Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 91
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedport Plus
    Δυστηχώς δεν παίζουν στο παιχνίδι μόνο η τιμές, η ποιότητα κλπ. Με τα χρόνια έχω γίνει αρκετά καλός φίλος με αυτόν που πήγαινα Αγγλικά (φροντιστήριο 3-4 καθηγητών για να καταλάβετε από μέγεθος) με 4 υπολογιστές εκεί μέσα. Σε κάποια φάση με ρώτησε την γνώμη μου για μια προσφορά του πλαισίου. Πιο συγκεκριμένα του είχαν στείλει φαξ, Αγαπητέ κύριε Καραμήτρο πχ. Ε για αυτόν μέτραγε το ότι του στέλναν "προσωπικό" φαξ κι όχι η προσφορά. Οπότε γενικά θεωρεί ότι και είναι καλό το Πλαίσιο και τον προσέχει. Δυστηχώς ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει τον εμπαιγμό που τους κάνουν. Από την άλλη και το πλαίσιο έχει ξεχάσει τον απλό κόσμο και τα πιάνει από τις επιχειρήσεις.
    Προσωπικά, τώρα τελευταία προτιμώ το mgmanager και το e-shop. Επίσης σε καλή εκτίμηση έχω την cosmodata, όχι τόσο για τις τιμές της, όσο για το ότι θεωρώ ότι οι τύποι εκεί μέσα ξέρουν. Όταν είχα πάει πριν από 4 χρόνια να πάρω κομμάτι κομμάτι τον υπολογιστή ήταν ο μόνος που μου είπε ότι ναι athlon 1200 στα 266 και μητρική asus a7m266 θα στα έχω σε 2 μέρες (εντάξει τα είχε σε 3 ), όταν η επόμενη καλύτερη περίπτωση που μου είχαν πει ήταν σε 1 μήνα! Και το κορυφαίο, για να κλείσω, από τα multirama (εκείνης της περιόδου):
    - "Γειά σας, θα ήθελα μνήμη ddr pc2700, 512 MB."
    - "Ναι ξέρετε δεν έχουμε rambus αυτή τη στιγμή."
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;;

Περιοχή
    athina
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13975 / 985
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    SAGEM 2404
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dvm
    Δυστηχώς δεν παίζουν στο παιχνίδι μόνο η τιμές, η ποιότητα κλπ. Με τα χρόνια έχω γίνει αρκετά καλός φίλος με αυτόν που πήγαινα Αγγλικά (φροντιστήριο 3-4 καθηγητών για να καταλάβετε από μέγεθος) με 4 υπολογιστές εκεί μέσα. Σε κάποια φάση με ρώτησε την γνώμη μου για μια προσφορά του πλαισίου. Πιο συγκεκριμένα του είχαν στείλει φαξ, Αγαπητέ κύριε Καραμήτρο πχ. Ε για αυτόν μέτραγε το ότι του στέλναν "προσωπικό" φαξ κι όχι η προσφορά. Οπότε γενικά θεωρεί ότι και είναι καλό το Πλαίσιο και τον προσέχει. Δυστηχώς ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει τον εμπαιγμό που τους κάνουν. Από την άλλη και το πλαίσιο έχει ξεχάσει τον απλό κόσμο και τα πιάνει από τις επιχειρήσεις.
    Προσωπικά, τώρα τελευταία προτιμώ το mgmanager και το e-shop. Επίσης σε καλή εκτίμηση έχω την cosmodata, όχι τόσο για τις τιμές της, όσο για το ότι θεωρώ ότι οι τύποι εκεί μέσα ξέρουν. Όταν είχα πάει πριν από 4 χρόνια να πάρω κομμάτι κομμάτι τον υπολογιστή ήταν ο μόνος που μου είπε ότι ναι athlon 1200 στα 266 και μητρική asus a7m266 θα στα έχω σε 2 μέρες (εντάξει τα είχε σε 3 ), όταν η επόμενη καλύτερη περίπτωση που μου είχαν πει ήταν σε 1 μήνα! Και το κορυφαίο, για να κλείσω, από τα multirama (εκείνης της περιόδου):
    - "Γειά σας, θα ήθελα μνήμη ddr pc2700, 512 MB."
    - "Ναι ξέρετε δεν έχουμε rambus αυτή τη στιγμή."
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;;
    Προσωπικο φαξ....my @ss!!!!
    Και στον αδελφο μου στελνουν το γνωστο "Αγαπητε καραμητρο" και καλα "προσφορα ΜΟΝΟ για την αβγ α.ε." κ.τλ.
    Ενα ετοιμο φαξ ειναι και απλα αλλαζουν την επωνυμια. Σιγα μην εστελναν προσωπικα φαξ.....
    Με το WinFax ολα ειναι ευκολα....
    Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο

