Σε ένα θέμα του φόρουμ βρήκα αυτόν τον όρο. Τί σημαίνει?
Εμφάνιση 1-15 από 24
Θέμα: Τί είναι το seedbox?
-
08-06-07, 17:32 Τί είναι το seedbox? #1Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
08-06-07, 18:06 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #2
- Περιοχή
- Αργυρούπολη
- Downloads
- 16
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 15
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 384/384
- ISP
- ΔΕΑΔΑ-ArNet.gr
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βοηθήσει :
http://www.safelogic.com/safeapi/v1....i/SeedBox.html
-
08-06-07, 18:28 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #3
Dedicated servers με απομακρυσμενη διαχειρηση ειναι Νικο, που οι "επαγγελματιες" τορρεντακηδες τους νοικιαζουν για να μπορουν να seedarουν με καλες ταχυτητες.
Να ενα παραδειγμα ---> http://www.leeware.com/product.html
-
08-06-07, 18:41 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #4
geo7->ειναι καλη αυτη?ετοιμαζομαι κ γω τωρα
Εχεις ρε παιδι μ μια γραμμουλα με 256kb upload,αλλα εχεις καλο πραμα κ θες να το ανεβασεις σε ενα σιτε.Ε,πλιρωνεις ενα server το οποιο εχει γραμμη 10/100+ mbit,οποτε κανεις το upload σ σαν κυριος.
edit: Κοιτα μ**ια το mega......Τελευταία επεξεργασία από το μέλος te00 : 08-06-07 στις 18:53.
-
08-06-07, 19:00 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #5
Αν σου πω οτι ξερω θα σου πω ψεμματα.
Δεν εχω ασχοληθει ειναι η αληθεια.
Παντως απο οτι ξερω, την leeware την προτιμανε οι περισσοτεροι λογω συμφερουσας τιμης (20 δολλαρια στο απλο).
Στο filesharingtalk εχει αρκετα εξειδικευμενα νηματα για τα seedboxes, εχει και οδηγιες για το στησιμο.
Καλοριζικη αν το αποφασισες
-
08-06-07, 19:13 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #6
Απο fts σ ερχομαι,μια ομως το ενα,μια το αλλο δε μπορουν να καταλιξουν..αλλα ναι στη τιμη τα σπαει.Κατα κει οδευω....
-
08-06-07, 19:45 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #7
και πώς ακριβώς δουλευουν; Κάνεις upload στους servers τους το αρχείο, και μετά τους στέλνεις το αρχείο torrent ώστε να μετράνε τα στατιστικά στον λογαριασμό σου; και αν είναι παράνομα τα αρχεία που θέλεις να σου κάνουν seed τι γίνεται;; Δεν είναι επικύνδυνο;
-
08-06-07, 20:19 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #8
@Petros
tutorial
-
08-06-07, 22:05 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #9
σε ευχαριστώ geo7!
-
08-06-07, 22:07 Re: Τί είναι το seedbox? #10
Από ανθρώπους που ξέρω και από τους servers που έχω δοκιμάσει μπορώ να προτείνω τις παρακάτω εταιρίες.
www.vectoral.info
www.leaseweb.com
www.softlayer.com
www.layeredtech.com
Oι παραπάνω εταιρίες κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις από θέμα ταχύτητας. Τώρα αν κάποιος θέλει μια φτηνή λύση υπάρχουν πολλοί VPS.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.webhostingtalk.com/
-
08-06-07, 23:12 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #11
κι εγώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις την leeware, γιατί έχω ακούσει αρκετά παραδείγματα πρόσφατα που έκοψαν τις υπηρεσίες σε συνδρομητές λόγω διακίνησης παράνομου υλικού.
Ενδεχομένως να μην τηρούσαν και οι συνδρομητές τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας, αλλα εγώ προσωπικά δε θα πλήρωνα με την πιστωτική μου κάρτα μια εταιρεία με έδρα στην Αμερική που τα raids της Αστυνομίας είναι πιο πιθανα.
Επίσης τελευταία ειχε πολλα προβλήματα downtime, ενω όποτε χρειάζεται restart πρέπει να ειδοποιήσεις τους τεχνικούς και δε γίνεται χειροκίνητα απο σένα.
Απο θέμα ταχύτητας έχε υπόψη σου ότι είναι VPS και όχι dedicated box, άρα μην περιμένεις πολλά-πολλά απο ταχύτητες. Βέβαια κανα 800kbytes/sec μέχρι και 1500 Upload θα τα πιάνεις πιστεύω.
Ξέρω όμως άτομο που έπιανε ταχύτητες upload μέχρι και 10mbytes/sec στην leaseweb που είναι απ' τις κορυφαίες όπως και η vectoral.
Μέσα σε λίγες μέρες έκανε buffer πάνω απο 3,5Τerrabytes!
Εϊναι πιο ακριβή αλλα ο,τι πληρώσεις παίρνεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikgr : 08-06-07 στις 23:29.
-
09-06-07, 19:39 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #12
Μπερδεμα...εκει που ειπα να παω στη leeware,με αποπροσανατολιζεται....
Vectoral-leaseweb-->Τσουχτηρες τιμες ομως ε??
-
11-06-07, 00:38 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #13
Ναι τσουχτερές τιμές αλλά δεν πρόκειται να το κρατήσεις εφ όρου ζωής..
Το νοικιάζεις κανα δίμηνο και buffαρεις σε 2-3-4 δυσκολους trackers και είσαι 'αρχοντας...
-
11-06-07, 01:45 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #14
Το να εισαι uploader δε κραταει κανα διμηνο ομως..
-
11-06-07, 17:07 Απάντηση: Τί είναι το seedbox? #15
για να είσαι uploader δεν θες seedbox αλλά ΒΑΡΒΑΤΗ συνδεση...
Γιατί πώς θα κάνεις upload το αρχείο σου στο seedbox με 256-384-512 ??????????
Εκτός κι αν έχεις axx...!!Τότε τα βάζεις απευθείας στο box και κατόπιν τα ανεβάζεις όπου θες...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemesis1 : 11-06-07 στις 17:10.
Παρόμοια Θέματα
-
Βρέθηκε πλανήτης που είναι πιθανό να είναι κατοικήσιμος σε άλλο ηλιακό σύστημα!
Από SpartanX στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 217Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-12, 02:37 -
Wired: Η Apple είναι evil αλλά είναι και genius
Από Οβελίξ στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-08, 15:26 -
πειτε καμια ιδεα seedbox η κατι αλλο;
Από moysatos στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-07, 00:08 -
Word:Η εντολή δεν είναι διαθέσιμη επειδη το έγγραφο είναι κλειδωμένο για επεξεργασία
Από sadako στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-07, 14:53 -
Είναι δυνατόν Ο,ΤΙ rar κατεβάζω απο rapidshare να είναι corrupted?
Από sadako στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 23:39
Bookmarks