ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ 1 ΧΡΗΣΤΗΣ (ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ) ΤΗΣ ΟΤΕΝΕΤ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ 2048/256 ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟ ΙΑΝ2006 Ως ADSL) ΕΧΩ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ... ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ 150-200KB (ΩΡΕΣ 06:00-08:00) ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ 8-10ΚΒ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΑ 10 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΑ 5 ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ..... ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ...
ΔΕΙΤΕ 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΥΓ. (εννοείτε οτι εχω δοκιμασει με αντικατασταση φιλτρων, μεχρι και ακυρωση συσκυων τηλεφωνων. επισης παλαιοτερα που ειχα προβλημα και ειχε ερθει συνεργειο μου ειπε... Τι τι θελεις συνδεση s3 τα κεντρα ειναι και φορτωμενα οι ταχυτητες παιζουν κλπ κλπ) ακουσον κυριε.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Επισης μιλησα μια μερα με αντιπροσωπο (η συνδεση ληγει Ιαν.2008) και ειπα να καταγγειλω τι συμβαση και μου ειπε για πληρωμη της διαφορας (λογω συνδεσης κιτ) ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?? ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!!!
Εμφάνιση 1-15 από 58
-
12-08-07, 17:08 ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spirpat : 12-08-07 στις 18:20.
-
12-08-07, 17:25 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #2
αυτό που λες ότι πέφτει η γραμμή να του ρίξεις μια δεύτερη ματιά
δοκίμασε να αλλάξεις το splitter
ελπίζω αυτό που λες για την ταχύτητα να μην εννοείς τα p2pΤελευταία επεξεργασία από το μέλος no_logo : 12-08-07 στις 17:26.
-
19-08-07, 19:17 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #3
Φιλοι μου αναγκαστηκα και εκανα αναβαθμιση σε S4 (4MB) (απο 2ΜΒ)συνδεση. κι εχω το εξης προβλημα οταν μπαινω και βλεπω την κατασταση του ρουτερ μου (USR9108) βλεπω ταχυτητες Line rate - upstream: 256 Kbps
Line rate - downstream: 2716 Kbps (δεν πειραξα τις ρυθμισεις που ηδη ειχα πριν στα 2ΜΒ) δειτε:
Downstream Upstream
SNR margin (dB): 5.9 25.4
Attenuation (dB): 62.5 29.8
Output power (dBm): 19.0 11.8
Attainable rate (Kbps): 4296 906
Rate (Kbps): 2716 256
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 59 18
B (number of bytes in Mux Data Frame): 78 6
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 3
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.9937 0.9032
L (number of bits in PMD Data Frame): 636 62
D (interleaver depth): 1 1
Delay (msec): 0 0
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spirpat : 19-08-07 στις 19:18.
-
19-08-07, 19:22 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #4
ειναι απλο, εισαι πολυ μακρυα απο το dslam (62 attenuation), εχεις πολυ θορυβο στη γραμμη και το router σου συχρονιζει σε 2716/256... κοινως τσαμπα πληρωνεις τα 4Μbit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panoc : 19-08-07 στις 19:22.
-
19-08-07, 20:00 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #5
Ελα φιλε μου βλεπω τον υψηλο θορυβο μαλλον λογω αποστασης και γραμμων, το θεμα ειναι τι γινετε???
-
19-08-07, 20:03 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #6
εκτος απο το να ελεγξεις τα καλωδια/splitter και να ενοχλησεις τον ΟΤΕ μπας και κανει τιποτα δε μπορεις να κανει ακτι αλλο.
επομενη λυση υποβαθμιση στα 2Μbit.
-
20-08-07, 05:36 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #7
Εγώ δεν είμαι της άποψης αυτής. Ο φίλτατος συμφορουμίτηας μας θέλει και πληρώνει για 4 mbits. Ο ΟΤΕ ας κάνει ότι πρέπει να κάνει να του δώσει τις υπηρεσίες που πληρώνει... Με οποιοδήποτε τρόπο.... Για δε βάζει κάνα επαναλήπτη, κάνα Mini Dslam, να κάνει κάτι άλλο; Λύσεις υπάρχουν, οικονομία, μιζέρια και τσιγκουνία υπάρχει απο τον Πάροχο.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 20-08-07 στις 05:36.
-
20-08-07, 07:29 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #8
DaveMurray και εγω πιστευω οτι η καθε εταιρια θα επρεπε να διορθωνει τα προβληματα, οπως επισης θα επρεπε να μετραει και τη γραμμη σου γιατι μιλαμε για adsl που εξαρταται απο αποσταση.
Ακριβως γιάυτο το λογο δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει τιποτα.
Οποτε υπάρχουν 2 λυσεις, ή παιδευεσε και ελπιζεις ή βαζεις μικροτερη ταχυτητα και τελειωνει η υπόθεση.
-
20-08-07, 07:49 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #9
Μα επιμένω και σου απαντώ πως, δεν με ενδιαφέρει ούτε εμένα, αλλά ούτε θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε καταναλωτή πως θα διορθώσουν τα προβλήματα. η με ποιον τρόπο. Θα πρέπει όμως και θα πρέπε να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα φτιάξει όπως σου είπα και παραπάνω με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο. Ο καταναλωτής αφού δίνει τα χρηματάκια του που σίγουρα μπορεί να μην τα βρίσκει στο δρόμο αλλά τα βρίσκει ύστερα απο ιδρώτα και κόπο (στην ελλάδα ζούμε της φτώχειας...) και όχι σαν κάτι άλλους που τα βρίσκουν έτοιμα (ονόματα δεν λέμε
) έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και θέλω, που με την εντολή του (χρηματική) τα απαιτεί.... Λες να σου αρέσει εσένα, εμένα η τον οποιοδήποτε καταναλωτή, να δίνουμε χρήματα που τα οποία στην ουσία μας τα κλέβουν, μας υποτιμούν νοητικά και μας προτείνουν λύσεις που και θα πρέπε να ήταν παράνομες, και που είναι τελείως ανούσιες; Η υποβάθμιση ταχύτητας καθόδου κατηγορηματικά δεν είναι λύση. Λύση είναι η πίεση , η πόλωση, η διεκδίκηση αυτών που πληρώνουμε.... Η διεκδίκηση να μην υποτιμάνε την νοημοσύνη μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 20-08-07 στις 07:51.
-
20-08-07, 14:26 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #10
εγώ ζητάω δωρεάν τηλεφωνα δωρεαν NOVA δωρεάν τα πάντα. ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ γιατί θα δινω 1 ευρώ. αφού πληρώνω....
δεν είναι λογική αυτή DaveMurray. και συγνωμη για το ειρωνικό παραπάνω σχόλιο μου. απλά δεν μπορει να γινει έτσι.....είναι πιο πολύπλοκα..και με την λογική που λες οκ δίνω αντι για 40 ευρω πάγιο άλλα 20(συνολικά 60) και αφου ειμαι καλοπληρωτής να έρθει το dslam στο υπόγειο του σπιτιου μου. να βάλω και οπτική ινα και να τελειώσει. εξάλλου πληρώνω παραπάνω από τους άλλους χρήστες...ΑΑΑΑΑ θα έχει και δωρεάν στέγαση το dslam και καφέ στον ΟΤΕτζη.
-
20-08-07, 14:29 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #11
για το φιλο μας με το προβλημα...για δες το θορυβο του σπιτιου σου. ειναι παλιό?μηπως ειναι αλλού το πρόβλημα?σε ποια περιοχη μενεις? το αρνητικό πάντως για να μπουμε και στο θέμα μας είναι ότι δεν μπορούν σε όλα τα dslam να βάλεις 8 μβιτ. για παράδειγμα μπορει να έχεις δίπλα σου ένα Alcatel το οποίο δεν μπορεί να πάρει πάνω από 2μβιτ...αρα τι κάνουν αφού εσύ πληρώνεις?σε πάνε σε κάποιο πιο μακρυα....αρα μεγαλύτερη απόσταση και θόρυβος. βέβαια σιγά σιγά βάζουν μόν adsl2+....ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ adsl2+
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΗΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΣ ΜΠΕΙ DSLAM OTΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ADSL......
