Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 60
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Meta_morphics Εμφάνιση μηνυμάτων
    Arouti,ευχαριστω για την επεξηγηση,παλι ομως ειμαι μπερδεμενος
    Διαβασα πολλες φορες εδω στο φορουμ:<<αλλαξα τους DNS servers και δεν εχω προβλημα..>>
    Τι κανατε δηλαδη;πως τους αλλαξατε;αυτο θελω να μαθω,εννοειτε οτι αλλαζετε τους DNS του router και οχι τι θα βλεπει το κομπιουτερ μου σαν DNS μεσω control panel?
    Aν εννοειτε οτι αλλαζετε τους DNS του router μεσω web interface πως το κανετε αυτο;γιατι εγω προσπαθησα να αλλαξω στο web interface του Speedtouch 530 router τους 2 DNS servers της βιβοντι και δεν μπορω,δεν βλεπω επιλογη,φαινονται σαν κλειδωμενοι απο τη βιβοντι.
    Ηταν λαθος αυτο που εκανα να αλλαξω τους 2 DNS servers μεσω Control Panel?
    Mε λιγα λογια βρε παιδια:πως αλλαζουν τελως παντων οι 2 DNS servers της βιβοντι και πως επαληθευεις οτι πραγματι αλλαξαν;
    Aφού άλλαξες τους DNS servers από το control panel των ΧΡ, το πρόβλημα με τους DNS λύθηκε για όσο είσαι στα ΧΡ (αν το πρόβλημα της σύνδεσής σου δεν είναι στους DNS δε λύθηκε προφανώς).
    Ο router δε σε απασχολεί τι DNS servers έχει, αφού το PC σου τον προσπερνάει και πηγαίνει να ζητήσει τις IPs κατευθείαν από τις διευθύνσεις των DNS που του έδωσες.

Τώρα, για το linux, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις...

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    aDSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    Speedtouch 530
    για linux εδω /etc/resolv.conf

EDIT:Αν κάποιος έχει πρόβλημα me dns για να πάνε και οι άλλες συσκευές του πολύ καλά πχ κάποιο ATA καλό θα είναι αντι για hostnames των sip να βάλει τις IP των server.(Σε περίπτωση που αργεί να κάνει resolve)
    Debian User

Το avatar του μέλους Meta_morphics
    Meta_morphics Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aφού άλλαξες τους DNS servers από το control panel των ΧΡ, το πρόβλημα με τους DNS λύθηκε για όσο είσαι στα ΧΡ (αν το πρόβλημα της σύνδεσής σου δεν είναι στους DNS δε λύθηκε προφανώς).
    Ο router δε σε απασχολεί τι DNS servers έχει, αφού το PC σου τον προσπερνάει και πηγαίνει να ζητήσει τις IPs κατευθείαν από τις διευθύνσεις των DNS που του έδωσες.

Τώρα, για το linux, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις...
    Eυχαριστω lewton,τωρα καταλαβα τη διαφορα των DNS servers του ρουτερ και το να οριζω DNS servers απο το control panel των win ΧΡ γιατι προσπαθουσα ματαια 1 ολο το βραδυ να αλλαξω τους default 2 DNS servers του ρουτερ μεσω του web interface,αδικα προσπαθουσα.
    Ευχαριστω και σενα weakwire για την υποδειξη στο linux,εχω 4 PC σε δικτυο,ολα ειναι triple-booted(winXPpro+2 linux systems),θα προσπαθησω μολις γυρισω απο τη δουλεια να αλλαξω τους DNS servers και στα linux λειτουργικα.

