Σελ. 1 από 7 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 97
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    Ote router
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Λοιπόν αποφάσισα να γράψω την περιπετειά μου με σκοπό μήπως και μπορέσω να γλυτώσω κανέναν άνθρωπο που σκοπεύει να αιτηθεί σε αυτόν τον καρνάβαλο που λέγεται Vivodi.

Στις αρχές Ιουλίου είχα κάνει αίτηση για MAXX10 shared LLU στο νέο μου σπίτι που μόλις είχα μετακομίσει στο Μοσχάτο. Όλα καλά και ωραία στη αρχή, έπεσε και το σχετικό δούλεμα του στύλ "σε 20 μέρες θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες μας" απο το cc τους όταν έκανα την αιτηση και όλα καλά και ανθηρά.

Πέρασε 1 μήνας: "περιμένουμε τον ΟΤΕ", πέρασε δεύτερος μήνας: "είσαστε στο τελικό στάδιο της ενεργοποιήσης", πέρασε και ο τρίτος μήνας: "είσαστε στο τελικό στάδιο της ενεργοποιήσης"...αφού είδα και αποείδα κατάλαβα ότι με δουλεύαν ψιλό γαζί καθώς ούτε ημερομηνίες μου έλεγαν στο cc, ούτε ποιό ήταν αυτό το περίφημο "τελικό στάδιο",
    ούτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ζητούσα (πότε πήγε το αιτημά μου στον ΟΤΕ κτλπ).

Αποφασίζω λοιπόν και εγώ και στέλνω μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά απο μερικές μέρες στέλνω fax ακύρωσης στη Vivodi το οποίο επιβεβαίωσα τηλεφωνικά μιλώντας με το αρμόδιο τμήμα ακυρώσεων όπου μια εκ των υπαλλήλων εκεί μου διάβασε και το κείμενο του fax όπου εν ολίγοις του ξέχεζα για την συμπεριφορά τους.

Αφού υπέθεσα οτι καθάρισα με δαύτους αποφασίζω την ίδια μέρα και κάνω αίτηση στην ΝΕΤΟΝΕ για Full LLU τηλεφωνία και internet. Οι άνθρωποι απο την αρχή μου φέρθηκαν με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν υποψήφιο πελάτη τους κρατώντας με ενήμερο σε κάθε βήμα και για οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε ΑΜΕΣΑ.

Προχθές ήρθε ο εξοπλισμός της ΝΕΤΟΝΕ και με ενημερώσανε στο τηλ ότι 24/10 το αργότερο θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες που αιτήθηκα.

Και σήμερα λοιπόν αρχίζει το adventure....με παίρνει κάποιος κύριος απο την Vivodi και μου λέει ότι εντός 2 ημερών θα λάβω τους κωδικούς για την υπηρεσία MAX10 που είχα αιτηθεί και ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το MAXX10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού του λέω ότι είχα ακυρώσει την αιτησή μου 1 ΜΗΝΑ πριν και ότι το είχα επιβεβαιώσει με το τμήμα τους τον παρακάλεσα να με βεβαιώσει οτι δεν θα είχα πρόβλημα με την υπηρεσία που είχα αιτηθεί στην ΝΕΤΟΝΕ. Με τα πολλά κλείνει και με παίρνει μια κυρία (το ονοματάκι της δε θεωρούσε σωστό να μου το πεί) απο το τμήμα ακυρώσεων να μου πει οτι ΔΕΝ βρίσκουν την αίτηση ακύρωσης!!!!!!!!!!! Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθούσε να μου πει (με πλάγιο τρόπο) ότι το λαθος ήταν δικό μου και να ξαναστείλω το fax.

Της εξήγησα οτι αυτά που μου λέει μπορεί να περνάνε σε τπτ νοικοκυρές ή πιτσιρικάδες αλλά όχι σε μένα καθώς έχω στα χέρια μου την απάντηση της ΕΕΤΤ στην καταγγελία που είχα κάνει και το αποδεικτικό του fax της ακύρωσης που είχα στείλει στις 13/9/07 το οποίο αποδεικτικό τα δικαστήρια το αποδέχονται ώς απόδειξη ενημέρωσης.

