Γεια χαρά σε όλους
μαζί με ένα φιλαράκι είχαμε πάρει vivodi dsl cubes πριν απο ένα χρόνο κ οι 2 με shared llu ,ήμασταν ευχαριστημένοι απο το δίκτυο κ έτσι αγοράσαμε
πακέτα προπληρωμένου dsl 2 mbps για ένα 1χρόνο (230 euro ο χρόνος περίπου).
Τον ιούνιο σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη vivodi υποστήριζαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για τη συνέχιση της παροχής dsl μετά τη λήξη του προπληρωμένου πακέτου , που έληγε το Σεπτέμβρη .
Τώρα όμως ήρθε λογαριασμός για το μήνα Οκτώβρη με συνολική χρεώση
76.60 euro αναλυτικά :
39.55 euro πάγιο τέλος internet
24.82 πάγιο μεριζόμενης πρόσβασης
12.23 φόρος
---------
76.60 euro ! για ένα μήνα !
σύμφωνα με ποιόν τιμοκατάλογο με χρεώνουν με αυτά τα ποσά ?
Στο τηλέφωνο μου λένε τώρα ότι η χρέωση είναι σωστή κ ότι για να δίνω 25 euro το μήνα που λέει ο τιμοκατάλογος τους απο 21/5 έπρεπε να έχω κάνει αίτηση πριν λήξει το πακέτο προπληρωμένου χρόνου .
Ετοιμάζομαι να πάω απο εκει να τους μιλήσω και σκέφτομαι να μην πληρώσω κ να αλλάξω παροχέα .
τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε παιδιά ? τι μπορώ να κάνω ?
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
18-10-07, 13:35 Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tuxy123 : 18-10-07 στις 13:42.
-
18-10-07, 13:56 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #2
Κοιταξε φιλε, 76,60 για ενα μηνα δεν βλεπω να προκυπτει απο πουθενα. Η αληθεια ειναι οτι αφου δεν εκανες αιτηση οταν σου εληξε η συνδρομη δεν μπορεις να πας στο μαχ10 με τα 25...Αλλη μια παγαποντια της βιβοντι...
Συμφωνα με τον καταλογο κατηργημενων υπηρεσιών, θα επρεπε να πληρωνεις 29 ευρω αν μιλαμε για 2/256 ή 64 αν μιλαμε για 2/640. Παρε ενα τηλ και πες τους αυτα να δουμε τι θα σου πουνε. Οπως και να χει αν σκεφτεσαι να μεινεις, κανε μια αιτηση για μαχ 10 ωστε να πληρωνεις 25 ευρω για 10/512 και πολυ προσοχη στα ψιλα γραμματα της βιβοντι...
-
18-10-07, 14:05 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #3
μπραβο στην Vivodi ... 25 ευρω παγιο για το max10 και 3πλασιο+ παγιο για το max2 ...
φιλε μου καλωσορισες στο Forum, το θεμα αυτο εχει αναλυθει πολλες φορες σε αλλα νηματα, ριξε αν θες μια ματια, για να μην τα ξαναλεμε ολα απο την αρχη (απο τους τιτλους και μονο των νηματων θα καταλαβεις ποια ειναι)
-
18-10-07, 15:44 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #4
Θα επικαλεστείς ότι πλέον δεν υπάρχουν τα προγράμματα αυτά και αναγκαστικά πρέπει να μπεις σε κάποιο από αυτά που ισχύουν.
Θα ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος
-Το μόνο το οποίο με καλύπτει σαν Shared LLU είναι το Maxx10 με 25 ευρώ.
- Δεν ισχύει κάτι τέτοιο κύριε το κόστος για το πρόγραμμα σας είναι 70+ ευρώ (βάσει του παλιού καταλόγου)
- Ααα οκ τότε αφού ισχύει ο παλιός κατάλογος θέλω να μπω ξανά σε προπληρωμένο.
- Μα έχει καταργηθεί αυτό κύριε.
- Ε τότε πως θέλετε να πληρώσω 70+ για κάτι που έχει καταργηθεί.
- Εεεεε μισό λεπτό....
