Σελ. 33 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 13232831323334353843 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 481-495 από 731

Θέμα: Down η Altec;

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lakiss51 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως θα παρουμε τα λεφτα μας πισω;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frnk Εμφάνιση μηνυμάτων
    @lakiss51 sorry
    σπαμαρω!
    δε θα σου απαντησουνε απο εδω μεχρι να βγει κατι επισημο
    _κ εγω το παλεψα νωριτερα.. δεν
    ρε παίδες, ποιος δηλαδή μπορεί να ξέρει και να μπορεί να σας απαντήσει; Εγώ στη θέση σας θα έστελνα ένα αίτημα για επιστροφή χρημάτων με fax ή με email
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Περιοχή
    Δ.Ν.Τ.λανδία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13.900 / 1.000
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΔΕΛΙΟ)
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εδω ελέχθει οτι δεν έχουν πληρωθεί οι υπάλληλοι, μην περιμένετε να πάρετε τα λέφτα σας πίσω, πειτε οτι δεν υπήρξε ποτέ αυτό το ποσο και κοιταξτε να βρειτε καποιον άλλο provider για τo ιντερνετ σας με μικροτερο ρίσκο να ξαναπάθετε τα ίδια.
    Εντελως πληροφοριάκα να πώ οτι έχω το jetpack 5+1 μήνες 69€ το οποιο ξεκίνησε να "μετράει" (ειχα ήδη και πριν) την 1 Σεπτέμβρη, συνεπώς εχω χαμενο όλο το πόσο + τον μισό Αυγουστο που τον πλήρωσα 20€.

Ας πληρωθουν πρώτα οι υπαλλήλοι και μετα αφήστε εμας, δεν θα καταστραφούμε για 60-70€. Το κακό θα ειναι οτι ισως να έχουν πλήρωθει οι χοντροδιευθυντάδες τους και να έχουν αφήσει του υπαλλήλους τους των 700-800€ απλήρωτους.

Intel Core 2 Quad Q9450@2.66 GHz (O/C 3.40 GHz), Asus P5Q Pro, Thermalright Ultra 120 Extreme, Enerman Pro82+ 425W,
    Mushkin XP2-8500 2x2024MB DDR2 1066 [5-5-5-15], Gainward Nvidia 8500GT 512MB, Intel SSD X25-M 80GB + WD Caviar Black 1TB

Downloads
    1
    Uploads
    0
    εγω εβαλα 24mbit για 2 χρονια και αρχισε απο 10 Αυγουστου.Δεν προκειται να τους τα αφησω τα λεφτα με την καμια

Downloads
    2
    Uploads
    0
    οκ πηρα τωρα το13813 σημα κατηλημενο
    μενω κ μαρουσι... να παω κ απο κει?

Περιοχή
    Κατερίνη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107,4Mbps/10,74Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tedd Εμφάνιση μηνυμάτων

...

Ας πληρωθουν πρώτα οι υπαλλήλοι και μετα αφήστε εμας, δεν θα καταστραφούμε για 60-70€.

...
    +1 από εμένα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από galis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εβαλα 24mbit για 2 χρονια και αρχισε απο 10 Αυγουστου.Δεν προκειται να τους τα αφησω τα λεφτα με την καμια
    έτσι όπως το γράφεις δεν το κατάλαβα: δηλαδή προπλήρωσες χρήματα για 2χρόνια ίντερνετ?

........Auto merged post: greatst πρόσθεσε 2 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frnk Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ πηρα τωρα το13813 σημα κατηλημενο
    μενω κ μαρουσι... να παω κ απο κει?
    κι εγώ πήρα τώρα (από i-call) και δουλεύει κανονικά! Δεν ξαναδοκιμάζεις λέω εγώ; Μην βγάζουμε αβασάνιστα "βαριά" συμπεράσματα και δημιουργούμε εντυπώσεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greatst : 04-09-08 στις 20:41. Αιτία: auto merged post
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Φυσικά και το πιο σημαντικό θέμα αν θα πληρωθούν οι υπάλληλοι αλλα και υπο ποιές συνθήκες. Αυτοί έχουν μεγαλύτερο άγχος απο μας σίγουρα αφού τα χρέη της εταιρείας είναι τέτοια που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν και πότε θα πληρωθούν. Πάντως καλό θα είναι να μας αποσχολεί πιο πολύ το μέλλον των εργαζόμενων παρά το αν θα φτιάξει το DSL η όχι. ΠΑροχείς υπάρχουν...δουλειές όχι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feldon : 04-09-08 στις 21:05.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    αρε Feldon!
    ----------
    οκ μετα απο ~10 κλησεις
    ακουω απο το βαθος
    χαλια το κλεισα

_κ τωρα ειχα
    αποσυνδεσεις της αρκουδας

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη - Μαρτίου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    ΖΤΕ
    Εμένα πάντως είναι off ακόμα... Βέβαια τους χρωστάω 2 μήνες (σιγά μην τα δώσω αν δεν ξεκαθαρίσουν). Ούτε καν λογαριασμός μου ήρθε για σεπτέβριο... Και η Τελλάς αργεί πολύ... γμτ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Πάντως όσοι είχατε πάρει τα jetpack σας από κατάστημα (microland ή ό,τι άλλο) και δεν ενεργοποιηθήκατε καθόλου ίσως μπορείτε να διεκδικήσετε ένα πιστωτικό από το κατάστημα απευθείας (απ'την Altec δεν παίζει να πάρετε κάτι).