Της είπα επίσης ότι δεν πρόκειται να χρεωθώ ούτε 1 cent σε fax, και αν ήθελαν την αίτηση ακύρωσης να στείλουν courier να την παραλάβουν, άν επίσης είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα με την αίτηση της ΝΕΤΟΝΕ εξαιτίας τους θα άκουγαν απο τον δικηγόρο μου πλέον.
    Με τα πολλά κλείνουμε το τηλ. και μετά απο 10 λεπτά με παίρνει απο το νομικό τμήμα ένας κύριος παρακαλώντας με να στείλω ξανά την αίτηση ακύρωσης καθώς μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα με την φορητότητα με την ΝΕΤΟΝΕ.

Με τα πολλά συμφώνησα και έστειλα το fax ξανά αφού υποσχέθηκε να με ενημερώσει άμεσα για ότι το έχει λάβει και να το προοθήσει άμεσα.

Συγνώμη αν σας ταλαιπώρησα με την ιστορία μου αλλά πιστεύω ότι τα forums μας προσφέρουν ευκαιρίες ενημέρωσης που μόνο στο internet μπορεί να βρεί κάποιος και αυτός είναι ο σκοπός μου με αυτό το topic.
    Παρόλο που είμαι αφάνταστα εκνευρισμένος με την όλη ιστορία δε θα σχολιάσω όπως θα ήθελα την συμπεριφορά τους και την οργάνωση τους...

τα σχόλια δικά σας

Υ.Γ.
    Αυτό πάντως που με έκανε έξω φρενών ήταν το γεγονός ότι όταν τους ρώταγα αν είναι δικό τους το λάθος ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ" παρόλο που είχα στα χέρια μου τα αποδεικτικά, και προσπάθησαν να το περάσουν ότι το λάθος ήταν δικό μου
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skia11 : 17-10-07 στις 16:44.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    γιατι σου φαινεται περιεργο φιλε μου ξερεις εσυ κανεναν εδω στην χωρα μας να λεει το λαθος ειναι δικο μου.? εγω δεν ξερω καμια εταιρεια η ανθρωπο να λεει ναι κανω λαθος αντιθετα γνωριζω πολλους που λενε οτι φταιει αλλοι οχι αυτοι.

τα σχολια δικα σας οταν μια εταιρεια αποκτησει το θαρρος της γνωμης να παραδεχεται τα λαθη της με οποιο κοστος τοτε αυτη η χωρα θα παει μπροστα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    Ote router
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Δεν μου φάνηκε περίεργο...έξω φρενών με έκανε.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skia11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μου φάνηκε περίεργο...έξω φρενών με έκανε.
    εχεις να ακουσεις πολλα ακομα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Μια ακόμα κλασσική ιστορία στην αναζήτηση του "γρήγορου" ίντερνετ.

Πάντως το χειρίστηκες άψογα και μακάρι όλοι μας να αντιδρούσαμε έτσι σε ανάλογες περιπτώσεις.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    μια χαρα το χειριστηκες φιλε μου, τα θελει και τα παθαινει αυτα η Vivodi, μαλλον δεν εχει καταλαβει ακομη ποσο πολυ μετραει το ονομα που "χτιζει" μια εταιρεια στην αγορα και οτι τα κακα νεα ταξιδευουν πιο γρηγορα απο τα καλα (οτι χανει πολλους πελατες καθως οσοι ψαχνουν τωρα για adsl και double-plays ακουνε απο γνωστους/φιλους τους τα καμωματα της).

Κι αλλοι εδω μεσα παντως εχουν αναφερει κατα καιρους οτι εχουν χασει τα δικα τους fax, ηθελα να ξερα τοσο δυσκολο ειναι πια να κρατανε ενα βασικο αρχειο, η μαλλον με το που λαμβανουν τα fax να τα καταχωρουν σε ενα εντελως basic μηχανογραφικο συστημα (απλα το οτι εληφθη και το τι ζητουσε ο πελατης, 1-2 γραμμες πληκτρολογηση δηλαδη). Τι θα πει "δεν βρισκουμε το αρχικο fax που στειλατε ενα μηνα πριν" δηλαδη ? (κι ετσι δεν μπορουμε και να ξερουμε καν αν το στειλατε ...), να μην υπαρχει δηλαδη πουθενα εστω και μια στοιχειωδης αναφορα σε αυτο το fax ...

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Ένας γνωστός μου περιμένει 7,5 μήνες για full LLU από τη Vivodi. Πριν από 4 μήνες του είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί σε μερικές ημέρες. Δεν τον ξαναπήραν τηλέφωνο έκτοτε.

Πριν από μία εβδομάδα, αφού κάλεσε εκείνος, του είπαν ότι σε 1-2 μέρες θα του τηλεφωνήσει τεχνικός οπωσδήποτε για να κλείσουν ραντεβού για την εγκατάσταση. Ακόμα περιμένει.

Δεν είναι να τους πιστεύεις και κυρίως δεν είναι να ασχοληθείς μαζί τους. Απορώ είναι δυνατόν να είναι μία εταιρεία τόσο ασυνεπής και να επιβιώνει στην αγορά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 17-10-07 στις 18:04.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι να τους πιστεύεις και κυρίως δεν είναι να ασχοληθείς μαζί τους. Απορώ είναι δυνατόν να είναι μία εταιρεία τόσο ασυνεπής και να επιβιώνει στην αγορά.
    κι ομως, στην Ελλαδα ειναι δυνατον ... αυτο που δεν ξερω ειναι το πως θα εξελιχθει σε βαθος χρονου ... κινειται παντως πρωτη απο τις αλλες και μαζευει πολλους πελατες (πχ οπως τον Φεβρουαριο με το cabletv που ανοιξε τον χορο των double/triple plays, αλλα και ιστορικα με τα dslcubes, με το max2 που εριξε τις τιμες και ειχε αναβαθμισει τους παντες, κλπ). Ηταν και ειναι ανταγωνιστικη σε τιμες και απαξ τελικα και συνδεθει καποιος μετα "μπαινει το νερο στο αυλακι", το δικτυο παρεχει καλες επιδοσεις, πασχει ομως πολυ σε εσωτερικη οργανωση και σε συνεπεια προς τον πελατη.

Downloads
    45
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Ετσι πρεπει να ειναι οπως τα λεει ο Skia11.έχω στείλει απο τις 27 Σεπτεμβρίου αίτηση και τωρα την έλαβαν λένε χτες στις 16 Οκτ.Εχω να περιμενω απο οτι καταλαβα αρκετα ακομα.Οποιοι ειναι σε αναμονή ας γράψουν ποσο καιρο περιμενουν γιατι σκέφτομαι να την ακυρώσω.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από serf f2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι πρεπει να ειναι οπως τα λεει ο Skia11.έχω στείλει απο τις 27 Σεπτεμβρίου αίτηση και τωρα την έλαβαν λένε χτες στις 16 Οκτ.
    Έτσι λένε
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 17-10-07 στις 20:15.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από serf f2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχω στείλει απο τις 27 Σεπτεμβρίου αίτηση και τωρα την έλαβαν λένε χτες στις 16 Οκτ.
    καλα, με τι τροπο την εστειλες και πηρε ενα 20ημερο ... (πανω σε χελωνα την εδεσες ?)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Ε, είσαι σίγουρος που έκανες καλά να πας στη netone; Κλειδωμένο router; Not in your wildest dreams mate!
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, είσαι σίγουρος που έκανες καλά να πας στη netone; Κλειδωμένο router; Not in your wildest dreams mate!
    Η Netone έχει ξεκαθαρίσει τι είναι ξεκλείδωτο και τι κλειδωμένο στο router της.
    Και αυτά που κλειδώνει την πλειοψηφία των πελατών δεν την ενδιαφέρουν.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τι δεν τους ενδιαφέρει; Να αλλάζουν το security scheme;
    Δεν έχω αυτοκίνητο με ηλεκτροσυγκολημένο καπώ, ούτε λειτουργικό με κλειστό κώδικα, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να πάρω router με κλειδωμένο root access. Χαρισμένο να ήταν δεν το παίρνω.

Μετά, τι λέει; Δεν αφήνουν να ανοιγοκλείνεις πόρτες; ΠΡΙΤΣ!
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Πάντως στη Rolls Royce έχουν σφραγισμένο το καπό γιατί "δεν εμπιστεύονται ξένους μηχανικούς". Και όποιος έχει τέτοιο αμάξι περηφανεύεται.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Σελ. 1 από 7 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μην εμπιστεύεστε στη vivodi
    Από evie στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 20:13
  2. Μηνύματα: 90
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-07, 02:02
  3. Πρόβλημα με Vivodi και Λαθος ενημερωση α
    Από Themos στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-06, 05:07
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-05, 18:56