Σελ. 77 από 120 ΠρώτηΠρώτη ... 5767727576777879828797 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.141-1.155 από 1788
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Kάτι ήξερα, κάτι ήξερα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...η Forthnet έχει 44 κόμβους ενεργούς (στην πράξη μπορεί και λιγότερους ).

Το avatar του μέλους karavagos
    karavagos Guest
    Talking
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paixthsss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τα μάθατε τα μαντάτα για τη Νεα Κηφισιά?

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
    Αναμενόμενη κάλυψη: 20/07/2007

Tελευταία ενημέρωση:24/05/2007 Έτσι ε? στις 21 που ήταν η τελευταία ενημέρωση και ακόμα λέγανε 25/05/2007? Μέσα στο τριήμερο βρε παιδιά έγινε το απρόοπτο που τα κατέστρεψε όλα και σας έστειλε ένα δίμηνο πίσω? Πόπο αυτά τα τριήμερα τι καταστροφές φέρνουν.... Καλά ρε παιδιά είμαστε σοβαροί? Ναι ο ΟΤΕ δεν δίνει το κέντρο, αλλά ντροπή να ξέρεις στις 21 ότι θα ενεργοποιηθείς μέχρι Ιούλιο στο σπιτάκι σου και σε 3 μέρες από Σεπτέμβρη θα ενεργοποιηθείς με την καινούρια σεζόν? Αλλά ξέρω τι φταίει Φταίει η Off που τον Ιούνιο τον έκανε Ιούνιου και λόγο του βλάχικου χάλασε το κέντρο. Για γέλια είναι όλοι τους. Σιγά μην το έχει η Off τον "Ιούνιου" έτοιμο. Αν το δώ αυτό θα πω ότι η Off είναι πιο αξιόπιστη. 3 Φίλοι παλέυουν με Tellas και Forthnet εκεί και φαντάσου η On να το πάρει τον "Ιούνιου". Τρελό δούλεμα.
    Έλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά δεν τους έκανε το χατήρι ο ΟΤΕ

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karavagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά δεν τους έκανε το χατήρι ο ΟΤΕ
    Δεν ξερω τι ελπιζαν,εμεις που περιμενουμε απο Ιανουαριο να δουμε εναλλακτικο στην Κηφισια,παντα την ''υποτιθεμενη'' μερα ενεργοποιησης παιρνουμε ακομα μια αναβολη.

Αν μη τι αλλο,στις λιγες εβδομαδες λειτουργιας του,ο γουιζαρντ της νετουαν,ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα, εχοντας απο καιρο δωσει 60 μερες για ενεργοποιηση.

Σκοπευα να διατηρησω τον ΟΤΕ και να βαλω shared LLU, τωρα ομως οταν με το καλο δωθει συνεγκατασταση σε εναλλακτικους,μπαι-μπαι ΟΤΕ (στο σπιτι).
    Στην δουλεια πειραματα δεν κανουμε...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Kαλά περίμενε τον wizard της netone...

Σε 2 μήνες ελπίζω να θυμάσαι τι σου είπα απόψε
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoName22 : 25-05-07 στις 23:41.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Πλάκα έχει η ενημέρωση της FORTHnet. Μέχρι το απόγευμα έλεγε για πρώτη φορά ότι το αστικό κέντρο της Νέας Κηφισιάς καλύπτεται πλέον. Δεν κράτησε για πολύ η χαρά μας.

Άντε καλό καλοκαίρι!

Πλέον σταμάτησα να περιμένω την On και ζήτησα ακύρωση της σύμβασης. Με ενόχλησε πολύ το γεγονός της παραπλανητικής ενημέρωσης. "Η γραμμή σας έχει κατασκευαστεί από τον ΟΤΕ και μένει να κάνουν οι τεχνικοί της On τις τελευταίες τεχνικές ρυθμίσεις." Το ότι το κέντρο δεν καλύπτεται ακόμα δεν τους απασχολεί...

Μόνη λύση για ένα καλοκαίρι με καλές ταχύτητες είναι ο ακριβός ΟΤΕ. Ίσως είναι και αφορμή για να αρχίσουμε τα μπάνια και να ξεχάσουμε το ADSL.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Αθήνα, Κηφισιά
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    Ταχύτητα
    700/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    ZTE MC801A 5G
    Κρίμα ... μόλις έπεσε η Forthnet πάρα πολύ στα μάτια μου!! Θα σκεφτώ σίγουρα την ανανέωση μαζί της ... !

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brandon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κρίμα ... μόλις έπεσε η Forthnet πάρα πολύ στα μάτια μου!! Θα σκεφτώ σίγουρα την ανανέωση μαζί της ... !
    Καταρχάς πρέπει να καταλάβεις αν είσαι στο κέντρο Κηφισιάς ή στο κέντρο Νέας Κηφισιάς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 26-05-07 στις 22:43.

Το avatar του μέλους paixthsss
    paixthsss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NoName22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλά περίμενε τον wizard της netone...

Σε 2 μήνες ελπίζω να θυμάσαι τι σου είπα απόψε
    Μέσα σε 60 ημέρες λέει. Και η netone δηλαδή λέει ότι η κάλυψη θα είναι τον Ιούνιου Για να δούμε On και Netone λένε ότι τον Ιούνιο θα το έχουν έτοιμο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paixthsss : 26-05-07 στις 20:35.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paixthsss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέσα σε 60 ημέρες λέει. Και η netone δηλαδή λέει ότι η κάλυψη θα είναι τον Ιούνιου Για να δούμε On και Netone λένε ότι τον Ιούνιο θα το έχουν έτοιμο.
    Δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να καλύψει την περιοχή πριν από την ημερομηνία που λέει η FORTHnet. Κι αυτό γιατί υποθέτω ότι η FORTHnet δημοσιεύει την ημερομηνία που θα επιτραπεί από τον ΟΤΕ η συνεγκατάσταση στο συγκεκριμένο αστικό κέντρο.

