Αρχικό μήνυμα από SMARTYN89
Aν δεχτούμε οτι οι κύριοι στον πΟΤΕ προχωρούν σε αναβάθμισεις μόνο όταν η ταχύτητα πέφτει σε επίπεδα dialup τότε δέν θα δούμε αναβαθμίσεις όπως λες .Οι χάλια ταχύτητες μπορεί να είναι και 150-220 kbps ...
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποια πιστευέται ότι θα είναι η επίδραση του Φοιτητικού
- Ψήφισαν
- 330. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Θα επιταχύνει της εξελίξεις
212 64,24% -
Θα αποτελέσει τροχοπέδη
71 21,52% -
Δεν θα παίξει ρόλο
47 14,24%
Εμφάνιση 1.126-1.140 από 1566
-
18-09-05, 02:19 #1126
-
19-09-05, 02:31 #1127
Θα γίνει αναβάθμιση των γραμμών όπως και να έχει.Επισης σκεφτείτε ότι από το 2006 μπαίνει σε λειτουργία το dsl 2 και θα υπάρξει ριζική αλλαγή στον εξοπλισμό του ΟΤΕ...ολά θα γίνουνε κομπλέ.
-
19-09-05, 14:26 #1128
Διαβάσατε το παρακάτω κείμενο κάπου? Εγώ το είδα σήμερα στο φλασ.
http://tech.flash.gr//news/greece/2005/9/15/11647id/
-
19-09-05, 14:44 #1129
αυτό ειναι......
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ
αναρωτιέμαι γιατί
τα βγάζουν καινούργια
-
19-09-05, 15:11 #1130
Αρχικό μήνυμα από spirosta
-
19-09-05, 15:41 #1131
Καθόλου κακό αλλά αν ανατρέξεις πίσω στο thread θα το βρεις δύο φορές.
Και μία αυτή τρεις.
Όσο για την εκφρασή μου δεν πήγαινε σε εσένα, προς θεού, αλλά στο flash που το έχει με ημερομηνία 15/9 ενώ αυτά γίνονταν τον αύγουστο
Και συγνώμη για την παραξήγηση.
-
19-09-05, 20:56 #1132
Αρχικό μήνυμα από kewl
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή για κάθε φήμη ή υπόθεση που γίνεται. Ας κρίνουμε στην πράξη.
-
19-09-05, 21:09 #1133
Αρχικό μήνυμα από zealavor
Αρχικό μήνυμα από zealavor
-
20-09-05, 00:01 #1134
Μη βιάζεστε, θα ειδοποειηθείτε όταν θα έρθει ώρα.
Η διάθεση του φοιτητικού ADSL θα υποστηριχθεί μέσω μιας δικτυακής πύλης που θα ονομάζεται ΔΙΟΔΟΣ και θα υλοποιηθεί σύντομα από κάποιο εργαστήτριο του ΕΜΠ.
Υπεύθυνος του συνολικού έργου της υποστήριξης και παρακολούθησης του έργου τυχαίνει να είναι αδελφικός μου φίλος, και η τελευταία ενημέρωση είναι ότι το θέμα καθυστηρεί λόγω της αντιδικίας ISPs και ΟΤΕ για την διάθεση της ADSL σύνδεσης σε τιμή χαμηλότερη του LLU και της υπομίσθωσης από τους ISPs.
Ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε το τέλος του Σεπτέμβρη ως καταληκτική ημερομηνία για την εφαρμογή, αλλά από ότι φαίνεται θα υπάρξει καθυστέρηση.
Όπως και να έχει πάντως, πριν ανέβει το Δίοδος κανείς δεν πρόκειται να πάρει γραμμή, οπότε τα σενάρια περί "την χχχ πάω στον ΟΤΕ και κάνω ενεργοποίηση" δεν ισχύουν, καθώς η πιστοποίηση της φοιτητικής ιδίοτητας θα περνάει πρώτα από την γραμματαεία και το σύστημα.
Μετά την πιστοποίηση και την ενεργοποίηση της γραμμής, ο φοιτητής θα μπορεί να βλέπει στο σύστημα τα διάφορα φοιτητικά πακέτα που καταχωρούν οι ISPs και θα επιλέγει από εκεί.
Όσοι έχουν ήδη γραμμή κατά 99% θα μπορούν να την κάνουν "φοιτητική"
Τέλος , διαφένεται από τις τελευταίες διαβουλεύσεις για το θέμα ότι πιθανόν ο ΟΤΕ να υποχρεωθεί να δίνει για φοιτητικές γραμμές ή LLU για φοιτητική σύνδεση και στους παρόχους σε αντίστοιχα μειωμένες τιμές (ίσως και για 5€) ώστε να μπορεί ο πάροχος να έχει ως πελάτη των φοιτητή επί του συνόλου των υπηρεσιών. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό που ζητούν οι πάροχοι, και συμφωνώ μαζί τους, γιατί σε βάθος χρόνου ο πάροχος θα κρατήσει τον πελάτη και όταν δεν θα είναι πια φοιτητής, αλλίως ενισχυέται σηματνικά η θέση του ΟΤΕ στην αγορά και πλήττεται η ανταγωνιστικότητα.