"Look in the doubt we've wallowed
    Look at the leaders we've followed
    Look at the lies we've swallowed
    And I don't want to hear no more"

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedport Plus
    Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι προσωπικό. Απλά ο άσχετος (ο κατά τ'άλλα αγαπητός κύριος Καραμήτρος) πιστεύω έτσι το βλέπει, δηλαδή τι καλό είναι το πλαίσιο που με προσέχει.

Το avatar του μέλους pavlaras1
    pavlaras1 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euromedi
    Πελασγέ δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως εσύ πιστεύεις . Τα πράγματα υπάρχουν , απλα εσύ και εγώ δεν μπορούμε να τα πάρουμε , Πέφτει "σύρμα" και τα χτυπάνε οι κολλητοί . Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι.Βρε και στην αποθήκη από έξω να είσαι , δεν πρόκειται να προλάβεις ούτε ένα κομμάτι από τα καλά !!!! !!!!!!
    Ηρθε η ωρα να σας ανοιξω λιγο τα ματια επειδη δουλεψα για λιγο χρονικο διαστημα στο κεντρικο καταστημα.
    Να σας ενημερωσω οτι πρωτου ανακοινωθουν, ενημερωνουν τον διευθυντη και αυτος ενημερωνει τον υπευθυνο του τμηματος και αυτος ενημερωνει τους πωλητες και το υπολοιπο προσωπικο που σε περιπτωση αν ενδιαφερεται κανεις ή καποιος συγγενεις τους ή φιλοι τους, για να πανε να τα αγορασουν προτου δημοσιοποιηθουν.
    Το θεμα ειναι οτι βασιζονται ολες αυτες οι εταιριες στην διαφημιση και γιαυτο ασχετα αν εχουν πουληθει αυτοι θα το δημοσιοποιησουν ωστε να παει ο πελατης να αγορασει αυτο που θελει και να επιχειρησει ο πωλητης με τον δικο του τροπο να του πασαρει κατι αλλο αλλα παραπλησιο με αυτο που θελει.
    Επομενως βγαινει κερδοφορα η επιχειρηση απο αυτην την κινηση αν καποιος κανει το λαθος να εμπιστευτη καποιον πωλητη και αγορασει κατι που δεν ηθελε και δεν χρειαζοταν.
    Αν εχετε αποριες παρακαλω ενημερωστε με για να σας βοηθησω.
    Ευχαριστω και καλη συνεχεια.
    Παρακαλω να ειστε λιγο ποιο πονηρη και ποιο καχυποπτη σε αυτα τα θεματα και οχι αφελης και επιπολαιοι

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlaras1
    Ηρθε η ωρα να σας ανοιξω λιγο τα ματια επειδη δουλεψα για λιγο χρονικο διαστημα στο κεντρικο καταστημα.
    Δουλέυεις ακόμα; δουλέυεις σε κάποιο άλλο της αλυσίδας ή ....

Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Αρα καλα τους χαρακτηρισε απατεωνες ο ανθρωπος.Αντι να κανουν καμια σοβαρη εκπτωση σε οσους δουλευουν ωστε να μπορουν να αγοραζουν καινουργια και να ειναι ευχαριστημενοι αυτοι προσπαθουν να τους δελεασουν με στοκ;

Ελεος δηλαδη.Αυτα μονο στο ΕΛΛΑΝΤΑ γινονται.
    Are you with Us?

Το avatar του μέλους blizard
    blizard Guest
    Αυτοί βάζουνε προϊόντα που δεν έχουν φέρει ακόμα, και θα φέρουν σε κανά μήνα και με άλλη ίσως τιμή !!!!
    Πάντως είναι και το μόνο που μπόρεσα να πιάσω με το χέρι μου το νέο mouse πριν το αγοράσω, και σίγουρα έχουν την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα από όλα τα άλλα καταστήματα.