Αν δε σου πει το παραμύθι ότι επειδή είστε καλός πελάτης θα σας βάλουμε στο Maxx10 με 25, απλά κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί σε βάζουν σε πρόγραμμα που οι ίδιοι έχουν καταργήσει.
Τα παραπάνω είναι αληθινή ιστορία και συνέβει πριν από 10 μέρες με τη λήξη του προπληρωμένου μου.
-
18-10-07, 15:49 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #5
Καλα αυτη η ιστορια με τους καταργημενους τιμοκαταλογους ειναι πολυ πονεμενη και μου κανει εντυπωση πραγματικα, πως εδω και τοσο καιρο δεν εχει επεμβει η ΕΕΤΤ...
Μαλλον ειναι απασχολημενη με τα του ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί αλωνίζουν...
-
18-10-07, 15:57 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #6
η πιο κοινη λογικη παντως λεει οτι ολα τα κατηργημενα πακετα θα επρεπε με την ληξη τους να εχουν παγιο μικροτερο η ισο του 25 που εχει το max10 ... και αν το 640 up ειναι το προβλημα, ας το ριχνουν αυτοματως στα 256 με την ληξη του προπληρωμενου/cube/κλπ ... (καθε τι αλλο εμενα μου ακουγεται αλλοκοτο)
-
18-10-07, 16:29 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #7
Φίλης μου της έστειλαν χτες λογαριασμό για 1024/256, 48€. Είχε πάρει dsl cube 8μηνο, το οποίο έληξε τον Σεπτέμβρη. Θα ελέγξω σήμερα τι την έχουν χρέωσει και θα πράξουμε ανάλογα... Αν θυμάμαι καλά πάντως, η κανονική χρέωση θα έπρεπε να ήταν 25€.
-
18-10-07, 16:35 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #8
-
18-10-07, 18:11 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #9
Η vivodi ειναι η μονη εταιρια που σε χρεωνει για υπηρεσιες που προσφερε καποτε και πλεον εχουν καταργηθει. Αν κρινω απο την περιπτωση τη δικια μου δεν υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισουν καποιο λαθος τους. Μονο με καταγγελιες σε ανεξαρτητες αρχες θα αναγνωρισουν το λαθος. Κοινως απο οποιον μπορουν θα τα παρουν.
-
18-10-07, 18:23 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #10
-
18-10-07, 18:36 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #11
α μπραβο, ακομα καλυτερα ... ας πηγαινουν ολοι αυτοματα στο max10 με το που ληγουν τα προπληρωμενα τους ... τι χρειαζονται τις αιτησεις απο τον καθενα ξεχωριστα, λες και θα υπαρξει κανεις που δεν θα θελει να αναβαθμιστει !! (αλλα να προτιμησει να μεινει στην παλια του ταχυτητα και να πληρωνει το ιδιο με τους αναβαθμισμενους ... η και περισσοτερο απο αυτους ακομη !!)
-
18-10-07, 18:50 Απάντηση: Φουσκωμένος Λογαριασμός Vivodi #12
Οι αιτησεις για αναβαθμιση υπαρχουν για εναν απλουστατο λογο...
Ο περισσοτερος κοσμος δεν μπαινει σε σαιτ τυπου adslgr.com οπως εμεις (και λογικο ειναι), με αποτελεσμα να μη συνειδητοποιεί, οτι πληρωνει περισσοτερα χρηματα για χαμηλοτερες ταχυτητες...
Αυτη την μεριδα πελατων παει να εκμεταλευτει η βιβοντι με αυτα τα τερτιπια...
Παρόμοια Θέματα
-
Λογαριασμός Vivodi
Από kalicatzaros στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 15:28 -
Φουσκωμενος λογαριασμος ΔΕΗ
Από contime στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-07, 19:27 -
Φουσκωμένος λογαριασμός
Από nikolaos7 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-06, 00:15 -
φουσκωμενος λογαριασμος..
Από amgamer στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 14:14 -
Λογαριασμός Vivodi
Από Sannin στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-05, 15:43
Bookmarks