παιδιά, όσοι έχετε αναβαθμιστεί, πως τα πάτε με τις ταχύτητες;; Εγώ αν και το router μου κλειδώνει στα 4096 κατεβάζω από ftp με λιγότερο από 100kb/s!!!
Αντιμετωπίζει και κανένας άλλος αντίστοιχο πρόβλημα;
Εμφάνιση 91-105 από 211
-
09-04-08, 12:39 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #91
-
09-04-08, 17:45 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #92
Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό από την μsoft.
Αν και σ'αυτό η ταχύτητα είναι μικρή δοκίμασε να αλλάξεις την επιλογή encapsulation από
VC-mux σε LLC.
-
10-04-08, 12:21 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #93
-
10-04-08, 18:49 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #94
Γραμμή 24Μb, κλειδώνει στα 10 περίπου.
Download σταθερά 1,0 - 1,1 MByte/sec από rapidshare!...
Άλλη αίσθηση σε λέωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Greg : 10-04-08 στις 18:49.
το star system σκοτώνει τη μουσική...
οι νεόπλουτοι (μουσικοί) σκοτώνουν τη μουσική
η μουσική βιομηχανία σκοτώνει τη μουσική
-
10-06-08, 00:46 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #95
Έχει κανένας χρήστης του ΤΕΕ πρόβλημα με αποστολή ή/και λήψη mail προς και από yahoo?
Δηλαδή mails από username@tee.gr φτάνουν κανονικά στο username@yahoo.gr;; Ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα;;
-
11-06-08, 01:21 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #96
αυτό το πρόβλημα είναι παλιο. Για καποιο καιρό λύνεται, και ξανά προς τη δόξα τραβά.
Η yahoo θεωρει το τεε ως.....spam. και το μπλοκάρει. Το τεε εισηγείται ξεμπλοκάρισμα, αλλά μετά
από λίγο καιρό ξαναμπαίνει στη μπλακ λιστ. το πρόβλημα δεν το έχει μόνο το τεε, αλλά και αλλοι isp ανά τον κόσμο, η yahoo είναι απαράδεκτη σε αυτό το πράγμα. Το τεε δεν εχει ευθύνη για αυτό.
αναλυτικά το πρόβλημα φαίνεται εδώ.
http://www.ahfx.net/weblog.php?article=107
και εδώ
http://www.realfreewebsites.com/blog...s-yahoos-gain/
κάνε αντισπαμ πολιτική, αλλά όχι όποιον πάρει ο χάρος....
-
11-06-08, 21:29 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #97
πολλά προβλήματα με το μέιλ του τεε. Εκτός των γνωστων προβλημάτων με το γιαχού, εχω επίσης προβλήματα με μέιλ που στέλνω μέσω του smtp server του τεε από τρίτους λογαριασμούς (πλην ΤΕΕ). Ειτε φτάνουν στον παραλήπτη μετά ακόμα και απο 2-3 μέρες είτε μπλοκάρονται.
-
11-06-08, 23:00 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #98
παιδιά έχετε δίκιο. Επικοινώνησα με το ΤΕΕ σήμερα και μου είπαν τα ίδια. Ότι τους μπλοκάρει το yahoo και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα επικοινωνώντας μαζί τους, αλλά τίποτα..
Απαράδεκτο το yahoo!
Ίσως , εμείς σαν χρήστες του yahoo να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Να τους στείλουμε mail , δεν ξέρω κάτι γιατί με το καταραμένο spam filter τους δεν μπορώ να επικοινωνήσω με άτομα της οικογένειάς μου!!
-
25-06-08, 21:05 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #99
Έχει κάνει κανένας σύνδεση adsl από το ΤΕΕ το τελευταίο διάστημα? Ενδιαφέρομαι να μάθω για το χρόνο ενεργοποίησης, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που να έχει κάνει τώρα πρόσφατα αίτηση. Ρωτάω γιατί παλιά με τις dial-up το ΤΕΕ καθυστερούσε αρκετά.
Schiller : Ενάντια στη βλακεία ακόμα και οι θεοί μάταια αγωνίζονται.
-
26-06-08, 16:04 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #100
δεν έκανα τώρα τελευταία, αλλά ξέρω ότι οι χρόνοι ειναι αντίστοιχοι του conn-x. οσοι γνωστοί μου έχουν βάλει, η σύνδεση ειναι άμεση.
πάντως όταν ειχα κάνει το 2004, ή 2005, δεν θυμαμαι ακριβως, ειχε ενεργοποιηθεί σε λιγότερο απο βδομάδα.3-4 μέρες είχε κάνει.
μιλάω για αθήνα πάντα, για θεσσαλονικη δεν ξερω.
-
26-06-08, 22:33 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #101
+1
Αλλά με την κατρακύλα των τιμών, σε συμφέρει να κάνεις σύνδεση που προπληρώνεις ένα χρόνο, και χωρίς μόντεμ?
Παλιότερα που τα DSLAM του ΟΤΕ ήταν πολύ φορτωμένα, το ΤΕΕ ήταν μία καλή λύση... Τώρα όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...Εκτός αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε τις υπόλοιπες βάσεις...
-
27-06-08, 18:37 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #102
-
29-06-08, 23:23 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #103
ε φυσικά αν δεν τις χρειάζεσαι, δεν υπαρχει λογος να προπληρώνεις ενα χρονο.. (το μοντεμ ειναι το λιγοτερο, αν εχεις μοντεμ, δεν υπαρχει θέμα, μπροστά στις υπηρεσίες που σου δίνει...)
νομιζω ομως οτι ειναι απαραιτητο για τους μηχανικους.....
αν δεν εισαι μηχανικος ειναι μαλλον δωρο αδωρο....
-
03-07-08, 10:01 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #104
Και για τους μηχανικούς που θέλουν να έχουν και μια σύνδεση
στο σπίτι τους εκτός από αυτήν που έχουν στη δουλειά τους
είναι επίσης δώρο άδωρο...
-
03-07-08, 10:42 Απάντηση: TEE aDSL (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) #105
Παρόμοια Θέματα
-
[Netgear] NETGEAR DM111 + TEE adsl Προβλημα!!!
Από andtrds στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-07, 22:30 -
Ανακοίνωση: ADSL συνδέσεις Β. Ελλάδος
Από balander στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-07, 12:39 -
ADSL με ISP TEE
Από kostas_ath στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-07, 15:14 -
Tee Adsl
Από macee στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-05, 19:02
Bookmarks