ΥΓ
    Πάντως λείπει από την Ελλάδα ένα πραγματικά μεγάλο κατάστημα υπολογιστών.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παίδες, να σας πω κάτι απλό. Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ στην ΑΓΓΛΙΑ. Πάρτε και μία debit visa και αγοράστε online ό,τι θέλετε από εκεί. Βρήτε και ένα εταιρικό ΦΠΑ από κάνα φίλο που έχει τα πρωτόκολλα καταστροφής πρόχειρα και να γίνουμε εμείς «οι μάγκες» αντί να μας τα πιάνουν οι εδώ «μάγκες».

(Εντέλει σε αυτή τη χώρα ο μόνος τρόπος να μη σου πιάσουν το κώλο είναι να είσαι πιο απατεώνας και αντιπατριωτικός από ότι είναι οι υπόλοιποι.)

Εγώ πάντως ψωνίζω πλέον από το HAC που πάω τα παιδιά και έχουν ωραία πραγματάκια, το mgmanager και τη cosmodata. Το πλαίσιο μου την ΕΣΠΑΣΕ πολύ άσχημα με αυτή τη φάρσα με τα μεταχειρισμένα και δε χρωστούσα σε κανένα μ@λ@κ@ να τρέχω μέχρι τη μεταμόρφωση επειδή είχα μία αμφιβολία 1/1000 μήπως και γίναμε ευρώπη. Δε γίναμε και δε θα γίνουμε ποτέ.
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

pavlaras1 Guest
    Δευτερη ενημερωση για σημερα αλλα χρησιμη το ιδιο οπως και οι πρωτη.

"Παντα μου αρεσε να δουλευω ως πωλητης ή ως τεχνικος σε μεγαλες εταιρειες με ηλεκτρονικα ειδη".

Αυτην την στιγμη ειμαι και παλι ανεργος διοτι εκανα καποιες υποδειξεις στους ανωτερους μου για το πως πρεπει να δουλευει η ετιαρεια μου και ζητησα αυτα που μου χρωστουσαν απο ρεπο,αδειες,υπεροριες,σεμιναρια,και αλλα πριμ που δεν μου εδιναν για μηνες με αποτελεσμα να ειμαι τωρα στο ταμειο ανεργιας διοτι θεωρηθηκα "Ο Αναρχικος Της Εταιρειας".

Μηπως βλεπω μια ιδιαιτερη επικεντρωση με τα καταστηματα πλαισιο?
    Υπαρχουν και αλλα καταστηματα που κανουν το ιδιο λιγο πολυ αλλα αρκει να ψαξεις να ρωτησεις και να μαθεις.

Εγω ειμαι υπερ και ενισχυσεις των μικρον μαγαζιων και οχι των καταστηματων αλυσιδας για διαφορους λογους εξυπηρετησεις,τεχνογνωσιας και οχι μονο.

Ακουστε παρακατω προσεκτικα γιατι θα σας μιλησω για πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα που ισως να μην τα γνωριζετε και οσοι απο εσας τα γνωριζετε καλο ειναι να τα ξανα θυμηθειτε.

Ολες οι αλυσιδες καταστηματων βασιζονται στην αγνοια και αμαθεια των πελατων τους.

Για να σας βοηθησω ποσοι απο εσας γνωριζεται την εταιρεια Σαραφιδη μετα ηλεκτρικα ειδη το οποιο εκτος απο Θεσσαλονικη ανοιγει καταστηματα και σε αλλες πολεις με την επωνυμια Κορασιδης?

Γιατι αυτο γιατι εχει γινει συγχωνευση εταιρειων τα τελευταια περιπου 5 χρονια απο οτι θυμαμαι.

Η εταιρεια αυτη καποτε εκανε πραγματικες προσφορες και μιλαω για πριν απο 5 χρονια τουλαχιστον και μαλιστα μια φορα των χρονο.

Τωρα η ιδια εταιρεια κανει τουλαχιστον 2 φορες εως και 3 φορες των χρονο διαφημιζοντας και λεγοντας μεσα απο ολα τα ΜΜΕ "Ημερα Σαραφιδη" τοτε γινοτανε για να ξεστοκαρη καποια παλια μοντελα τα εδινε μεχρι και μιση τιμη και τωρα δεν σου κανει πραγματκη εκπτωση ουτε 5%.

Τι σημαινει πραγματικη και τι πλασματικη ή εικονικη ή ψευτικη εκπτωση?