Για νεότερα (όσο μου επιτρέπεται) θα σας κρατάω ενήμερους
-
20-09-05, 01:43 #1135
Νασέ καλά φίλε νίκο.Επιτέλους μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
-
20-09-05, 14:22 #1136
Αρχικό μήνυμα από Nik0s
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
20-09-05, 16:12 #1137
Πιο πολλές πιθανότητες είναι ο ΟΤΕ να αποσύρει γενικά την πρότασή του για του φοιτητές παρά να δώσει σχεδόν τσάμπα LLU
-
20-09-05, 16:40 #1138
Αρχικό μήνυμα από shaq141a
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
20-09-05, 18:57 #1139
Δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης
-
21-09-05, 18:55 #1140
Παιδιά κατ' αρχάς γεια σε όλους καθώς είμαι νέο μέλος του φόρουμ.
Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα το οποίο με καίει και εμένα όπως και πολλούς άλλους, θα σας αναφέρω τι μου είπαν χθες από τον ΟΤΕ που πήρα για να με ενημερώσουν για το τι παίζει. (Επειδή μέχρι να διαβάσω και τις 76 σελίδες του thread θα έχει έρθει στην Ελλάδα η adsl2 αν επαναλάβω κάτι που έχει ήδη υποθεί συγχωρέστε με)
Λοιπόν, το σίγουρο για την ώρα είναι ότι θα πέσει το κόστος του παγίου τις γραμμής από τα 20 στα 5 ευρώ. Ρώτησα σχετικά με το γνωστό πακέτο σύνδεσης 512 με ογκοχρέωση και 5 γίγα free αν τελικά θα ισχύσει (επειδή είχα ακούσει ότι δεν θα γίνει τελικά), αλλά μου είπε δεν ξέρουμε σίγουρα(!). Πάντως μου λέει και να ισχύσει, δεν είναι απαραίτητο να το πάρετε. Μπορείτε να έχετε το πάγειο των 5 ευρώ για τη γραμμή και να διαλέξετε άλλο πακέτο.
Ακόμα, το μόντεμ θα είναι ρούτερ και αντί για 30 ευρώ που δινόταν, θα δίνεται με 15 (μπορεί να υπάρχει απόκλιση στα νούμερα γιατί δεν τα σημείωσα και δεν τα πολυθυμάμαι), αλλά θα έχει υποδοχή μόνο usb.
Για providers και αν θα επιτραπούν άλλοι πλην της ΟΤΕΝΕΤ, δεν ήξερε τίποτα. Πάντως άκουσα ότι σχετικά με τους providers, οι εταιρίες έκαναν μεγάλη φασαρία και έτσι δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός.
Τέλος, η γραμμή θα πρέπει να είναι στο όνομά μας.
Οι οριστικές αποφάσεις πάντως για το φοιτητικό πακέτο θα παρθούν κατά τις 25 Σεπτέμβρη και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τις αρχές του Οκτώβρη.
Συνοψίζοντας λοιπόν:
ανεξάρτητα με ογκοχρεώσεις (ΑΠΑΤΗ!!!!!) και λοιπές βλακείες, ό,τι πακέτο σύνδεσης και να πάρουμε το πάγιο γραμμής θα κοστίζει 5 ευρώ, οπότε ούτως ή άλλως θα γλιτώσουμε 15 Ευρώ. Θα μπορούμε να επιλέξουμε όποιον provider θέλουμε ενώ όπως ακούγεται, εκτός από τις ήδη εξαγγελμένες από τις εταιρίες μειώσεις στις τιμές, θα βγουν και νέες τιμές ειδικά για φοιτητές ακόμα πιο φτηνές (τι σου είναι αυτός ο ανταγωνισμός). Το τελευταίο το αναφέρω με επιφύλαξη. Όπως και να έχει πάντως, με βάση τις μειώσεις στο πάγιο γραμμής και στους providers, θα έχουμε dsl με 20 ευρώ το μήνα ή και λιγότερα! Καθόλου άσχημα σε σχέση με πριν...
Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε κανένα απρόοπτο...
Παρόμοια Θέματα
-
Καλό & Κακό!!!
Από boss στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-07, 13:02 -
Πειρατεία: Κατι καλό η κατι κακό???
Από alexis2044 στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 191Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-06, 15:36 -
Τι πιστευετε για τη σχεση ΟΤΕ με τους υπολοιπους isp's?
Από boneco στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 22:08 -
Και κάτι κακό για τον οτε
Από Dionyssios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-05, 13:23 -
Και κάτι καλό για τον οτε
Από Dionyssios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-05, 22:34
Bookmarks