-
20-08-07, 14:30 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #12
lolllllllllllll
-
20-08-07, 16:35 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #13
ψιτ chfilis, απο την στιγμή που πληρώνει κάποιος (να φανταστείς δεν ανάφερα κάποιο ποσό, ούτε ζήτησα να αναφέρουν) έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ απαιτήσεις. Θέλει αυτά που δίνει, αυτα που κουράζεται για να κερδίζει, να τα δίνει εκεί που πιάνουν τόπο και εκεί που δεν τον κλέβουν.... Το resume για μένα είναι εκεί. Δεν πειράζει οι ειρωνίες είναι μέσα στο παιχνίδι αυτής της κοινότητας, συνήθησα πια...
Αν εσένα λοιπόν που ίσως να έχεις οικονομική ευχέρια, η ακόμα και όχι, δεν είναι απόλυτο αυτό, δεν σε πειράζει να χάνεις τα χρήματα σου και να πηγαίνουν σε τσέπες άλλες τσάμπα, δίχως να παίρνεις και εσύ πχ το εισητήριο αφού πλήρωσες το αντίτιμο, τότε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίνομαι... Και δεν λέω σε καμία περίπτωση πως επειδή πληρώνει κάποιος θα πρέπει να έχει όλα αυτά που ειρωνευόσουν πριν, ούτε υπάρχει η ευκολία να διορθώνονται τα προβλήματα γρήγορα και όπως πρέπει στο νευραλγικό τομέα της ευρυζωνηκότητας στην χώρας μας... Το μόνο που λέω είναι σεβασμός στην νοημοσύνη και τα χρήματα των καταναλωτών.... Και γιαυτό το λόγο δεν συμφωνώ με την πρόταση της υποβάθμισης ταχύτητας καθόδου στο DSL.... Ανάλυση της θέσης μου κάνω, μήπως πρέπει να με κάψετε στην πυρά επειδή λέω με ανάλυση την γνώμη και τις θέσεις μου; ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 20-08-07 στις 16:38.
-
21-08-07, 02:04 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #14
όχι καλά κανεις και το λες. άλλωστε πάντα θα υπάρχουν δύο απόψεις....απλά με τα δεδομένα που έχει το παλικάρι θεωρώ τίμια απάντηση που του λένε κανε υποβάθμιση...γιατί μπορει να σου έλεγαν οτι "τωρα το φτιάχνουμε...κάτσε με 2 μεχρι να έρθει κόμβος στην περιοχή σου και πας στα 24" κατάλαβες που το πάω.
προτιμώ στην τωρινή φάση να βάλουν ένα dslam σε ένα νησί.....παρά να βάλουν ένα δευτερο σε μία περιοχή που δεν έχει 8mbit. Δηλαδή τα νησιά δεν πληρώνουν?για ρώτα για περιοχές που ακόμα βάζουν ISDN......απλά είμαι απο επαρχεία και το βλέπς πιο αποκεντρωμενα....Ελλαδα δεν είναι μόνο η ΑΘΗΝΑ και Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
-
21-08-07, 09:06 Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!! #15
Φιλοι μου το θεμα ειναι , αφου ειχα αναφερει το γενικο προβλημα κι επειτα ειπα για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 4ΜΒ και ου ειπανε οκ. αν ο οτε δε μπορει να το βλεπανε εξαρχης. μπορουν μονο 2μβ? ας μου δωσουν 2. το θεμα ειναι μπορω να επανελθω σε 2? θελει διαδικασια ολοκληρη και πιστευω να γινει. σημερα περιμενω τεχνικους ...... και θα σας ενημερωσω μολις εχω νεα.
ΥΓ. το σπιτι ειναι 6ετιας μονοκατοικια γραμμες δηλαδη καινουργιες φιλτρα ολα οκ κλπ ...
Παρόμοια Θέματα
-
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
Από Pan Kai στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-08, 13:04 -
Αλλο ενεργοποιηση ADSL και αλλο συνδεση στο ιντερνετ?
Από Vincent_Hanna στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 29-02-08, 19:18 -
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
Από gpsgr στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-07, 17:15 -
topic απελπισίας... τι προτεινετε να βάλω???
Από cozzyz στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-06, 19:54
Bookmarks