Επομένως, αν δεν μετατεθεί προς το φθινόπωρο η ημερομηνία της FORTHnet, οι εναλλακτικοί θα καλύψουν το αστικό κέντρο της Νέας Κηφισιάς προς το τέλος του καλοκαιριού.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Το avatar του μέλους karavagos
    karavagos Guest
    Όλα εξαρτώνται από τον ΟΤΕ. Αν ξυπνήσει ένα πρωί και πει την άλλη εβδομάδα δίνω το κέντρο στους εναλλακτικούς, προφανώς η ημερομηνία θα αλλάξει.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    εχω isdn 1 bill αοριστου χρονου. αν κανω αιτηση για 2 play (καλύπτομαι μεσω ιδιόκτητου δίκτυο ενοειτε εδω και 2 μηνες περιπου, περιστερι) θα μου κοψουν το adsl και το τηλεφωνο?? μεχρι να με συνδεσει η forthnet στο δικτυο της?
    ενοειτε φυσικα πως θα φυγω εντελως απο τον οτε.
    οταν με συνδεσει η forthnet θα εχω isdn?? η μονο pstn βαζει? το τηλεφωνο 8α ειναι ιδιο και θα αλλαζουν μονο τα 3 πρωτα ψηφια? δηλαδη απο 210-****** θα παει 211-****** ή κατι τετοιο??
    πρεπει πρωτα εγω να κοψω το τηλεφωνο (οτε) και μετα να κανω την αιτηση?? ή αναλαμβανει να τα κανει ολα η forthnet?

Περιοχή
    Κηφισιά
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15000/ 1000
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    SpeedTouch 536i v6
    SNR / Attn
    10(dB) / 20,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από darkorigin Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω isdn 1 bill αοριστου χρονου. αν κανω αιτηση για 2 play (καλύπτομαι μεσω ιδιόκτητου δίκτυο ενοειτε εδω και 2 μηνες περιπου, περιστερι) θα μου κοψουν το adsl και το τηλεφωνο?? μεχρι να με συνδεσει η forthnet στο δικτυο της?
    οταν με συνδεσει η forthnet θα εχω isdn?? η μονο pstn βαζει? το τηλεφωνο 8α ειναι ιδιο και θα αλλαζουν μονο τα 3 πρωτα ψηφια? δηλαδη απο 210-****** θα παει 211-****** ή κατι τετοιο??
    πρεπει πρωτα εγω να κοψω το τηλεφωνο (οτε) και μετα να κανω την αιτηση?? ή αναλαμβανει να τα κανει ολα η forthnet?
    1 Μόνο PSDN
    2 Το τηλ θα παραμείνει ίδιο 210ΧΧΧΧΧΧΧ
    3 Τα κάνει όλα η Forthnet

It's only Rock'n'Roll But I like it ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    5954/906
    ISP
    HOL
    Router
    LinkSys WAG200
    SNR / Attn
    11(dB) / 42(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από darkorigin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το dsl και το τηλεφωνο θα σου κοπουν μονο την μερα που θα γινει η μεταφορα απο τον ΟΤΕ στη 4νετ κι αυτο για λιγα λεπτα εως λιγες ωρες.... (σε φυσιολογικες παντα συνθηκες)!

Περιοχή
    Αθήνα, Κηφισιά
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    Ταχύτητα
    700/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    ZTE MC801A 5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς πρέπει να καταλάβεις αν είσαι στο κέντρο Κηφισιάς ή στο κέντρο Νέας Κηφισιάς.
    Απο την στιγμή που βάζω το τηλέφωνο μου στον wizard και μου λέει ότι ανήκω στο κέντρο της Ν. Κηφισιάς πώς μπορώ να ανήκω στο κέντρο της κηφισιάς?

(Αν και ουσιαστικά Κηφισιά μένω και όχι Ν.Κηφισιά. Σύνορα μεν ... αλλα Κηφισιά ανήκω).
    Αnyway...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έκανα αίτηση 2play στη forthnet 14-5-2007 - Με πήραν να μου πουν ότι η κάλυψη στο ιδιόκτητο δίκτυο θα γίνει 25-5-2007 (Ν.Κηφισιά). Σήμερα ανακαλύπτω ότι άλλαξε η ημερομηνία σε 20-07-2007. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι λόγω της καθυστέρησης θα έβαζαν 1MB internet και εναλλακτική τηλεφωνία FORTHNET αλλά χωρίς να καταργηθεί το πάγιο του ote. Αρα θα πληρλωνω 39 ευρώ + πάγειο ΟΤΕ δηλαδη 20 ευρώ παραπάνω το μήνα παραπάνω απο τον ανταγωνισμό για απλό ADSL. Πιστεύω ότι η Forhnet ήξερε ότι δεν έχει κάλυψη άμεσα αλλά παραπλανεί τον κόσμο ότι θα ανοίξει το ιδιόκτητο δίκτυο της πιο νωρίς για να μαζεύει αιτήσεις. Α Π Α ΡΑ Δ Ε Κ Τ Ο Ι και Κ Λ ......

Σελ. 77 από 120 ΠρώτηΠρώτη ... 5767727576777879828797 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3060
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-09, 23:31
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-07, 22:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα