Χαίρετε.
Μετά από δύο μήνες αναμονής, ενεργοποιήθηκε την Πέμπτη 9/8/2007 η πρόσβασή μου, shared LLU, της προσφοράς 1ης Ιουνίου. Η γραμμή πάει σχετικά καλά (18 Mbps), ενώ σε δοκιμές που κάνω με κωδικό double play ενός φίλου, όλα πάνε αρκετά καλά.
Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν με βλέπουν ενεργοποιμένο, παρόλο που το modem συγχρονίζει εδώ και μία εβδομάδα. Επομένως αρνούνται να μου αποστείλουν εξοπλισμό και κωδικούς για να κάνω χρήση της νέας γραμμής. Αντίστοιχο πρόβλημα έχει και ο MD1032, μόνο που αυτός περιμένει 2 εβδομάδες, ενώ εγώ μία. Πιστεύω ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια της αναμενόμενης γραφειοκρατίας και του εύλογου χρονικού διαστήματος για πλήρη ενεργοποίηση.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, ώστε να παρακάμψω τη γραφειοκρατία της FORTHnet;
Αν υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση αναμονής (δηλαδή συγχρονισμένοι, αλλά χωρίς επίσημους κωδικούς και εξοπλισμό), ας το δηλώσουν εδώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Εμφάνιση 1-15 από 59
-
16-08-07, 16:54 Αναμονή κωδικών shared LLU #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 16-08-07 στις 16:57.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
16-08-07, 16:57 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #2
2/8 ενεργοποιήθηκε η γραμμή [shared llu], από τότε με 2mbps demo είμαι...
Να μην κάνουν τα μπάνια τους οι καημένοι στην F...
The more things change, the more they stay the same...
-
16-08-07, 16:58 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #3
Θα πρότεινα να εξηγήσεις το πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα (211 100 9000), να τους ζητήσεις να επιβεβαιώσουν ότι σε βλέπουν συνδεδεμένο μέσω ιδιόκτητου δικτύου κα να επικοινωνήσουν αυτοί με τις πωλήσεις ώστε να πάρεις τους κωδικούς και να σου στείλουν το router.
Η γραφειοκρατία της Forthnet τον τελευταίο καιρό είναι όντως προς αποφυγή...
Είναι πλέον εμφανές ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 16-08-07 στις 17:01.
-
16-08-07, 16:59 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #4
Από 27/7 με γύρισαν από ΑΡΥΣ-ΟΤΕ σε 4net shared llu. Από τότε μέχρι και σήμερα περιμένω το sms με τους κωδικούς και παίζω με demo κωδικούς στο 1 mbit. Έτσι, αναγκάζομαι να παίρνω τηλ. στη 4net κάθε 3 μέρες για να ανανεώνονται οι κωδικοί.
-
16-08-07, 17:04 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #5
Το έχω ζητήσει τόσο τηλεφωνικώς, όσο και εγγράφως. Η απάντηση που ακούω και διαβάζω είναι:
"σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στις υπηρεσίες Forthnet. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν έχει ολοκληρωθεί
η μεταφορά του αριθμού σας στο ιδιόκτητο δίκτυο.
Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερωθείτε μέσω
γραπτού μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο.
Τον εξοπλισμό σας θα τον παραλάβετε πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας"
Κι εμένα από ΑΡΥΣ ΟΤΕ με μετέφεραν απευθείας σε shared LLU FORTHnet. 20 μέρες λοιπόν εσύ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 16-08-07 στις 17:10.
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
16-08-07, 17:18 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #6
Eιχα ακουσει οτι εχουν προβλημα με το crm τους. Αν δε βαριεσαι πηγαινε μια βολτα απο κει κι αν δεις οτι κανουν την παπια, ανεβασε λιγο τους τονους αλλα ευγενικα παντα...
-
16-08-07, 17:26 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #7
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 16-08-07 στις 17:26.
-
16-08-07, 17:35 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #8
Eιναι το προγραμμα με το οποιο βλεπουν σε ποιο σταδιο εισαι και γενικα ολα τα στοιχεια που αφορουν τη συνδρομη σου. Τα αρχικα νομιζω οτι σημαινουν customer relationship management.
-
16-08-07, 17:37 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #9
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
-
16-08-07, 20:12 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #10
κάτσε να γυρίσουν από τις διακοπές και βλέπουμε!
-
17-08-07, 16:29 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #11
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, shared LLU από aDSL in a Box Plus, στο Α/Κ Καλαμαριάς.
Ενώ συγχρονίζω στα 8Mbps (μπαίνω με aDSL router από παλιό πακέτο, όχι με aDSL2/2+), δεν έχω λάβει κωδικούς και χρησιμοποιώ demo 1Mbit. Και το χειρότερο είναι πως το status μου γράφει ακόμα : Αποστολή αίτησης στον Ο.Τ.Ε. - 12/07/07 (!).
Δεν υπάρχει δηλαδή ΟΥΤΕ εκτιμώμενη ημερομηνία κανονικής ενεργοποίησης, μετά από τόσο καιρό που έχει πάει η αίτησή μου στον Ο.Τ.Ε.
Σε επικοινωνία μου με τον Ο.Τ.Ε., με ενημέρωσαν πως αυτοί παρέλαβαν την αίτηση για μεταφορά στο ιδιόκτητο στις 02/08/07 και πως θα επεξεργαστει η αίτηση μετά από 10 εργάσιμες μέρες.
Νομιζω ότι θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με δεδομένο ότι η Forthnet πρέπει να ενημερωθεί από τον Ο.Τ.Ε. για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Αν αργήσει παραπάνω, τότε έχουμε πρόβλημα.
Σημειώστε ότι έστειλα την αίτηση στην Forthnet από τις 14/04/2007 κι ακόμα δεν έχω ενεργοποιηθεί κανονικά...
-
17-08-07, 16:37 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #12
Δεν μας είπες όμως πότε έγινε στην πράξη η μετατροπή σε shared LLU, ώστε να δούμε πόσο περιμένεις για κωδικούς, ενώ είσαι πρακτικά ενεργοποιημένος.
Καλή τύχη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 17-08-07 στις 16:38.
-
17-08-07, 18:54 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #13
η δικη μου μετατροπη εγινε σε shared llu στις 19/07/07 και απο τοτε συμφωνα με το τμημα πωλησεων της 4νετ εχουν παγωσει οι εντολες....μου λενε ςδω και 2 εβδομαδες οτι ειναι θεμα ημερων....σημερα μου εδωσαν ενα κωδικο για μια συνδεση demo στα 2048 και λειτουργουσε κανονικα...αυτο σημαινει πως η γραμμη εχει ενεργοποιηθει...σωστα? επισης δεν εχω λαβει ακομη το πολυποθετο sms των κωδικων... τι πρεπει να κανω και τι μπορω να κανω αμεσα???
-
17-08-07, 19:19 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #14Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
17-08-07, 19:24 Απάντηση: Αναμονή κωδικών shared LLU #15
Παρόμοια Θέματα
-
Αναμονή κωδικών otenet
Από kogas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-08, 17:30 -
Μετάβαση από shared llu σε shared llu
Από contime στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-07, 23:12 -
Απο Vivodi shared llu σε Vodafone shared llu
Από contime στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-07, 16:30 -
Vivodi Full LLU σε HOL Shared LLU 4mbps
Από mariniam στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-06, 22:56 -
Vivodi shared LLU σε HOL shared LLU
Από webmania στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-06, 15:51
Bookmarks