είναι η επίσημη θέση όμως για την αιτία της βλάβης? Ποιες περιοχές έχουν ακόμα θέμα?
Ελπίζω στο μέλλον...
-
01-02-11, 18:14 Απάντηση: Συνολική (κόψιμο καλωδίου;) βλάβη στη Ν. Σμύρνη; #45
Ρε παιδιά, κανένας εκ των έσω δε μπορεί να μάθει τη βλάβη είναι?
Βόμβα έβαλαν στο Α/Κ ή βγήκαν οι αγρότες και όργωσαν κανένα χιλιόμετρο δρόμο?
Παρόμοια Θέματα
-
HOL στη Νέα Σμύρνη
Από Avesael στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-10, 01:13 -
Απωλεια σηματος-κοψιμο καλωδιου!
Από InsertCoin στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-10, 13:49 -
Forthnet στη Νεα Σμύρνη
Από esake στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-09, 10:34 -
Σοβαρό Πρόβλημα με κόψιμο καλωδίων στη Ν.Σμύρνη
Από Avesael στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 21:19 -
ΟΤΕ: Βλάβη στην Νέα Σμύρνη
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-07, 22:20
Bookmarks