Πραγματικη ειναι οταν πας στο καταστημα 2-3 μερες πριν την μερα προσφορων και σου λενε οτι κανει π.χ. 10ευρω και οταν πας την μερα προσφορων στο δινουν π.χ. 5ευρω.

Ενω πλασματικη ή εικονικη ή ψευτικη εκπτωση σημαινει οτι πας παλι 3 μερες πριν την "ημερα προσφορων" σου δινουν την τιμη 10ευρω,πας 1 μερα πριν την μερα σαραφιδη και σου λενε οτι 12ευρω οτι ανεβηκε η τιμη και αλλες μαλ...ες και την επομενη μερα σου λενε οτι εχει 9ευρω και μετα απο 3μερες αφου τελειωση αυτη η καμπανια ή εκδηλωση σου λενε οτι κοστιζει παλι 10ευρω.

Αυτο γιατι σας το λεω για να εχετε τα ματια σας 400 και να μην πιστευεται συνηθως στους πωλητες γιατι αυτοι θελουν να σας πλασαρουν κατι διαφορετικο απο αυτο που χρειαζεσται ή θελετε ή εχετε αναγκη.

Εκτος αν εχετε καποιον καλο σας φιλο ή καλο σας συγγενει που εκει κανω πασο και εκεινοι θα ειναι αυτοι που θα σας προσεξουν.

Εγω ημουν και ειμαι ακομη απογοητευμενος με την εταιρεια για πολλους και διαφορους λογους και δυσκολα εως αδυνατον με βλεπω να ξανα πηγαινω απο εκει.

Στην εταιρεια "Σαραφιδης Α.Ε."

Ξερεις τι λενε οταν αγοραζεις καποιο προιον την στιγμη της πωλησης για να καταφερουν να στο πουλησουν με σιγουρια? οτι αν εχεις καποια απορια ή προβλημα ή ακομη αν ειναι χαλασμενο το μηχανημα ελα σε μενα και θα σε βοηθησω μεχρι και θα στο αλλαξω.

Αν πραγματι το μηχανημα σου εχει καποιο προβλημα σε καποιο μερος του μηχανισμου του και το ανακαλυψεις 2-3 μερες μετα την ημερα αγορα του γιατι νομιζες εσυ ο ιδιος οτι κατι δεν εκανες καλα ή ειχες καποια δουλεια
    και δεν μπορουσες να πας την ιδια μερα.

Σου λενε λυπαμε αλλα δεν γινεται αλλαγη και οτι πρεπει εσυ ο ιδιος να το πας στο σερβις της εταιρειας του ή αντιπροσωπειας του.

Αν πραγματι καταφερεις να το πας την ιδια ημερα σου λενε θα το κρατησουμε να το δουμε γιατι δεν εχουμε χρονο ή αρκετο προσωπικο για να το ελεγξει και σου λενε θα σας ενημερωσουμε εμεις.

Πας την επομενη μερα να δεις τι εγινε γιατι δεν σε τηλεφωνησαν και σου λενε ειχαμε πολυ δουλεια και δεν προλαβαμε και συνεχειζει η υποθεση για μερες εως και εβδομαδες μεχρι που εξοργιζεσαι γιατι δεν εχεις το μηχανημα που πληρωσες.

"Δηλαδη τα λεφτα προλαβαινουν να τα παρουν αλλα για να σου αντικατστησουν το μηχανημα ή να στο ελεγξουν δεν προλαβαινουν.

περα απο εκει δεν σε ξερω δεν με ξερεις και ουτε με ενδιαφερεις.

Στην τηλεοραση και στο ραδιοφωνο κοκορευονται για την εξυπηρετηση τους και για την τεχνογνωσια τους που δεν εχουν και μπορει να σε κοροιδευουν αν τους μιλησεις για καποιο καινουργιο προιον που ανακονωνθηκε στο ιντερνετ ή σε καποιο προσπεκτους ή ακομη αν το ειδες σε ενα αλλο καταστημα και αυτη δεν το εχουν.

Οτι αυτο το μοντελο δεν υπαρχει και τι ειναι αυτα που μας λετε και αλλα πολλα τετοια.

Αυτα προς το παρον.

Τα λεμε.

Καλη συνεχεια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pavlaras1 : 11-06-05 στις 02:22.

Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Στην Αγγλια υπαρχουν αλυσιδες που εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων ακομα μεχρι και ενα μηνα μετα την αγορα του προϊοντος επιστρεφοντας το ποσο που πληρωσες στο ακεραιο.Ειναι το λεγομενο Money Back policy.Παιρνεις μια τηλεοραση,τη χρησιμοποιεις μια βδομαδα και κρινεις οτι τελικα δε σου κανει.Την πας πισω και σου δινουν τα λεφτα σου πισω.Το ιδιο κανουν και οι εταιριες κινητης με τα κινητα τηλεφωνα.

Μια φορα πας εξω,τα βλεπεις και δεν ξανακοιτας πισω.Φαντασου να πηγαινεις και ποιο συχνα!!!

Για μενα παντως η αποφαση εχει παρθει εδω και χρονια.
    ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩ

Τελεια και παυλα.
    Are you with Us?

pavlaras1 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lord_British
    Στην Αγγλια υπαρχουν αλυσιδες που εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων ακομα μεχρι και ενα μηνα μετα την αγορα του προϊοντος επιστρεφοντας το ποσο που πληρωσες στο ακεραιο.Ειναι το λεγομενο Money Back policy.Παιρνεις μια τηλεοραση,τη χρησιμοποιεις μια βδομαδα και κρινεις οτι τελικα δε σου κανει.Την πας πισω και σου δινουν τα λεφτα σου πισω.Το ιδιο κανουν και οι εταιριες κινητης με τα κινητα τηλεφωνα.

Μια φορα πας εξω,τα βλεπεις και δεν ξανακοιτας πισω.Φαντασου να πηγαινεις και ποιο συχνα!!!

Τελεια και παυλα.
    3.Αγαπητε μου φιλε λιγοι ειναι αυτοι που εχουν ματια και βλεπουν το τι συμβανει τριγυρω μας και λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να επιρεαστουν απο εμας.

Εγω βασιζομαι στο να καταφερουμε και να ξυπνησουμε οσο το δυνατον πεισσοτερους καταναλωτες που δεν ψαχνουν οσο θα επρεπε και νομιζουν οτι ψαξανε αρκετα προτου παν για αγορα.

Επισης να καταφερουμε να την λενε οι πελατες στις εταιρειες που νομιζουν οτι αυτες εχουν το πανω χερι - τον ελεγχο και οχι οι πελατες.

Τωρα τελευταια και αφοτου την εχω παθει επανελημενα απο πολλες εταιρειες κανω ποια αγορες μεσω δικτυου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος σε σχεση με τους αλλους, που με κοροιδευουν με τον καθε τροπο τους ξεχωριστα ο καθενας στα μουτρα μου χωρις να εχουν καθολου τσιπα επανω τους.

Νομιζουν οτι δεν ξερω και εγω ποιοι ειναι.

Βασικα πιστευω οτι πρεπει κατι να γινει.

Ποιος ξερει που μπορουμε να βρουμε τα δικαιωματα μας σαν καταναλωτες καπου που να μπορουμε να τα διαβασουμε και να ξερουμε πως να μπορουμε να χειριστουμε την καθε μια περιπτωση ξεχωριστα χωρις προβληματα και με σιγουρια?

Οποιος μπορει να με βοηθησει με οποιονδηποτε τροπο ειναι δεκτος και θα ηθελα να μου στειλετε δημοσιο ή προσωπικο μηνυμα ή ακομη και εμαιλ.

Ελπιζω να βελτιωθουν συντομα γενικα τα πραγματα εδω στην Ελλαδα γιατι με βλεπω να φευγω και να μενω σε καμια Αγγλια ή Γερμανια.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlaras1
    Αυτην την στιγμη ειμαι και παλι ανεργος διοτι εκανα καποιες υποδειξεις στους ανωτερους μου για το πως πρεπει να δουλευει η ετιαρεια μου και ζητησα αυτα που μου χρωστουσαν απο ρεπο,αδειες,υπεροριες,σεμιναρια,και αλλα πριμ που δεν μου εδιναν για μηνες με αποτελεσμα να ειμαι τωρα στο ταμειο ανεργιας διοτι θεωρηθηκα "Ο Αναρχικος Της Εταιρειας".
    Το να έχεις προβλήματα με κάποια εταριά δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπαινεις και να λές διάφορα για αυτή

Τελεια και παυλα.
    Το ξέρεις οτι και εδώ μπορείς αν κάτι σου χαλάσει μέσα σε 6 μήνες να θεωρηθεί dead on arrival;
    Το θέμα ειναι αντε να ψάχνεις δικηγόρους τώρα

οσο για αυτό (και όχι δεν ειμαι εμπόρος, ουτε πωλητης) σκέψου οτι αυτός ο εμποράκος θα έρθει κάποια στιγμή να αφήσει τα χρήματα του σε εσένα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 11-06-05 στις 03:50. Αιτία: Merged posts: 275456, 275458

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    15300/1023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedtouch ST780WL
    SNR / Attn
    10(dB) / 25(dB)
    www.skroutz.gr Search και Τέλος.