Meta_morphics Guest
    Χαλια τα pings παλι σημερα,πανω που ειχαμε ηρεμησει 1 βδομαδα,τι θα γινει με αυτους τελως παντων;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Meta_morphics Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαλια τα pings παλι σημερα,πανω που ειχαμε ηρεμησει 1 βδομαδα,τι θα γινει με αυτους τελως παντων;
    Δεν βλέπω κάποια τρελλή αύξηση

Meta_morphics Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BoGe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βλέπω κάποια τρελλή αύξηση
    Ναι,δεν ειναι τα χαλια ping 500+ που μας αλλαξανε το δοξαπατρι,απλα αντι για 80-90 που πρεπει να ειναι νορμαλ με το εξωτερικο,σημερα ειναι 100-170,δεν ειναι τρελλα οπως ηταν τα αλλα,δεν παυουν ομως να σε εκνευριζουν γιατι μια κυριακη περιμενουμε να κουλαρουμε απο τη δουλεια και να παιξουμε online games με νορμαλ πινγκ 80-90 ms.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Angry
    Έλεος και πάλι έλεος!

Κλασσικό πρόβλημα που έχω εδώ και πάρα πολλές μέρες: Δε συνδέεται σε συγκεκριμένα sites, όπως έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες σε κάποιο άλλο topic, όπως www.ote.gr, www.plaisio.gr, www.opap.gr. Βάζω τον proxy της vivodi πριν λίγες μέρες, φτιάχνει το πρόβλημα, αλλά εδω και 2-3 μέρες με τον proxy δεν μπαίνει σε κανένα site, ενώ χωρίς αυτόν, κλασσικά δεν μπαίνει στα προαναφερθέντα sites.
    Ο τεχνικός που μιλούσα πριν λίγο, σαφώς και βαριόταν να με εξυπηρετήσει, όταν του λέω ότι έχει πρόβλημα ο proxy, η απάντησή του ήταν "Εε μη τον χρησιμοποιήτε", ενώ δεν είχε τί να πει για το γεγονός ότι δε συνδέεται σε διάφορα sites, παρά μόνο το ότι "Δεν φταίει η γραμμή για αυτό" και όταν του είπα ότι το έχουν και άλλα άτομα το πρόβλημα αυτό (από το adslgr) μου είπε ότι "Δεν έχει αναφερθεί σε μας κάτι τέτοιο!".

Επίσης, τις τελευταίες μέρες, τουλάχιστον 3 φορές σταμάτησε να λειτουργεί η dsl, παρά το ότι ο router ήταν συγχρονισμένο, και το πρόβλημα διορθωνόταν μόνο με restart του router.. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ο εν λόγω τεχνικός μου είπε ότι μπορεί να φταίει ο splitter , o router να υπερθερμένεται, το καλώδιο του ethernet να έχει πρόβλημα, η κυρά Κατίνα η γειτόνισσα να μου έχει κάνει μάγια, πάντως φυσικά "Δεν εχει πρόβλημα η γραμμή"!
    Μου είπε να αλλάξω και τους DNS, όπως διάβασα έκαναν και άλλα άτομα στο φόρουμ, αλλά η διαφορά θα φανεί.. <--- εκεί είχα μείνει, μέχρι που ξαναέπαθε το ίδιο, αναμένα τα λαμπάκια του router, αλλά η dsl να μην λειτουργεί και να θέλει restart o router (και μένα να μου ανάβουν τα λαμπάκια - και το γύρισα στο auto)

Το πρόβλημα είναι ότι έχω το DSL Cube προσφορά του Ιουλίου, και έχω δεσμευτεί για 12 μήνες, για να έχω 2048, αλλιώς θα τους έκοβα με την μία χωρίς δεύτερη σκέψη!!

Ποιά είναι η γνώμη σας ρε παίδες?? Τί πρέπει να κάνω? Αντιμετωπίζει άλλος παρόμοια προβλήματα?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος William Wallace : 01-10-06 στις 22:57.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από William Wallace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλεος και πάλι έλεος!
    ....
    Το πρόβλημα είναι ότι έχω το DSL Cube προσφορά του Ιουλίου, και έχω δεσμευτεί για 12 μήνες, για να έχω 2048, αλλιώς θα τους έκοβα με την μία τους μαλάκες!!