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως όσοι είχατε πάρει τα jetpack σας από κατάστημα (microland ή ό,τι άλλο) και δεν ενεργοποιηθήκατε καθόλου ίσως μπορείτε να διεκδικήσετε ένα πιστωτικό από το κατάστημα απευθείας (απ'την Altec δεν παίζει να πάρετε κάτι).
    Δύσκολο το βλέπω, βλέπεις το κατάστημα προπληρώνει για το jetpack, υπάρχουν βέβαια και πεπτώσεις να έχουν κράτησει κάποιο υπόλοιπο τα κατάστηματα (χρεώστικο στην αλτεκ) για αυτό τον λόγο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Προσωπικά πήρα τα χρήματα πίσω για jetpack που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, αγορασμένο από κατάστημα Microland.
    Βέβαια από τον συγκεκριμένο έχω αγοράσει αρκετά πράγματα και έχουμε ψιλογνωριστεί ας πούμε, οπότε ίσως να έπαιξε ρόλο κι αυτό.
    Δεν χάνετε πάντως τίποτα να δοκιμάσετε.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά πήρα τα χρήματα πίσω για jetpack που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, αγορασμένο από κατάστημα Microland.
    Βέβαια από τον συγκεκριμένο έχω αγοράσει αρκετά πράγματα και έχουμε ψιλογνωριστεί ας πούμε, οπότε ίσως να έπαιξε ρόλο κι αυτό.
    Δεν χάνετε πάντως τίποτα να δοκιμάσετε.
    οντώς δεν χάνεις, ειδικά αν είναι αγορά μηνός

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    Router
    FritzBoxFon 7050
    Το ίδιο και σε μένα.
    Διάλογος στο κατάστημα Microland.
    "Καλημέρα! Πρίν από 45 μέρες αγόρασα ένα Jetpack που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Μήπως μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα μου?"
    Υπάλληλος:"Βεβαίως ορίστε 69 ευρώ, Μήπως θέλετε να κοιτάξετε για κάποια άλλη σύνδεση" (πουλάει η Microland συνδρομές άλλω παρόχων?????? σκέφτομαι).
    "Όχι ευχαριστώ"
    Υπάλληλος:"Ευχαριστώ και γω"
    Τόσο απλά που ακόμη το σκέφτομαι πως έγινε κάτι τέτοιο...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    Opt
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από greatst Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν τους στέλνεις κάνα email να υπάρχει και ξαναδοκίμασε και στο τηλέφωνο, όλο και κάποιος/α θα το σηκώσει.

ΥΓ: και ας δείξουμε λίγη κατανόηση στα παιδιά στο 13813, είναι οι μόνοι που δεν φταίνε αλλά όλα αυτοί τα ακούνε...
    Εχω στειλει 6-7 e-mails απο 25-8 για διακοπη του icall, εχω στειλει και fax εδω και 3 μερες. Σε ολα λεω ενημερωστε με οτι το λαβατε και καμια απαντηση δεν εχω λαβει ακομα και ουτε προκειται!
    Επισης για αλλο θεμα εχω καλεσει απο 13/8 και ειπαν θα με παρουν να μου πουν, καλεσα ξανα πριν 3 μερες και τους τα εχωσα και μου ειπαν οτι θα το ξαναθεσουν το θεμα και θα με επαιρναν εκεινη την μερα. Ακομα τπτ και ουτε προκειται...
    Φαινεται οτι εχουν κατεβασει ρολα, δεν κανουν τπτ απολυτως, οι καϋμενοι οι υπαλληλοι ειναι εκει (13813) για να παραμυθιαζουν τον κοσμο (οπως ελεγαν για τοσες μερες, καθε μερα οτι "απο αυριο θα ειναι ολα οκ" και λοιπες μ@λ@....), δεν δουλευει κανεις εκει μεσα, δεν προωθει αιτηματα δεν κοιτουν τπτ, απλα περιμενουν να δουν τι θα γινει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος matrix1 : 04-09-08 στις 23:31.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Το ίδιο και σε μένα.
    Διάλογος στο κατάστημα Microland.
    "Καλημέρα! Πρίν από 45 μέρες αγόρασα ένα Jetpack που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Μήπως μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα μου?"
    Υπάλληλος:"Βεβαίως ορίστε 69 ευρώ, Μήπως θέλετε να κοιτάξετε για κάποια άλλη σύνδεση" (πουλάει η Microland συνδρομές άλλω παρόχων?????? σκέφτομαι).
    "Όχι ευχαριστώ"
    Υπάλληλος:"Ευχαριστώ και γω"
    Τόσο απλά που ακόμη το σκέφτομαι πως έγινε κάτι τέτοιο...
    λες να ηξερε?!
    ----------
    ακυρο
    τωρα λες εγινε?

τι παιζει με τα τα κοτσανια του quote
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος frnk : 05-09-08 στις 00:00.

Σελ. 33 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 13232831323334353843 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ALTEC επεσες κατω ! Altec is down!
    Από CamClone στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-08, 18:55
  2. demo Altec
    Από al0000 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-06, 15:25
  3. Altec Free Minutes: Νέο προϊόν από την ALTEC TELECOMS
    Από dantouan στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-05, 03:02

Tags για αυτό το Θέμα