Το avatar του μέλους TheCondor
    TheCondor Guest

Τελεια και παυλα.
    Αυτο ειναι ο,τι καλυτερο και οντως μου 'λειπει' απο οταν γυρισα στην Ελλαδα απο την Ιταλια. Λογω του επαγγελματος του πατερα μου ημασταν στη βαση του ΝΑΤΟ η οποια ειχε πληθωρα αμερικανικων μαγαζιων ( για οτιδηποτε, επιπλα - γ@μησε τα τιμες ) αλλα και εγχωριων τα οποια ομως πουλουσαν σε τιμες ανεπαναληπτες. Για παραδειγμα εγω ειχα παρει το τελευταιο μοντελο της τοτε σειρας ραδιοενισχυτων Kenwwod εναντι 350 ευρω, και τον βρηκα 'εξω' στην αγορα 600!!!! ( δεν κανω πλακα, το λιγοτερο που ειχε ηταν με το ζορι 550 )

Και φυσικα αν ηξερες εστω και λιγο τον πωλητη, ειχες παρει τιποτα απο πριν δηλαδη οχι πολλα πολλα, αν δεν σου εκανε, του ελεγες μαστορα μας την εκανες θελω αλλο και οχι απλα σε εξυπηρετουσε, εμπαινε στη διαδικασια να σου φερει κατι το οποιο δεν υπαρχει στο μαγαζι καθολου, και αλλες ευκολιες που ηταν υπερχρησιμες. ( αυτα στο ιταλικο )

Στο αμερικανικο η φαση ηταν οτι με την εγγυηση ειχες και 90 μερες 'διορια' που μπορουσες να δωσεις ο,τι πηρες πισω και να πεις οτι δεν εισαι ευχαριστημενος και να παρεις ολα σου τα λεφτα πισω!! Χωρις δευτερη κουβεντα.

Να μην πω για εξυπηρετηση και γνωσεις των πωλητων που απ'οτι καταλαβα εγω ηταν οι περισσοτεροι λατρεις του επαγγελματος τους ( η ετσι μου εδωσαν να καταλαβω, το οποιο παλι καλο ειναι ετσι κι αλλιως ) ειδικα στο τμημα των ηχειων που ηξεραν τα κερατα τους.

Εγω παντως δεν περιμενω απο το πλαισιο και τα στοκ του, πολυ απλα για το μαγαζι ειναι σκετο μπαχαλο και δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα ( ασχετα αν στου σταυρου το υποκαταστημα ειναι μια μ@υν@ρα μαυρομαλλα πωλητρια )

Ο,τι θελω, απο εξωτερικο με καμια πιστωτικη και σε 2-4 μερες ειμαι ΟΚ

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Το να έχεις προβλήματα με κάποια εταριά δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπαινεις και να λές διάφορα για αυτη
    Εχει κάθε δικαίωμα να πει οτιδήποτε θέλει να πεί για οτιδήποτε γνωρίζει εφόσον αυτό είναι αλήθεια, μπορεί να το στηρίξει και αναλαμβάνει τις ευθυνες των πράξεων του.

Γιατι ακριβώς πρέπει να μην λέει κάποιος πράγματα για προηγούμενες εμπειρίες του σε μια εταιρία επειδή δεν δουλεύει σε αυτή πλέον; Εφόσον δεν λέει ψέματα πάντα (δες τι είπα μόλις...).

Πληροφορίες εκ των έσω που δεν ελέγχονται για την ακρίβεια τους ΠΑΝΤΑ είναι χρήσιμες.

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! HELP!
    Από jason22 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-11, 09:02
  2. Mac στο Πλαίσιο.
    Από nickolas2005 στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 10:11
  3. Απαράδεκτη συμπεριφορά στο πλαίσιο
    Από filthmaniac στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 16:45
  4. Ηρθαν στο πλαισιο οι 939