Ποιά είναι η γνώμη σας ρε παίδες?? Τί πρέπει να κάνω? Αντιμετωπίζει άλλος παρόμοια προβλήματα?
    Μπορείς να μάθεις να μιλάς πιο όμορφα!
    Γηράσκων Αεί Διδασκόμενος
    Εγώ τελείωσα...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Thanks για την υποστήριξη και για τα μαθήματα ευγενούς συμπεριφοράς...

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.
    Εγώ τελείωσα...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Τώρα εσύ νομίζεις ότι με αυτά που λες το παίζεις έξυπνος?? Δεν ξέρω αν διάβασες καθόλου το μήνυμά μου, κι ούτε με ενδιαφέρει, αλλά αν όντως το διάβασες και κόλλησες στις λέξεις που χρησιμοποίησα για να εκφράσω το πόσο τραγικός ήταν ο τεχνικός, τότε όντως κάνεις τον έξυπνο, ή τον πουριτανό. Ειδάλλως αν σε ενόχλησε ο τρόπος μου (πράγμα εξαιρετικά υποκριτικό πιστεύω) θα μπορούσες κάλλιστα να μην ασχοληθείς μαζί μου και να αφήσεις κάνα άλλο παλικάρι που έχει τα ίδια προβλήματα με μένα να μου απαντήσει και να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Θα πρέπει μάλλον να θυμίσω τους κανόνες λειτουργίας,

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από William Wallace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα εσύ νομίζεις ότι με αυτά που λες το παίζεις έξυπνος?? Δεν ξέρω αν διάβασες καθόλου το μήνυμά μου, κι ούτε με ενδιαφέρει, αλλά αν όντως το διάβασες και κόλλησες στις λέξεις που χρησιμοποίησα για να εκφράσω το πόσο τραγικός ήταν ο τεχνικός, τότε όντως κάνεις τον έξυπνο, ή τον πουριτανό. Ειδάλλως αν σε ενόχλησε ο τρόπος μου (πράγμα εξαιρετικά υποκριτικό πιστεύω) θα μπορούσες κάλλιστα να μην ασχοληθείς μαζί μου και να αφήσεις κάνα άλλο παλικάρι που έχει τα ίδια προβλήματα με μένα να μου απαντήσει και να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση.
    1ο Δοκίμασε χωρίς proxy και χωρίς dns. Παίζει μία χαρά.

2ο Μπορείς να εκφράζεσαι με όμορφα λόγια χωρίς να θίγεις κανέναν εργαζόμενο που δουλεύει για να βγάλει το μεροκάματο.

3ο Πουριτανός δεν είμαι. Ίσα ίσα που βρίζω και πολύ. Αλλά ξέρω που και πότε.
    Εγώ τελείωσα...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Όταν ο εργαζόμενος που εργάζεται για να βγάλει το μεροκάματο, βαριέται που ζει εν ώρα εργασίας, τότε δεν θα πρέπει να είναι εργαζόμενος γιατί δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Και ο εργαζόμενος είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας ως προς τους πελάτες, οπότε ας επιλέγει άτομα με περισσότερη όρεξη για δουλειά. Δεν είναι δικό μου θέμα το τί κάνει ο εργαζόμενος και ποιό είναι το ποιόν του, εμένα με ενδιαφέρει το ότι είμαι πελάτης, πληρώνω, και αυτά για τα οποία πληρώνω δεν λειτουργούν σωστά.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος!

(και για να είμαι σωστός με τους κανόνες, αλλαξα τις spicy words, το νόημα όμως είναι και πάλι ίδιο)

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Χθές ήταν χειρότερα.

Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. πάλι πρόβλημα 29/5
    Από tuxy123 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-08, 13:49
  2. Πάλι πρόβλημα (ίσως) και πάλι με το play
    Από kotsalo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-07, 17:10
  3. Πάλι έχει πρόβλημα με τα DNS & pings?
    Από sdn στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-06, 18:41

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία